Liczba odwiedzin: 13180 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Autocross. Ośrodek Szkolenia Kierowców

  409 opinii w tym 297 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2020

Agnieszka W .................a ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła z dużym doświadczeniem.Pełny profesjonalizm .Osobiscie polecam p .Basie - wspaniały instruktor z powołania o dużej wiedzy, którą potrafi przekazac .Cierpliwości i cennych rad za kierownicą.Polecam.P.Basiu dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2020

Justyna S ..c ip: 94.254.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam, miła atmosfera, ciekawe wykłady i profesjonalne podejście do kursanta.????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.05.2020

Paulina K ...... ip: 46.134.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście do kursanta, polecam jazdy z P. Krzysztofem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2020

Bartosz H .....a ip: 5.184.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm. Polecam instruktora Krzysztofa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.03.2020

Weronika G ......k ip: 5.173.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca szkole Autocross! Cudowna atmosfera, przemili i pomocni pracownicy. Polecam serdecznie Pana Tomasza, instruktor jest przemiły, cierpliwy, wyjaśnia i zwraca uwagę na popełniane błędy. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.02.2020

Patryk T ....z ip: 37.72.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super Szkoła. Bardzo pozytywne chwile. Polecam jazdy z Panem Krzysztofem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.02.2020

Ania P .....a ip: 89.230.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne wykłady, przemili ludzie, super atmosfera i dużo się można nauczyć. Jeśli chodzi o instruktora to serdecznie polecam Pana Tomka, bardzo fajnie uczy, podpowiada a jazdy są bezstresowe Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2020

Izabela P ....... ip: 37.47.124.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę nauki jazdy, wykłady były ciekawe i przeprowadzone w przyjaznej atmosferze. Jeżdżę z Panem Tomaszem jest on bardzo miłym i cierpliwym instruktorem. Zawsze dba o bezpieczeństwo, tłumaczy wszystko bardzo dokładnie i powtarza informacje tyle razy ile potrzeba.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Patryk T ....z ip: 84.38.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super Szkoła. Polecam jazdy z Panem Krzysztofem. Każda jazda z poczuciem humoru i brak stresu :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.01.2020

Dawid P ......a ip: 5.173.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, miła atmosfera jak i wspaniali instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Paweł D .........i ip: 185.41.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam instruktorkę p. Barbarę !!

Plusy

brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.12.2019

Liliia Y ......a ip: 37.30.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Krzysztof THE BEST!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.11.2019

Krystian W .....k ip: 46.134.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Wykłady prowadzone są z ikrą i potrafią zaciekawić. Polecam też instruktorkę panią Basię, która prowadzi jazdy z przyjemnością i pomoże w doszlifowaniu umiejętności.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Jowita G ......a ip: 89.64.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Za pierwszym razem zdałam egzamin. Szkolił mnie Pan Tomasz

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.10.2019

Konrad C .....k ip: 88.156.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałem możliwość jazdy z kilkoma instruktorami, zdecydowanie najlepsza jest pani Basia z autocrossa. Świetnie przygotowuje osobę do egzaminu. Pani Basia podchodzi do osoby uczącej się z dużą cierpliwośćią co przekłada się na świetną atmosfere podczas jazdy. Polecam w 100%.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2019

Gabriela B ........... ip: 5.173.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2019

Anna T .......a ip: 89.66.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Sławek instruktor z powołania! Podziwiam za cierpliwość. Świetny kurs, łatwo i komfortowo.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.09.2019

Patryk S ........i ip: 205.201.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ins. Sławek -polecam i pozdrawiam. Profesjonalista pełną gębą ☺. Od dzisiaj bez stresu jeżdżę po Rzeszowie !

Plusy

instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2019

Adrian S ...a ip: 188.146.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.09.2019

Joanna P ...o ip: 84.10.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dokonałam bardzo dobrego wyboru, pan Sławek do rany przyłóż i wszystko spokojnie tłumaczy :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2019

Paweł K .. ip: 46.134.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pozdrawiam ins. Sławka i dziękuję za jazde. Polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2019

Marzena C ...w ip: 88.156.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jest super ! Wszyscy z dobrym podejściem szczególnie Pan Sławek, z którym miałam okazję jeździć. Pozdrawiam.

Plusy

instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.08.2019

Marcin Uziel

Marcin Uziel
Opinia niezweryfikowna

Spoko instruktor, rzeczowo podchodzi do sprawy, cierpliwy instruktor Tomek polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.07.2019

Ewa O ........k ip: 79.191.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze. Wymagający instruktorzy.

Plusy

dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2019

Greg K Kos ip: 217.99.253.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę autocross Najlepszy wyjątkowy i profesjonalny instruktor Bogdan wkłada całe swoje serce w naukę jazdy. Dzięki niemu nauka i jazda jest przyjemnością a egzamin zdany za pierwszym razem gorąco polecam!!! Grzesiek

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2019

Joanna K K ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.06.2019

Martyna D ......a ip: 77.252.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wybrałam tę szkołę z przypadku i nie zamieniłabym jej na żadną inną. Na pochwałę zasługuje na pewno bezproblemowy kontakt z instruktorem oraz to, że wszystko przebiegło bardzo szybko. Moim instruktorem była pani Basia i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Jest to bardzo ciepła, miła i sympatyczna osoba, z którą można zarówno pożartować jak i wiele się nauczyć. Więc jeśli ktoś się zastanawia nad tą szkołą to naprawdę polecam, połączenie przyjemnego z pożytecznym! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.06.2019

Anna Z ..... ip: 156.67.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wreszcie bez stresu za kierownicą. Polecam Pana Sławka !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2019

Jacek J ....h ip: 62.93.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Sławek zasługuje na 5*/5*. Profesjonalny, z dużym dystansem do świata przy jednoczesnym skupieniu się na potrzebach przyszłego kierowcy. Polecam w 100% Jak na jazdy to tylko ze Sławkiem :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.06.2019

Mikołaj S ........i ip: 91.223.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

dobra szkoła z miłą atmosferą i fajnymi instruktorami

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak