Moto Start

 1464 opinie w tym 1446 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 6 siedziby. Wybierz:

Moto Start
ul. Racławicka 30 (Mokotów)
02-601 Warszawa

Kontakt

22x xxx xxxPokaż numer
motosta....Pokaż adres
@motost....Pokaż adres

Opis

Dziękujemy za Państwa opinie i zaufanie.

Oto kilka powodów dlaczego 75% kursantów trafia do nas za namową swoich znajomych:


- uczymy skutecznie od wielu lat

- znajdujemy się blisko stacji metra

- Wasze opinie potwierdzają kompetencje naszych miłych instruktorów

- używamy tylko samochodów w wersji egzaminacyjnej

- mamy rozsądne ceny i wysoką zdawalność

- dodatkowo nasi kursanci otrzymują: zniżkowe jazdy doszkalające, mobilną aplikację do nauki,
..nawigację NaviExpert i wiele innych


Zespół Moto Start zaprasza na naukę w dobrej szkole !
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin: wymagający

Marcin: wymagający

Robert: bardzo cierpliwy

Robert: bardzo cierpliwy

Eryk: siła spokoju

Eryk: siła spokoju

Darek: energiczny

Darek: energiczny

Grzegorz: doświadczenie

Grzegorz: doświadczenie

Piotr: konkretny

Piotr: konkretny

Staszek: zawsze pomocny

Staszek: zawsze pomocny

Adam: dokładny

Adam: dokładny

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy, Wieczorowy

2390 zł

2490 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
Zajęcia teoretyczne, 30 godzin jazd, zajęcia z pierwszej pomocy, egzaminy wewnętrzne, materiały szkoleniowe, aplikacja z pytaniami egzaminacyjnymi.

kat. A, E-learning i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Poranny, Wieczorowy

1750 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ Wszystkie informacje na: www.motostart.waw.pl

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Raty własne

80 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ Cena dotyczy 60 min jazdy dodatkowej/doszkalającej w pakiecie.

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Poranny, Wieczorowy

4000 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ Więcej informacji na: www.motostart.waw.pl

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Specjalny

2390 zł

2490 zł

codziennie

Odyńca 59A / Metro Racławicka, .

WIĘCEJ Kurs w trybie e-learning można zacząć w dowolnym terminie. Więcej informacji: www.motostart.waw.pl

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 800 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Paweł Kozłowski

Paweł Kozłowski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 18.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przeprowadzone wykłady, dzięki czemu dużo materiału się zapamiętuje bez konieczności długotrwałej nauki w domu. Jeśli chodzi o praktykę to trafiłem na Pana Arka i jestem bardzo zadowolony, gdyż mimo że jest dosyć wymagającym instruktorem, to przy tym jest bardzo cierpliwy, uczy bardzo dobrze i przyjaźnie podchodzi do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karolina Brze

Karolina Brze
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 18.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka w szkole na najwyższym poziomie. Instruktor Pan Janusz pozwoli każdemu oswoić się z kierownicą :) serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oksana Milukh

Oksana Milukh
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 06.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bylo super, dzieki za mila przegode

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Patka

Patrycja Patka
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 14.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z całego przebiegu kursu w szkole jazdy Moto Start. Polecam instruktora Darka, który krok po kroku wszystkiego mnie nauczył. Szkoła jazdy na 5, profesjonalne podejście a przy tym bardzo miła atmosfera. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Paczóska

Daria Paczóska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 31.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, miła atmosfera, zajęcia bardzo ciekawe.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak
Monika Pastuszka

Monika Pastuszka
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 27.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z całego podejścia szkoły do kursanta, przyjemny i skuteczny kurs teoretyczny. Jeśli natomiast chodzi o zajęcia praktyczne pan Robert świetnie przygotował mnie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Jacek Świderski

Jacek Świderski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 23.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Moto Start. Bardzo miła obsługa. Wyklady na najwyższym poziomie. Bardzo ciekawe. Pozdrawiam Pana Andrzeja, instruktora bardzo konkretnego, uczący przede wszystkim jeździć bezpiecznie:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Elżbieta M ......h ip: 193.178.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.06.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajny instruktor, miła atmosfera i egzamin wewnętrzny zdany za pierwszym podejściem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Klaudia M .....a ip: 37.47.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Emilia N .....a ip: 94.254.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

uważam, że to był bardzo dobry wybór szkoły. Instruktor świetnie tłumaczył, jazda z nim była przyjemna i dodatkowo na wesoło :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aneta F ...e ip: 94.75.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam tę szkołę jazdy. Nie mając kompletnie żadnego doświadczenia za kółkiem zostałam tak dobrze przygotowana, że zdałam egzamin za drugim razem (podziękowania zwłaszcza dla Pana Dariusza). Co jest ważne nauczycieli tej szkoły cechują (poza wiedzą i doświadczeniem) posiadane ogromne pokłady cierpliwości oraz serdeczności dla uczniów. Zarówno na zajęciach jak i podczas jazd bez skrępowania można było zadawać nawet najgłupsze pytania i na wszystkie otrzymaliśmy odpowiedzi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

renata p ....... ip: 94.254.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do Moto Star trafiłam przypadkiem :) I to był jeden z lepszych przypadków jaki spotkał mnie w ostatnim czasie. Drugi przypadek, to instruktor, Piotr Michałek, zangazowanie, poziom nauczania, dobry klimat i dobry humor na najwyższym poziomie :) !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka K ...........a ip: 94.254.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wyjeździłam z panem Erykiem 11 godzin po długiej przerwie i oceniam ten czas jako bardzo dobrze wykorzystany. Pan Eryk jest bardzo konkretyny, cierpliwy; nauka przebiega sprawnie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Teresa T ....k ip: 89.79.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.11.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła wybrana ze względu na lokalizację w pobliżu metra, sprawdziła się pod każdym innym względem! Serdecznie polecam pana Jacka. Świetnie przekazuje swoję wiedzę. Zdałam od razu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K .....k ip: 213.216.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.10.2016
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor (pan Piotr Michałek) ekstra, bardzo cierpliwy i sympatyczny, naprawdę polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia C ....a ip: 94.254.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Profesjonalne i indyaidualne podejście do kursanta. Polecam tą szkołe każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra C .......a ip: 109.232.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.06.2016
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, wspaniałe podejście do kursanta :) Serdecznie polecam Moto Start i Pana Piotra M jako instruktora. Na lepszego nie da się trafić ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu,

Anna W ..z ip: 89.76.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.12.2015
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła dobrze podchodzi do kursantów, instruktorzy są bardzo mili, jeździ się przyjemnie i bez stresu. Niestety, najwięcej czasu zajęło umawianie się na jazdy, lepiej jeździć z różnymi instruktorami a częściej. Podczas kursu kilka elementów zostało pominiętych, co nadrobiłam na jazdach doszkalających.

Odpowiedź:

Dziękujemy Aniu za opinię, wszystkie niedociągnięcia jak zawsze poprawiamy i cieszymy się z Twojego sukcesu. Wiesz, że nie było łatwo z tak artystyczną duszą jak Twoja. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadydługi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy, skracanie czasu trwania jazd,