Auto Prestiż - Jacek Sawka

 199 opinii w tym 159 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Auto Prestiż - Jacek Sawka
ul. Południowa 5
71-001 Szczecin

Opis

Szkoła Nauki Jazdy Auto Prestiż została założona w 2009 roku, a w obecnej formie jako AUTO PRESTIŻ - Jacek Sawka. Szkoła świadczy usługi na najwyższym poziomie. Priorytetem szkoły jest wykształcenie nowych kierowców tak, aby czuli się pewnie i byli bezpiecznymi użytkownikami dróg. AUTO PRESTIŻ - Jacek Sawka to szkoła z zasadami, nowoczesna, rozwijająca się, w której spotkasz spokojną i profesjonalną kadrę. Doświadczeni instruktorzy kształcą każdego kursanta poprzez prowadzenie systematycznej oceny postępów i dostosowują naukę do jego indywidualnych predyspozycji. Program szkolenia teoretycznego oraz praktycznego jest zgodny ze zmianami jakie wprowadził ustawodawca oraz odpowiada wymaganiom podczas nowego egzaminu państwowego.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek Sawka

Jacek Sawka

Krzysztof Paszkiewicz

Krzysztof Paszkiewicz

Jerzy Pankiewicz

Paweł Kowalski

Agnieszka Kazmowska

Magdalena Białach

Lilianna Bielawska

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2400 zł

13.08.2021

ul. Południowa 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
materiały dla kursantów
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wiktoria M .... ip: 89.67.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie ma lepszej szkoły jazdy niż szkoła Pana Jacka, piszę to z czystym sumieniem. Pełen profesjonalizm, bardzo miła atmosfera, zero stresu, zero krzyku, wszystko wytłumaczone od a do z. instruktorzy z powołania! Polecam z całęgo serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta S ..........a ip: 37.47.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Rzetelnie, bez stresu i z cierpliwością do kursanta. Od teorii po praktykę - wszystko tłumaczone krok po kroku :) - myślę, że nie mogłam trafić lepiej!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata T .......... ip: 83.11.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w szczecinie !!! Polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dorota Beyger

Dorota Beyger
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 24.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście rewelacyjne. Jeżeli chodzi o kursanta brak problemów jeżeli chodzi o dogodne umawianie się na jazdy. Pan Jacek i jego Panie z którymi miałam okazję jeździć bardzo przyjemni Wszyscy. Atmosfera super polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Żaneta W .............k ip: 37.248.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem szkołę, wyrozumiali instruktorzy,dogodne godziny nauki dostosowane wedle potrzeby,brak ukrytych kosztów. Nauczyli mnie wszystkiego od podstaw, nigdy wcześniej nie siedziałam za kółkiem. Dziękuję szefowi Panu Jackowi za dobre i cenne rady! Polecam! Żaneta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Enzo d .......e ip: 37.47.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michalina S .....n ip: 31.0.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy z ogromną cierpliwoscią i sympatią podchodzą do kursanta. Bardzo polecam jak się chce odbyć kurs na prawo jazdy bezproblemowo, przyjemnie i zwinnie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dariusz C ........i ip: .....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm. Egzaminy państwowe zdane za pierwszym. Instruktorzy cierpliwi i wyrozumiali, świetna atmosfera. Grafik układany pod kursanta. Najlepsza szkoła nauki jazdy, do której można trafić. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna P ....h ip: 79.175.203.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy. Z parkowaniem nie ma problemu, gdy szkoli pan Jurek - najlepszy instruktor!! Cierpliwość instruktorów jest dużą zaletą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Monika F ....k ip: 83.3.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. A pan Jurek to najlepszy instruktor na świecie! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof P ....k ip: 83.11.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do Auto Prestiżu przeniosłem się po nieco dłuższej przygodzie z kursem w innej szkole jazdy. Już od samego początku szkoła Pana Jacka Sawki zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Właściciel wobec każdego kursanta okazuje podejście indywidualne, jest bardzo uprzejmy i stara się znaleźć rozwiązanie które najbardziej będzie odpowiadało klientowi; prezentowana przez niego postawa jest idealnie odwrotna względem podejścia z jakim spotkałem się w poprzedniej szkole jazdy - tutaj bezproblemowo i szybko, a tam chamstwo sekretarki i wielka łaska, że cokolwiek zrobi; tutaj klient jest partnerem, tam frajerem i mobilnym bankomatem. W moim przypadku, również czas oczekiwania na pierwsze jazdy był wielkim zaskoczeniem, w poprzedniej szkole wynoosił on ok. 4-5 tygodni (wg. sekretarki jest to standard i "sytuacja taka występuje w każdej dobrej szkole" i nierozumie ona mojego zdziwienia), natomiast tutaj już po 5 dniach od zapisu siedziałem za kółkiem. Jest to o tyle bardziej kuriozalne, że w czasie tych 5 tygodni przez które oczekiwałbym był na jazdy w innej szkole, u Pana Jacka i jego ekipy wyjeździłem wszystkie 30 godzin (w niecałe 3 tyg), i jeszcze zdążę podejść do egzaminu państwowego. Wszystko to w towarzystwie poprostu fajnych instruktorów i instruktorek z którymi jazda była nzwyczajniej w świecie czystą przyjemnością, a jeszcze ponadto o 500 złotych taniej niż w poprzedniej szkole. Jestem bardzo zadowolony z kursu u Pana Sawki, a jedyne czego żałuję to to, że zachciało mi się "TESTować" inną szkołe (podobno jedną z najlepszych), stracić czas i pieniądzę zamiast od razu przyjść na Południową do Auto Prestiżu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiesław U ........z ip: 94.254.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.05.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę szkoła jazdy godna polecenia, ja po 40 i prawko za pierwszym podejściem. Instruktorzy profesjonalni. POLECAM. !!!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Barbara M .....a ip: 145.237.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przyszedł „dorosły wiek” , ale marzenie o zdanym egzaminie na prawo jazdy cały czas mnie trzymało. Pomyślałam, lepiej późno jak wcale. Zapisałam się na kurs prawo jazdy do bardzo renomowanej Szkoły Nauki Jazdy w Szczecinie. Problem powstał, gdy chciałam dokupić dodatkowe godziny jazdy. Nikt nie miał dla mnie czasu, a proponowane terminy to odległość. Do PRESTIŻU Pana Jacka Sawki trafiłam z polecenia. Dokupiłam tam jazdy doszkalające. Co za ulga. Pełen profesjonalizm, super instruktorzy – pozdrawiam panią Agnieszkę z którą miałam przyjemność jeździć. Tu muszę podziękować panu Jackowi, który miał we mnie więcej wiary niż ja sama, to mój mentor jeśli chodzi o naukę jazdy. Bardzo uważny – widzi każdy błąd, dzięki czemu nic mnie nie zaskoczyło i byłam świetnie przygotowana. Szkoła Pana Jacka Sawki - to trasy egzaminacyjne. SUPER! . Jeżeli Waszym marzeniem jest zdać szybko egzamin na prawo jazdy polecam Wam tą szkołę, a naprawdę będziecie zadowoleni. A tak na koniec dodam, że na egzaminie jeździłam dokładnie tą samą trasą co na jazdach. Dlatego warto. Panie Jacku – dziękuję bardzo . ŻYCZYŁABYM, aby wszystkie Szkoły Nauki Jazdy w Szczecinie tak przygotowywali przyszłych kursantów do egzaminu. Szczęśliwa kursantka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał C .........i ip: 89.229.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2016
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

rewelacyjna szkoła,profesjonalni instruktorzy nigdy z niczym nie było problemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia J ......a ip: 94.254.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Szczecinie, kurs odbyty bardzo sprawnie, atmosfera podczas jazd bardzo dobra (wszystko na bieżąco tłumaczone i omawiane). Duża cierpliwość do kursanta oraz profesjonalne podejście. Bardzo dziękuję Panu JACKOWI za bardzo dobre przygotowanie mnie do egzaminu państwowego :-D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka R .........a ip: 89.66.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2016

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super atmosfera. Będę miło wspominać. Serdecznie polecam tę szkołę. Pan Jacek jest super :-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna S ........ ip: 82.160.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.06.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Lavyshyk M .......a ip: 79.175.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.06.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, profesjonalne podejście instruktorów (wiedza oparta na doświadczeniu). Jestem obcokrajowcem i mimo trudności z językiem polskim (który nie należy do łatwych :-) ) zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym podejściem. Nie sądzę żeby to było kwestia szczecią, lecz dobrego przygotowania ze strony AUTO PRESTIŻ - Jacek Sawka Pozdrawiam, Marharyta

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika J .........a ip: 82.145.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.05.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Rewelacyjna szkoła! W innych szkołach wyjeździłam 42 godziny i nie rozumiałam nic, trafiłam do Auto Prestiżu Jacek Sawka i po 6 godzinach nagle wszystko się rozjaśniło! Polecam serdecznie! Pan Jacek jest wyjątkowo spokojny i profesjonalny :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

magdalena m ...n ip: 91.217.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.04.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam, Polecam i jeszcze raz polecam! Najlepsza szkoła w Szczecinie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

hanna p ........a ip: 91.217.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

POLECAM !!! A mam porównanie kurs odbyłam w innej szkole nauki jazdy i co wielkie nic. Wykupiłam dodatkowe godziny jazdy u Jacka i w końcu nauczyłam się jeździć . Super instruktorzy Agnieszka, Paweł no i oczywiście Jacek :) Egzamin praktyczny przede mną ale już nie boję się na niego iść bo wiem w końcu ,że umiem jeździć !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof K .....k ip: 91.226.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.01.2015

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu mówić, co prawda zdałem za 3x (teo, prak.) ale było warto naprawdę dobra szkoła jazdy ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub S .......i ip: 89.66.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.12.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu opisywać, zdałem obydwa testy państwowe za pierwszym razem, a cały kurs przebiegał tak jak sobie wymarzyłem. Zobacz, a nie pożałujesz. Kuba

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena Z ..h ip: 62.69.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Egzamin państwowy zdany bez problemu, a wszystko dzięki super instruktorom, którzy bardzo dobrze przygotowują :) Polecam każdemu!!! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

z ...k ip: 95.160.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2014

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, w porządku instruktorzy z pozytywnym podejściem. Szybko, łatwo i przyjemnie :) Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadynudne wykłady,

ip: 89.65.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.03.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

S U P E R !!! Zdałem za pierwszym razem! Zawdzięczam to Panu Jackowi i (lewoskrętnemu)Piotrowi :) Panowie więcej takich instruktorów jak Wy i nasze drogi będą bezpieczniejsze. Polecam tą szkołę wszystkim,którzy chcą być dobrymi kierowcami !!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 194.88.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2013
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym podejściem i to jeden po drugim, szkołę serdecznie polecam - jazdy w spokojnej i przyjemnej atmosferze, a szkoła jednocześnie oferuje stosunkowo tani kurs :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 62.69.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2013
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzisiejszego dnia zdałem praktyke za pierwszym podejściem (tak samo jak wczesniej teorie) jestem bardzo wdzięczny panu Jackowi za szybko i zwięźle przeprowadzoną teorie oraz miłą atmosfere w czasie jazd kiedy to w świetny sposób tułmaczył zasady poruszania się. Jeszcze raz dziekuję i bardzo polecam szkołe Auto Prestiż!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 81.190.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.09.2013
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę a w szczególności pana Jacka, jemu naprawdę zależy by jego kursanci byli dobrze przygotowani do jazdy samochodem i zdali egzamin!.Któregoś dnia zapytał mnie czy ma być miły czy skuteczny, odpowiedziałam że skuteczny.I było krótko zwięźle i na temat.Efektem tej nauki jest zdane prawko za pierwszym razem.Panie Jacku dziękuję! dzięki Panu jestem szczęśliwa!!!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 89.228.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.08.2013
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam :) bezstresowo i szybko przeprowadzony kurs :) Wspaniali instruktorzy, z dobrym podejściem. Pan Jacek ciągle mi powtarzał, że zdam za pierwszym razem i tak się stało. Dzięki kursowi w tej szkole żadne skrzyżowanie w Szczecinie mi nie straszne, a do tego uwierzyłam, że i ja mogę być kierowcą :) dziękuję serdecznie za cierpliwość, miłe słowa i profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak