Liczba odwiedzin: 32755 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Moto Start

  1304 opinie w tym 1286 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-100
Posiadanie kuponu należy zgłosić w biurze Szkoły osobiście lub telefonicznie co najmniej 1 dzień przed rozpoczęciem kursu. Rabat z kuponu nie łączy się z innymi rabatami i promocjami.

  • Warszawa
  • Kurs kat. B
-100PLN
1980 1880PLN
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.01.2020

Lizaveta Bohush

Lizaveta Bohush
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursantów, i przyjemna atmosfera na zajęciach teoretycznych. Praktyki miałam z Andrzejem, zawsze można było się dogadać o godzinę, albo przenieść zajęcia jak mi się plany zmieniały.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.01.2020

Ada Śniecikowska

Ada Śniecikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Motostart :) Pan Darek to przesympatyczny instruktor, bardzo cierpliwy, powoli i dokładnie tłumaczył mi wszystkie zasady. Zawsze starał się jak najprościej wytłumaczyc mi wszystkie nurtujące mnie kwestie. Polecam w 100%!!! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2020

Adam Kozłowski

Adam Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem przyjemnośc szkolic się pod okiem instruktora p. Grzegorza Woźniaka. Pan Grzegorz jest ekspertem w swoim fachu w każdym calu. Rady i nauka płynąca z jazd z instruktorem były bezcenne i z pełnym przekonaniem mogę napisac, ze czuję się dzięki temu przygotowany do jazdy w codziennym ruchu drogowym. Ponadto Pan Grzegorz jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Profesjonalne podejście do kursanta i niesamowite poczucie humoru, ktore sprawiało, że na jazdy zawsze szedłem z przyjemnością. Podczas jazd z Panem Grzegorzem nie sposób się nudzic. Polecam Moto-Start i jazdy z Panem Grzegorzem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Milena Mika

Milena Mika
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jacek jest bardzo profesjonalnym i miłym instruktorem. Ze spokojem wszystko powtarzał i tłumaczył błędy. Plus za indywidualne podejście. Bardzo polem szkołę jazdy Moto Start i pana Jacka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Klaudia Olechnowicz

Klaudia Olechnowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Kurs przebiegł sprawnie i w bardzo miłej atmosferze. Pan Adaś wykazał się duża cierpliwością i zaangażowaniem. Bez problemu uzgadniałam terminy oraz godziny spotkań. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.01.2020

Ola Jakimowicz

Ola Jakimowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jacek bardzo profesjonalnie korygował moje błędy, jest on osobą bardzo spokojną i wyrozumiałą dzięki czemu jazdy były praktycznie bez stresowe. Szkoła jazdy podchodzi do kursantów indywidualnie i z dużą elastycznością. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.01.2020

Sara Herczyńska

Sara Herczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Moto Start, szczególnie instruktora Roberta!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2020

Krzysiek Zagubieniak

Krzysiek Zagubieniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z instruktorem Dariuszem W. jeździ się przyjemnie, można porozmawiac w trakcie jazdy, niemniej jednak instruktor zachowuje pełną ostrożnośc.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.01.2020

Kuba Górski

Kuba Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera za równo na wykładach jak i na jazdach z instruktorem Grzegorzem. Solidna szkoła, bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2020

Mikołaj Orlik

Mikołaj Orlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy Moto Start. Cały kurs przebiegł pomyślnie, bez żadnych komplikacji. Od samego początku wszystko było jasno i klarownie tłumaczone. W tym miejscu należy się uznanie i szacunek dla najlepszego instruktora jazd - pana Janusza, za profesjonalizm, spokój oraz wewnętrzne powołanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Jenya Kolesnyk

Jenya Kolesnyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mi spodobali te szkolenia. Dziękuję serdecznie Panu Grzegorzowi! Polecam (:

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.01.2020

Agnieszka Ronert

Agnieszka Ronert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tę szkołę jazdy. To własnie dzięki Panu Jackowi moge przyznac, że jazda samochodem nie spędza mi snu z powiek. Trafił mi się cierpliwy, przesympatyczny jak również najlepszy intruktor.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2020

Wiktoria Taras

Wiktoria Taras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą szkołę jazdy! Kurs poszedł bardzo sprawnie, a to dzięki panu Adamowi-super instruktor, profesjonalny oraz bardzo cierpliwy :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.01.2020

Julia Iwanicka

Julia Iwanicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały proces kursu bardzo klarowny, w przypadku pytań zawsze uzyskiwałam pomoc. Pan instruktor Andrzej bardzo kompetentny, starał się umawiac jazdy z dużym wyprzedzeniem. Jazdy były czystą przyjemnością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.01.2020

Dominika Fitz

Dominika Fitz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ze szkółki którą wybrałam, bardzo miła atmosfera podczas jazd i wszystko łatwo można załatwi telefonicznie!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.01.2020

Jasiek Fabisiak

Jasiek Fabisiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam Pana Arkadiusza, był bardzo dobrym instruktorem, konkretnym, bez owijania w bawełnę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2020

Mateusz Wiącek

Mateusz Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w porządku, nie napotkałem żadnych problemów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.01.2020

Julia Wawrzyniak

Julia Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Moto Start oraz instruktora Janusza. Pan Janusz ma bardzo dobre podejście do kursanta, jest bardzo rozmowny i pomocny. Rozwieję każde wątpliwości i odpowie na każde nurtujące nas pytania dotyczące jazdy samochodem. Bardzo polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.12.2019

Zosia Bakuła

Zosia Bakuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Motostart i jazdy z Robertem. Miła atmosfera, cierpliwość i profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.12.2019

Kuba Głuchowski

Kuba Głuchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teorię miałem w godzinach popołudniowych. Spotkania trwają po 2-3h, więc nie są męczące, a jednocześnie potrzebna dawka wiedzy jest przekazywana. DRozwiązywaliśmy dużo przykładów, co również poprawia zapamiętywanie i przyswajanie wiedzy. Jazdy odbyłem z instruktorem Stanisławem. Dużo cierpliwości do kursanta, punktualność, poczucie humoru. Gorąco polecam zarówno szkołę jak i instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.12.2019

Natasha Komleva

Natasha Komleva
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Moto Start, a zwłaszcza instruktora Pana Marcina, który prowadzi zajęcia praktyczne w bezstresowej atmosferze i z dużym profesjonalizmem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2019

Robert Florysiak

Robert Florysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Adama i szkołę jazdy. Kurs udało się przejść bez problemów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Julia Kostrzewska

Julia Kostrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, ciekawe wykłady, profesjonalizm. Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Łukasz Trawiński

Łukasz Trawiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry i uczący instruktor Jacek, dobrze prowadzone wykłady, polecam serdecznie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Izabela Ruman-Burchard

Izabela Ruman-Burchard
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam naukę w szkole Moto Start i jazdy z Panem instruktorem Andrzejem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Monika Senator

Monika Senator
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Wojtek rewelacyjny człowiek. Największym plusem jest jego podejście do kursanta i anielska cierpliwość. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Agata Krystek

Agata Krystek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super szkola, swietna organizacja! Pan Wojtek kazdego wyszkoli na swietnego kierowce

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.12.2019

Olga Szadkowska

Olga Szadkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Andrzeja i szkołę jazdy! Skutecznie i szybko udało mi się przejść przez zajęcia praktyczne.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2019

Mikołaj Winiarek

Mikołaj Winiarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo pomocne uwagi i szeroki zakres wiedzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2019

Karolina Kucharska

Karolina Kucharska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście wszystkich instruktorów. Polecam instruktora Pana Roberta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak