Liczba odwiedzin: 12992 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Autocross. Ośrodek Szkolenia Kierowców

  400 opinii w tym 292 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.03.2020

Jakub Bogusz

Jakub Bogusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić Pana Tomka, jest wyrozumiały, świetnie tłumaczy, można z nim porozmawiać na każdy temat więc podczas jazd nie jest "sztywno"

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.03.2020

Dominik Grzesik

Dominik Grzesik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera. Solidna szkoła serdecznie polecam pana Krzysztofa bardzo cierpliwy Instruktor wszystko dokładnie i klika razy wytłumaczy polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2020

Małgorzata Bulc

Małgorzata Bulc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, z pewnością polecam Pana Krzysztofa, z cierpliwością wytłumaczy każdy najglupszy błąd i zachęci do dalszej jazdy!:))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.03.2020

Edyta Ziemlańska

Edyta Ziemlańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Autocross, a przede wszystkim instruktora Tomka, który wykazuje się dużą cierpliwością, jest punktualny i naprawdę dobrze uczy jazdy od podstaw ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2020

Paweł Leniek

Paweł Leniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera i pełen profesjonalizm !!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.03.2020

Anna Paczocha

Anna Paczocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy!! Wykłady prowadzone przez Panią Gosię na długo pozostają w pamięci, a Pani Basia - najlepszy instruktor pod słońcem. Nauczy jeździć każdego !! W 100% polecam każdemu, kto ma wątpliwosci czy robić prawko :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2020

Beata Katarzyna

Beata Katarzyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Autocross - instruktor p. Barbara Za kółko wsiadałam pełna leków i fobii, wszystko mnie przerażało, bo przecież na drodze tak dużo się dzieje: światła, znaki, skrzyżowania no i święte krowy czyli piesi. Do tego sprzęgło, biegi, lusterka... Jesus!!! Wszystko naraz - jak to ogarnąć? Mój instruktor "czuje" kursanta i stopniuje pokonywanie trudności, w sposób naturalny potrafi przekazać swoją wiedzę i umiejętności. Strach zniknął. Dzisiaj wsiadam za kierownicę z przyjemnością. Depne na gaz i jestem wolna od fobii a bezpieczeństwo jazdy mam w głowie. Te metamorfozę zawdzięczam mojej p. instruktor. Krótko i na temat: wspaniały i życzliwy człowiek. Wspaniały, profesjonalny instruktor. Autocross - instruktor p. Barbara - instruktor number ONE! 6.03.2020 - Beata W.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Sylwia Cynar

Sylwia Cynar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam robić kurs na prawo jazdy w Autocrossie bardzo profesjonalne podjęliście, a jazdy z Panem Krzysztofem pozwoliły mi nabrać pewności na kołkiem, bardzo jestem zadowolona ze wybrałam własnie te szkole jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.02.2020

Sylwester Szwerluga

Sylwester Szwerluga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, ciekawe wykłady, organizacja na bardzo wysokim poziomie, brak ukrytych kosztów. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2020

Martyna Batorowicz

Martyna Batorowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam cieplutko pana Tomasza i jego super cierpliwość do moich głupich błędów na drodze. Wszyscy bardzo mili i pomocni! Czuje się gotowa do zdawania egzaminu! Dziękuje!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Agnieszka Micek-Strzępek

Agnieszka Micek-Strzępek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła z miłymi oraz skrupulatnymi osobami. Cierpliwy i wyrozumiały instruktor Krzysztof z takim poczuciem humoru, że ta pierwsza jazda nie jest straszna, powtórzy siedemnasty raz ze stoickim spokojem jak zaparkować, czy wykonać inny manewr. Z dużą wiedzą praktyczną jak i teoretyczną posiada umiejętność łatwego jej przekazania, tłumaczy wszystkie najdrobniejsze szczegóły oraz zwraca uwagę na to, co dzieje się na drodze. Nie mam pojęcia skąd w Nim takie pokłady cierpliwości, ale chwała Mu za to że ją ma :) Auto zadbane, czyste i te same co w WORDzie, a to duży komfort psychiczny znać auto, którym się będzie jeździć na egzaminie. Szkoła godna polecenia. Miła atmosfera. Dobra cena. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.02.2020

Arek Gutkowski

Arek Gutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Szczególnie polecam Panią Barbarę gdyż jest bardzo miłą osobą i ma dużo cierpliwości do kursantów. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.02.2020

Joanna Witkowska

Joanna Witkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Autocross za profesjonalizm i miłą atmosferę. Dają możliwość e-learningu, czyli nauki teorii bez wychodzenia z domu, która się świetną opcją dla zapracowanych. Jeżdżę z Panią Basią - instruktorką z wieloletnim doświadczeniem. Lekcje praktyczne odbywają się w przyjemnej, luźnej atmosferze. Pani Basia jest cierpliwa i daje wiele cennych rad, które są bardzo przydatne podczas jazd. Polecam i dziękuję

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2020

Patryk Noga

Patryk Noga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, wykłady bardzo przyjemne i ciekawe .Bardzo polecam jazde z panem Krzysztofem ????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2020

Paulina Jędrzejczak

Paulina Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo super szkoła, ciekawie prowadzone wykłady. Szczególnie polecam jazdę z panią Basią, dobrze mnie przygotowała, jazdy były prowadzone w miłej atmosferze!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2020

Roksana Dyguś

Roksana Dyguś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na jaką można się zdecydować! Po kursie teoretycznym i "wycieczkach po mieście" egzamin to tylko formalność !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy P. Roksano. Jest Pani nasza mobilizacja do dzialania. From zero to hero. ????????‍♀️????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2020

Grzegorz Labaj

Grzegorz Labaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, polecam, instruktorka tłumaczy jak i zauważa każdy błąd w czasie nauki jazdy, wyjaśnia niezrozumiałe sytuacje, zawsze na czas bez spóźnień, myślę że syna też tam wyślę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2020

Paulina Tomków

Paulina Tomków
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Autocross a w szczególności pana Krzysztofa. Nauka jazdy z nim to nie tylko duża dawka wiedzy ale też przyjemnie i bezstresowo spędzony czas. Szczerze polecam!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.01.2020

Damian Szeligowski

Damian Szeligowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Tomasza, profesjonalista w zawodzie!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.01.2020

Piotr Łabuński

Piotr Łabuński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Wykłady ciekawe, nie nudziłem się. Jazda, czysta przyjemność. Instruktor wyrozumiały i cierpliwy. Wszystko klarownie wytłumaczył.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Gabriela Wojnarowska

Gabriela Wojnarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Same wykłady bardzo ciekawe i wciągające :) Jazda w świetnej atmosferze z Panią Basią! Motywująca i cierpliwa :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.01.2020

Norbert Rzepka

Norbert Rzepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serducha, świetna atmosfera, nowe niezużyte samochody ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.01.2020

Sebastian Śmigiel

Sebastian Śmigiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ! Bardzo dobra obsługa kursanta, ciekawe wykłady. Jazdy w miłej atmosferze, polecam pana Krzysztofa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.12.2019

Kamil Bielenda

Kamil Bielenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłem z Panią Barbarą, świetna kobieta i instruktor. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2019

Лілія Якубко

Лілія Якубко
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole . Instruktor Pan Krzysztof THE BEST!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.12.2019

Piotr Delikat

Piotr Delikat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ! Autocross Rzeszów jest bardzo dobrą szkolą jazdy. Posiada znakomitych instruktorów, którzy w bardzo zrozumialy sposób objaśniają zasady ruchu drogowego jak i świetnie zapoznają z pojazdem. Zalezy im na żetelnym przygotowaniu kursanta do egzaminu serdecznie kolecam Pana Krzysztofa który jest odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Bardzo dobre samochody, miła atmosfera na wykładach jak i podczas jazd

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.12.2019

Łukasz Naróg

Łukasz Naróg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm w podejściu do kursanta. Jazdy z panią Basią są bardzo efektywne i przyjemne. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.12.2019

Kamil Różycki

Kamil Różycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.12.2019

Konrad Wojnar

Konrad Wojnar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili i doświadczeni instruktorzy w szczególności polecam Pana Krzysztofa

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2019

Patrycja Wik

Patrycja Wik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły, zwłaszcza z jazdy które miałam z przemiłą przesymbatyczną panią instruktor. Pani Basia wszystko dokładnie mi wyjaśniła dzięki pani Basi zdałam za 1 razem wszystkim polecam najlepszy instruktor w tej szkole jazdy . Jeśli chcesz zdać za pierwszym razem to tylko do pani Basi, poleca z całego serca kobieta z wielkim sercem i mega powołaniem.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak