Liczba odwiedzin: 8001 Jesteś właścicielem tej szkoły?

KONKRET nauka jazdy

  92 opinie w tym 38 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.10.2019

Sebastian Michalski

Sebastian Michalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacja! Polecam wszystkim. Prawdziwa SZKOŁA JAZDY : profesjonalne podejście Instruktora, (zawsze miał dla mnie czas - w 100% tylko dla mnie) duży plac manewrowy, co było dla mnie bardzo istotne zwłaszcza przy zadaniach z większą prędkością, super atmosfera, porządne motocykle i sprzęt pomiarowy. 5 GWIAZDEK Nie bez powodu mają dużą zdawalność Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2019

Tosia Roemer

Tosia Roemer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, instruktor dostosowuje się do ciebie (np. Można jeździć w weekendy o praktycznie każdej porze) jazdy prowadzone są profesjonalnie ale tez bez spiny. Nauka to sama przyjemność, nawet jak się nie ma pojęcia o motorach albo ruchu drogowym :) gorąco polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Jadzia Jerszyńska

Jadzia Jerszyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Święta szkoła bardzo polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2019

Maciej Łubiński

Maciej Łubiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym razem, teorie oraz praktykę. I to w deszczu.... Co ważne: jeden instruktor przypada na jednego kursanta, co jest bardzo ważne bo od razu korygują każdy twój błąd. Polecam szczerze każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.09.2019

Julka Moody

Julka Moody
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany, prawie bez stresu ;)dobrze jest mieć świadomość, że siedzisz na znajomym motocyklu i do wszystkiego jesteś super przygotowana. Bartek wszystko cierpliwie tłumaczy i właśnie dzięki temu nawet górka przestała być straszna ;) zaczynaliśmy wszystko od podstaw, aby dobrze to zadanie opanować. Korygowaliśmy również inne zadania, żeby na slalomie szybkim nie jeździć "szeroko jak titanic omijający góry lodowe" tylko tak, żeby trochę to sobie ułatwić. Atmosfera na wszystkich jazdach bardzo pozytywna i na luzie. Dodatkowo, teraz jazdy odbywają się na bardzo dużym placu. Serdecznie polecam i napewno będę wracać po wyższe kategorie :D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.09.2019

Jagoda Żuchlewska

Jagoda Żuchlewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trzy razy na tak! Świetny instruktor, ogromny plus za urządzenia pomiarowe i plac manewrowy a także bezproblemowe udostępnianie motocykla na egzamin. Jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2019

Adam Koperski

Adam Koperski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera i perfekcyjne przygotowanie do egzaminu, na prawdę polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2019

Bernard Cincio

Bernard Cincio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam. Po takim szkoleniu egzamin był formalnością. Profesjonalny sprzęt, warunki na placu identyczne jak na egzaminie. Bardzo cenne wskazówki odnośnie techniki jazdy. Elastyczne godziny. Instruktorzy to fachowcy w tej dziedzinie do tego z wielką pasją. Pozytywna atmosfera. Dużą zaletą jest możliwość zdawania egzaminu na tym samym motocyklu na którym odbywało się szkolenie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2019

Wiola Kawalec

Wiola Kawalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!!! Najpierw robiłam u Bartka jazdy doszkalające na 125 - bezstresowo, po kilku dosłownie godzinach szkolenia wyjechałam bez problemu na miasto. A potem kurs na A poszedł gładko - chłopaki mają wszystkie zadania dostępne na placu cały czas, z pomiarem na szybkich zadaniach takim jak w WORD. Poza tym jeden kursant to jeden instruktor, atmosfera jest świetna, chce się przyjeżdżać. W ogóle nie marnujcie czasu na szkoły gdzie nie ma urządzeń pomiarowych bo tylko wam się będzie wydawało ze umiecie...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.09.2019

Beata Ciesielska

Beata Ciesielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafne spostrzeżenia i kilka trafnych zmian technicznych na placu zaowocowało wynikiem pozytywnym na egzaminie .Zdecydowanie polecam Bartka .Dobry fachowiec i sympatyczny chłopak !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2019

Colett Agnieszka

Colett Agnieszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam egzamin teoretyczny i praktyczny zdany na 1 razem. Pełen profesjonalizm instruktorów. Fajny plac. Indywidualne podejście. Czego chcieć więcej? Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 05.09.2019

Paulina Rakowska

Paulina Rakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera, elastyczne godziny lekcji. Bartek - instruktor z powołania, zawsze skupiony na kursancie, cierpliwy i pozytywnie nastawiony do życia ;) Co prawda trochę się nameczylam zanim zdałam ten egzamin :P ale to już mój pech i stres ;) Po licznych rozmowach z osobami, które robiły kurs winnych szkolach uważam, że lepiej trafić nie mogłam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2019

Mateusz Rynkowski

Mateusz Rynkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

5 gwiazd za całokształt jeden uczeń jeden instruktor co wcale nie jest w dzisiejszych czasach takie oczywiste. Atmosfera bardzo miła, bardzo dobre przygotowanie. Kolejna kwestia to cena, jest bardzo atrakcyjna bardzo! Pozdrawiam i polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2019

Mateusz Milo

Mateusz Milo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moja przygoda z KONKRET nauka jazdy zaczęła się w chwili gdy szkoła jazdy przeprowadziła się obok biura mojej firmy. Bacznie obserwowałem postępy innych kursantów i gdy tylko prawo na to zaczęło pozwalać postanowiłem przystąpić do kursu prawa jazdy kat. A. Pod okiem Bartka i Pawła szybko nabyłem niezbędne do zdania prawa jazdy umiejętności. Bartek bardzo elastycznie manewrował grafikiem dzięki czemu zawsze mogłem liczyć na dogodny dla mnie termin jazd. Generalnie BOMBA, polecam każdemu.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.08.2019

Aga Skay

Aga Skay
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo, bardzo ale to bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Chciałam za to jeszcze raz podziękować Bartkowi, że pomógł mi uporać się z trudnościami z jakimi musiałam się zmierzyć podczas kursu na kat. A. Dzięki jego radom i wskazowkom udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem po kilku jazdach doszkalających. Spotkania z nim przebiegały w bardzo przyjaznej atmosferze podczas której rzeczowo i cierpliwie przekazywał swoją wiedzę:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.08.2019

Agnieszka Grześkowiak

Agnieszka Grześkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Bartek bardzo sympatyczny rzetelny konkretny profesjonalista w każdym calu. Polecam każdemu kto chce zdobyć w bezstresowy sposób prawo jazdy za pierwszym podejściem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Oskar Łeszyk

Oskar Łeszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy, którą mogę polecić każdemu. Podczas nauki na kat A2 instruktor Bartek i Paweł byli zawsze przygotowani i chętni do pomocy. Dzięki nim egzamin zdałem za 1 razem :) Sprzęt do pomiaru czasu oraz motocykle takie jak w WORD na egzaminie. POLECAM !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2019

Dawid Śliwiński

Dawid Śliwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy zdecydowanie warta polecenia. Otrzymałem wszystko to, czego oczekiwałem! Instruktorzy na najwyższym poziomie a do tego świetna atmosfera oraz dyspozycyjność. Egzamin zdałem za pierwszym razem, dzięki ich ciężkiej pracy i wysiłkowi jaki włożyli do przygotowania mnie.. Zdecydowanie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Jarek Jóźwiak

Jarek Jóźwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

zdalem za 1szy, szkola profesjonalna, sprzęt jak na egzaminie instruktorzy profesjonalni gotowi do pomocy, polecam opcje z wynajęciem ze szkoly motocykla na egzamin, to duze ułatwienie, Jarek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2019

Sławomir Lisiecki

Sławomir Lisiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco szkołę, super atmosfera, pelen profesjonalizm. Instruktor Bartosz w prosty i przystępny sposób tłumaczy zasady i przepisy. Jest bardzo pomocny i sympatyczny. Zdałem za pierwszym razem dlatego jeszcze raz bardzo polecam szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2019

Gościwit Wadwic

Gościwit Wadwic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia, Bartek jak i reszta instruktorów poważnie podchodzą do swojej roboty. Jeżeli naczytaliście się o grozie egzaminu państwowego i o nie wykonalnych zadaniach egzaminacyjnych, to przy ich pomocy, pod koniec kursu przekonacie się, że wszystko jest do zrobienia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2019

Mateusz Maciejewski

Mateusz Maciejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdobywałem tutaj pierwsze umiejętności na kategorię A2 dwa lata temu - zdane za pierwszym jako kompletny żółtodziób !!!! Teraz również zdane za pierwszym na kategorie A. Instruktorzy - jeden i drugi Bartosz !!!! wspaniali ludzie i pasjonaci motoryzacji. Świetnie analizują jazdy w mieście i manewry na placu. Idąc na egzamin szedłem kompletnie przygotowany i zdałem bezstresowo !!!!.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.06.2019

Łukasz Buchla

Łukasz Buchla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, który ma bardzo dobre podejście. Widać, że zależy mu ba tym, by dobrze wyszkolić kursantów. Wszystkim szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2019

Michał Banasiuk

Michał Banasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek nauki Konkret rewelaca. Bardzo fachowe ppdejscie. Bartek jako instruktor zajebisty człowiek, co wazne motocyklista, mega sympatyczny, ogromna wiedza i doświadczenie. Można pogadać o wszystkim.Tłumaczy wszystko krok po kroku i co dla mnie najważniejsze potrafi nauczyć i przygotować do egzaminu. Gorąco polecam. Ta szkołe jazdy i tego instruktora. Ja zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.06.2019

Adam Mankiewicz

Adam Mankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek. Nie żałuję wyboru. Bartek to świetny instruktor który daje 100% z siebie. Szukając OSK trafiłem na Konkret w Googlach i mieli super opinie. Teraz się z tym zgodzę. Jeździłem wcześniej 3lata na 125ccm A mimo to nauczylem się wielu ciekawych rzeczy. Podstawienie motocykla na egzamin to żaden problem. Szczerze POLECAM :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.06.2019

Agnieszka Piatkowska

Agnieszka Piatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znalazłam Konkret w 'googlach' w 2019, po tym jak nie zdałam w 2015 jeżdżąc w innej szkole. Przerwę w jeżdzie miałam więc znaczną, spowodowaną emigracją. Instruktor Bartek zrobił ze mną 'wywiad' poobserwował jakich umiejętności mi brakuje do egzaminu i od tego zaczeliśmy szkolenie. Bartek trzyma kciuki za swoich podopiecznych i zbiera od nich informacje jak było na egzamine i dobrze robi, bo poznański WORD lubi sobie zmienic reguły gry. Np zmienił system i sposób pomaru prędkości na slalomie szybkim, więc trzeba było jechać jeszcze szybciej. Bartek sam 'dopieszcza' motocykle, często między jazdami sprawdza czy wszystko 'śmiga' jak powinno. A jak się wpadnie wcześniej na jazdy to można sie przyłączyć i nauczyć wymieniać np. płyn hamulcowy. I nie ma podziału ról na płeć, z każdym entuzjastą Bartek chętnie dzieli sie swoją wiedzą o motocyklach :) Konkret oferuje możliwość jazd z innym równie sympatycznym instruktorem na innym motocylku, żeby się nie przyzwyczajać do jednego i wyrobić umięjętność wyczuwania innego sprzętu. Ale jak ktoś sobie zażyczy to może śmigac na egzamin Bartkową Yamaha. Fajna przyjazna atmosfera i mili fachowi instruktorzy, aż można zatęsknić :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2019

Szymon Wejner

Szymon Wejner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%.Bartek to najlepszy instruktor w Poznaniu i to nie jest tylko moja opinia dużo moich znajomych robiło u niego kurs kat.A egzamin zdany bez problemów także polecam jeszcze raz jeśli nie chcesz chodzić 10 razy na egzamin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Jurek Heizer

Jurek Heizer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna przygoda. Instruktor, który uwielbia swoją pracę i jest w niej bardzo skuteczny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2019

Kuba Majchrzak

Kuba Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim OSK KONKRET! Bartek jest świetnym instruktorem, z dobrym podejściem do kursanta. Wszystkie zajęcia odbywały się w dobrej atmosferze. Motocykl w bardzo dobrym stanie, co przekłada się na jakość jazdy :) Poza tym możliwość jazdy na MT07;D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Mateusz Leszczyński

Mateusz Leszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy do jakiej mogłem trafić, Bartek profesjonalista w swoim fachu, z czystym sumieniem mogę śmiało powiedzieć że Konkret! Zdałem za pierwszym razem, przygotowany przez Bartka byłem w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak