Szkoła nauki jazdy B-eLka (691)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2022

Natalia P .........k ip: 79.135.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę jazdy B-eLka każdemu, kto chce nie tylko zdać prawo jazdy, ale również bezpiecznie czuć się na drodze. Moim instruktorem była Pani Dominika, wszystko było wytłumaczone na spokojnie w bezstresowej atmosferze. Wiedza teoretyczna została przekazana nam - kursantom w klarowny i łatwy do zapamiętania sposób. Na wykładach z Panem Lechem nigdy się nie nudziliśmy :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Damian B ......k ip: 37.47.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkole jazdy. Wywiady prowadzone ciekawie oraz bardzo dokładnie, o wszystko można się zapytać. Jeszcze bardziej polecam Pana Romka. Po prostu widać, że instruktor z powołania. Zawsze pozytywnie nastawiony do kursanta, a jego anielska cierpliwość, tylko pozazdrościć. Zawsze starannie wytłumaczy i rozwieje wątpliwości, nawet za dziesiątym razem :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.05.2022

Natalia Przybysz

Natalia Przybysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, super podejście do kursanta! Polecam z całego serca jazdy z Panią Dominika - szczególnie osobom które miały negatywne doświadczenie z instruktorami jazdy. Mile spokojna atmosfera, duża dawka wiedzy, pro-tipy, zero stresu i egzamin zdany! Dziękuje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2022

ip: 5.173.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy B-elka! Wszyscy zawsze dostosowują się do potrzeb kursanta, jeśli chodzi o wykłady czy jazdy. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób, z pełnym zaangażowaniem. Pani Dominika, bardzo cierpliwa instruktorka, uprzejma, odpowie Ci na każde pytanie i wszystko dokładnie wytłumaczy. Przyjemna atmosfera, bezstresowe nauczanie.. czego chcieć więcej!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.04.2022

Julia D ......a ip: 46.205.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Od samego początku profesjonalne podejście. Jazdy z P. Dominiką to sama przyjemność. Bardzo cierpliwa i przemiła osoba. Na każde pytanie zawsze miałam odpowiedz i wszystko było tłumaczone. Jazdy odbyły się w bezstresowej atmosferze. Polecam ! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.04.2022

Patrycja S ...... ip: 46.205.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Wykłady prowadzone przez pana Leszka bardzo ciekawe. Miła atmosfera. Moim instruktorem był Pan Roman, od początku wiedział jak zaplanować jazdę by wszystko było okej. Około 10 godziny już chodziłam na jazdy bez większych stresów np. jak poradzę sobie za kierownicą itp, wszystko pięknie i dokładnie wytłumaczył. Bardzo miła i śmieszna, spokojna bez stresowa atmosfera na jazdach, właśnie tak wyobrażałam sobie mojego instruktora i moje jazdy.Właśnie dziś zdałam swój egzamin praktyczny za 2 razem! Po prostu podsumowując. Jak szkoła jazdy w Koszalinie to tylko Belka, a jak instruktor to Pan Roman! Instruktor z Powołania :) Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.04.2022

Paulina Kwapisz

Paulina Kwapisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób. Pan Roman to niesamowicie cierpliwy instruktor, który wszystko powoli wytłumaczy,a jazdy przemijały w miłej i bezstresowej atmosferze.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.04.2022

Damian Malolepszy

Damian Malolepszy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy B-elka. Wykłady z panem Lechem są treściwe i zapadają w pamięci. Bez odpowiedniej wiedzy nie wyjeżdża się tutaj na miasto. Jazdy z Panią Dominiką były bardzo przyjemne i świetne pod kątem technicznym. Zaangażowanie w naukę jazdy jest duże co skutkuje później pewnością, a przede wszystkim bezpieczeństwem na drodze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2022

Dajana L ....z ip: 5.173.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Belka. Wykłady prowadzone są przez właściciela szkoły Pana Lecha. Przekazuje on wiedzę w sposób bardzo jasny i klarowny, stara się wszystko wytłumaczyć i z cierpliwością odpowiedna na każde pytanie. Jeżeli chodzi o instruktora jazdy polecam Panią Dominikę, to młoda i ambitna osoba, która profesjonalnie i dokładnie tłumaczy manewry dbając o najmniejszy szczegół.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 03.03.2022

Gosia Jantos

Gosia Jantos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam OSK B-elka Super ciekawe i interesujące wykłady z Panem Lechem, a jazdy z Panią Dominiką to czysta przyjemność Doświadczona i cierpliwa instruktorka, która da ci świetne rady. Polecam i pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2022

Nicole A Ar ip: 83.145.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca mogę polecić szkołę B-elka a przede wszystkim pana Romana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2022

Michał R ..z ip: 83.11.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady przeprowadzone w luźnej, pozytywnej atmosferze. Pan Lechem miły, zabawny i przyjazny człowiek. Pani Dominika świetnie uczy, dzięki czemu odało się zdać za pierwszym razem. Gorąco Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2022

Wiktoria Hołówka

Wiktoria Hołówka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Pan instruktor Roman ma super podejście, wszytsko bardzo dobrze i na spokojnie tłumaczy zero stresu. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2022

Oliwia Sobczak

Oliwia Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam,szkoła jazdy naprawdę super,aż przyjemnie się chodziło na wykłady i na jazdy z tak miłym i profesjonalnym instruktorem Panem Romkiem!☺️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2022

Michał Sobkowiak

Michał Sobkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady świetne humorystyczne. Pan instruktor Roman świetnie uczy egzamin zdany za pierwszym razem polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2022

Natan W ....s ip: 188.147.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2022

Kacper Długopolski

Kacper Długopolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, a jazdy z panią Dominiką to była czysta przyjemność, na spokojnie, bez nerwów. Polecam ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2022

Kamila Piecko

Kamila Piecko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, bardzo polecam. Zdałam prawo jazdy za pierwszym razem, a wszystko dzieki Panu Romkowi, najlepszy instruktor na świecie :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2022

Łukasz K .......k ip: 5.173.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor Pan Roman super człowiek wytłumaczy wszystko z anielskim spokojem przygotuje naprawdę dobrze na egzamin z resztą dzięki niemu zdałem wszystko za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.01.2022

Klaudia Orzechowska

Klaudia Orzechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Polecam w szczególności instruktorkę p. Dominikę. Świetne podejście do kursanta! Bardzo sympatyczna, aż czysta przyjemność z jeżdżenia.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.01.2022

Kacper T .......i ip: 37.47.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie! Wykłady prowadzone przez p. Lecha rewelacyjne. Wszystko wyjaśnione w profesjonalnie i zrozumiale. Jazdy z p. Romkiem :) super. Polecam bardzo OSK B-elka i instruktora p. Romka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.01.2022

Patryk Jaroszewski

Patryk Jaroszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę! Nauczyłem się tam nauki jazdy samochodem praktycznie od zera i calutki kurs przeszedł bezstresowo. Od świetnych wykładów pana Leszka po pełne spokoju i przeprowadzone w miłej atmosferze jazdy pod okiem najlepszego instruktora - pana Romka. Uważam, że niczego więcej od kursu na prawo jazdy my, kursanci nie jesteśmy w stanie wymagać. Jeszcze raz gorąco polecam pana Romka jak i całą szkołę jazdy B - elka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2022

Emilia Fedasz

Emilia Fedasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, bardzo polecam. Szczególnie instruktora pana Romana, który świetnie z dużym spokojem przekazał wiedzę

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 28.12.2021

Aleksandra K ........k ip: 77.92.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Wykłady ekspresowe, przeprowadzone w luźnej, pozytywnej atmosferze. Pan Lechem-bardzo miły, zabawny i przyjazny człowiek. Jazdy z panem Romkiem były tak samo przyjemne. Jest on bardzo spokojnym, cierpliwym, dobrze tłumaczącym i dokładnym instruktorem. Aż szkoda kończyć kurs!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2021

Hubert S .....k ip: 79.187.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła jazdy, robiłem kurs łączony na prawo jazdy C i C+E. C zdane za 2 razem, C+E za 1. Duże zaangażowanie ze strony instruktorówn. Jestem bardzo zadowolony i polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2021

Kinga P .......a ip: 188.147.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy Belka. Najlepsza do nauki prawa jazdy. Chciałam również polecić panią Dominikę. Instruktorka pierwsza klasa. Cierpliwa i bardzo sympatyczna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2021

Olha L .......o ip: 5.173.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie! Świetny instruktor Pan Mateusz! Wszystko jasno i konkretnie wytłumaczone. Świetna atmosfera na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych. Serdecznie polecam!!!! Zdano za pierwszym razem i teoria i praktyka!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.12.2021

Alina Alina

Alina Alina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , super instruktorzy. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.12.2021

Kamil Nowicki

Kamil Nowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełny profesjonalizm, pan Roman najlepszy, spokojnie i opanowanie przekazuję wiedzę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.12.2021

Aleksandra Kozak

Aleksandra Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie!! Wykłady prowadzone przez p. Lecha w bardzo ciekawy sposób i co najważniejsze angażujące każdego do aktywnego uczestnictwa. Wszystkie zagadnienia przekazywane w bardzo profesjonalny sposób, cierpliwe wyjaśnianie wszystkich wątpliwości, a przede wszystkim cudowna atmosfera. Jazdy z p. Romkiem (najlepszym instruktorem w Koszalinie) to czysta przyjemność - zero stresu, indywidualne podejście do każdego kursanta, niesamowita cierpliwość i profesjonalizm. Bardzo dokładne wyjaśnianie wszystkich błędów i dostosowanie godzin do dostępności kursanta. Gdybym miała wybierać ponownie, to z pewnością jeszcze raz wybrałabym OSK B-eLka i instruktora Pana Romka!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak