Nauka Jazdy CARSTART

 206 opinii w tym 135 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy CARSTART
ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")
71-670 Szczecin

Kontakt

Opis

Zanim zdecydujesz się na wybór nauki jazdy przeczytaj a dowiesz się wszystkiego na temat naszych szkoleń! Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdź to w komentarzach wyrażających ich opinię na temat nauki jazdy  www.google.pl lub na profilu nauki jazdy CarStart na Facebooku ! W Ośrodku Szkolenia Kierowców CarStart pracują doświadczeni instruktorzy nauki jazdy posiadający zawodowe prawo jazdy kategorii A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, co za tym idzie bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu motocykli, samochodów osobowych, ciężarowych oraz autobusów. W naszym Ośrodku pracuje również instruktor z uprawnieniami egzaminatora na kat.B (były egzaminator) i techniki jazdy kategorii B, C, C+E. Pozwala to nam na bieżące podejście do tematu w czasie prowadzonych zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2599 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2499 zł
-> dla pozostałych osób - 2549 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 85 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 90 zł

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

2649 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Note)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2549 zł
-> dla pozostałych osób - 2599 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 2599 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 90 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 100 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 95 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 95 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 90 zł

cena za pakiet: 95 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B78

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 100 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 95 zł

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Michał P .......... ip: 212.14.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór szkoły Car Start okazał się bardzo trafny. Podczas kursu otrzymałem wiele cennych uwag i wskazówek na co zwracać uwagę poruszając się po drogach. Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu przez Pana Marcina pewny siebie poszedłem na egzamin, który udało mi się zdać za pierwszym podejściem. Bardzo polecam szkołę Car Start :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Dawid K ........y ip: 83.25.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Zostałem w tej szkole dokładnie, profesjonalnie, skutecznie i całkowicie bez stresu przygotowany do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Pani Sylwia zawsze cierpliwie dopasowywała najlepsze terminy na jazdy. Osobiście większość godzin praktycznych spędziłem z Panem Darkiem, który jest niesamowicie ciepłą i spokojną osobą. Na jazdach panowała swobodna atmosfera i prowadziliśmy dużo ciekawych/ śmiesznych rozmów, przez co zawsze czekałem na kolejne godziny. 5/5!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Laura G ....z ip: 95.41.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Godziny jazd do ustalenia bez problemów u Pani Sylwii, na jazdach u Pana Artura zawsze miła atmosfera, cenne wskazówki i nabrałam pewności siebie w jeździe po mieście. Lepszej szkoły trafić nie można

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz C .....i ip: 89.64.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełne profesjonalizmu przygotowanie do egzaminu oraz do prowadzenia pojazdu, miła atmosfera oraz świetny instruktor Pan Sławek.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina C .....a ip: 83.11.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, przemiła pani Sylwia, godziny dostosowane do kursanta i dziękuję panu Sławkowi za dużo cierpliwości

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Wojtek M .........z ip: 37.47.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super, serdecznie polecam, świetne przygotowanie. Najbardziej polecam Pana Wiesia

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zofia S ....o ip: 83.11.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu w naprawdę cudownej atmosferze. Miałam przyjemność jeździć z Panem Eugeniuszem oraz Panem Wiesławem, którzy są naprawdę rewelacyjnymi instruktorami. Ogromnie dziękuję Pani Sylwii, która zawsze służyła pomocą w ustalaniu terminów jazd oraz za ogromne wsparcie. Naprawdę polecam, pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor M ......... ip: 94.229.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła ma genialne podejście do nauki teorii i praktyki, przez cały okres szkolenia zdobyłem wiedzę, na bezproblemowe zdanie egzaminów państwowych. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina B ..y ip: 37.47.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna J .. ip: 188.146.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, bardzo miła atmosfera, egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata K ..... ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę CAR START!!!!! Profesjonalne podejście do kursanta, stały kontakt z biurem i bezstresowe nauczanie. Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem! Wielkie podziękowania dla Pana Antoniego i Pani Sylwii za cierpliwość, wiarę i wsparcie, a także za atmosferę jaka panowała zarówno na wykładach jak i jazdach! Dziękuje bardzo całej ekipie „CAR START” za przygotowanie! ❤️????????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna Z .... ip: 89.76.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę, że wybrałam Car Start. Od organizacji (Pani Sylwia, która tworzy grafik jazd tak skrupulatnie, że dogodzi śpiochom i nieogarniętym duszyczkom i generalnie jest super kobitką), przez szybką, sprawną i zrozumiałą teorię, porządne auta, po instruktorów. Ja trafiłam na pana Wieśka i nie wiem, czy można trafić lepiej. Od pierwszych jazd mnie motywował, pomagał, uspokajał, a kiedy w końcu wychodziło, to chwalił, ale nie owijał też w bawełnę przy błędach - jak nie wychodzi, to nie ma co się pchać na egzamin, tylko jeszcze poćwiczyć, żeby wizyta w Wordzie była tylko formalnością. Szkoli kompleksowo, tłumaczy, no i świetnie się z nim gawędzi, aż nie chciało się kończyć jazd :D Z całego serca polecam, oba egzaminy za pierwszym mówią pewnie same za siebie!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartek D .... ip: 188.146.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Kamila z ......a ip: 83.11.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki tej szkole zrozumiałam, że niemożliwe staje się MOŻLIWE :) Mając trochę więcej niż 18 lat, zdałam egzamin państwowy za 1 razem (z teorii jak i z praktyki). Szczególne podziękowania dla Pana Wiesława, dzięki któremu tego dokonałam. Wspaniały instruktor, z ogromna wiedzą i doświadczeniem, którą potrafi przekazać. Do tego ogromna cierpliwość i zaangażowanie w przygotowanie kursanta. A Pani Sylwia...przemiła, cudowna kobieta, z którą bez najmniejszego problemu można załatwić wszelkie sprawy organizacyjne, która zawsze wesprze dobrym słowem i podtrzyma na duchu :) Serdecznie polecam i jeszcze raz dziękuję.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Aleksandra R ........z ip: 37.47.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera na zajęciach i jazdach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina K ...m ip: 188.47.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cześć wszystkim, Jeśli jesteś ze Szczecina lub okolic to bardzo polecam właśnie tą szkołę jazdy. Nieważne czy masz 18 lat czy 35, lub wznawiasz kurs po przerwie, instruktorzy indiwidualnie podchodzą do każdego kursanta. Samochody są sprawdzone i dopuszczone, wszyscy są na czas a Pani z sekretariatu zawsze pomoże umówić Cię na kolejne jazdy. Duża elastyczność godzin. Zdałam egzamin za pierwszym razem, stres był ale czułam się przygotowana dzięki mojemu niesamowitemu instruktorowi. Pozdrawiam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta C ......a ip: 83.20.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy w pełni spełniła moje oczekiwania. Bardzo wyrozumiali instruktorzy, którzy uczą jazdy bez stresu i na pełnym luzie. Bez problemu można zapisać się na jazdy w pasujących godzinach, a to duży plus zwłaszcza dla osób spoza Szczecina. Po 30 godzinach teorii wzięłam kilka dodatkowych godzin doszkalających i egzamin praktyczny zdałam śpiewająco. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam C ....a ip: 83.11.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy, którzy idealnie przygotują cię do egzaminów państwowych i codziennych trudności na drodze. Ja zdałem za pierwszym (teoretyczny i praktyczny) egzamin państwowy i z ręka na sercu mogę powiedzieć, że Pan Sławek z którym jeździłem 30 godzin przygotował mnie w 100% i po tych godzinach moja pewność siebie była tak duża, że zniwelowała stres do minimum i pozwoliła mi się skupić w 100% na drodze. Pani Sylwia jest bardzo kochaną osobą i dostosuje wam termin jazd tak, żeby było dla was najlepiej. Zawsze uśmiechnięta osoba, która wspiera wszystkich kursantów. Bardzo polecam jeżeli chcesz rozpocząć kurs to wybierz Carstart!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kuck P ..... ip: 188.146.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wielkie dzięki za pomoc w osiągnięciu celu. Dziękuję przesympatycznej Pani Sylwii za organizacje oraz super profesjonalnemu Panu Antoniemu. Szczerze wszystkim polecam szkołę nauki jazdy car start.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

sebastian . .........i ip: 83.25.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła.Instruktor Pan Sławek człowiek z dużą wiedzą którą umie odpowiednio przekazać ( wielkie dzięki) i Pani Sylwia z którą ustalanie terminów(dzięki żonie) jazd to pikuś.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper Z .....k ip: 188.146.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs w tej szkole to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm u wszystkich instruktorów

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Kamil K ........i ip: 81.190.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam Car Start,to świetna szkoła, gdzie bezcenne uwagi i zdobyte doświadczenia prowadzą do bezproblemowego podejścia do egzaminu i gwarantują jego zdanie. Pan Marcin i jego ekipa to świetni ludzie i profesjonalisci.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta P ....o ip: 37.249.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Idealna szkoła dla osób, które chcą prawo jazdy, a nie wierzą w siebie. Bardzo dziękuję Panu Antoniemu oraz Panu Darkowi za cierpliwość, profesjonalizm oraz wsparcie, i miłą atmosferę. Pani pracująca w biurze była zawsze miła, pomocna, serdeczna. Gorąco polecam szkołę CarStart, szczególnie dla osób, które zastanawiają się nad automatyczną skrzynią biegów. Bardzo, bardzo dziekuję za przygotowanie mnie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian L ...k ip: 89.64.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy, instruktorzy wyrozumiali, widzą błędy które popełniasz i starają się ci z nimi pomóc. Rozkład godzin dopasowany do indywidualnych potrzeb. Po naukach praktyczny egzamin państwowy zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

David F ...r ip: 93.243.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Car Start Najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie!!!!!!! Profesjonalizm, dokładność, zorganizowanie zajęć z teorii oraz praktyki na najwyższym poziomie. Przecudowny, przemiły zespół - w szczególności super kochana Pani Sylwia oraz bardzo cierpliwy Pan Marcin :) Profesionalizm Pana Marcina w trakcie nauki jazdy zaowocował zdaniem egzaminu za pierwszym razem, a dzięki Pani Sylwii ustalanie wszystkich terminów było szybkie i indywidualnie dopasowywane. Bardzo dziękuję za super atmosferę i polecam naukę jazdy Car Start w 1000%!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krystian P ... ip: 5.172.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Konkretna i rzetelna firma . Pan Marcin świetnie przygotował do egzaminu. Po 10h dodatkowych jazd egzamin zdany za pierwszym razem. Szczerze polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paulina U ........z ip: 5.173.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkole. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym a to wszystko za sprawą Pana Marcina.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia .....k ip: 37.47.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie! Pełen profesjonalizm, miła atmosfera i świetni, kompetentni instruktorzy. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sandra P ...a ip: 89.72.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam! rzetelne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Właściwie przekazana wiedza teoretyczna, oraz praktyczna. Spokojni instruktorzy którzy swoją wiedzą umiejętnie oraz dobrze uczą przyszłego kierowcę poprawnej jazdy samochodem. Sprawne, szybkie załatwianie formalności biurowych dzięki czemu grafik nigdy nie stanowił problemu. Świetna atmosfera co dodatkowo wpływa na motywacje kursanta ???? Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Beata K .....h ip: 89.64.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykwalifikowani, cierpliwi instruktorzy, zapewniają bezpieczeństwo. Doskonała atmosfera. Żadnych problemów z doborem godzin jazd. Kurs przebiega szybko i sprawnie. Jak najbardziej polecam, wybrałabym tę szkołę jeszcze raz!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak