Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga

 452 opinie w tym 381 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Auto Szkoła ZEBRA Marcin Baryga
ul. Mickiewicza 15a/44
90-443 Łódź

Kontakt

53x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
78x xxx xxxPokaż numer
www.aut....Pokaż adres
@autosz....Pokaż adres

Opis

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami Naszych Kursantów - mówią same za siebie. ;)  
Na naszej stronie internetowej - www.autoszkola-zebra.pl  i na facebook'u - https://www.facebook.com/autoszkolazebra/ znajdziesz wszystkie ważne informacje. :) 

W Zeberce masz wybór, teorię możesz zrealizować w formie tradycyjnych wykładów lub e-learningu a w części drugiej - praktycznej, wybierzesz pomiędzy manualną skrzynią biegów a automatyczną!    

Oferujemy kursy podstawowe, weekendowe, indywidualne oraz jazdy doszkalające. 
Zapisy na kursy pod numerem telefonu : 534412212, 505101697 

Zapraszamy! :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Warszawska 6a, 95-069 Aleksandrów Łódzki

tel: 53441221;780035033

Aleksandrów Łódzki

Jana Pawła II 14, 95-050 Konstantynów Łódzki

tel: 505101697;534412212;780035033

Konstantynów Łódzki

Instruktorzy

Marcin Baryga

Krystian Twardowski

Mateusz Gawin

Paweł Plisiecki

Piotr Szczupak

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Indywidualny, Automat

2900 zł

codziennie

Łódź - Chojny ul. Rzgowska 62 lok. 5

+2 inne terminy
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio/Hyundai I20/Fiat 500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2500 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy
WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów, kurs pierwszej pomocy, 30 godzin (po 60 min) jazd (Fiat 500), egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

900 zł

ul. Mickiewicza 15a/44

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2250 zł

12.08.2022

ul. Mickiewicza 15a/44 , Godz. 18:00

+2 inne terminy

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena dotyczy kursantów z poza naszej auto szkoły. Cena dla naszych kursantów wynosi 80 złotych.

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kinga K ....... ip: 94.254.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy zwracają uwagę na najważniejsze rzeczy już od samego początku, cierpliwie i bardzo zrozumiale wyjaśniają najtrudniejsze rzeczy. Auto szkoła Zebra świetnie przygotuje cię zarówno do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. Nie żałuję, że wybrałam właśnie tą szkołe i bardzo polecam ją innym.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja B .......a ip: 77.254.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca szkołę oraz każdego w Zeberce :) szczególnie Pawła, z którym śmigałam po retkinii, który zawsze potrafił wytłumaczyć mi oraz odpowiedzieć na moje zawiłe pytania związane z prawem jazdy. Super atmosfera, dzięki której stres mija przy prowadzeniu auta ;) Praktyka zdana za pierwszym razem!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Roksana W ......k ip: 94.254.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam autoszkołę ,,Zebrę". Podczas zajęć panowała przyjazna atmosfera, instruktorzy byli w pełni zaangażowani podczas tłumaczenia danych zagadnień.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata P ..........a ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam auto szkołę Zebra, świetne podejście i pełen profesjonalizm. Zarówno zajęcia praktyczne jak i teoretyczne prowadzone w sposób jasny i przystępny. Dogodne terminy, wszystko można dopasować do swoich potrzeb. Instruktorzy zawsze chętnie odpowiadali na pytania i powtarzali ze mną manewry, których nie byłam pewna. Super atmosfera oraz wsparcie instruktorów daje idealną mieszkankę, nawet dla przypadków beznadziejnych ???? Nigdy nie miała styczności z prowadzeniem auta, a dzięki instruktorom cały kurs minął bezstresowo i z oczekiwanymi rezultatami. Wybór Zebry był strzałem w dziesiątkę!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria W ........a ip: 31.0.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła i świetni instruktorzy, cierpliwie tłumaczą wszystkie błędy i wątpliwości. Osobiście bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Gabriela M ........a ip: 188.146.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam autoszkołę Zebra, świetne podejście do nauki, synowa była bardzo zniechęcona wieloma nieudanymi podejściami do egzaminu, po kilku godzinach w tej autoszkole okazało się, że problemem byli niewłaściwi instruktorzy z innych autoszkół, którzy nie wykazywali takiego zaangażowania jak instruktorzy w Zebrze. Egzamin zdany bezbłędnie za pierwszym razem, a synowa już nie boi się jazdy samochodem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna T ..e ip: 31.0.63.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna postawa instruktorów, przygotowanie z teorii i praktyki wzorowe. O wszystko można dopytać i uzyskać wyczerpującą i jasną odpowiedź. Jazdy odbywają się w miłej i luźnej atmosferze, jednak nie wpływa to na zwracanie uwagi na błędy kursanta. Z zajęć teoretycznych wynosi się na tyle dużo, że praktycznie nie trzeba odczytywać niczego samodzielnie. Bardzo miło wspominam swój kurs.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia P ....o ip: 77.73.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowna i przyjazna atmosfera podczas jazd, wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy. Szczególnie dobrze wspominam jazdy z Krystianem i Mateuszem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna H ....... ip: 31.183.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na świecie!!!!!! Najlepsi instruktorzy Marcin oraz Paweł , którzy pod egzamin poprowadzili mnie perfekcyjnie!!! Egzamin zdany za 1 podejściem !!!!!! Polecam z całego!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wojtek S ......y ip: 5.173.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Witam! Z czystym sumieniem mogę polecić auto szkołe Zebra,szczególnie instruktora Pawła z którym miałem przyjemność przygotowywać się do egzaminu państwoweg. Zmobilizował mnie po rocznej przerwie od ostatniego egzaminu telefonem do mnie z pytaniem "czy robimy w końcu to prawko?"???? Takiego kopa mi było trzeba. Dzięki auto szkole Zebra i podejściu Pawła i sposobie przekazania mi swojej wiedzy udało mi się zdobyć upragniony dokument ????Dziękuje jeszcze raz! Mam nadzieję że jeżeli ktoś zastanawiał się nad wyborem auto szkoky to chodź trochę tą opinią pomogłem. Pozdrawiam. Wojtek Stawiany

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia N ....k ip: 5.173.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Bardzo miła atmosfera, cierpliwi, dobrze tłumaczący instruktorzy, elastyczne godziny jazd. Polecam wszystkim! Zdałam za pierwszym razem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja L .......a ip: 5.173.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza auto szkoła, przesympatyczni instruktorzy. Duża cierpliwość do kursantów. Szczególnie polecam Pana Pawła, który zadbał o to żebym po roku przerwy i zmianie ośrodka szkoleniowego poszła na egzamin przygotowana. Instruktor z powołania, nauki jazdy przeprowadzane na wysokim poziomie w miłym towarzystwie. Jeszcze raz bardzo polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł W ......... ip: 46.204.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Krystian bardzo merytorycznyi spokojny. Tłumaczy błędy i daje dobre rady. Zdałem egzamin za pierwszym razem. Polecam serdecznie.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia S ........ ip: 31.0.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam zeberke I chłopaków. Świetna atmosfera, super przygotowanie, ogromne zaangażowanie w jazdy. Po pokonaniu stresu egzamin zdany z buta bez błędnie. Poprostu sama przyjemność z jazdy. Bez dwóch zdań najlepsi:))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Aleksandra P ......... ip: 31.183.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przede wszystkim OGROMNE podziękowania dla Pawła, poszłam na jazdy z polecenia mojej siostry i zdecydowanie będę polecać dalej. Zawsze mogłam poćwiczyć do skutku to, co mi nie wychodziło, a także za każdym razem liczyć na cenne rady. Na doszkalających jazdach wsiadałam do samochodu bez stresu i zawsze się jeździło w super atmosferze. Mogłam liczyć na wsparcie przed egzaminami oraz pochwały po zdanym egzaminie. Przyszłam na jazdy z innej szkoły, gdzie nie miałam stałego instruktora, a tutaj za każdym razem mogłam się umówić do instruktora, do którego chciałam z szybkim terminem (podziękowania dla Pana, który ustalał jazdy). Jeszcze raz bardzo polecam wszystkim jazdy z Pawłem, egzamin będzie zdany!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

r ......f ip: 85.89.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie będę się rozpisywał. Dziękuję chłopaki za cierpliwość i wyrozumiałość. Full profesja i elastyczność. Daje Wam milion gwiazdek

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra Z ....k ip: 31.182.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gdy emocje już opadły.... ;) Dzięki instruktorom z auto szkoły Zebra udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem !! Takiej wiedzy fachowości i przede wszystkim super podejścia naprawdę powinni uczyć się wszyscy instruktorzy z Łodzi. Marcin... Mateusz bardzo Wam dziękuje !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian W .......... ip: 37.30.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super autoszkola, najlepsza w Łodzi polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika S ........a ip: 37.225.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Całym sercem Polecam Zeberke! Świetna atmosfera, konkretne wskazówki, pełna profeska. Instruktorzy na medal Paweł, Marcin i Mateusz :) jazdy z tymi to żaden stres!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta S .......z ip: 84.40.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, naprawdę super :) Instruktorzy mega profesjonalni, pozytywni, potrafią uczyć, jasno przekazują informacje. Polecam wszystkim :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia W ...... ip: 31.183.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam autoszkołę zebra, a zwłaszcza instruktora Pawła, który ma bardzo profesjonalne podejście do pracy, daje wiele cennych wskazówek, a lekcje odbywają się zawsze w bezstresowej atmosferze :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia D .....l ip: 185.122.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna jazda, bez stresu, ale równocześnie konkretne wskazówki, które pozwoliły mi zdać po 3 nieudanych próbach. Bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Weronika M .......a ip: 83.29.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, zero stresu i świetni ludzie!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia G ..... ip: 37.225.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam auto szkołę. Super atmosfera oraz profesjonalne przygotowanie zarówno do egzaminu jak i jazdy na codzień. Instruktorzy z powołania, wkładają w swoją pracę całe serce. Dzięki nim nie mam obawy po zdanym egzaminie prowadzić auto, gdyż wiem, że jestem do tego w 100 % przygotowana. Z całego serce dziękuję Panu Krystianowi za zaangażowanie, anielską cierpliwość oraz wsparcie na każdym etapie kursu. Zapisujcie się do Zebry bo naprawdę warto!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Monika S ........ ip: 37.248.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Całym sercem polecam auto szkołę. Super atmosfera, profesjonalne podejście i świetni instruktorzy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Joanna K ...r ip: 5.173.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra auto szkoła!!! ,instruktorzy życzliwi ,sympatyczni ,z profesjonalnym podejściem do kursanta ,bardzo dobry stan pojazdów ,świetne przygotowanie do egzaminu ,nie mogłam trafić lepiej ,BARDZO POLECAM!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dagmara B ......a ip: 31.183.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tą auto szkołę, profesjonalni instruktorzy, bardzo przyjemna atmosfera, ogromna cierpliwość instruktorów mimo tego, że się popełnia setny raz ten sam błąd. Instruktorzy nie tylko przygotowują do egzaminu, ale także uczą jak nie być piratem drogowym. Gorąco polecam Zeberke!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina B ........... ip: 31.183.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia Z ...k ip: 195.74.51.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwość i indywidualne podejście to ich mocne atuty. Aż szkoda się rozstawać!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia L .........z ip: 31.0.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

super atmosfera, bezstresowa, ale rzetelna nauka; jak najbardziej polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak