Szkoła nauki jazdy B-eLka (561)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2020

Max Raczyński

Max Raczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszya szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Damian Siudziński

Damian Siudziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy B-elka Lech Żymierski. Bardzo dobry instruktor Roman.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.02.2020

Błażej Podpora

Błażej Podpora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam tą szkołę jazdy, a szczególnie Panią Edytkę, bardzo dobre podejście do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.02.2020

Kamil T ......... ip: 79.135.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Belke. Wykłady z panem Lechem prowadzone w sposób bardzo ciekawy. Doskonale przygotowują zarówno do przyszłego kursu praktycznego jak i egzaminu państwowego z teorii. Instruktor - p. Piotr w sposób spokojny i przede wszystkim zrozumiały dla każdego prowadził zajecia z części praktycznej. Ma On wybitną cierpliwość do swoich kursantów. Dobrze przygotowuje do egzaminu praktycznego. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2020

Wiktoria Śliwa

Wiktoria Śliwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam Belkę! Bardzo dobrze prowadzone wykłady i przede wszystkim bardzo dobrzy instruktorzy. W szczególności pani Dominika która jest nie samowitą osobą, miłą i bardzo cierpliwą. Która przygotowała mnie na egzamin w 100% ❗️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Kacper Janik

Kacper Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłem wybrać. Wykłady z Panem Lechem nie zanudzające, nauczyły mnie wszystkiego co potrzebowałem do zdania egzaminu teoretycznego. 30h wyjeżdżone z instruktorką Dominiką mineło szybko i w przyjaznej atmosferze, bez zbędnego stresu. Jak prawo jazdy to tylko w B-eLce.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2020

Martyna Derkacz

Martyna Derkacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę jazdy B-elka. Ciekawe wykłady, na których panuje przyjazna atmosfera. Jazdy z instruktorką Dominiką to czysta przyjemność, zawsze uśmiechnięta, żadnego pytania nie pozostawiła bez odpowiedzi. Dzięki tak świetnemu przygotowaniu udało mi się zdać teorię jak i praktykę za pierwszym razem. Polecam każdemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.02.2020

Daniel Czupajło

Daniel Czupajło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła zero zastrzeżeń. Polecam instruktora pana Piotr Lewandowski świetne profesjonalne podejście anielska cierpliwość i w ogóle wszystko było na najwyższym poziomie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.02.2020

Dagmara Giergiel

Dagmara Giergiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkołę jazdy B-elka. Dokupiłam u Pani Edyty Snoch jazdy doszkalające, które bardzo mi pomogły w zdobyciu pewności siebie za kierownica. Pani Edyta bez żadnego problemu odpowiedziała na moje wszystkie pytania, które rozwiązały moje wszystkie wątpliwości. Jazdy odbywały się w bezstresowej atmosferze. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Natalia P ....a ip: 83.145.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera i pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam Panią Dominikę, instruktorka z bardzo dobrym podejściem, dzięki czemu jazda była bezstresowa. Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.02.2020

Kacper Wojciechowski

Kacper Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Koszalinie. Wszystko na wysokim poziomie. Instruktor pani Dominika-miła, kompetentna, spokojna. Jazda z nią była wielką przyjemnością, zawsze po jeździe wychodziło się z uśmiechem i praktyczną wiedzą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2020

Marta Koladyńska

Marta Koladyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, pełen profesjonalizm, sympatyczna atmosfera. Instruktor Piotr, u którego dokupowalam jazdy doszkalające rozwinął wszystkie wątpliwości, bez problemu odpowiedział na kazde moje pytanie. Dzieki niemu zdalam, nie naciaga na dotatkowe godziny co jest ważne. Polecam jak najbardziej szkole nauki jazdy belka a najbardziej instruktora Piotra. !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.01.2020

Kacper Chojak

Kacper Chojak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej nie mogłem trafić super szkoła i super instruktorzy. Szczególnie polecam Pana Piotra bo to dzięki niemu zdałem prawo jazdy

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Patrycja Łęga

Patrycja Łęga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, pełen profesjonalizm, ciekawe wykłady, instruktor z bardzo dobrym podejściem, dzięki czemu jazda była przyjemna i bezstresowa. Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Magdalena Wielikanow

Magdalena Wielikanow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła nr 1 w Koszalinie. Miła atmosfera, polecam Pana Marka najlepszy instruktor z powołania. Z czystym sumieniem polecam szkołę Belka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2020

Patryk Jaroszak

Patryk Jaroszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, żadnych problemów, instruktor miły, w pełni profesjonalny, punktualny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2020

Małgorzata W .......k ip: 5.60.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście do kursantów. Wykłady z teorii prowadzone w ciekawy sposób. Instruktor Pan Roman tłumaczy wszystko ze stoickim spokojem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.01.2020

Weronika Kobus

Weronika Kobus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady były bardzo ciekawie i pomimo tylu godzin siedzenia było bardzo sympatycznie. W szczególności polecam Pana Marka, który na spokojnie i ciekawie tłumaczy. Gdybym miała jeszcze raz wybrać napewno wybrałabym ponownie B-elkę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2020

Dawid Kulaga

Dawid Kulaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie naukę jazdy w,, belce ' jest super atmosfera , dobry kontakt z prowadzącymi. Szybka i prosta nauka. Praktyka zdana w dobrej atmosferze bez stresu. Z czystym sumieniem mogę polecić szkole jazdy belka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Natalia Hekiert

Natalia Hekiert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy super. Wykłady przeprowadzone w fajnej atmosferze. O wszystko można spytać gdy się nie rozumie. Pan Roman najlepszy, cierpliwy miły instruktor i wszystko dobrze wytłumaczy. Bardzo fajnie się jeździło, to była sama przyjemność. Polecam przyszłym kierowcom szkołę nauki jazdy B-welka.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Błażej Łękawski

Błażej Łękawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole. Super przygotowanie, dobra cena i promocje. Serdecznie polecam też instruktora Piotra. 10/10 zdane za 1

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2020

Sara Pyter

Sara Pyter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy „B-elka”. Zajęcia teoretyczne były prowadzone w miłej atmosferze a do tego z bardzo profesjonalnym podejściem. Natomiast zajęcia praktyczne miałam z Panią Edytą Snoch, która jest sympatyczna, bardzo cierpliwa i ma indywidualne podejście do swoich kursantów. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Erwin Wrøbel

Erwin Wrøbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, bardzo przyjemne i spokojne podejście a do tego punktualność. Polecam cieplutko a w szczególności panią Edytę za jej spokojne podejście i umiejętność tłumaczenia co i jak jeśli się czegoś nie wie i za jej cierpliwość kiedy się jej pyta o coś po 15 razy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.01.2020

Zuzanna Lewandowska

Zuzanna Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy B-elka, a w szczególności Panią Edytę Snoch u której miałam jazdy doszkalające. Tych kilka jazd w towarzystwie Pani Edyty, która jest bardzo sympatyczna i profesjonalna poprawiły moje umiejętności oraz pouczułam się o wiele pewniej za kierownicą czego wynikiem jest egzamin zdany za pierwszym razem. Każda jazda była przyjemnością i z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy. Gdybym mogła po raz drugi podejść do kursu to moim pierwszym wyborem bez zastanowienia byłaby B-elka.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Urszula Stefaniuk

Urszula Stefaniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moja instruktor młoda ale wysoce profesjonalna, o dużej kulturze osobistej, punktualna , tłumaczy prosto i rozsądnie, spokojem zaraża. Nauka z nią to prawdziwa przyjemność. Dziękuję Pani Dominiko ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Michał Mironiuk

Michał Mironiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dominika potrafi wytłumaczyć wszystko dokładnie i bez nerwów. Dla niej nie ma głupich pytań. Jest najlepsza w całym Koszalinie. Można się umówić na każdą godzinę nawet wcześnie rano. Polecam gorąco❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2020

Karolina Rutkowska

Karolina Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim szkołę jazdy B-elka, bardzo interesujące wykłady, pełen profesjonalizm, a jazdy z Panem Romanem były czystą przyjemnością :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.12.2019

Jarek Bartosiewicz

Jarek Bartosiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Jazda z instruktorką Dominiką w luźnej atmosferze była czystą przyjemnością. Polecam serdecznie B-eLke.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Maja Rączy

Maja Rączy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno wykłady teoretyczne, jak i część praktyczna przeprowadzane były rzetelnie i w przyjaznej atmosferze. Instruktorka Dominika, pomimo młodego wieku prezentowała bardzo profesjonalne podejście. Otwarta, sympatyczna osoba, dzięki której jazdy nie były tylko obowiązkiem, a czystą przyjemnością. Obydwa egzaminy, teoretyczny i praktyczny, zdane za pierwszym podejściem, bez konieczności wykupienia dodatkowych godzin. Polecam z całego serca ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2019

Klaudia Adamczyk

Klaudia Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Wykłady prowadzone były bardzo ciekawie i z humorem, a jazdy z Panią Edytą były czystą przyjemnością. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak