Nauka Jazdy CARSTART

 244 opinie w tym 151 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy CARSTART
ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")
71-670 Szczecin

Kontakt

Opis

Zanim zdecydujesz się na wybór nauki jazdy przeczytaj a dowiesz się wszystkiego na temat naszych szkoleń! Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdź to w komentarzach wyrażających ich opinię na temat nauki jazdy  www.google.pl lub na profilu nauki jazdy CarStart na Facebooku ! W Ośrodku Szkolenia Kierowców CarStart pracują doświadczeni instruktorzy nauki jazdy posiadający zawodowe prawo jazdy kategorii A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, co za tym idzie bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu motocykli, samochodów osobowych, ciężarowych oraz autobusów. W naszym Ośrodku pracuje również instruktor z uprawnieniami egzaminatora na kat.B (były egzaminator) i techniki jazdy kategorii B, C, C+E. Pozwala to nam na bieżące podejście do tematu w czasie prowadzonych zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2899 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac WORD

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2899 zł
-> dla pozostałych osób - 2949 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 95 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 100 zł

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

2949 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Note i Honda Jazz "hybryda")
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac WORD

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2949 zł
-> dla pozostałych osób - 2999 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 2999 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 100 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 105 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 105 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 95 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 90 zł

cena za pakiet: 95 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B78

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 100 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 95 zł

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Alelsandra C .......... ip: 5.173.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę CarStart z czystym sumieniem. Nie ma problemu z ustaleniem najbardziej dogodnych godzin, pani Sylwia zawsze ustali tak aby było dobrze :) Natomiast Pani Sylwia instruktor to uśmiechnięta, życzliwa, rzetelna i cierpliwa osoba, dzięki której zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, bezbłędnie. Wiedza i doświadczenie, które mi przekazała przygotowały mnie do egzaminu tak aby nic mnie nie zaskoczyło. Z całego serca dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Yana H ........ ip: 37.47.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole nauki jazdy Car Start!!! Instruktorzy nastawieni na fachową naukę przyszłych kierowców. Posiadają dużą wiedzę i kompetencje. Polecam wszystkim którzy chcą zostać kierowcami. Instruktorzy o wysokiej kulturze osobistej umiejętnie i cierpliwie przekazują wiedzę. Jesli nauka jazdy to tylko Car Start!!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr O ... ip: 176.221.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu przez Pana Sławka. Przesyłam podziękowania. Polecam CARSTART w 100% !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Malgorzata J ......... ip: 5.173.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu....Pan Wiesław przygotował mnie idealnie pomimo mojego stresu zawsze cierpliwy uśmiechnięty dawał cenne rady, wskazówki i odrazu stres mijał....Dziękuję za przygotowanie...A Pani Sylwi dziekuje za motywację i że wierzyla we mnie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia K ......a ip: 37.248.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Car Start. Indywidualne podejście do kursanta. Trafiłam na jazdy do Pani Sylwi i to była najlepsza decyzja! Jazdy były prowadzone bardzo spokojnie i zawsze było dużo śmiechu, po kazdej godzinie wynosiłam sporo wiedzy, Pani Sylwia z biura- bardzo pomocna i życzliwa osoba, nie było nigdy problemu z umawianiem się na kolejne godziny jazdy:) praktyka niestety za piątym razem ale teoria za 1-szym !!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Filip B ...... ip: 46.205.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy cierpliwi, mają podejście do kursantów. Egzaminy zdane za pierwszym razem, polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Kamila D ....k ip: 94.254.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo dobra szkółka.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktoria M ..........a ip: 5.173.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Pani Sylwia zawsze miła i uśmiechnięta, dopasowuje godziny jazd do kursanta. Tez chciałabym podziękować Panu Sławkowi za fenomenalną naukę, która skończyła się zdaniem praktyki za 1 razem.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Zofia T .......a ip: 37.47.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy jak i pani Sylwia z biura bardzo zaangażowana, polecam osobom niepełnosprawnym, sama zdawałam na pojeździe z ośrodka, wszystko dostosowane. Polecam:)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Nikola B ....r ip: 37.248.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Gieniu świetny instruktor zwraca uwagę na najmniejsze i najwazniejsze rzeczy, a pani Sylwia złota kobieta. Zawsze pomoże i trzyma porządek w terminach

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Katarzyna W ........k ip: 89.64.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Na jazdach u Pani Sylwii super atmosfera - zero stresu, o wszystko można zapytać. W biurze atmosfera również super - wszystko było jasne i załatwiane w szybki i przyjemny sposób. Jazdy to była sama przyjemność. Teoria za pierwszym, a praktyka za drugim. POLECAM

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta D ......... ip: 46.205.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, Pan Antoni i Pan Darek przesympatyczni !!! Bez stresu przygotowują i tłumaczą błędy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Justyna G ......a ip: 5.173.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Super organizacja, miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Pani Sylwia przesympatyczna, i bardzo pomocna. Chciałabym również podziękować Panu Darkowi za przygotowanie do egzaminu, życzliwość, profesjonalizm oraz duża cierpliwość. Wszystkim polecam tą szkołę jazdy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata ......... ip: 37.47.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Super wsparcie i organizacja. Bardzo dobrze i dokładnie przeprowadzone zajęcia z teorii. Bardzo fajna, pozytywna atmosfera. Pani Sylwia w biurze bardzo sympatyczna, wesoła, pomoże rozwiązać każdy problem i poradzi w razie wątpliwości. Pan Darek-super instruktor, niesamowicie cierpliwy, życzliwy, bardzo miła atmosfera na jeździe, można pożartować i porozmawiać na każdy temat, ale przy tym bardzo rzetelne przygotowanie zarówno do egzaminu jak i do codziennej jazdy poza egzaminem. Dziękuję za bardzo dobre przygotowanie do rozpoczęcia samodzielnej przygody z jazda samochodem! ????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna G ...b ip: 37.248.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy!!! Super przygotowanie do egzaminu. Miła atmosfera, Pan Wiesław profesjonalny i cierpliwy instruktor :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Marcel S .....h ip: 80.94.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Luźna i sympatyczna atmosfera, duże zainteresowanie kursantem, ogromna cierpliwość i wyrozumiałość, profesjonalnie prowadzone zajęcia teoretyczne i praktyczne, super instruktorzy!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomek T T ip: 176.221.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, mili ludzie i zdecydowanie mogę powiedzieć, że naprawdę nauczyłem się jeździć mimi licznych utrudnień zwiazanych z pandemią i studiami.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta R ....o ip: 89.74.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuje Nauce Jazdy CAR START za doskonałe przygotowanie mnie do jazdy ???? zarówno z kursu teoretycznego i praktycznego. Bardzo dziękuje Pani Sylwi za miłą obsługę w trakcie trwania całego kursu. NAJWIĘKSZE PODZIĘKOWANIA kieruję do Pana Sławka, który z wielkim zaangażowaniem realizował każdą godzinę jazdy. Bardzo doceniam Pana profesjonalizm, cierpliwość i umiejętne przekazywanie wiedzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna Z .....a ip: 83.23.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Car Start, świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Marta G ........ ip: 62.69.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Sylwię instruktorkę znakomite podejscie i cierpliwość zdane za pierwszym razem

+ Zaletydobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Weronika ..........z ip: 5.173.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, profesjonalne podejście do nauki i wspaniali ludzie. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta K ..... ip: 77.115.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminu i bardzo miła atmosfera

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał P .......... ip: 212.14.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór szkoły Car Start okazał się bardzo trafny. Podczas kursu otrzymałem wiele cennych uwag i wskazówek na co zwracać uwagę poruszając się po drogach. Dzięki profesjonalnemu przygotowaniu przez Pana Marcina pewny siebie poszedłem na egzamin, który udało mi się zdać za pierwszym podejściem. Bardzo polecam szkołę Car Start :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Dawid K ........y ip: 83.25.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Zostałem w tej szkole dokładnie, profesjonalnie, skutecznie i całkowicie bez stresu przygotowany do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Pani Sylwia zawsze cierpliwie dopasowywała najlepsze terminy na jazdy. Osobiście większość godzin praktycznych spędziłem z Panem Darkiem, który jest niesamowicie ciepłą i spokojną osobą. Na jazdach panowała swobodna atmosfera i prowadziliśmy dużo ciekawych/ śmiesznych rozmów, przez co zawsze czekałem na kolejne godziny. 5/5!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Laura G ....z ip: 95.41.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Godziny jazd do ustalenia bez problemów u Pani Sylwii, na jazdach u Pana Artura zawsze miła atmosfera, cenne wskazówki i nabrałam pewności siebie w jeździe po mieście. Lepszej szkoły trafić nie można

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz C .....i ip: 89.64.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełne profesjonalizmu przygotowanie do egzaminu oraz do prowadzenia pojazdu, miła atmosfera oraz świetny instruktor Pan Sławek.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina C .....a ip: 83.11.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, przemiła pani Sylwia, godziny dostosowane do kursanta i dziękuję panu Sławkowi za dużo cierpliwości

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Wojtek M .........z ip: 37.47.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super, serdecznie polecam, świetne przygotowanie. Najbardziej polecam Pana Wiesia

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zofia S ....o ip: 83.11.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu w naprawdę cudownej atmosferze. Miałam przyjemność jeździć z Panem Eugeniuszem oraz Panem Wiesławem, którzy są naprawdę rewelacyjnymi instruktorami. Ogromnie dziękuję Pani Sylwii, która zawsze służyła pomocą w ustalaniu terminów jazd oraz za ogromne wsparcie. Naprawdę polecam, pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor M ......... ip: 94.229.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła ma genialne podejście do nauki teorii i praktyki, przez cały okres szkolenia zdobyłem wiedzę, na bezproblemowe zdanie egzaminów państwowych. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak