Szkolenie Kierowców Włochacz

 335 opinii w tym 278 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkolenie Kierowców Włochacz
ul. Sarańska 5
98-200 Sieradz

Kontakt

Opis

Witamy wszystkich na naszym profilu . Jestesmy firmą z wieloletnim doswiadczeniem. Działamy na rynku od 1989 roku. Jesteśmy nie tylko instruktorami ale też pasjonatami motoryzacji. Pracujemy również jako instruktorzy techniki jazdy w ośrodkach doskonalenia jazdy w całej Polsce. Naszym celem podczas szkolenia jest nie tylko przygotowanie kursanta do egzaminu państwowego Ale przede wszystkim przygotowanie do najtrudniejszego egzaminu jakim jest samodzielna jazda w ruchu publicznym. Dysponujemy sprzętem najwyższej jakości. U nas Masz możliwość szkolenia z przyczepą lekką w ramach kursu na kategorie B. Wybierz naszą szkołę i sprawdź jak działamy. Zapraszamy
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Piotr Włochacz

Piotr Włochacz

Łukasz Tatucha

Łukasz Tatucha

Patryk Dąbrowski

Patryk Dąbrowski

Maciej Parzybót

Maciej Parzybót

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1600 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Renault Traffic + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (KTM Duke 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1000 zł

ul. Sarańska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
6 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha Neos)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
materiały dla kursantów - 30 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Adam O ......i ip: 37.225.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy są bardzo mili, potrafią nauczyć jazdy bezstresowo i skutecznie. Egzamin zdałem za pierwszym podejściem. Polecam tę szkołę jazdy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krystian S ......... ip: 31.0.41.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście na najwyższym poziomie pełen profesjonalizm o czym świadcza zdobyte wszystkie kategorie prawa jazdy wyuczone w tej szkole i zdane egzaminy za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol C ........i ip: 194.150.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam co tu dużo mówić skoro zdałem za 1 razem to bardzo polecam ! Bardzo dobrze przekazują swą wiedzę .polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Laszczyk

Adam Laszczyk
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 03.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalnie. To już druga kategoria u nich w tym roku. Robiłem A i teraz C+E. Indywidualne podejście do kursanta. Nie uczą jak zdać egzamin a uczą jak być dobrym kierowcą. Tak trzymać! Egzaminy zaliczone bez powtórek. Polecam w 100%

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna W .........a ip: 31.60.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo gorąco polecam szkołę nauki jazdy! Instruktorzy mają bardzo dobre podejście do kursanta. Bez nerwów, spokojnie, profesjonalnie. Wszystko na plus, żadnych minusów!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid P .......... ip: 5.173.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne i profesjonalne podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera i przede wszystkim cierpliwość. Serdecznie polecam ten OSK! Nie ma innego takiego!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz K ...s ip: 188.146.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do klienta to duża zaleta. OSK Włochacz bardzo dobrze przygotowuje do zdania egzaminu państwowego ale także uczy świadomości kierowcy, przygotowując go tym samym do bezpiecznego uczestnictwa w ruchu drogowym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartłomiej B .........i ip: 5.184.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera bardzo przyjazna, instruktorzy wyrozumiali, bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina K ........ ip: 37.248.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, świetni instruktorzy Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid .........i ip: 83.29.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super Szkoła dobry klimat połączony z bardzo kokretnom naukom i sama pozytywną energią ze strony instruktorów polecam konkretna nauka wiadomo dlatego zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Wolski

Michał Wolski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 28.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, profesjonalne rady - same plusy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiśniewski T ....z ip: 5.173.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kasia K .......a ip: 188.146.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne I pewne przygotowanie do egzaminu!! Lepiej wybrać nie można

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna M ...k ip: 88.156.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera na zajęciach teoretycznych jak i na jazdach, instruktorzy bardzo mili ale wymagający co przekłada się na fantastyczne wyniki egzaminów końcowych. Elastyczny grafik, do którego każdy się dopasuje. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia S ......k ip: 37.47.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu i wspaniała atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr K ........ ip: 37.47.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo mili rozmowni i profesjonalni wprowadzaja przyjemna atmosferę podczas kursu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna W ........k ip: 31.182.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdawałam w 2014 roku. Zostałam bardzo dobrze przygotowana: wykłady były dobrze prowadzone, aż chciało się na nie uczęszczać, atmosfera bardzo przyjemna (zarówno w siedzibie, jak i podczas jazd), instruktorzy świetnie uczyli jazdy (nie tylko jak zdać egzamin) - w sumie o tym mogłabym się rozpisać, ale to nie miejsce na eseje. Wszystko było zorganizowane bez zarzutów. Pomimo upływu tych pięciu lat moje pozytywne odczucia nie słabną i z czystym sercem polecam tę autoszkołę. Jeszcze jedna istotna kwestia - sprzęt. Samochody były zawsze w pełni sprawne i zadbane. Miałam styczność z samochodem innej szkoły jazdy i tam samochód i organizacja pozostawiały wiele do życzenia, plac manewrowy również. Natomiast u Włochacza wszystko jest jak należy, a nawet i lepiej. :D Nie wiem, jak z ceną kursu, ponieważ dostałam voucher w ramach prezentu. (I jestem mega zadowolona, że akurat do tej firmy szkoleniowej.) Polecam wszystkim w 100%.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub O .......i ip: 37.47.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, instruktorzy świetni, rewelacyjnie przygotowują do egzaminu, nie ma żadnego stresu, jazdy to czysta przyjemność a zdanie praktyki to jedynie formalnosc :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr W ....k ip: 188.146.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy! :) Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid M .....a ip: 188.146.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, auta w dobrym stanie, wytłumaczone w 100%, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Angelika P ....... ip: 37.47.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam auto szkołę Włochacz. Pełen profesjonalizm, super Instruktorzy, miła atmosfera. Egzamin zdany bezbłędnie ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

J ................ ip: 37.47.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy są konkretni, w większości spokojni, ale przede wszystkim bardzo ludzcy i wyrozumiali. Szkolenie kat. B przebiegło bardzo sprawnie, a dziś cieszę się zdanym egzaminem państwowym. ZA PIERWSZYM! Polecam ten OSK i pozdrawiam całą ekipę! Dzięki.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michal ............i ip: 79.62.217.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy na kat A do egzaminu zostałem przygotowany przez profesjonalnego instruktora motocyklistę który nie tylko przygotował do egzaminu ale nauczył również wielu zachowań które przydatne są w niebezpiecznych sytuacjach . Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem bez jakichkolwiek problemów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

ewa g ...b ip: 31.0.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy to bardzo pozytywni ludzie, przy których łatwo uwierzyć w siebie podczas jazd. Wszystko tłumaczą ze spokojem, nie denerwują się przy kursancie i pomimo tego, że nie ma jednego przydzielonego do osoby, to wszyscy pamiętali moje imię i zachowanie, co mnie miło zaskoczyło :D Część teoretyczna również nie była nudna, pan Zbyszek tłumaczył bardzo obrazowo i przekazywał istotne informacje. Polecam szczególnie tym, którzy nigdy wcześniej nie mieli okazji siedzieć za kierownicą i stresują się kursem, bo tu jeśli nie zniknie on tutaj całkowicie, to atmosfera zminimalizuje go do minimum.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karol J ........ ip: 195.43.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za 1 razem. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna A .........k ip: 95.160.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atrakcyjna cena, bardzo miła atmosfera i fachowa postawa. Ogólnie świetna szkoła, bardzo polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Mateusz G ........i ip: 83.22.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Egzamin państwowy teoretyczny oraz praktyczny za pierwszym podejściem zdany.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Michał ....g ip: 31.0.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Naprawdę potrafią nauczyć. :D

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz K .... ip: 94.254.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy włochacz. Przygotowywują perfekcyjnie na egzamin w wordzie praktyczny jak i teoretyczny. Bardzo mili instruktorzy i miła atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jacek G ...s ip: 188.146.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła świetna, ludzie mili i serdeczni. Można pogadać, pośmiać się, uczą porządnie-zdane za pierwszym razem, dobrze tłumaczą, nie trzeba się zastanawiać o co chodzi, ale nie zawsze powiedzą bezpośrednio, tylko czasem będziesz jeździć jedną drogą 3 razy aż zrozumiesz swój błąd Jak dla mnie, łatwa i przyjemna droga do jazdy w ruchu ulicznym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak