Szkoła nauki jazdy B-eLka (645)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.02.2021

Grzegorz Wierbiel

Grzegorz Wierbiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ta szkoła to jest najlepsza w kraju,Pani Dominika to jest najlepsze instruktorką jazdy dobrze tłumaczy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2021

Olek Stemporowski

Olek Stemporowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem odrazu bez żadnych problemów dzięki Dominice i Lechowi. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2021

Kinga Baranowska

Kinga Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam prawo jazdy 1,5 roku temu. Mogę serdecznie polecić szkołę jazdy belka. Teoria przedstawiona w sposób ciekawy i prosty. Wiele z niej wyciągnęłam. Ucząc się na test teoretyczny polecam korzystać z książki, którą otrzymasz na kursie oraz aplikacje prawojazdy360 (pytania identyczne jak w zordzie). Jeśli chodzi o jazdy bardzo polecam Pana Piotra Lewandowskiego. Bardzo miły, cierpliwy i profesjonalny instruktor. Gdybym jeszcze raz miała zdawać prawo jazdy wybrałabym beLke! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2021

Laura K ....r ip: 5.173.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkole jazdy belka, a w szczegolnosci jesli macie wybor polecam wybrac Pana Piotrka jako instruktora. Bardzo profesjonalne podejscie, dobra i swobodna atmosfera na jazdach, cierpliwy, super przekazywanie wiedzy i umiejetnosci, bardzo sympatyczny, duzy profesjonalizm, widac, ze robi to, bo lubi, a nie z przymusu. Dobre przygotowanie do egzaminu, polecam serdecznie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2021

Damian S .......i ip: 79.135.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam, pełen profesjonalizm i bardzo dobrze przygotowanie do jazdy i egzaminów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.02.2021

Anna Burdzińska

Anna Burdzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam Szkołę nauki jazdy B-elka! Wykłady z teorii super prowadzone. Bardzo fajnie się w nich uczestniczylo, prosto i zrozumiale. Jeżeli chodzi o jazdy to szczerze polecam Pana Jacka. :) Super człowiek, a przed wszystkim bardzo cierpliwy. :) Nie ma chyba lepszej szkoły do nauki jazdy w Koszalinie. Serdecznie wszystkim polecam zarówno Szkołę B-elka, jak i super instruktora Pana Jacka. :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.02.2021

Kamil Kamiński

Kamil Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Część teoretyczna jak i praktyczna była super, polecam instruktorkę Dominikę, wyuczyła mnie ze złych nawyków i przy pierwszym wyjeździe w miasto prawko zdane.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2021

Krzysiek Kiwacz

Krzysiek Kiwacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!! Doskonałe przygotowanie do egzaminów. Polecam Pana Romka ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2021

Sebastian Koperski

Sebastian Koperski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła oba egzaminy zdane za pierwszym razem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.02.2021

Monika B .....h ip: 188.147.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Solidne przygotowanie z wiedzy teoretycznej i praktycznej. Wczoraj pierwsza próba nie udała się, ale już dzisiaj egzamin zdany :) Efekt końcowy jest taki, że człowiek czuje się pewnie i jest mniej zestresowany na drodze, dzięki zdobytej wiedzy i umiejętnościom, a także pomocnym radom od instruktora. Dziękuję Panu Jackowi jeszcze raz za wszystko. Teraz tylko jeszcze mocniej szlifować to wszystko, co się już zdobyło. Z czystym sumieniem polecam B-elkę :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2021

Mateusz Groński

Mateusz Groński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie przygotowanie teoria i praktyka za 1 razem. Polecam Pana Romana :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2021

Filip Lorek

Filip Lorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy bardzo fajna, dobrzy instruktorzy mający dobre podejście do kursanta, można się dobrze nauczyć jeździć

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2021

Patrycja Kucharzewska

Patrycja Kucharzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie, sympatyczni ludzie, profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2021

Michał Jacewicz

Michał Jacewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady. Co do praktyki polecam instruktorkę Dominikę, u której jazdy przeprowadzone są w miłej i ciepłej atmosferze. Jest w stanie dostrzec mocne i słabe strony kursanta, dzięki czemu bardzo dobrze przygotuje do państwowego egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.01.2021

Katarzyna Defitowska

Katarzyna Defitowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Baaardzo polecam Szkole Jazdy Belka oraz instruktora Pana Piotra. Wykładowca bardzo ciekawie prowadził wykłady. Co prawda trochę cisnął nas w nauce, ale dzięki temu uczyłam się na bieżąco, z zajęć na kolejne zajęcia. Natomiast jazdy miałam z sympatycznym Panem Piotrem. Bardzo dziękuję za cierpliwość i wszelkie rady. Egzamin praktyczny co prawda zdałam za trzecim razem, ale to wynikało z moich nerwów, które ciężko mi było opanować. Niemniej jednak prawo jazdy zdałam i mogę jak najbardziej polecić Belke????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2021

Elwira Kowalczyk

Elwira Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Chcem serdecznie podziękować szkole B-ELKA. bardziej chcem podziękować Mateuszowi Pełen profesionalizm, niesamowite podejście do kursanta! Instruktor potrafi uczyć tak, że zrozumie każdy. Wszystko wytłumaczy, nie denerwuje się kiedy idzie coś nie tak, nie podnosi głosu.Zajęcia odbywają się w spokojnej, pozytywnej atmosferze. Jest super nauczycielem! Dzięki Mateuszowi zaliczyłam za pierwszym razem, zero stresu. Byłam przygotowane na 100%. Polecamy najbardziej! Pozdrawiam, proszę nie zastanawiać się a śmiało wybierać szkole B-ELKE. Elwira????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2021

Kamil Mozolewski

Kamil Mozolewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w taki sposób że nie da się nie zrozumieć. Jazdy też świetne, zwłaszcza z panem Lechem. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2021

Hubert Cegliński

Hubert Cegliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera na wykładach jak i na jazdach, wykłady są tłumaczone profesjonalnie i zrozumiale dla młodzieży jak i innych osób a jazdy klasa zero spiny ze strony instruktora i umie wytłumaczyć błędy oraz je naprawić przez co pod koniec całego kursu jesteśmy przygotowani na egzamin w 100 % .

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2021

Magdalena Mędrek

Magdalena Mędrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Polecam bardzo szkołę nauki prawa jazdy B-ELKA. Moja przygodę z prawem jazdy zaczęłam jakieś 8 lat temu, ale niestety z wynikami negatywnymi, odpuściłam. Po latach postanowiłam zawalczyć o ten dokument i z polecenia innych kursantów wybralam szkołę E-BELKA. I po pierszych wykupionych godzinach pewnie czułam sie za kierownicą, a zawdzięczam to najlepszemu kursantowi Mateuszowi Rekowskiemu. Sympatyczny, wyrozumiały i cierpliwy człowiek, na każde zadane pytanie wytłumaczył w zrozumiały sposób. Dziękuję mu serdecznie, bo zdałam egzamin za pierwszym razem☺☺.Będę każdemu go polecać. Magda

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2021

Nicole Trębacz

Nicole Trębacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim B-eLke! Dominika to najlepsza instruktorka jaką można sobie wyobrazić, super atmosfera, zero stresu, dużo śmiechu (marzenie każdego kursanta trafić na takiego instruktora). Jak jest potrzeba to całe biuro postawi na nogi, żeby załatwić słupki do ćwiczenia łuku! Wszystko zdane za pierwszym razem, dzięki Dominice i Panu Leszkowi. Super ludzie, gorąco polecam. Nie ma co się zastanawiać. Nie wiesz jaką szkołę jazdy wybrać? Wybierz B-eLke i Dominikę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2021

Krzesia Olejniczak

Krzesia Olejniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tę szkołę nauki jazdy, a w szczególności instruktorkę Dominikę. Jazdy przebiegały w super atmosferze, bez stresu. Instruktor bezbłędnie wyłapywała moje mocne i słabe strony i dokładnie objaśniała błędy, dzięki czemu mogłam nie tylko jechać według wskazówek, ale i zrozumieć zasady ruchu drogowego w każdej sytuacji. Przy tak dobrym przygotowaniu nie mogło się to skończyć inaczej niż zdanie egzaminu państwowego za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2021

Konrad M ..........z ip: 94.254.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super nauka. Miła atmosfera. Super podejście.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.01.2021

Konrad s .....n ip: 31.0.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera polecał szkołę jazdy b-elka pełen profesjonalizm szybko i sprawnie wytłumacza

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Adrian Iwaszko

Adrian Iwaszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! W szczególności instruktora Mateusza!!! Miły, wyrozumiały, lubi to co robi. Szkoła godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Bartek Gębka

Bartek Gębka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, zdane za pierwszym razem. Polecam Pana Marka.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2021

Rafał Rekuta

Rafał Rekuta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam świetna atmosfera perfekcjne przygotowanie przez instruktora Marka

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2021

Katarzyna Krolicka

Katarzyna Krolicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Polecam szkołę b-elka szybko i sprawnie uczą. Pan Roman bardzo dobry w nauczaniu wszystko po kolei wytłumaczy. Bardzo Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.01.2021

Joanna S .....k ip: 31.60.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła i instruktorka - Pani Dominika. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i miła atmosfera! Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2021

Vladyslav Harus

Vladyslav Harus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, Dzięki instruktorowi, Dominika Jesteś fajny,Z twoją pomocą zdałem egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2021

Kuba Piwoński

Kuba Piwoński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, zwłaszcza instruktorka Dominika, która szybko a zarazem dokładanie nauczyła mnie jeździć przez udało mi się zdać prawo jazdy. Wyróżniała się spokojnym podejściem do kursanta oraz pełnym profesjonalizmem a zarazem wyrozumiałością ❤️ Polecam szkołę i Panią instruktorkę bardzo serdecznie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak