Szkoła nauki jazdy B-eLka (657)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2021

Łucja Marchewka

Łucja Marchewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkołę, super prowadzona teoria, nauka jazdy bez stresu w bardzo miłej atmosferze, wszystko dobrze wytłumaczone. Instruktorka Dominika najlepsza!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2021

Aleksandra Roman

Aleksandra Roman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!!! Wszystko zdane za 1 razem. Super atmosfera, wszystko dobrze wytłumaczone. Najlepszy instruktor Pan Romek!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.04.2021

Natalia G ....r ip: 5.173.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, świetnie prowadzone wykłady z teorii i super przygotowanie do egzaminów. Polecam w szczególności instruktorkę Dominikę. :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.04.2021

Izabela Piątek Bańkowska

Izabela Piątek Bańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam a w szczególności instruktora Pana Romana

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.04.2021

Łukasz Karolczuk

Łukasz Karolczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Pani Dominika super instruktorka jak i Pan Leszek również świetna osoba :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.04.2021

Bogdan Belej

Bogdan Belej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie Pan Roman super instruktor pozdrawiam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.04.2021

Sławomir Mordka

Sławomir Mordka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2021

Amadeusz Klimaszewski

Amadeusz Klimaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szkolę Jazdy B-eLka, a w szczególności instruktora Pana Romka. Profesjonalne podejście i świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.04.2021

Kacper K ..a ip: 83.25.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkola jazdy. Instruktor bardzo dobrze przygotowal mnie do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2021

Igor P ......z ip: 193.203.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, Pan Roman Tarkowski najlepszy instuktor.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2021

Ada Stryjewska

Ada Stryjewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, bardzo ciekawe wykłady i miła atmosfera. Instruktor -Dominika przygotowała mnie w 110% do egzaminu praktycznego, nie mogłam sobie wymarzyć lepszego instruktora. Serdecznie polecam !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.04.2021

Adrianna S ..... ip: 213.238.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę nauki jazdy b-elka. Ciekawie prowadzone wykłady, dzięki którym z łatwością można zdać teorię. Z instruktorów polecam panią Dominikę, która bardzo dobrze i bezstresowo przygotowała mnie do egzaminu praktycznego.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.04.2021

Andrzej Styrski

Andrzej Styrski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia, ciekawe wykłady teoretyczne, a Pani instruktor Dominika doskonale przygotowuje do praktycznej części egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.03.2021

Wiktor Murawko

Wiktor Murawko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia ! Teoria prowadzona profesjonalnie w miłej , ciepłej atmosferze. Serdeczne podziękowania dla mojego instruktora - Pana Jacka, który świetnie mnie przygotował do egzaminu praktycznego, który zdałem za pierwszym razem bez żadnych problemów. Tak o to w ten sposób zrobiłem 2:0 z Zordem :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2021

Wiktoria K ........a ip: 31.0.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia, lepiej trafić nie mogłam! Kursy ciekawe i zrozumiałe (książka to tylko pomocnik :) ). Przepisy przepisami, ale myślę, że kurs z Panem Lechem daje też dużo do zrozumienia i uświadamia, że prawo jazdy to wielka odpowiedzialność. Egzamin praktyczny to była tylko formalność dzięki przesympatycznej, zaangażowanej i cierpliwej instruktorce - Dominice. Bez wahania zapisujcie się do B-elki i cieszcie się swoim prawkiem. :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2021

Oliwia Fałkowska

Oliwia Fałkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy z profesjonalnym podejściem do kursantów ! Teoria prowadzona jest w fantastycznej atmosferze przez pana Lecha w ciekawy i zrozumiały dla każdego sposób. Egzamin praktyczny udało mi się zdać za 1 podejściem dzięki świetnemu instruktorowi - Mateuszowi. Jego profesjonalne podejście i sposób w jaki podchodzi do kursantów jest godny naśladowania. Serdecznie polecam B-eLkę !!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2021

Konrad Buczek

Konrad Buczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałbym serdecznie podziękować szkole B-eLka. Profesjonalne podejście do kursanta, bez problemowy proces zapisu i przebieg kursu. Wykłady z Panem Lechem prowadzone ciekawie i z poczuciem humoru dobrze przygotowują do jazd i egzaminu teoretycznego. Egzamin praktyczny zdany dzięki jazdą z Dominiką, która spokojnie i cierpliwie tłumaczyła zasady ruchu drogowego, uczyła prawidłowej techniki jazdy. Jednocześnie szybko korygowała popełniane błędy sprawiając, że kursant utrwala tylko prawidłowe umiejętności. Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2021

Szymon L ..h ip: 89.239.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera i zaangażowanie instruktorów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.02.2021

Grzegorz Wierbiel

Grzegorz Wierbiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ta szkoła to jest najlepsza w kraju,Pani Dominika to jest najlepsze instruktorką jazdy dobrze tłumaczy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2021

Olek Stemporowski

Olek Stemporowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem odrazu bez żadnych problemów dzięki Dominice i Lechowi. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2021

Kinga Baranowska

Kinga Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam prawo jazdy 1,5 roku temu. Mogę serdecznie polecić szkołę jazdy belka. Teoria przedstawiona w sposób ciekawy i prosty. Wiele z niej wyciągnęłam. Ucząc się na test teoretyczny polecam korzystać z książki, którą otrzymasz na kursie oraz aplikacje prawojazdy360 (pytania identyczne jak w zordzie). Jeśli chodzi o jazdy bardzo polecam Pana Piotra Lewandowskiego. Bardzo miły, cierpliwy i profesjonalny instruktor. Gdybym jeszcze raz miała zdawać prawo jazdy wybrałabym beLke! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2021

Laura K ....r ip: 5.173.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkole jazdy belka, a w szczegolnosci jesli macie wybor polecam wybrac Pana Piotrka jako instruktora. Bardzo profesjonalne podejscie, dobra i swobodna atmosfera na jazdach, cierpliwy, super przekazywanie wiedzy i umiejetnosci, bardzo sympatyczny, duzy profesjonalizm, widac, ze robi to, bo lubi, a nie z przymusu. Dobre przygotowanie do egzaminu, polecam serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2021

Damian S .......i ip: 79.135.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam, pełen profesjonalizm i bardzo dobrze przygotowanie do jazdy i egzaminów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.02.2021

Anna Burdzińska

Anna Burdzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam Szkołę nauki jazdy B-elka! Wykłady z teorii super prowadzone. Bardzo fajnie się w nich uczestniczylo, prosto i zrozumiale. Jeżeli chodzi o jazdy to szczerze polecam Pana Jacka. :) Super człowiek, a przed wszystkim bardzo cierpliwy. :) Nie ma chyba lepszej szkoły do nauki jazdy w Koszalinie. Serdecznie wszystkim polecam zarówno Szkołę B-elka, jak i super instruktora Pana Jacka. :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.02.2021

Kamil Kamiński

Kamil Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Część teoretyczna jak i praktyczna była super, polecam instruktorkę Dominikę, wyuczyła mnie ze złych nawyków i przy pierwszym wyjeździe w miasto prawko zdane.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2021

Krzysiek Kiwacz

Krzysiek Kiwacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!! Doskonałe przygotowanie do egzaminów. Polecam Pana Romka ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2021

Sebastian Koperski

Sebastian Koperski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła oba egzaminy zdane za pierwszym razem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2021

Monika B .....h ip: 188.147.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Solidne przygotowanie z wiedzy teoretycznej i praktycznej. Wczoraj pierwsza próba nie udała się, ale już dzisiaj egzamin zdany :) Efekt końcowy jest taki, że człowiek czuje się pewnie i jest mniej zestresowany na drodze, dzięki zdobytej wiedzy i umiejętnościom, a także pomocnym radom od instruktora. Dziękuję Panu Jackowi jeszcze raz za wszystko. Teraz tylko jeszcze mocniej szlifować to wszystko, co się już zdobyło. Z czystym sumieniem polecam B-elkę :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2021

Mateusz Groński

Mateusz Groński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie przygotowanie teoria i praktyka za 1 razem. Polecam Pana Romana :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2021

Filip Lorek

Filip Lorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy bardzo fajna, dobrzy instruktorzy mający dobre podejście do kursanta, można się dobrze nauczyć jeździć

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak