Auto Prestiż - Jacek Sawka

 199 opinii w tym 159 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Prestiż - Jacek Sawka
ul. Południowa 5
71-001 Szczecin

Opis

Szkoła Nauki Jazdy Auto Prestiż została założona w 2009 roku, a w obecnej formie jako AUTO PRESTIŻ - Jacek Sawka. Szkoła świadczy usługi na najwyższym poziomie. Priorytetem szkoły jest wykształcenie nowych kierowców tak, aby czuli się pewnie i byli bezpiecznymi użytkownikami dróg. AUTO PRESTIŻ - Jacek Sawka to szkoła z zasadami, nowoczesna, rozwijająca się, w której spotkasz spokojną i profesjonalną kadrę. Doświadczeni instruktorzy kształcą każdego kursanta poprzez prowadzenie systematycznej oceny postępów i dostosowują naukę do jego indywidualnych predyspozycji. Program szkolenia teoretycznego oraz praktycznego jest zgodny ze zmianami jakie wprowadził ustawodawca oraz odpowiada wymaganiom podczas nowego egzaminu państwowego.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek Sawka

Jacek Sawka

Krzysztof Paszkiewicz

Krzysztof Paszkiewicz

Jerzy Pankiewicz

Paweł Kowalski

Agnieszka Kazmowska

Magdalena Białach

Lilianna Bielawska

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

ul. Południowa 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
materiały dla kursantów
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Olek Czajka

Olek Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę za bardzo dobre podejście do kursanta, super atmosferę i idealne przygotowanie do egzaminu. Jazda z Panem Jackiem wiele mnie nauczyła. Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Świszcz

Amelia Świszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!! Szybkie terminy na jazdy i bardzo fajna atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Marcinkowska

Ewelina Marcinkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy = świetna atmosfera podczas jazdy. Bardzo profesjonalne podejście do nauki, do kursanta. Ogromne pokłady cierpliwości i wyrozumiałości. Masz z czymś problem? coś Ci nie wychodzi - instruktor to widzi i pracuje z Tobą byś jak najwięcej ćwiczył to, co sprawia Ci najwięcej trudności. Duża elastyczność w umawianiu jazd. Masz jakieś wątpliwości podczas jazd? - po prostu pytaj, korzystaj z wiedzy profesjonalistów. Jeździłam z p. Jackiem, z p. Rysiem i p. Jurkiem - mężczyźni na medal!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Melka

Paulina Melka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej POLECAM!!! Najlepsza szkoła w mieście! Super podejście do kursanta!! Pan Jacek to człowiek pełen cierpliwości,wyrozumiałości! :) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za 1 razem! Cieszę się, że wybrałam te Szkołę Jazdy i polecam ją z czystym sumieniem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Klimek

Julia Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo cierpliwi i wiedzą jak podejść do każdego indywidualnie. Szybkie terminy na jazdy i nigdy nie ma się o co martwić. !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Jałkiewicz

Patrycja Jałkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do lepszej szkoły jazdy trafić nie mogłam! ☺️ Bardzo miła i przyjazd atmosfera. Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta oraz przygotowanie do jazdy ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Piędel

Zuzanna Piędel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałam za drugim razem! Jak najbardziej polecam szkołę, wszystkie aktualne trasy egzaminacyjne objechane , także na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło, Pan Jacek oraz Pan Rysiu bardzo sympatyczne i otwarte osoby, które serdecznie pozdrawiam i dziekuję Wam za rzetelne przygotowanie do egzaminu!!!:) Jak dla mnie jedna z lepszych szkół ,oczywiście nie słodząc nikomu:PP ;D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Chlewicki

Kuba Chlewicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkołę Pana Jacka za profesjonalne, indywidualne podejście do kursanta i przygotowanie do jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Maciek Żygadło

Maciek Żygadło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Kasia Gierowska

Kasia Gierowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem szkołę Pana Jacka, cały kurs przebiegł w miłej i luźnej atmosferze przy pełnym profesjonaliźmie instruktorów. Ogromny plus za częstotliwość jazd, pomimo małej dyspozycyjności kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Gęsicka

Ewa Gęsicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjna szkoła, świetni, wyrozumiali instruktorzy; spokojnie prowadzone lekcje; zwracanie uwagi na wszystkie szczegóły podczas jazdy, dzięki czemu na egzaminie nic nie jest w stanie zaskoczyć; elastyczny wybór godzin i możliwość dogadania się z każdym instruktorem; stopniowe, bezstresowe nauczanie. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Grzywacz

Maciej Grzywacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, faktycznie uczą jak jeździć i jak dobrze zdać egzamin, super atmosfera i bardzo elastyczne godziny jazd

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Liwoch Oskar

Liwoch Oskar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, atmosfera podczas nauki bardzo przyjemna. 

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Natalia Anna

Natalia Anna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę z czystym sercem. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Kuba Dąbrowski

Kuba Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sympatyczni i spokojni instruktorzy, świetny poziom nauczania i elastyczny grafik.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Orlikowski

Sebastian Orlikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy, atmosfera podczas jazd bardzo przyjazna. Każdy z instruktorów wie o czym mówi, ponieważ swoje słowa może poprzeć wieloletnią praktyką. Pierwszy raz za kierownicą może być stresujący, warto więc aby wspomnienie z pierwszej jazdy zostało nam w pamięci jako pozytywne. Ja swoje pierwsze jazdy będę wspominał zawsze z uśmiechem myśląc o szkole Pana Jacka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Oliwka

Oliwia Oliwka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z tej szkółki, ponieważ jazdy były dla mnie bezstresowe, instruktorzy byli bardzo mili i spokojni. Przed pierwszą jazdą bardzo bałam się wsiąść do auta, jak okazało się - niepotrzebnie. Zobaczyłam, że jestem w dobrych rękach i z niecierpliwością czekałam na następne jazdy. Instruktorzy wierzyli we mnie bardziej niż ja sama w siebie, dzięki temu wsparciu i profesjonalnemu przygotowaniu przez instruktorów zdałam oba egzaminy za pierwszym razem. Chciałbym bardzo podziękować i zachęcam innych do skorzystania z usług szkółki.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maciej Piątkowski

Maciej Piątkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Spokojni Instruktorzy, generalnie wszystko na plus pozdrawiam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Stańkowski

Szymon Stańkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, wysoki poziom nauczania, sympatyczni ludzie i dobra lokalizacja.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Filip Jarota

Filip Jarota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, którzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu! Dodatkowo elastyczny grafik, dopasowany pod potrzeby kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Magdalena Czarnecka

Magdalena Czarnecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza szkola w szczecine ..pozdrawiam cala ekipe

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Tyszczuk

Szymon Tyszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

SUPER SZKOŁA,FAJNI LUDZIE,ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Zamoić

Daniel Zamoić
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem. Super przygotowanie do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Arendt

Natalia Arendt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy dobrze tłumaczą, luźna atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Seweryn Reguła

Seweryn Reguła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Inga Indyka

Inga Indyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Szczecinie! Polecam wszystkim!!!! :) :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Kalenik

Oskar Kalenik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

bardzo dobre podejscie do kursanta

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Sęktas

Wiktoria Sęktas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę. Miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta. Super instruktorzy, który wszystko dokładnie tłumaczą. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Tymczyszyn

Klaudia Tymczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia każdemu kto chce nauczyć się jeździć :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Gurba

Karolina Gurba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po słabo przeprowadzonym kursie we wcześniejszej szkole jazdy oraz po niezdanych egzaminach praktycznych zdecydowałam się na jazdy doszkalające w Auto Prestiż. Była to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć :) Super podejście do kursanta, wszystko wytłumaczone zrozumiale oraz cierpliwie. Dzięki tej szkole na prawdę nauczyłam się bezpiecznie jeździć. Egzamin oczywiście zdany z wynikiem pozytywnym. Z całego serca polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak