Szkolenie Kierowców Włochacz

 335 opinii w tym 278 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkolenie Kierowców Włochacz
ul. Sarańska 5
98-200 Sieradz

Kontakt

Opis

Witamy wszystkich na naszym profilu . Jestesmy firmą z wieloletnim doswiadczeniem. Działamy na rynku od 1989 roku. Jesteśmy nie tylko instruktorami ale też pasjonatami motoryzacji. Pracujemy również jako instruktorzy techniki jazdy w ośrodkach doskonalenia jazdy w całej Polsce. Naszym celem podczas szkolenia jest nie tylko przygotowanie kursanta do egzaminu państwowego Ale przede wszystkim przygotowanie do najtrudniejszego egzaminu jakim jest samodzielna jazda w ruchu publicznym. Dysponujemy sprzętem najwyższej jakości. U nas Masz możliwość szkolenia z przyczepą lekką w ramach kursu na kategorie B. Wybierz naszą szkołę i sprawdź jak działamy. Zapraszamy
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Piotr Włochacz

Piotr Włochacz

Łukasz Tatucha

Łukasz Tatucha

Patryk Dąbrowski

Patryk Dąbrowski

Maciej Parzybót

Maciej Parzybót

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Renault Traffic + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (KTM Duke 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
6 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha Neos)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Martyna Pietrzak

Martyna Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, super instruktorzy, Świetne przygotowanie do egzaminu! Polecam ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Karol Soka

Karol Soka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktor Ziembicki

Wiktor Ziembicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam miła admosfera, najlepsi instruktorzy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Górecka

Julia Górecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera, bezproblemowa obsługa, najlepsi, bardzo cierpliwi instruktorzy :)! Zdane za pierwszym razem właśnie dzięki OSK Włochacz! Najlepsza szkoła, polecam! :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Niewiecki

Mateusz Niewiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę polecam, miła atmosfera, wszystko załatwia się bardzo sprawnie w biurze. Jazdy przynoszą dużo frajdy, chłopaki potrafią wszystko fajnie wytłumaczyć i nauczyć. Egzamin zdałem za pierwszym razem, właśnie dzięki nim. Jakbym mógł to bym wybrał OSK Włochacz jeszcze raz bez zastanowienia. Polecam z czystym sercem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Walencka

Anna Walencka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła nauki jazdy. Miła atmosfera chłopaki mają bardzo dużo cierplikowsci, wszystko dobrze wytłumaczone. Zdane za pierwszym razem :) polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Stodulski

Daniel Stodulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo super szkoła nauki jazdy bardzo miła atmosfera. Na pewno jeszcze nie raz przyjdę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Pawlak

Łukasz Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane wszystko za pierwszym es

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Kikowska

Martyna Kikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

najlepsza szkoła i super atmosfera, wręcz chce się tam wracać, polecam bardzo

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzia Wiertelak

Zuzia Wiertelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przede wszystkim instruktorzy mają dużą cierpliwość, świetne podejście i super atmosfera, wszystko dokładnie tłumaczone, polecam gorąco!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Hutnik

Kamila Hutnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy. Super podejście do kursanta i pełen profesjonalizm, a także mila atmosfera. Bardzo polecam tą szkołę!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ernest Olczyk

Ernest Olczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo mili, cierpliwi. Nigdzie nie nauczą tak jeździć jak tutaj. Polecam i pozdrawiam cieplutko. ????????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Roksana Gotkowicz

Roksana Gotkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy ever, profesjonalne podejście do kursatow, a także luzna i przyjemna atmosfera na jazdach, polecam każdemu!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiktoria Sobczak

Wiktoria Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, miła atmosfera i świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kikowska

Julia Kikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy! Bardzo mili i profesjonalni. Bardzo dobra organizacja i miła atmosfera. Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Sularz

Paulina Sularz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przede wszystkim niesamowita atmosfera sprawia, że na każdą jazdę idzie się z uśmiechem na twarzy. Lepszych instruktorów nie mogłam sobie wymarzyć, bardzo życzliwi, wszystko dokładnie wytłumaczone, ze spokojem, cierpliwością. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam całym sercem, aż przykro, że kurs się już skończył :c

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Arkadiusz Kokoszka

Arkadiusz Kokoszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przede wszystkim anielska cierpliwość instruktorów, którzy mieli prawo rwać sobie włosy z głowy widząc moje popisy na drodze. Mimo tego egzaminy zdane za pierwszym razem. Serdecznie polecam. !!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Damian Pecyna

Damian Pecyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym!!! Pan Piotr podszedł do mojej osoby indywidualnie. Gdy czegoś nie wiedziałem lub coś mi nie wychodziło, zawsze mogłem liczyć na pomoc. Umawianie i dopasowywanie godzin jazd do mojego dość specyficznego trybu życia przebiegało bezproblemowo . Naprawę polecam!!! 'BYLIŚCIE ZAJEBISCI. WSPÓŁPRACA Z WAMI TO BYŁA CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jacek Maślinski

Jacek Maślinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

2 lata temu zdana kat. B za pierwszym razem. Pare dni tenu zdana kat. A2 za pierwszym razem. Polecam tą szkołe bardzo dobry instruktor i uczciwe podejście do klienta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zosia Nowakowska

Zosia Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Najlepsi instruktorzy! Pełne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Ania Łabuda

Ania Łabuda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi na świecie! POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sara Ceha

Sara Ceha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

To już druga kategoria zdobyta dzięki OSK Włochacz! Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście i wsparcie całej kadry. Cudowni ludzie z pasją! Podziękowania dla całej ekipy OSK Włochacz!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Laszczyk

Adam Laszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalnie! Indywidualne podejście do kursanta i odpowiednio dobrany system nauczania. Bardzo dużo techniki jazdy, która na pewno przyda się w jeździe codziennej. W 100% polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Cezary Puławski

Cezary Puławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Nowak

Dominik Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera na najwyższym poziomie, super podejście do kursanta, pełen profesjonalizm i przede wszystkim super wspominane kursy. Polecam bardzo serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Lorenc

Piotr Lorenc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

W tym OSK zdałem kat A. Sam kurs nie był normalny jak w innych szkołach. To była przygoda, zawsze jechałem na jazdy jak do wesołego miasteczka. Pełno fanu i radości z jazdy. Tutaj nauczysz się nie tylko jak zdać egzamin, ale jak bezpiecznie i efektywnie poruszać się pojazdem. Instruktorzy bardzo cierpliwi, potrafiący wszystko wytłumaczyć każdemu w prosty sposób. Na kurs dojeżdżałem 70 km w jedną stronę i nawet jeśli bym musiał 200 to WARTO! To nie jest reklama, tylko podziękowanie za wzorowe przygotowanie do egzaminu. Pozdrawiam cały zespół OSK Włochacz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Grzegorzewski

Szymon Grzegorzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrzy instruktorzy, super atmosfera ???? Polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Gołdyn

Kinga Gołdyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniali instruktorzy, profesjonalnie podchodzą do kursanta. Nauka w świetnej atmosferze. Polecam bardzo ! :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Łukawska Gil

Agata Łukawska Gil
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, świetni instruktorzy, nauczą najbardziej opornych. Zdane za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Kubas

Marcin Kubas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrzy instruktorzy przygotowujący do egzaminu jak i do dalszej jazdy. Polecam bardzo serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak