Liczba odwiedzin: 13487 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Autocross. Ośrodek Szkolenia Kierowców

  431 opinii w tym 310 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2020

Grzegorz Róg

Grzegorz Róg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora sławka doskonale przygotowuje do egzaminu i jazdy na drodze. Szkoła z miła i ciepła atmosferą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2020

Maciej Ślęzak

Maciej Ślęzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczna szkoła nauki jazdy wyróżniająca się bardzo praktycznym, "życiowym" podejściem do tematu. Nauczyciel jazdy - Pan Marek - wykazał się przez cały okres naszej współpracy wielką cierpliwością i opanowaniem. Ma bardzo praktycznie podejście do nauki. Nieoceniona jest też możliwość przetestowania swoich umiejętności na placu WORD w Rzeszowie pod koniec jazd. Możliwość zrobienia po kilka razu każdego z łuków daje duży spokój ducha przy egzaminie. Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.07.2020

Krystian Czerwiński

Krystian Czerwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm,dobra atmosfera,super instruktorzy, ciekawe wykłady - organizacja na bardzo wysokim poziomie,polecam wszystkim :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.07.2020

Dawid Wilga

Dawid Wilga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Basia dużo mnie nauczyła polecam tą szkole jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.07.2020

Łukasz Pawlik

Łukasz Pawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktora sławka doskonale przygotowuje do egzaminu i jazdy na drodze. Szkoła z miła i ciepła atmosferą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.07.2020

Arkadiusz Cionek

Arkadiusz Cionek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole, a w szczególności instruktora Tomka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.07.2020

Patrycja Kużdżał

Patrycja Kużdżał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Krzysztof wiele mnie nauczył, szkoła ogółem przyjazna kursantom.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.06.2020

Ula Lotczyk

Ula Lotczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna i bezstresowa nauka, świetne podejście do kursanta. Polecam instruktora Mateusza, niezwykle pomocny i wyrozumiały :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.06.2020

Maksymilian Ladzinski

Maksymilian Ladzinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na Podkarpaciu, Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.06.2020

Marcin Dobrowolski

Marcin Dobrowolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła - blisko, tanio, przyjemna atmosfera, dobrze uczą. Zdecydowanie najlepszą instruktorką jest Pani Basia :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.06.2020

Karolina Baran

Karolina Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, bardzo przyjemna atmosfera na wykładach. Serdecznie polecam Pana Tomka, jest wyrozumiały, świetnie tłumaczy i można z nim swobonie porozmawiać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.06.2020

Natalia Jaśkiewicz

Natalia Jaśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i pełen profesjonalizm, polecam jazdy z panem Krzysztofem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2020

Martyna Białek

Martyna Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do instruktora i miła atmosfera polecam:))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.06.2020

Swieta Chackiewicz

Swieta Chackiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera. Polecam serdecznie Panią Basie!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Dominik Kędzior

Dominik Kędzior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, przyjazna atmosfera, możliwość dogadania się co do godzin jazd, profesjonalizm na każdej płaszczyźnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.05.2020

Yurii Kravets

Yurii Kravets
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Zajęcia zarówno odbywają się na wysokim poziomie. Osobiście polecam panią Basię - wspaniała instruktorka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.05.2020

Karolina Michalik

Karolina Michalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona !profesjonalne podejście do kursanta na każdym etapie szkolenia. Gorąco polecam!:))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.05.2020

Adrianna Pitera

Adrianna Pitera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera podczas wykładów i jazd. Serdecznie polecam panią Basię, z którą jazdy są bardzo przyjemne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.03.2020

Jakub Bogusz

Jakub Bogusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić Pana Tomka, jest wyrozumiały, świetnie tłumaczy, można z nim porozmawiać na każdy temat więc podczas jazd nie jest "sztywno"

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.03.2020

Dominik Grzesik

Dominik Grzesik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera. Solidna szkoła serdecznie polecam pana Krzysztofa bardzo cierpliwy Instruktor wszystko dokładnie i klika razy wytłumaczy polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2020

Małgorzata Bulc

Małgorzata Bulc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, z pewnością polecam Pana Krzysztofa, z cierpliwością wytłumaczy każdy najglupszy błąd i zachęci do dalszej jazdy!:))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.03.2020

Edyta Ziemlańska

Edyta Ziemlańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Autocross, a przede wszystkim instruktora Tomka, który wykazuje się dużą cierpliwością, jest punktualny i naprawdę dobrze uczy jazdy od podstaw ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.03.2020

Paweł Leniek

Paweł Leniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera i pełen profesjonalizm !!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.03.2020

Anna Paczocha

Anna Paczocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy!! Wykłady prowadzone przez Panią Gosię na długo pozostają w pamięci, a Pani Basia - najlepszy instruktor pod słońcem. Nauczy jeździć każdego !! W 100% polecam każdemu, kto ma wątpliwosci czy robić prawko :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2020

Beata Katarzyna

Beata Katarzyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Autocross - instruktor p. Barbara Za kółko wsiadałam pełna leków i fobii, wszystko mnie przerażało, bo przecież na drodze tak dużo się dzieje: światła, znaki, skrzyżowania no i święte krowy czyli piesi. Do tego sprzęgło, biegi, lusterka... Jesus!!! Wszystko naraz - jak to ogarnąć? Mój instruktor "czuje" kursanta i stopniuje pokonywanie trudności, w sposób naturalny potrafi przekazać swoją wiedzę i umiejętności. Strach zniknął. Dzisiaj wsiadam za kierownicę z przyjemnością. Depne na gaz i jestem wolna od fobii a bezpieczeństwo jazdy mam w głowie. Te metamorfozę zawdzięczam mojej p. instruktor. Krótko i na temat: wspaniały i życzliwy człowiek. Wspaniały, profesjonalny instruktor. Autocross - instruktor p. Barbara - instruktor number ONE! 6.03.2020 - Beata W.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Sylwia Cynar

Sylwia Cynar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam robić kurs na prawo jazdy w Autocrossie bardzo profesjonalne podjęliście, a jazdy z Panem Krzysztofem pozwoliły mi nabrać pewności na kołkiem, bardzo jestem zadowolona ze wybrałam własnie te szkole jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.02.2020

Sylwester Szwerluga

Sylwester Szwerluga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, ciekawe wykłady, organizacja na bardzo wysokim poziomie, brak ukrytych kosztów. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2020

Martyna Batorowicz

Martyna Batorowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam cieplutko pana Tomasza i jego super cierpliwość do moich głupich błędów na drodze. Wszyscy bardzo mili i pomocni! Czuje się gotowa do zdawania egzaminu! Dziękuje!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Agnieszka Micek-Strzępek

Agnieszka Micek-Strzępek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła z miłymi oraz skrupulatnymi osobami. Cierpliwy i wyrozumiały instruktor Krzysztof z takim poczuciem humoru, że ta pierwsza jazda nie jest straszna, powtórzy siedemnasty raz ze stoickim spokojem jak zaparkować, czy wykonać inny manewr. Z dużą wiedzą praktyczną jak i teoretyczną posiada umiejętność łatwego jej przekazania, tłumaczy wszystkie najdrobniejsze szczegóły oraz zwraca uwagę na to, co dzieje się na drodze. Nie mam pojęcia skąd w Nim takie pokłady cierpliwości, ale chwała Mu za to że ją ma :) Auto zadbane, czyste i te same co w WORDzie, a to duży komfort psychiczny znać auto, którym się będzie jeździć na egzaminie. Szkoła godna polecenia. Miła atmosfera. Dobra cena. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.02.2020

Arek Gutkowski

Arek Gutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Szczególnie polecam Panią Barbarę gdyż jest bardzo miłą osobą i ma dużo cierpliwości do kursantów. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak