Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga

 452 opinie w tym 381 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga
ul. Mickiewicza 15a/44
90-443 Łódź

Kontakt

53x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
78x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres
@autosz....Pokaż adres

Opis

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami Naszych Kursantów - mówią same za siebie. ;)  
Na naszej stronie internetowej - www.autoszkola-zebra.pl  i na facebook'u - https://www.facebook.com/autoszkolazebra/ znajdziesz wszystkie ważne informacje. :) 

W Zeberce masz wybór, teorię możesz zrealizować w formie tradycyjnych wykładów lub e-learningu a w części drugiej - praktycznej, wybierzesz pomiędzy manualną skrzynią biegów a automatyczną!    

Oferujemy kursy podstawowe, weekendowe, indywidualne oraz jazdy doszkalające. 
Zapisy na kursy pod numerem telefonu : 534412212, 505101697 

Zapraszamy! :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Warszawska 6a, 95-069 Aleksandrów Łódzki

tel: 53441221;780035033

Aleksandrów Łódzki

Jana Pawła II 14, 95-050 Konstantynów Łódzki

tel: 505101697;534412212;780035033

Konstantynów Łódzki

Instruktorzy

Marcin Baryga

Krystian Twardowski

Mateusz Gawin

Paweł Plisiecki

Piotr Szczupak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny, Automat

2900 zł

codziennie

Łódź - Chojny ul. Rzgowska 62 lok. 5

+2 inne terminy
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20/Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2500 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy
WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy, 30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat 500), egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

900 zł

ul. Mickiewicza 15a/44

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy kursantów z poza naszej auto szkoły. Cena dla naszych kursantów wynosi 80 złotych.

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Oliwia Jędrzejczak

Oliwia Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie praktyczne było czystą przyjemnością, ze względu na profesjonalne podejście instruktorów, ich poczucie humoru oraz utrzymywanie swobodnej atmosfery podczas jazd. Serdecznie polecam każdemu!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julita Borowska

Julita Borowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełny profesjonalizm, super atmosfera. Mega wsparcie i pomoc oraz pozytywne podejście. Bardzo polecam ZEBERKĘ !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Bojarzyńska

Aleksandra Bojarzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Świetne, profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera. Najlepsza auto szkoła w okolicy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kuźnicki

Michał Kuźnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, najlepsza auto szkoła w Łodzi. Świetna ekipa zarówno od teorii jak i od praktyki. Bardzo dobra atmosfera i zero problemów z kontraktem. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewa Repelowska

Ewa Repelowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola jazdy w Łodzi! Wspaniałą atmosfera i profesjonalne podejście. Gorąco polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Skunka

Michał Skunka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Przyjazna atmosfera i profesjonalni prowadzący. Dzięki nauce udało zdać się za pierwszym razem. Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Owczarek

Justyna Owczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca, świetny i mega szybki kontakt - umawianie jazd bezproblemowe, terminy udawało się nawet umówić z dnia na dzień. Jeśli jakiś się zwolnił - wiadomość. Dla osoby podchodzącej do prawka po dłuuugiej przerwie i chcącej zdać jak najszybciej, świetna opcja. Zero stresu podczas jazdy, z instruktorami można na luzie porozmawiać czy podpytać. Jednym słowem: super!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olga Leśniewska

Olga Leśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna autoszkoła! bardzo profesjonalne podejście do kursantów i przemiła atmosfera! polecam całą autoszkołe a szczególnie Pana Pawła :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olga Leśniewska

Olga Leśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna autoszkoła! bardzo miła atmosfera i bezstresowe podejście instruktorów do kursantów. Serdecznie polecam cała autoszkoła a przede wszystkim Pana Pawła!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Emilia Janakiewicz

Emilia Janakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zapisałam się do na jazdy doszkalające przed egzaminem państwowym i to była moja jedna z lepszych decyzji w życiu. Profesjonalne podejście do nauki, a jednocześnie miła atmosfera podczas jazd sprawiły, że egzamin był dla mnie niezwykle łatwy. Godziny przejeżdżone w autoszkole ZEBRA to czas, który na pewno będę długo dobrze wspominać. Miejsce godne polecenia!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olga Szafran

Olga Szafran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza autoszkoła jaką mogłam wybrać ❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Durlik

Bartosz Durlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, super podejście do kursantów!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Kacprzak

Klaudia Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam każdemu ! Najlepsza Auto szkoła w Łodzi ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Kotowska

Maria Kotowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła, polecam !!!! Dzìękuje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominika Jaszczak

Dominika Jaszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zebra to profesjonalizm w każdym calu. Rzetelnie wyłożona wiedza, odpowiedzi na każde pytanie - nawet jak w stresie powtarzasz je po raz kolejny - do tego luz, poczucie humoru i takie pokłady cierpliwości i wiary człowieka, że nawet jak za pierwszym razem nie pójdzie człowiek wraca, bo wie że chłopaki pomogą mu poprawić błędy. Więc nawet jak się boisz i myślisz o sobie jak o beznadziejnym przypadku zapisuj się do Pawła albo Marcina, a szybko uwierzysz, że się da ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Grudzińska

Alicja Grudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Myślę, że przyjście do tej autoszkoły było najlepszym wyborem. Egzamin zdałam za pierwszym razem i dzięki instruktorowi Pawłowi czułam się naprawdę dobrze przygotowana i w ogóle się nie stresowałam. Jest to najlepszy instruktor, na jakiego możecie trafić - bardzo cierpliwy, wyrozumiały i przede wszystkim świetnie wszystko tłumaczy, a gdy jest z czymś problem, powtarzaliśmy daną czynność, dopóki nie poczułam się w jej wykonywaniu pewnie. Podsumowując, bardzo serdecznie polecam tę autoszkołę, a przede wszystkim naukę z Pawłem. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Niemier

Oliwia Niemier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki jazdą w auto szkole „„Zebra” zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Niesamowicie miła atmosfera i bardzo dobrze przekazana wiedza. Polecam każdemu!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Kowalczyk

Karolina Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza auto szkola .Po 12 latach przerwy cieszę się że trafiłam właśnie tutaj .Super instruktorzy ,przyjazna atmosfera i pełen profesjonalizm .Wszystkie możliwe trasy zostały przerobione a kiedy coś mi nie szło powtarzaliśmy to aż do skutku. Dzięki instruktorowi Pawłowi czułam się pewnie za kółkiem. Myślę że nie można wymarzyć sobie lepszego instruktora . Dzięki niemu czułam się przygotowana i mniej zestresowana podczas egzaminu. Polecam z całego serca .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Najman

Bartek Najman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miło będę wspominał cały kurs. Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Matyszczak

Ewelina Matyszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po 4 latach przerwy od kursu przyszłam na dodatkowe 10h przed egzaminem, zdane za pierwszym razem, a po drodze że wszystkim udało się dogadać, od płatności po godziny jazd :) przy okazji mile nastawienie i dobre przygotowanie, instruktor do ostatniej chwili siedział w wordzie :) dzięki!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Reszka

Łukasz Reszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dostępność jazd była bez ograniczeń.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Przybył

Weronika Przybył
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cała kadra tworzy świetną atmosferę zatem na jazdy ma się ochotę przychodzić. Jak miałam problem z konkretnym zagadnieniem podczas prowadzenia, każdy z instruktorów był gotowy skupić się na usunięciu problemu zamiast bezmyślnie jeździć dalej. Nie ma problemu z dopasowaniem godzin jazd, każdy nie zależnie od godzin pracy lub szkoły będzie w stanie uzgodnić sobie ich terminy. Ogólnie kurs świetnie przygotowuje do egzaminu a to, że zdałam dopiero za drugim razem wynika z własnej głupoty jako, że szkoła wypuszcza kursantów gotowych do zdania, z wynikiem pozytywnym, za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Pamela Marczewska

Pamela Marczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po kilku nieudanych egzaminach, po wielu dodatkowych godzinach jazd w innych ("podobno najlepszych") łódzkich autoszkołach trafiłam do Zebry- była to najlepsza decyzja po słońcem! Wszyscy instruktorzy mieli super podejście, od każdego czegoś się nauczyłam, ale najwięcej jeździłam z Instruktorem Pawłem- mega profesjonalne podejście, zaangażowanie, dzięki niemu uwierzyłam, że jednak nadaję się do jeżdżenia i uda mi się zdać. Instruktor Paweł przekazał mi mnóstwo przydatnych informacji o ruchu drogowym, nauczył opanowania i zachowania na drodze, przygotował mnie na egzamin na Retkinii- za co jestem dozgonnie wdzięczna. Widać, że to instruktor z powołania, lubi to co robi i przynosi to efekty. Egzamin zdałam ja, ale za tym sukcesem z całą pewnością stoi autoszkoła Zebra. Dziękuję bardzo, a wszystkim, którzy się zastanawiają naprawdę polecam z całego serca! ❤️????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Malska

Oliwia Malska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tą autoszkolę. Jazdy można umówić bez problemu pod termin, który pasuje kursantowi. Panuje miła, a przede wszystkim swobodna atmosfera podczas jazd. Egzamin zdałam za drugim razem, czułam się wystarczająco przygotowana na egzamin państwowy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kornelia Nowak

Kornelia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przyszłam do szkoły na jazdy doszkalające tuż przed samym egzaminem. Bardzo mi zależało na szybkim terminie i szkoła spełniła moje oczekiwania. Dzięki tym jazdą poczułam się pewnie za kierownica i poznałam skrzyżowania oraz manewry, których wcześniej nie miałam na jazdach w innej szkole. Dzięki temu zdałam egzamin za pierwszym razem

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ula Papis

Ula Papis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem zadowolona z usługi. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Moława

Julia Moława
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super podejście, profesjonalni instruktorzy oraz miła atmosfera podczas jazd!! Gorąco polecam Zebrę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marysia Rogala

Marysia Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i świetnie przekazana wiedza. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Białowąs

Martyna Białowąs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu Zebre, wspaniali ludzie i atmosfera. Super przygotowują do egzaminu ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Tomalska

Karolina Tomalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Odkąd przeniosłam się do autoszkoly Zebra zdałam za 2 razem !!!! Świetni instruktorzy cierpliwi wszystko wytłumaczą ( szczególnie instruktor Paweł) :) Polecam z czystym sumieniem i żałuję że nie trafiłam do Zebry wcześniej !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak