Liczba odwiedzin: 34423 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Moto Start

  1333 opinie w tym 1315 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2020

Julia Lisowska

Julia Lisowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest super, czuję przygotowana jak "teoretycznie" tak i "praktycznie". Miałam fajnego instruktora - Pana Marcina, który dokładnie wszystkiego nauczył, i starał się też dzielic swoim doświadczeniem praktycznym. Dziękuję i Pozdrawiam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2020

Igor Esz

Igor Esz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Janusza

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2020

Kuba Jurkowski

Kuba Jurkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy. Ciekawe wykłady, z których naprawdę można się wiele dowiedziec. Polecam również jazdy z Panem Dariuszem. Uczy w bardzo dobry sposób jak poruszac się samochodem, a także uczy dynamiki jazdy, co jest bardzo ważnym aspektem podczas prowadzenia samochodu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2020

Łukasz Gruda

Łukasz Gruda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam instruktora p. Jacka było mi miło by jego kursantem życzę każdemu takiego instruktora pozdrawiam Łukasz

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2020

Maciek Olszewski

Maciek Olszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jarek to instruktor z powołania! Swietnie przygotuje kazdego do egzaminu!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.05.2020

Monika Chojnacka

Monika Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietna szkoła! Wykłady poprowadzone tak ciekawie, że weekendowe zajęcia mijają błyskawicznie, a lekcje praktyczne są jeszcze lepsze. Serdecznie polecam pana Stanisława, który w niezwykle serdeczny i cierpliwy sposób wszystko tłumaczy kursantowi. Lepszego instruktora nie mogłam dostac!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2020

Veronika Slesareva

Veronika Slesareva
Opinia zweryfikowana przez Facebook

This school is great for those who really wants to learn how to drive and be professional in it. The lectures are interesting and easy to understand. But the best part is driving, that is why I'd like to recomend the instructor whose name is Andrzej. He is the best :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.05.2020

Michał Daniszewski

Michał Daniszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie przeprowadzony kurs w wykonaniu instruktora Andrzeja. 5 gwiazdek!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.05.2020

Владимир Журавский

Владимир Журавский
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po rozpoczęciu jazd z instruktorem p. Robertem od razu zrozumiałem, że mam do czynienia z prawdziwym profesjonałem. Pomimo rzeczy podstawowych zdołałem też nauczyc się od Pana Roberta jakichś "trików" i rzeczy ułatwiających rozumienie samochodu. Dziękuję szkole nauki jazdy MotoStart i zdecydowanie polecam! Pozdrawiam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2020

Evita Moon

Evita Moon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Moto start! super podejście do kursantów na każdym kroku pomoc i uśmiech ,wszystko sprawnie i szybko. Instruktor Darek najlepszy na świecie! Zawsze będę go polecac

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2020

Przemek Balicki

Przemek Balicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę. Bardzo przyjemna nauka. Instruktor wszystko ładnie wyjaśnia.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.03.2020

Kamila Ostrowska

Kamila Ostrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam pana Jacka. Jazdy wspominam pozytywnie, były przyjemne, w miłej atmosferze i prowadzone profesjonalnie. Zawsze konkretny i ma zdolnośc przekazywania wiedzy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.03.2020

Anastasiia Maliar

Anastasiia Maliar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Roberta. Cierpliwy, punktualny, ma swoja osobliwa również indywidualne podejście. Bardzo polecam szkole jazdy MOTO START.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.03.2020

Patrycja Kapłańska

Patrycja Kapłańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam wszystkich i bardzo polecam naukę jazdy z instruktorem Grześkiem, nauka odbywa się w miłej atmosferze w profesjonalny sposób, uważam ,że 30 godzin kursu u boku tak profesjonalnego instruktora pozwoli mi zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem. Cała kadra jest uprzejma i serdeczna w stosunku do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2020

Agnieszka Kornacka

Agnieszka Kornacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wybranej szkoły. Profesjonalnie podchodzą do wszystkich spraw. Jazdy odbywałam z instruktorem Adamem i powiem że wszystkim polecam tego instruktora. Bardzo dobrze przekazuje wiedzę, jazdy przebiegają w bardzo miłej atmosferze. Polecam wszystkim szkołę Moto Start i instruktora Adama!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2020

Daniel Krawczyk

Daniel Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam jazdy z Panem Grzegorzem, od człowieka bije ciepłem i sprawia, że w nawet najbardziej stresujących sytuacjach potrafimy zachowac zimną krew. Jest osobą cierpliwą i niezwykle sympatyczną, jazda z nim to ogromny komfort. Sama szkoła również "robi robotę"- profesjonalna obsługa w samym biurze. indywidualne podejście do klienta i przesympatyczna Pani Małgorzata. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Anna Gibzińska

Anna Gibzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie szkołę jazdy Moto Start, a w szczególności instruktora Pana Jacka. Pełen profesjonalizm i klarowne przekazywanie wiedzy. Pan Jacek wykazał się duża cierpliwością i spokojem i umiejętnością podejścia do osoby. Zależało mi na w miarę sprawnym zrobieniu kursu i to oczekiwanie zostało spełnione.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.02.2020

Ewa Kolbowicz

Ewa Kolbowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoliłam się u instruktora Stanisława. Cierpliwy, rzeczowy, stanowczy i pełen dobrego humoru i uśmiechu. Bardzo czujny, a zarazem stwarza dobrą atmosferę w trakcie jazdy. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.02.2020

Ania Jurga

Ania Jurga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły uczęszczałam jedynie na jazdy, bez wykładów, ale moge z całego serca poleci szkołę moto start. Przede wszystkim świetny instruktor Marcin, który cierpliwie pokazywał wszystko i zachowywał spokój i pełen profesjonalizm w każdym momencie jazdy, no i oczywiscie atmosfera podczas jazd bardzo plus, było bardzo miło i sympatycznie. Pozytywnie zaskoczyła mnie duża ilośc dostępnych godzin na jazdy i przemiły kontakt z biurem na każdym momencie nauki. Dziękuję bardzo i polecam wszystkim !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2020

Klaudia Bocoń

Klaudia Bocoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na zajęciach teoretycznych prowadzący z cierpliwością odpowiadał na wszystkie (czasem i niemądre pytania), tak samo na jazdach, instruktor Stanisław pomagał rozwiewac wszystkie watpliwosci praktyczne i teoretyczne. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Diana Kubiak

Diana Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Oceniam bardzo wysoko, wszyscy pracownicy szkoły bardzo pomocni, wykłady teoretyczne konkretne i w miłej atmosferze. Instruktor - Grzegorz - niewybuchowy, wyrozumiały i cierpliwy, z dobrym podejściem. Zawsze na czas, co jest ważne. Angażuje się w losy kursantów i kibicuje im. Polecam wszystkim tę szkołę jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2020

Irina Chelysheva

Irina Chelysheva
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Excellent driving course! I enjoyed classes with Robert: it was really useful and easy to get knowledge and skills. Especially I liked the atmosphere as we always laughed and even when I made mistakes I felt good in the contrast to what you normally expect. Highly recommend the school and Robert as an instructor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.02.2020

Ala Stańczak

Ala Stańczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Dariusza. Kurs prowadzony przyjemnie, czuję się przygotowana na egzamin państwowy. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Jan Romanowski

Jan Romanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra komunikacja z instruktorem Darkiem oraz świetna atmosfera podczas kursu.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Gosia Szadkowska

Gosia Szadkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Moto start, Pan Adam jest świetnym instruktorem, ludzki miły i wszystkiego nauczył mnie ze wspaniałym podejściem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.02.2020

Kacper Chimczuk

Kacper Chimczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera, instruktor Pan Janusz bardzo pozytywny człowiek umiejący wytłumaczyc jazde samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Adam Gos

Adam Gos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora Andrzeja

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2020

Julia Czerwińska

Julia Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Darek z bardzo dużą wiedzą, ogromnym zaangażowaniem w przekazanie jej kursantowi. Spokojnie i bez nacisku pozwolił mi rozwinąć umiejętności związane zarówno z prowadzeniem auta, jak również z jego obsługą. Wykłady szkoleniowe prowadzone w przyjaznej atmosferze zapewniają niezbędną wiedzę przed rozpoczęciem części praktycznej.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.01.2020

Lizaveta Bohush

Lizaveta Bohush
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursantów, i przyjemna atmosfera na zajęciach teoretycznych. Praktyki miałam z Andrzejem, zawsze można było się dogadać o godzinę, albo przenieść zajęcia jak mi się plany zmieniały.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.01.2020

Ada Śniecikowska

Ada Śniecikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Motostart :) Pan Darek to przesympatyczny instruktor, bardzo cierpliwy, powoli i dokładnie tłumaczył mi wszystkie zasady. Zawsze starał się jak najprościej wytłumaczyc mi wszystkie nurtujące mnie kwestie. Polecam w 100%!!! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak