Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga

 381 opinii w tym 324 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga
Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44
90-443 Łódź

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
78x xxx xxxPokaż numer
53x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres

Opis

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami Naszych Kursantów - mówią same za siebie. ;)  
Na naszej stronie internetowej - www.autoszkola-zebra.pl  i na facebook'u - https://www.facebook.com/autoszkolazebra/ znajdziesz wszystkie ważne informacje. :) 

W Zeberce masz wybór, teorię możesz zrealizować w formie tradycyjnych wykładów lub e-learningu a w części drugiej - praktycznej, wybierzesz pomiędzy manualną skrzynią biegów a automatyczną!    

Oferujemy kursy podstawowe, weekendowe, indywidualne oraz jazdy doszkalające. 
Zapisy na kursy pod numerem telefonu : 534412212, 505101697 

Zapraszamy! :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Aleksandrów Łódzki - ul. Warszawska 6a, 95-069 Aleksandrów Łódzki

tel: 780035033;534412212

Aleksandrów Łódzki

Instruktorzy

Marcin Baryga

Krystian Twardowski

Mateusz Gawin

Paweł Plisiecki

Piotr Szczupak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

28.12.2021

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny, Automat

2500 zł

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20/Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2100 zł

28.12.2021

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy, 30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat 500), egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

800 zł

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

Łódź - Centrum al. Mickiewicza 15a/44

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy jazd uzupełniających dla kursantów spoza naszej szkoły.

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Aleksandra P ......... ip: 31.183.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przede wszystkim OGROMNE podziękowania dla Pawła, poszłam na jazdy z polecenia mojej siostry i zdecydowanie będę polecać dalej. Zawsze mogłam poćwiczyć do skutku to, co mi nie wychodziło, a także za każdym razem liczyć na cenne rady. Na doszkalających jazdach wsiadałam do samochodu bez stresu i zawsze się jeździło w super atmosferze. Mogłam liczyć na wsparcie przed egzaminami oraz pochwały po zdanym egzaminie. Przyszłam na jazdy z innej szkoły, gdzie nie miałam stałego instruktora, a tutaj za każdym razem mogłam się umówić do instruktora, do którego chciałam z szybkim terminem (podziękowania dla Pana, który ustalał jazdy). Jeszcze raz bardzo polecam wszystkim jazdy z Pawłem, egzamin będzie zdany!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

r ......f ip: 85.89.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie będę się rozpisywał. Dziękuję chłopaki za cierpliwość i wyrozumiałość. Full profesja i elastyczność. Daje Wam milion gwiazdek

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra Z ....k ip: 31.182.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gdy emocje już opadły.... ;) Dzięki instruktorom z auto szkoły Zebra udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem !! Takiej wiedzy fachowości i przede wszystkim super podejścia naprawdę powinni uczyć się wszyscy instruktorzy z Łodzi. Marcin... Mateusz bardzo Wam dziękuje !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian W .......... ip: 37.30.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super autoszkola, najlepsza w Łodzi polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika S ........a ip: 37.225.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Całym sercem Polecam Zeberke! Świetna atmosfera, konkretne wskazówki, pełna profeska. Instruktorzy na medal Paweł, Marcin i Mateusz :) jazdy z tymi to żaden stres!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta S .......z ip: 84.40.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, naprawdę super :) Instruktorzy mega profesjonalni, pozytywni, potrafią uczyć, jasno przekazują informacje. Polecam wszystkim :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia W ...... ip: 31.183.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam autoszkołę zebra, a zwłaszcza instruktora Pawła, który ma bardzo profesjonalne podejście do pracy, daje wiele cennych wskazówek, a lekcje odbywają się zawsze w bezstresowej atmosferze :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia D .....l ip: 185.122.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna jazda, bez stresu, ale równocześnie konkretne wskazówki, które pozwoliły mi zdać po 3 nieudanych próbach. Bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika M .......a ip: 83.29.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zero stresu i świetni ludzie!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia G ..... ip: 37.225.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam auto szkołę. Super atmosfera oraz profesjonalne przygotowanie zarówno do egzaminu jak i jazdy na codzień. Instruktorzy z powołania, wkładają w swoją pracę całe serce. Dzięki nim nie mam obawy po zdanym egzaminie prowadzić auto, gdyż wiem, że jestem do tego w 100 % przygotowana. Z całego serce dziękuję Panu Krystianowi za zaangażowanie, anielską cierpliwość oraz wsparcie na każdym etapie kursu. Zapisujcie się do Zebry bo naprawdę warto!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Monika S ........ ip: 37.248.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Całym sercem polecam auto szkołę. Super atmosfera, profesjonalne podejście i świetni instruktorzy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Joanna K ...r ip: 5.173.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra auto szkoła!!! ,instruktorzy życzliwi ,sympatyczni ,z profesjonalnym podejściem do kursanta ,bardzo dobry stan pojazdów ,świetne przygotowanie do egzaminu ,nie mogłam trafić lepiej ,BARDZO POLECAM!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dagmara B ......a ip: 31.183.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tą auto szkołę, profesjonalni instruktorzy, bardzo przyjemna atmosfera, ogromna cierpliwość instruktorów mimo tego, że się popełnia setny raz ten sam błąd. Instruktorzy nie tylko przygotowują do egzaminu, ale także uczą jak nie być piratem drogowym. Gorąco polecam Zeberke!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina B ........... ip: 31.183.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia Z ...k ip: 195.74.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwość i indywidualne podejście to ich mocne atuty. Aż szkoda się rozstawać!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia L .........z ip: 31.0.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

super atmosfera, bezstresowa, ale rzetelna nauka; jak najbardziej polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewa W .....k ip: 37.30.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam auto szkołę ZEBRA. Profesjonalne podejście do kursanta, instruktorzy bardzo wyrozumiali, jazda w przemiłej atmosferze. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Krystian M .......k ip: 5.173.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów najlepsza szkoła godna polecenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia W ...y ip: 192.162.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić tą auto szkołę. Nie ważne na którego instruktora trafiałam atmosfera była swobodna i bezstresowa. Największą uwagę zwróciłam na rzetelność i rzeczowość instruktorów którzy dawali mi cenne wskazówki, aby poprawić moje błędy.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna G .......z ip: 95.41.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła, polecam każdemu z czystym sumieniem. Dzięki zaledwie 4 godzinom jazd doszkalających opanowałam strach przed egzaminem i zobaczyłam, że umiem jeździć, co skutkowało zdanym pozytywnie egzaminem. Jedyne czego żałuję to to, że nie przechodziłam w Zebrze całego kursu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra N ....k ip: 5.173.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zebra to szkoła jazdy doskonała dla każdego. Instruktorzy są bardzo profesjonalni i indywidualnie podchodzą do każdej osoby. Wykazują zainteresowanie kursantem od początku do końca kursu. Są w stanie przygotować każdego do egzaminu i przede wszystkim do późniejszej, samodzielnej jazdy. Zajęcia przebiegają w bardzo miłej, bezstresowej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna C .......a ip: 31.60.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli ktoś lubi tracić czas i pieniądze, to może zapisać się do innej szkoły jazdy. Pozostali powinni pójść do Zebry. Wszyscy uczący tam są profesjonalni, empatyczni i mają dużą wiedzę. Poza tym, to po prostu fajni ludzie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz C .....o ip: 188.146.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła zapewnia w pełni profesjonalne przygotowanie do egzaminu, instruktorzy są cierpliwi, odpowiadają wyczerpująco na każde pytanie i rozwiewają wszelkie możliwe wątpliwości. Po ukończeniu kursu czułem się w pełni przygotowany do egzaminu, doskonale znałem trasy egzaminacyjne i wiedziałem, jakich poleceń się spodziewać oraz jak poprawnie je wykonywać - stres był zatem niewielki. Z czystym sercem polecam każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Olga P ....k ip: 5.184.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam, bardzo (bardzo) cierpliwi instruktorzy, zwracają uwagę na wszystkie błędy, poświęcają dużo skupienia kursantowi, łatwo umówić się na kolejne jazdy, nie stresują kursanta, przyjemnie się z nimi jeździ i rozmawia, znają doskonale wszystkie "pułapki" egzaminacyjne i jestem bardzo zadowolona, egzamin zdany za pierwszym razem☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Kamil Kowalczyk

Kamil Kowalczyk
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 27.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam w 100% pełen profesjonalizm świetna atmosfera, kompetentni instruktorzy którzy mają doskonałe podejście do kursanta. Zdane za pierwszym razem!! Gorąco polecam!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Kuba Woszczyk

Kuba Woszczyk
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 12.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła, instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą i są bardzo cierpliwi. Naprawdę przyjemnie się jeździło :D

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Zajączkowska

Kasia Zajączkowska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 07.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Pomocni, cierpliwi i mili instruktorzy. Jazdy bez stresu. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam wszystkim :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Tomaszewska

Agata Tomaszewska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 02.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna autoszkoła. Kadra instruktorska na najwyższym poziomie, profesjonalnie i rzetelnie podchodzi do kursantów. Doskonałe przygotowanie do egzaminu. Gorąco polecam! (Zdałam za 1 razem.)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja L ......k ip: 31.183.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła- poziom nauki, a przy tym przyjazna atmosfera bez niepotrzebnego stresu. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Milena ...... ip: 31.183.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najważniejsza informacja to ta, że zdałam za 1 razem! Polecam ze względu na konkretne i merytoryczne podejscie w trakcie jazd po mieście. Gdy popełnialam jakiś błąd wracaliśmy na to samo miejsce żebym zrozumiała co i dlaczego zrobiłam źle. A wszystko w przyjemnej atmosferze. Można?MOŻNA!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak