Szkoła nauki jazdy B-eLka (695)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.11.2022

Oktawia S .......a ip: 94.254.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pań Roman T. istruktor nie z przypadku nie mogłam lepiej trafić. Szkoła super naprawdę dba o swoich kursantów polecam z czystym sumieniem każdemu!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2022

Justyna M .....k ip: 83.25.74.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca ! Najlepszy instruktor pan Mateusz R. Duża cierpliwość , wszystko wyjaśnia na spokojnie, jazdy w super atmosferze , wszystkiego porządnie nauczy . Bardzo się stresowałam przed pierwszymi jazdami a teraz będzie mi ich brakować bo oczywiście prawko zdane za 1!!!!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2022

Anna P ...... ip: 83.21.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super, polecam. Mój instruktor Pan Roman, to wynalazek, bardzo spokojny, cierpliwy, ale wymagający, plus doświadczenie i dobrze tłumacze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2022

Zuzanna B ......a ip: 188.146.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkole nauki jazdy Belka oraz instruktora p. Romana Tarkowskiego. Przemiły człowiek z niesamowitą cierpliwością. Wszystko było bardzo przejrzyście wytłumaczone, a gdy jednak pojawiała się jakaś wątpliwość to bez stresu mozna było zadać nurtujące nas pytanie. Za każdym razem nie mogłam się doczekać kolejnego razu gdy wsiądę za kółko. Polecam! Oba egzaminy zdane za I razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2022

Mateusz O ... ip: 37.248.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie, bardzo dobre przygotowanie.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2022

B ............. ip: 185.21.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolony, egzamin zdany za pierwszy razem. Przygotowanie pod okiem pani Dominiki

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.08.2022

Monika Florkiewicz

Monika Florkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm, cierpliwość, indywidualne podejście. Pan Maciej instruktor mega, dziękuję

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2022

Sandra R .......k ip: 5.173.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkole jazdy. Pani instruktorka odpowie ci na każde pytanie i wszystko dokładnie wytłumaczy i z miła atmosfera w czasie jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2022

Dominika Dąbrowska

Dominika Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady w szkole super, powaga ale też i czas na śmiech sie znalazł. Idealne przygotowanie do egzaminu (nawet egzaminator to chwalił), a co najważniejsze super wsparcie, cierpliwość i wszystko dokładnie wytłumaczone dzięki Panu Romanowi. Na lepszego instruktora nie mogłam trafić. Bardzo polecam, wybrałabym tę szkołę ponownie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.07.2022

Marcin M ......i ip: 5.173.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

polecam szkołę jazdy belka i pana Romana Tarkowskiego, świetny instruktor i prawdziwa oaza spokoju

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.07.2022

Daniel N ......i ip: 188.164.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołe Jazdy B-elka - Szczególnie Pana Mateusza z którym odbywałem jazdy doszkalające w bezstresowej atmosferze gdzie w krótkim czasie byłem wstanie się wiele nauczyć, cenna jest również punktualność i pełne godziny jazd czyli jazdy 2 godziny nie godzina i 40 minut jak w innych szkołach gdzie instruktorzy biorą z naszego czasu czas dla siebie. Dzięki cennym wskazówką Pana Mateusza udało się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.06.2022

Klaudia G .....a ip: 83.11.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę jazdy i instruktora - Pana Romana, gdyż ma anielską cierpliwość i jest bardzo spokojny:) Atutem Belki jest to, że za kurs można płacić w ratach i łatwo jest się dogadać, jeśli chodzi o ich wysokość. Szkoła zapewnia ciekawe, kilkugodzinne szkolenie z Pierwszej Pomocy (od znajomych robiących kurs w innych szkołach jazdy wiem, że nieliczne takie szkolenia przeprowadzają naprawdę).

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Damian Zakrzewski

Damian Zakrzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera podczas jazdy z panem Romanem Tarkowskim. Nauka jazdy przebiegła pomyślnie, bez żadnego stresu i irytacji. Polecam Belkę oraz bardzo sympatycznego instruktora.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Magdalena P ...... ip: 188.164.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Właściciel bardzo pomocny, widać, że zależy mu na dobrych wynikach kursantów, a nie na zysku. Ciekawe, merytoryczne wykłady. Serdecznie polecam Dominikę. Duża wiedza, umiejętności i miła atmosfera w czasie jazd sprawiły, że była to sama przyjemność. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.05.2022

Szymon Gałka

Szymon Gałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę. I polecam pana Mateusza.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2022

Natalia P .........k ip: 79.135.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę jazdy B-eLka każdemu, kto chce nie tylko zdać prawo jazdy, ale również bezpiecznie czuć się na drodze. Moim instruktorem była Pani Dominika, wszystko było wytłumaczone na spokojnie w bezstresowej atmosferze. Wiedza teoretyczna została przekazana nam - kursantom w klarowny i łatwy do zapamiętania sposób. Na wykładach z Panem Lechem nigdy się nie nudziliśmy :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2022

Damian B ......k ip: 37.47.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkole jazdy. Wywiady prowadzone ciekawie oraz bardzo dokładnie, o wszystko można się zapytać. Jeszcze bardziej polecam Pana Romka. Po prostu widać, że instruktor z powołania. Zawsze pozytywnie nastawiony do kursanta, a jego anielska cierpliwość, tylko pozazdrościć. Zawsze starannie wytłumaczy i rozwieje wątpliwości, nawet za dziesiątym razem :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.05.2022

Natalia Przybysz

Natalia Przybysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, super podejście do kursanta! Polecam z całego serca jazdy z Panią Dominika - szczególnie osobom które miały negatywne doświadczenie z instruktorami jazdy. Mile spokojna atmosfera, duża dawka wiedzy, pro-tipy, zero stresu i egzamin zdany! Dziękuje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2022

ip: 5.173.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy B-elka! Wszyscy zawsze dostosowują się do potrzeb kursanta, jeśli chodzi o wykłady czy jazdy. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób, z pełnym zaangażowaniem. Pani Dominika, bardzo cierpliwa instruktorka, uprzejma, odpowie Ci na każde pytanie i wszystko dokładnie wytłumaczy. Przyjemna atmosfera, bezstresowe nauczanie.. czego chcieć więcej!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 20.04.2022

Julia D ......a ip: 46.205.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Od samego początku profesjonalne podejście. Jazdy z P. Dominiką to sama przyjemność. Bardzo cierpliwa i przemiła osoba. Na każde pytanie zawsze miałam odpowiedz i wszystko było tłumaczone. Jazdy odbyły się w bezstresowej atmosferze. Polecam ! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.04.2022

Patrycja S ...... ip: 46.205.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Wykłady prowadzone przez pana Leszka bardzo ciekawe. Miła atmosfera. Moim instruktorem był Pan Roman, od początku wiedział jak zaplanować jazdę by wszystko było okej. Około 10 godziny już chodziłam na jazdy bez większych stresów np. jak poradzę sobie za kierownicą itp, wszystko pięknie i dokładnie wytłumaczył. Bardzo miła i śmieszna, spokojna bez stresowa atmosfera na jazdach, właśnie tak wyobrażałam sobie mojego instruktora i moje jazdy.Właśnie dziś zdałam swój egzamin praktyczny za 2 razem! Po prostu podsumowując. Jak szkoła jazdy w Koszalinie to tylko Belka, a jak instruktor to Pan Roman! Instruktor z Powołania :) Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.04.2022

Paulina Kwapisz

Paulina Kwapisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób. Pan Roman to niesamowicie cierpliwy instruktor, który wszystko powoli wytłumaczy,a jazdy przemijały w miłej i bezstresowej atmosferze.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.04.2022

Damian Malolepszy

Damian Malolepszy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy B-elka. Wykłady z panem Lechem są treściwe i zapadają w pamięci. Bez odpowiedniej wiedzy nie wyjeżdża się tutaj na miasto. Jazdy z Panią Dominiką były bardzo przyjemne i świetne pod kątem technicznym. Zaangażowanie w naukę jazdy jest duże co skutkuje później pewnością, a przede wszystkim bezpieczeństwem na drodze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2022

Dajana L ....z ip: 5.173.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Belka. Wykłady prowadzone są przez właściciela szkoły Pana Lecha. Przekazuje on wiedzę w sposób bardzo jasny i klarowny, stara się wszystko wytłumaczyć i z cierpliwością odpowiedna na każde pytanie. Jeżeli chodzi o instruktora jazdy polecam Panią Dominikę, to młoda i ambitna osoba, która profesjonalnie i dokładnie tłumaczy manewry dbając o najmniejszy szczegół.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 03.03.2022

Gosia Jantos

Gosia Jantos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam OSK B-elka Super ciekawe i interesujące wykłady z Panem Lechem, a jazdy z Panią Dominiką to czysta przyjemność Doświadczona i cierpliwa instruktorka, która da ci świetne rady. Polecam i pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2022

Nicole A Ar ip: 83.145.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca mogę polecić szkołę B-elka a przede wszystkim pana Romana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2022

Michał R ..z ip: 83.11.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady przeprowadzone w luźnej, pozytywnej atmosferze. Pan Lechem miły, zabawny i przyjazny człowiek. Pani Dominika świetnie uczy, dzięki czemu odało się zdać za pierwszym razem. Gorąco Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2022

Wiktoria Hołówka

Wiktoria Hołówka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Pan instruktor Roman ma super podejście, wszytsko bardzo dobrze i na spokojnie tłumaczy zero stresu. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2022

Oliwia Sobczak

Oliwia Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam,szkoła jazdy naprawdę super,aż przyjemnie się chodziło na wykłady i na jazdy z tak miłym i profesjonalnym instruktorem Panem Romkiem!☺️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2022

Michał Sobkowiak

Michał Sobkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady świetne humorystyczne. Pan instruktor Roman świetnie uczy egzamin zdany za pierwszym razem polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak