Autocross. Ośrodek Szkolenia Kierowców

 618 opinii w tym 423 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Autocross. Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Zawiszy Czarnego 8
35-082 Rzeszów

Kontakt

Opis

Jesteśmy dynamicznie rozwijającym się ośrodkiem szkolenia kierowców. Zapewniamy komfortowe warunki nauki wszystkim kursantom. Nasi instruktorzy mają kilkuletnie doświadczenie, talent przekazywania wiedzy i pasję, przez co nauka prowadzenia samochodu i przepisów ruchu drogowego będzie przyjemnością.
Szkolimy od 1993 roku i wiemy jak to robić. Mówią o nas "To jest dobra szkoła" i że jesteśmy specjalistami od "trudnych przypadków". Zdobycie prawa jazdy to inwestycja, bo inwestujesz czas i pieniądze.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Małgorzata Wrzosek

Małgorzata Wrzosek

Tomasz Hepnar

Tomasz Hepnar

Barbara Bożymowska

Barbara Bożymowska

Krzysztof Łoza

Krzysztof Łoza

Tomasz Siorek

Dawid Dubiel

Piotr Górka

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1850 zł

codziennie

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1250 zł

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha CBF 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1750 zł

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha CB500F)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

1850 zł

codziennie

ul. Zawiszy Czarnego 8, 17:00 - pierwszy wykład

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
możliwość płatności kartą
30 min jazdy na placu manewrowym WORD pojazdem OSK

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

1850 zł

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
możliwość płatności kartą
30 min jazdy na placu manewrowym WORD pojazdem OSK

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Karina C ....j ip: 193.243.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera i świetne podejście do kursanta. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Izabela W .........a ip: 91.150.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

instruktor Sławek

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Anastasiia S ...o ip: 91.196.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Pan Tomasz Hepnar, polecam serdecznie, bardzo dobry instruktor

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Barbara P ....a ip: 31.130.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Całkiem dobra szkoła.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena J ...k ip: 91.246.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z instruktorem Dawidem mogę polecić każdemu, kto tak, jak ja, nie mial nigdy smykalki do prowadzenia samochodu. Bardzo cierpliwy człowiek, nigdy bym nie podejrzewała, że egzamin zdam za pierwszym podejsciem. POLECAM!????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adam G .... ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Dawida

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Angelika K ......a ip: 91.246.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam p. Dawida! Rzeczowy, cierpliwy, a co najważniejsze - zaraz po otrzymaniu prawka, dzięki niemu wsiadlam do auta od razu i bez strachu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian W ....k ip: 193.243.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor Dawid.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kamil Z ..n ip: 193.243.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Dawida.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ania S ...a ip: 62.93.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy na plus :) Bardzo zależało mi na wykładach online i się nie zawiodłam. Dostałam dostęp do platformy i w dowolnych godzinach mogłam uczyć się teorii. Według mnie platforma bardzo dobrze stworzona, po każdym omawianym rozdziale trzeba przejść do testu sprawdzającego wiedzę. Jest to bardzo dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego. Ja jeździłam z Panem Piotrem i gorąco polecam! Potrafi dobrze wytłumaczyć i nie irytuje się jak musi zrobić to po raz kolejny. Kiedy trzeba to pochwali a kiedy trzeba to zgani. Jak najbardziej na plus! :) Dobre podejście do każdego kursanta i osobiste umawianie na kolejne jazdy w wolnych godzinach. Solidne przygotowanie dzięki któremu egzaminy zdałam za pierwszym podejściem <3 Bardzo polecam tą szkołę jazdy, jakbym miała wybierać to bym jej nie zmieniła i z pewnością chciałabym jeździć z Panem Piotrem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabrysia L ..h ip: 91.225.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydownie polecam. Dobry kontakt z biurem. Podziekowania dla Pani Basi która rzeczowo tłumaczyła moje wpadki, przy tym poczucie humoru i wyrozumiałość sprawiły ze jazda odbywała sie bez stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Monika D ....l ip: 188.146.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkole jeździłam z P Basia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

ip: 91.225.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, a szczególne podziękowania dla Pani Basi, za cierpliwość, duża wiedzę oraz cenne wskazówki przekazane na jazdach.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Kacper G .....i ip: 94.254.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor fajny tylko z wykladami online jest maly problem ale ogolnie git

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia M ...r ip: 31.130.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli chcesz zdać prawo jazdy za I razem polecam szkołę AUTOCROSS, a w szczególności Pana Tomka, który jest instruktorem z powołania. Jazdy odbywają się w bezstresowej i miłej atmosferze. Dodatkowo na wszystkie pytania otrzymuje się wyczerpujące odpowiedzi.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna S ....... ip: 37.30.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Super organizacja. Pan Krzysztof dobrze tłumaczy , Super atmosfera. Gorąco polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub S ....a ip: 5.173.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super zorganizowana szkoła. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Jolanta K ....a ip: 185.136.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam jazdy z Panią Barbarą.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

piotrek m .......i ip: 31.130.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy przebiegły w miłej atmosferze i zdałem za pierwszym razem. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aniela N ... ip: 193.243.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła. Lepiej nie mogłam trafić. Instruktor Krzysztof pełen profesjonalizm i wiedzy. Dziękuję i bardzo polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Cezary S .....k ip: 83.26.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam instruktora Dawida, najlepszy pod słońcem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Honorata S .....a ip: 5.173.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę autocross, a w szczególności Pana Tomka, który jest instruktorem z powołania. Jazdy przebywały w bezstresowej atmosferze, pełne uśmiechu. Na wszystkie pytania i niejasności uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi, które przydały mi się na egzaminie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marek S ...a ip: 31.130.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tą szkołę i instruktora na kat. A.

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Brygida B .... ip: 213.136.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z najlepszym instruktorem Dawidem!! Pełen profesjonalizm, super atmosfera, bardzo cierpliwy instruktor wszystko szczegółowo tłumaczy. Polecam serdecznie!!!!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna K .......a ip: 62.133.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor Dawid świetnie tłumaczy i jest cierpliwy. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu.

+ Zaletydobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Maria O .....o ip: 185.252.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Autocross. Pan instruktor Tomek to super gość! Wszystko dobrze tłumaczy, przyjazna atmosfera podczas jazd. ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela R ..... ip: 89.230.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Tomasz to instruktor z powołania, cierpliwy i wyrozumiały. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aniela N ...k ip: 193.243.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła. Lepiej nie mogłam trafić. Instruktor Krzysztof The best!!!!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sebastian T ....k ip: 85.190.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs na kat. A w spokojnej i koleżeńskiej atmosferze z Instruktorem Tomaszem. Gość jest profesjonalistą w swoim fachu bo sam jeździ na motocyklu, dlatego uważam, że lepiej nie mogłem trafić. Praktyczne podejście do nauki jazdy co z pewnością przyda mi się na przyszłość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon N .... ip: 83.26.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła pozdrawiam panią Barbarę, instruktorka z powołania i bardzo miła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak