Moto Start

 1464 opinie w tym 1446 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 6 siedziby. Wybierz:

Moto Start
ul. Racławicka 30 (Mokotów)
02-601 Warszawa

Kontakt

22x xxx xxxPokaż numer
motosta....Pokaż adres
@motost....Pokaż adres

Opis

Dziękujemy za Państwa opinie i zaufanie.

Oto kilka powodów dlaczego 75% kursantów trafia do nas za namową swoich znajomych:


- uczymy skutecznie od wielu lat

- znajdujemy się blisko stacji metra

- Wasze opinie potwierdzają kompetencje naszych miłych instruktorów

- używamy tylko samochodów w wersji egzaminacyjnej

- mamy rozsądne ceny i wysoką zdawalność

- dodatkowo nasi kursanci otrzymują: zniżkowe jazdy doszkalające, mobilną aplikację do nauki,
..nawigację NaviExpert i wiele innych


Zespół Moto Start zaprasza na naukę w dobrej szkole !
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin: wymagający

Marcin: wymagający

Robert: bardzo cierpliwy

Robert: bardzo cierpliwy

Eryk: siła spokoju

Eryk: siła spokoju

Darek: energiczny

Darek: energiczny

Grzegorz: doświadczenie

Grzegorz: doświadczenie

Piotr: konkretny

Piotr: konkretny

Staszek: zawsze pomocny

Staszek: zawsze pomocny

Adam: dokładny

Adam: dokładny

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy, Wieczorowy

2390 zł

2490 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
Zajęcia teoretyczne, 30 godzin jazd, zajęcia z pierwszej pomocy, egzaminy wewnętrzne, materiały szkoleniowe, aplikacja z pytaniami egzaminacyjnymi.

kat. A, E-learning i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Poranny, Wieczorowy

1750 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ Wszystkie informacje na: www.motostart.waw.pl

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Raty własne

80 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ Cena dotyczy 60 min jazdy dodatkowej/doszkalającej w pakiecie.

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Poranny, Wieczorowy

4000 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ Więcej informacji na: www.motostart.waw.pl

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Specjalny

2390 zł

2490 zł

codziennie

Odyńca 59A / Metro Racławicka, .

WIĘCEJ Kurs w trybie e-learning można zacząć w dowolnym terminie. Więcej informacji: www.motostart.waw.pl

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 800 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Tomek Kulesza

Tomek Kulesza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Instruktora Jarosława Korcza,elastyczne godziny jazd, miła atmosfera i sporo wiedzy przekazanej. Zajęcia z teorii również prowadzone w miłej atmosferze :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Marysia Urbanek

Marysia Urbanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam instruktora Roberta, profesjonalnie podchodzi do szkolenia.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Burzyńska

Patrycja Burzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora P.Dariusza Stanickiego - normalne zdrowe podejście do kursanta , nauczy wszystkiego na spokojnie, bez stresu. :) Kontakt ze szkołą bardzo dobry, wszystko się załatwia z przyjemnością. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Ava Szczepanik

Ava Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, miła i bezstresowa atmosfera na jazdach i wykładach. Stały kontakt z instruktorem i z biurem. Polecam instruktora Pana Dariusza Witkowskiego, elastyczny grafik, bez problemu można się dogada w każdej kwestii, jazdy w miłej atmosferze. Cieszę się z wyboru tej szkoły jazdy i każdemu jestem w stanie ją szczerze polecic.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jacek Skórka

Jacek Skórka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam instruktora Pana Janusza, elastyczny grafik i miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Pilarska

Amelia Pilarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołe jazdy moto start, miła atmosfera i wspaniały instruktor Pan Wojtek :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Piwowar

Paweł Piwowar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Roberta bardzo dobry instruktor,cierpliwy i miły.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Valentyna Dudnyk

Valentyna Dudnyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera na jazdach i na wykładach, wszystko świetnie wytłumaczone :) Świetna szkoła jazdy. Też gorąco polecam Roberta - jest bardzo dobrym instruktorem :D

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Agata Kw

Agata Kw
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Moto Start. Jazdy miałam z dwoma instruktorami - Panem Pawłem i Panem Darkiem Nowakiem. Instruktorzy bardzo cierpliwi, sympatyczni, a także umieją przekazać swoją wiedzę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Basia Załęska

Basia Załęska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana instruktora Marcina Kostrzewę.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Pyrka

Kacper Pyrka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie do egzaminu przez Pana Grzegorza. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Piątkowska

Sandra Piątkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Moto Start! Pan Andrzej miły, cierpliwy, i elastyczny godzinowo.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kaja Kukuła

Kaja Kukuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam pana Jacka, bardzo sumienny intruktor :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dagmara Tołwińska

Dagmara Tołwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałam ostatnio sposobność skorzystać z możliwości i zrobić sobie kurs na prawo jazdy , wybrałam szkołę Moto-Start . Muszę przyznać , że dla mnie jako osoby robiącej to pierwszy raz instruktorzy jak i osoby informujące , to osoby cierpliwe , kompetentne , wiedzą o czym nauczają , dla mnie stanowiło to ogromną podporę , będąc na kursie po raz pierwszy . Serdecznie polecam jako jednego z instruktorów jazdy , Sz. P. Grzegorza jest osobą z poczuciem humoru , z cierpliwością , dużą wiedzą , luźna atmosfera sprzyja przyswajaniu wiedzy której Panu Grzegorzowi nie brakuje . Z czystym sumieniem polecam szkołę Moto -Start dla początkujących . Dagmara

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Bożek

Dominika Bożek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Marcina, świetne podejście, wymagający, a przy tym bardzo spokojny.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgosia Kopańska

Małgosia Kopańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Robert jest świetnym instruktorem. Z całego serca polecam! Cierpliwy, bardzo sympatyczny, elastyczny godzinowo, ma indywidualne podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Malinowska

Maria Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy! Sprawne i profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Pan Jacek cierpliwy i bardzo sympatyczny, a do tego świetny instruktor. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Sulima

Weronika Sulima
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam pana Marcina, bardzo cierpliwy i spokojny Instruktor. Jestem zadowolona!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Maciej Karczewski

Maciej Karczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Janusz jest jednym z najlepszych i najbardziej sympatycznych instruktorów jakich spotkałem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Żbii

Katarzyna Żbii
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy. Miałam zajęcia z Panem Robertem. Ogrom cierpliwości i wyrozumiałości, a przede wszystkim skuteczności w nauce jazdy. Totalnie zero stresu na jazdach :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Workun

Natalia Workun
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła na wysokim poziomie. Wykłady stacjonarne ciekawie prowadzone, dużo przydatnych informacji dla przyszłych kierowców. Jazda z jednym instruktorem to duży plus. Pan Grzegorz wiedział nad czym muszę pracowac i cierpliwie starał mi się wszystko wytłumaczyc. Nie było problemu z umówieniem się na jazdy w dogodnej dla mnie godzinie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Vova Drovaliuk

Vova Drovaliuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony . Miałem zajęcia z Panem Stanisławem który ma ogromną wiedzę i bardzo szybko przygotował mnie do egzaminu.Polecam na 100% i bardzo dziękuje.Pozdrawiam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alina Pięta

Alina Pięta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkołą jazdy, profesjonalne i szybkie przygotowanie do egzaminu, formalności załatwiane są od ręki. Jako instruktora szczególnie polecam Pana Andrzeja (nie jest to moje pierwsze podejście do prawa jazdy), konkretny, pokaże i wytłumaczy co i jak, błędów nie przepuści.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anastasiya Khamyleva

Anastasiya Khamyleva
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałam zajęcia z Panem Marcinem. Jestem bardzo zadowolona! Spokojny, zawsze wszystko wyjaśni. Jestem również zadowolona z kursu teoretycznego i aplikacji z testami. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Macie Linowski

Macie Linowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. Instruktor Jarek , postawa spokoju , bardzo dobre podejście do kursanta. Przygotowanie do egzaminu bardzo dobre. Polecam instruktora , wiedza oparta na wieloletniej pracy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Grabowska

Ewa Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs przeszedł bez problemów, instruktor Adam w bardzo spokojny sposób podszedł do jazd ze mną, mimo mojego stresu związanego z jazdą w dużym mieście :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Basia Odrobińska

Basia Odrobińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Darka Witkowskiego. Niezwykły człowiek, jazdy pełne wrażeń i skuteczna nauka ;)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Marianka Polkowska

Marianka Polkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie jazdy z Panem Dariuszem Witkowskim - bardzo cierpliwy i dokładny :)

+ Zaletydobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Katarzyna Malinowska

Katarzyna Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Byłam prowadzona przez Pana Grzegorza. Bardzo dobry, kontaktowy, cierpliwy instruktor. Jazdy dały mi dużą wiedzę i mocne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabrysia Zbieć

Gabrysia Zbieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam Pana Darka Sawickiego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak