Liczba odwiedzin: 13180 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Autocross. Ośrodek Szkolenia Kierowców

  409 opinii w tym 297 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.11.2019

Kłosu Mati

Kłosu Mati
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Autocross. Ciekawe wykłady oraz profesjonalni instruktorzy, zwłaszcza Pani Basia. Nauka jazdy idzie płynnie i bez problemów.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.11.2019

Justyna Kuna

Justyna Kuna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jedyne w swoim rodzaju wykłady, profesjonalne podejście do kursanta. Miła, bezstresowa atmosfera podczas jazd. Polecam Pana Krzysztofa.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.11.2019

Maksymilian Kloc

Maksymilian Kloc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.11.2019

Konrad Rejman

Konrad Rejman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z panem Krzysztofem są dobrze zorganizowane i można z nim pożartować a pani Ola w biurze zawsze pogodna i uśmiechnięta. Polecam w szczególności za bardzo wyrozumiałe i miłe podejście do klientów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.11.2019

Jakub Kutowicz

Jakub Kutowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez zwątpienia najlepsza szkoła jazdy w Rzeszowie. Wykłady prowadzone naprawdę w interesujący sposób. Ale na szczególną uwagę zasługuję instruktor Pan Krzysztof z którym mam jazdy. Pełny profesjonalizm oraz super atmosfera podczas jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.11.2019

Kristina Slyunchenko

Kristina Slyunchenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez chwili zastanowienia się polecam tę szkołę! Atmosfera przyjemna, wszystko jest na bardzo wysokim poziomie, obsługa w biurze profesjonalna i bez zastrzeżeń! Miałam przyjemność jeździć z Panią Basią, bardzo dziękuję za ogrom cierpliwości! To fenomenalny instruktor, który ma bardzo profesjonalne i delikatne podejście do kursantów. Jazda spokojna i bez stresowa!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Kacper Ziemiański

Kacper Ziemiański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Tomasz bardzo doświadczony. Robi to co lubi, dzielac się swoją ogromną wiedzą. Jazdy w super atmosferze. Wszystko na najwyższym poziomie. POLECAM TOMASZA.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.10.2019

Katarzyna Maczuga

Katarzyna Maczuga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Szkoła jazdy na wysokim poziomie. Wykłady prowadzone w ciekawy i zorganizowany sposób. Jazdy przebiegły w miłej, bezstresowe atmosferze. Szczególnie polecam instruktora p. Tomka, który z dużą cierpliwością wytłumaczył zasady. I niemożliwe stało się możliwe :) Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.10.2019

Mateusz Piątek

Mateusz Piątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy w Rzeszowie. Pozdrawiam i z całego serca polecam Panią Basię.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.10.2019

Krystian Madera

Krystian Madera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam! Wykłady są ciekawie prowadzone, instruktorzy są bardzo cierpliwi i bardzo dobrze znają się na rzeczy. Szczególnie Pan Krzysztof przy którym nauka jest samą przyjemnością i nie ma tam miejsca na stres :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.10.2019

Karolina Gąsior

Karolina Gąsior
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doświadczeni instruktorzy, ciekawe wykłady, jazdy prowadzone w miłej atmosferze- bez stresu. Szczególnie polecam instruktora Pana Krzysia ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.10.2019

Kuba Kędzierski

Kuba Kędzierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady pełne wartościowych treści, widać że Pani Małgorzata ma duże doświadczenie, bo oprócz suchej teorii przekazuje też praktyczne informacje. Jeśli chodzi o jazdy to widać że instruktor Krzysztof ma sporą wiedzę, doświadczenie i prawdziwie profesjonalne podejście, no i nie brakuje mu też cierpliwości. Reasumując naprawdę polecam szkołę i instruktora Krzysztofa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Superos dziekuje i trzymam kciuki za egzamin. Pewnie bedzie wszystko zdane za pierwym razem i o to chodzi.Ciesze sie jak dziecko , ze ktos docienia to extra, ktore daje na wykladach. Dodaje mi to skrzydel. Bardzo dziekuje i pozdrawiam serdecznie.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.10.2019

Milena Trela

Milena Trela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwe podejście do kursantów i wesoła atmosfera Pana Krzysia nadają urok tej szkole jazdy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2019

Mateusz Łoza

Mateusz Łoza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i obsługa. Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2019

Szymon Wiktor

Szymon Wiktor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nikt tak nie przygotuje do egzaminu po roku przerwy jak Pani Basia.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.09.2019

Sara Sobiecka

Sara Sobiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco poleca jeżdżę z Pani Basią

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2019

Arkadiusz Zięba

Arkadiusz Zięba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie w dobrej cenie na kat A. Pan Tomasz zna sie na rzeczy. Oby tak dalej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.09.2019

Silvie Wołowiec

Silvie Wołowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, sama zapisałam się na kurs po przeczytaniu i usłyszenia dobrych opinii. Nie żałuję. Wykłady ciekawe i oczywiście jazda z instruktorami też :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.09.2019

Hubert Paśko

Hubert Paśko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Tomek ????najlepszy instruktor, niesamowita cierpliwość i świetne podejście do kursanta na kat. A2 Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Karolina Jasiewicz

Karolina Jasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalny instruktor, bardzo dobrze przygotował do egzaminu, cierpliwy dla trudniejszych klientów :D

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.08.2019

Maciej Mazurkiewicz

Maciej Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursantów, miła obsługa. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2019

Monika Korab

Monika Korab
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam zarówno tę szkołę jak i instruktora Pana Krzysztofa, który jest osobą kompetentną i mającą dobre podejście do kursanta. Wykłady są ciekawe i zrozumiałe.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.08.2019

Krystian Błażej

Krystian Błażej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, serdecznie polecam Pana Krzyśka.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.08.2019

Marysia Depa

Marysia Depa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Jeździłam z Panią Basią dobrze uczy i jest jest cierpliwa ogólnie miła atmosfera !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.08.2019

Aurelia Niedziałek

Aurelia Niedziałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła i miła atmosfera, jeżdżę z Panią Basią:) Polecam gorąco!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.08.2019

Kornelia Pasek

Kornelia Pasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, w 100% godna polecenia !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.08.2019

Klaudia Jajuga

Klaudia Jajuga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2019

Kuba Rzepka

Kuba Rzepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam , bardzo miła atmosfera , mili instruktorzy !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2019

Mateusz Marczak

Mateusz Marczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżdże z panią Basią, dobrze tłumaczy, miła atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.07.2019

Kasia Bobowska

Kasia Bobowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, w 100% godna polecenia. Bardzo miłe osoby, szczególnie Pani Ola w recepcji. Jako instruktora polecam Panią Basię! ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak