Szkoła nauki jazdy B-eLka (595)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.09.2020

Kuba Kowalski

Kuba Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę świetna szkoła z genialnymi wykładami. Instruktor - Pan Piotr Lewandowski, prześwietny nauczyciel, nie tylko przygotowujący do egzaminu, ale naprawdę uczący jeździć. Jednym słowem - genialnie

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.09.2020

Marek Kałamaga

Marek Kałamaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, świetne wykłady, świetny instruktor(Pan Piotr), świetne jazdy. Jednym słowem świetnie

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2020

JOANNA S .....L ip: 37.47.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam !!! Szkołe nauki jazdy B-elka, teoria przebiegła szybko i sprawnie, dobrze wytłumaczone podstawy zachowania się kierowcy na jezdni. Jednak praktyka jest najważniejsza, a do tego potrzebny jest znakomity instruktor. Z takim miałam przyjemność nauki, cierpliwy, cierpliwy i jeszcze raz cierpliwy. Taki jest własnie Pan Roman którego będę polecała każdemu kto będzie chciał zacząć swoja przygodę z prawem jazdy. Potrafi zrozumieć stres oraz nerwy jakie towarzyszą kursantom na pierwszych godzinach jazd i wprowadzić miłą niekiedy zabawną atosferę, że każda kolejna jazda staje się przyjemnośćą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2020

Marcin K ........a ip: 31.0.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeśli o mnie chodzi robię kategorię C i jestem jak najbardziej zadowolony pod każdym względem Pan Marek świetnie uczy serdecznie polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.09.2020

Paulina Mularczyk

Paulina Mularczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, świetna organizacja i profesjonalizm. Doskonałe przygotowanie do egzaminów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.09.2020

Marlena Kij

Marlena Kij
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu ze świetną instruktorka Dominika! Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.09.2020

Paweł Dombrzalski

Paweł Dombrzalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy i Pana Romka, pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2020

Paweł I .....o ip: 37.47.246.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, w szczegolnosci jazdy z Dominiką, praktyka i teoria za pierwszym razem zdana.!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.08.2020

Dominik Zieliński

Dominik Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dokupiono kilka jazd doszkalających,pełen profesjonalizm zwrócenie uwagi na najważniejsze błędy oraz duża dawka motywacji i nadziei od instruktorów,która w następstwie przysłużyła się do pozytywnego wyniku egzaminu. Pozdrawiam serdecznie Pana Marka i Pana Romana.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.08.2020

Jakub Kłodnicki

Jakub Kłodnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moją instruktorką była Pani Dominika, mogę polecić ją z czystym sercem, jazdy odbywały sie w super atmosferze. Instruktorka odpowiadała mi na każde pytanie :). Nie wyobrażam sobie spędzenia tych 30h z inną osobą. Wykładowca - Pan Leszek człowiek, z powołaniem bardzo super atmosfera. Wykładowca interesuje się swoją Grupą. Polecam z czystym sercem Belke :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2020

Norbert Wojsiat

Norbert Wojsiat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Dominika to najlepszy nauczyciel nauki jazdy na świecie. Zdalem za 1 razem a jazdy przebiegły w miłej atmosferze gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.08.2020

Zuzia Różańska

Zuzia Różańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam panią Dominikę. Jest to niezwykle wyrozumiała i bardzo sympatyczna instruktorka. Jazdy z nią były czystą przyjemnością. :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.08.2020

Urszula Wilk

Urszula Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor Pan Romek! Ostoja spokoju i cierpliwości, profesjonalne podejście, wiele cennych wskazówek, rzeczowo, kompetentnie. Jazda zawsze odbywała się w miłej atmosferze i bez zbędnych stresów. Polecam!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.08.2020

Sara Szuma-Zaczyńska

Sara Szuma-Zaczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim instruktorem była Pani Dominika. Polecana mi nie przez jedna osobe. Była moim pierwszym wyborem i nie zawiodłam się :) Młoda, sympatyczna, cierpliwa, punktualna, spokojna i w pełni zaangażowana :) Jazdy odbywały się w miłej atmosferze, bez nerwów i stresu. Dominika odpowiadała na każde moje pytanie nawet jeśli zadawałam je 10 razy !! Polecam z całego serca! Tych 30godzin nie wyobrażam sobie spędzić z kimś innym ☺️ Sara Szuma-Zaczyńska

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.08.2020

Bartosz Pyziołek

Bartosz Pyziołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Polecam Panią Dominikę bardzo miła i cierpliwa osoba.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2020

Kinga Mazur

Kinga Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy wybór jeśli chodzi o szkole jazdy. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób i z wielkim zaangażowaniem prowadzącego. Najlepsza instruktorka Dominika, super podejście do kursanta i bardzo przyjazny sposób uczenia. Przygotowanie do egzaminu na 100 % Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.08.2020

Michał Pesta

Michał Pesta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam B-elke, a w szczególności pana Romka, profesjonalny i bardzo spokojny instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2020

Paweł Smoła

Paweł Smoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić B-elkę. Ciekawe wykłady, z których dużo można wynieść. Jeżeli chodzi o instruktora to polecam Pana Romana, duża cierpliwość i profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2020

Sebastian Plata

Sebastian Plata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, z wykładów można dużo wynieść. Bardzo polecam instruktorkę Dominikę, spokojna i uśmiechnięta osoba.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.07.2020

Jakub S ........k ip: 188.147.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra atmosfera, świetne wykłady, świetny wykładowca, profesjonalne podejście instruktora

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Sergiusz Lange

Sergiusz Lange
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, najlepszy instruktor na świecie Pan Marek!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Martyna Karolina

Martyna Karolina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi w Koszalinie. Zdane za pierwszym ! Jeśli wybierasz, instruktora to tylko Pan Romek. Jazda bez stresu

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Patrycja Kubacka

Patrycja Kubacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 06.07.2020

Nikola Sobierajska

Nikola Sobierajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Polecam pana Romana, duża cierpliwość do kursantów, nie zawiedziecie się. POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.07.2020

Paweł C ........ ip: 5.173.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Panią Dominikę Super podejście i stoicki spokoj Naprawdę Najlepszy instruktor.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.06.2020

Sara Czerniejewska

Sara Czerniejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Piotra Lewandowskiego jako instruktora, mega atmosfera oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminu! POLECAM!

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2020

Kuba Ratajczyk

Kuba Ratajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Panią Dominikę jako instruktorkę w szkole nauki jazdy B-elka. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.06.2020

Blanka Burzyńska

Blanka Burzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Panią Dominikę jako instruktorkę!!! Jazdy prowadzone profesjonalnie, w mega miłej atmosferze. Zapewniam, że każdy kto ją wybierze, będzie zadowolony!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2020

Sandra Chamera

Sandra Chamera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Szkołę Nauki Jazdy B-elka. Jazdy z Dominiką to sama przyjemność, przygotowała mnie do egzaminu idealnie. Super atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2020

Hubert Pawlak

Hubert Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie pozdrawiam Piotra Lewandowskiego super instruktor ;)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak