Liczba odwiedzin: 6944 Jesteś właścicielem tej szkoły?

KONKRET nauka jazdy

  (64 opinie w tym 19 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2019

Sławomir Lisiecki

Sławomir Lisiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco szkołę, super atmosfera, pelen profesjonalizm. Instruktor Bartosz w prosty i przystępny sposób tłumaczy zasady i przepisy. Jest bardzo pomocny i sympatyczny. Zdałem za pierwszym razem dlatego jeszcze raz bardzo polecam szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2019

Gościwit Wadwic

Gościwit Wadwic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia, Bartek jak i reszta instruktorów poważnie podchodzą do swojej roboty. Jeżeli naczytaliście się o grozie egzaminu państwowego i o nie wykonalnych zadaniach egzaminacyjnych, to przy ich pomocy, pod koniec kursu przekonacie się, że wszystko jest do zrobienia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2019

Mateusz Maciejewski

Mateusz Maciejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdobywałem tutaj pierwsze umiejętności na kategorię A2 dwa lata temu - zdane za pierwszym jako kompletny żółtodziób !!!! Teraz również zdane za pierwszym na kategorie A. Instruktorzy - jeden i drugi Bartosz !!!! wspaniali ludzie i pasjonaci motoryzacji. Świetnie analizują jazdy w mieście i manewry na placu. Idąc na egzamin szedłem kompletnie przygotowany i zdałem bezstresowo !!!!.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.06.2019

Łukasz Buchla

Łukasz Buchla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor, który ma bardzo dobre podejście. Widać, że zależy mu ba tym, by dobrze wyszkolić kursantów. Wszystkim szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2019

Michał Banasiuk

Michał Banasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek nauki Konkret rewelaca. Bardzo fachowe ppdejscie. Bartek jako instruktor zajebisty człowiek, co wazne motocyklista, mega sympatyczny, ogromna wiedza i doświadczenie. Można pogadać o wszystkim.Tłumaczy wszystko krok po kroku i co dla mnie najważniejsze potrafi nauczyć i przygotować do egzaminu. Gorąco polecam. Ta szkołe jazdy i tego instruktora. Ja zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.06.2019

Adam Mankiewicz

Adam Mankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek. Nie żałuję wyboru. Bartek to świetny instruktor który daje 100% z siebie. Szukając OSK trafiłem na Konkret w Googlach i mieli super opinie. Teraz się z tym zgodzę. Jeździłem wcześniej 3lata na 125ccm A mimo to nauczylem się wielu ciekawych rzeczy. Podstawienie motocykla na egzamin to żaden problem. Szczerze POLECAM :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.06.2019

Agnieszka Piatkowska

Agnieszka Piatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znalazłam Konkret w 'googlach' w 2019, po tym jak nie zdałam w 2015 jeżdżąc w innej szkole. Przerwę w jeżdzie miałam więc znaczną, spowodowaną emigracją. Instruktor Bartek zrobił ze mną 'wywiad' poobserwował jakich umiejętności mi brakuje do egzaminu i od tego zaczeliśmy szkolenie. Bartek trzyma kciuki za swoich podopiecznych i zbiera od nich informacje jak było na egzamine i dobrze robi, bo poznański WORD lubi sobie zmienic reguły gry. Np zmienił system i sposób pomaru prędkości na slalomie szybkim, więc trzeba było jechać jeszcze szybciej. Bartek sam 'dopieszcza' motocykle, często między jazdami sprawdza czy wszystko 'śmiga' jak powinno. A jak się wpadnie wcześniej na jazdy to można sie przyłączyć i nauczyć wymieniać np. płyn hamulcowy. I nie ma podziału ról na płeć, z każdym entuzjastą Bartek chętnie dzieli sie swoją wiedzą o motocyklach :) Konkret oferuje możliwość jazd z innym równie sympatycznym instruktorem na innym motocylku, żeby się nie przyzwyczajać do jednego i wyrobić umięjętność wyczuwania innego sprzętu. Ale jak ktoś sobie zażyczy to może śmigac na egzamin Bartkową Yamaha. Fajna przyjazna atmosfera i mili fachowi instruktorzy, aż można zatęsknić :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2019

Szymon Wejner

Szymon Wejner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%.Bartek to najlepszy instruktor w Poznaniu i to nie jest tylko moja opinia dużo moich znajomych robiło u niego kurs kat.A egzamin zdany bez problemów także polecam jeszcze raz jeśli nie chcesz chodzić 10 razy na egzamin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Jurek Heizer

Jurek Heizer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna przygoda. Instruktor, który uwielbia swoją pracę i jest w niej bardzo skuteczny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.05.2019

Kuba Majchrzak

Kuba Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim OSK KONKRET! Bartek jest świetnym instruktorem, z dobrym podejściem do kursanta. Wszystkie zajęcia odbywały się w dobrej atmosferze. Motocykl w bardzo dobrym stanie, co przekłada się na jakość jazdy :) Poza tym możliwość jazdy na MT07;D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Mateusz Leszczyński

Mateusz Leszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy do jakiej mogłem trafić, Bartek profesjonalista w swoim fachu, z czystym sumieniem mogę śmiało powiedzieć że Konkret! Zdałem za pierwszym razem, przygotowany przez Bartka byłem w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.04.2019

Adrian Mieszała

Adrian Mieszała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr świetne przygotował mnie do egzaminu :) zwłaszcza wytłumaczył mi ruszanie na wzniesieniu i wszystkie metody parkingowe :D polecam serdecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2019

Michał Pudelski

Michał Pudelski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę KONKRET, Bartek to świetny instruktor!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Anna Sibilska

Anna Sibilska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkola. Lepiej trafic nie mogłam. Obawiałam sie bardzo czy zdam prawo jazdy na kat. A po wprowadzeniu tych wszystkich nowych zasad egazminacyjnych, ale dzięki super profesjonalnemu podejsciu instruktora udalo sie. Potrafi przygotowac kursanta na 100 %. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Tomás Jarosz

Tomás Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera i rzeczowy instruktor! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Wojtek Rembalski

Wojtek Rembalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bartek najlepszy instruktor na świecie!!! Mega!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2019

Adam Winczura

Adam Winczura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Bartek każdym kursantem zajmuje się z osobna. Ma mnóstwo cierpliwości. Przekazuje dużo pomocnej wiedzy. Uczy NIE tylko tego co potrzebne na egzamin. Polecam z czystym sumieniem! Zdałem za drugim razem, ale nie ma sensu nawet o tym pisać. Wszyscy wiemy jakie jest podejście egzaminatorów... Adam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Mateusz Piętka

Mateusz Piętka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, indywidualne podejście, dbałość o detale.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Aleksander Wacławik

Aleksander Wacławik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy! Zarazaja pasja i zamilowaniem do motocykli! Kurs w tej szkole jazdy to byla najlepsza decyzja jaka podjąłem! Wytlumaczyli mi wszystko a nawet dostalem mase wskazówek co robic lepiej a co ograniczyc! Czekam na poczatek sezonu by urządzić grilla!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak