Autocross. Ośrodek Szkolenia Kierowców

 618 opinii w tym 423 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Autocross. Ośrodek Szkolenia Kierowców
ul. Zawiszy Czarnego 8
35-082 Rzeszów

Kontakt

Opis

Jesteśmy dynamicznie rozwijającym się ośrodkiem szkolenia kierowców. Zapewniamy komfortowe warunki nauki wszystkim kursantom. Nasi instruktorzy mają kilkuletnie doświadczenie, talent przekazywania wiedzy i pasję, przez co nauka prowadzenia samochodu i przepisów ruchu drogowego będzie przyjemnością.
Szkolimy od 1993 roku i wiemy jak to robić. Mówią o nas "To jest dobra szkoła" i że jesteśmy specjalistami od "trudnych przypadków". Zdobycie prawa jazdy to inwestycja, bo inwestujesz czas i pieniądze.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Małgorzata Wrzosek

Małgorzata Wrzosek

Tomasz Hepnar

Tomasz Hepnar

Barbara Bożymowska

Barbara Bożymowska

Krzysztof Łoza

Krzysztof Łoza

Tomasz Siorek

Dawid Dubiel

Piotr Górka

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1850 zł

codziennie

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1250 zł

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha CBF 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1750 zł

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha CB500F)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

1850 zł

codziennie

ul. Zawiszy Czarnego 8, 17:00 - pierwszy wykład

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
możliwość płatności kartą
30 min jazdy na placu manewrowym WORD pojazdem OSK

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

1850 zł

ul. Zawiszy Czarnego 8

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
możliwość płatności kartą
30 min jazdy na placu manewrowym WORD pojazdem OSK

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Mykhailo Bida

Mykhailo Bida
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Domino

Kamil Domino
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i instruktorzy. Najbardziej polecam pana Krzysztofa.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Jabłoński

Oskar Jabłoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie instruktora Piotra super człowiek i świetny nauczyciel polecam jeszcze raz

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzanna Hniłka

Zuzanna Hniłka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam!!! ♥ Instruktor Dawid to niezwykle profesjonalny, pełen empatii i niezwykle cierpliwy nauczyciel. Wszystko zostało mi jasno wyjaśnione, nawet jeżeli trzeba było powtarzać kilka razy. Wszystkie jazdy były dostosowane do mojego planu tygodnia. ;) ;) ;)To był strzał w dziesiątkę. Polecam każdemu! ;)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Wróbel

Karolina Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę polecam!! Instruktor Dawid to właściwy człowiek na właściwym miejscu. Naprawdę przemiły człowiek z poczuciem humoru i idelanym podejściem do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Chmiel

Dawid Chmiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam instruktora Dawida!!! , świetne podejście do kursanta oraz solidne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Igor Podsiadły

Igor Podsiadły
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Sławka. Fantastyczny facet i genialny instruktor.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabriela Hniłka

Gabriela Hniłka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam! Instruktor Dawid zdecydowanie zna się na rzeczy, świetne podejście, przemiła atmosfera! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzz Anna

Zuzz Anna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, egzaminy zdane za pierwszym razem i bardzo sympatyczna kadra Instruktor Tomek - polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabrysia Szczepan

Gabrysia Szczepan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę i instruktora Dawida !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Florian

Kacper Florian
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Sławek

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Kabaj

Natalia Kabaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkole a szczególności instruktora Tomka, jazdy prowadzone w miłej atmosferze, ciekawe podejście, wiele przydatnych wskazówek dotyczących jazdy jaki i samego przygotowania do egzaminu. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Krokowska

Martyna Krokowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Szkole Autocross Rzeszów. Super podejście Pani Basi i przemiła atmosfera! ☺️☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Kucharski

Kamil Kucharski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna postawa instruktora Tomka, rzetelność i profesjonalizm. Egzamin na kat. A zdany za pierwszym razem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Wybraniec

Mateusz Wybraniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Plac i miasto luksusowo z Panem Tomkiem zostanę króle szos! Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotrek Gajda

Piotrek Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam autocross, jeździłem z Panem Piotrem, miły, spokojny i cierpliwy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Rembisz

Julia Rembisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciek Kalandyk

Maciek Kalandyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super fajna szkoła, Pani Barbara jes bardzo pomocna osobą. umie doradzić w każdej sytuacji . Kazda jazda jest w bezstresowej atmosferze i każde popełniane błędy są na bieżąco omawiane.serdecznie Pozdrawiam i Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krystian Kuchnia

Krystian Kuchnia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe i jazdy z Panią Basią, Bardzo miła i wyrozumiała instruktorka kótra bardzo dobrze uczy

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Kawka

Paulina Kawka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeżdżę z Panią Basią. Jest kompetentna, konkretna, świetnie tłumaczy, a przy tym jest bardzo cierpliwa i wyrozumiała. Polecam Panią Basię!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Renata Kloc

Renata Kloc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super fajna szkoła, Pani Ola bardzo pomocna, uprzejmą i umie doradzić. Kazda jazda jest w bezstresowej atmosferze i każde popełniane błędy są na bieżąco omawiane. Gorąco polecam Pana Krzysztofa.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariusz Olszyk

Mariusz Olszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem po kursie na kategorie A. Widać tutaj duże doświadczenie i zaangażowanie wkładane w szkolenie. Wiele pomocnych wskazówek o tym jak podejść do konkretnego zadania, oraz jakich błędów się wystrzegać. Bezproblemowy kontakt oraz duża elastyczność jeżeli chodzi o godziny jazdy, właściwie całe szkolenie odbyłem w godzinach popołudniowych. Dobry stan motocykli oraz plac manewrowy przygotowany na wszystkie zadania, które są na egzaminie. Szkolenie w ruchu drogowym również prowadzone w luźnej atmosferze, popełniane błędy konstruktywnie tłumaczone, nie spotkałem się z tłumaczeniem "Bo tak się tutaj jeździ" co z opinii znajomych pojawia się w innych szkołach. Jednym słowem polecam a szczególnie instruktora Tomasza H.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jacek Szuba

Jacek Szuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Monika Watras

Monika Watras
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam. Kursy z Panem Krzysztofem prowadzone są w miłej atmosferze, jeżeli czegoś nie rozumiem wytłumaczy, pomorze. Ze szczerego serca mogę polecić ta szkole ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maksym Gąsior

Maksym Gąsior
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze z panem Krzysztofem, zawsze można się o cos zapytać i oczekiwać spokojnej odpowiedzi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Gul

Natalia Gul
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Pan Krzysztof w bardzo miłej atmosferze prowadzi kursy, Jeżeli czegoś nie rozumiem albo nie wiem spokojnie potrafi wytłumaczyć oraz nauczyć. Polecam szkołę Autocross !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Szpilman

Justyna Szpilman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkola. Profesjonalni instryktorzy. Polecam pana Krzysztofa. Świetnie tlumaczy bardzo cierpliwy. Dobrze przgotowuje do egzaminu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Habaj

Klaudia Habaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Dawida

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Paściak

Jakub Paściak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam instruktora Dawida.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Zielińska

Julia Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Pani z sekretariatu bardzo miła i pomocna. Każdemu chcącemu się nauczyć dobrze jeździć polecam Pana Piotrka, który okazal się świetnym, cierpliwym instruktorem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak