Szkoła nauki jazdy B-eLka (678)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.12.2021

Kamil Nowicki

Kamil Nowicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełny profesjonalizm, pan Roman najlepszy, spokojnie i opanowanie przekazuję wiedzę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.12.2021

Aleksandra Kozak

Aleksandra Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie!! Wykłady prowadzone przez p. Lecha w bardzo ciekawy sposób i co najważniejsze angażujące każdego do aktywnego uczestnictwa. Wszystkie zagadnienia przekazywane w bardzo profesjonalny sposób, cierpliwe wyjaśnianie wszystkich wątpliwości, a przede wszystkim cudowna atmosfera. Jazdy z p. Romkiem (najlepszym instruktorem w Koszalinie) to czysta przyjemność - zero stresu, indywidualne podejście do każdego kursanta, niesamowita cierpliwość i profesjonalizm. Bardzo dokładne wyjaśnianie wszystkich błędów i dostosowanie godzin do dostępności kursanta. Gdybym miała wybierać ponownie, to z pewnością jeszcze raz wybrałabym OSK B-eLka i instruktora Pana Romka!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2021

Joanna Śliwka

Joanna Śliwka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie! Pan Romek - wspaniały instruktor, oaza spokoju! 10/10! Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2021

Aleksandra Kozłowska

Aleksandra Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i przyjazna atmosfera. Jeździłam z Panią Dominiką, świetna instruktorka, wszystko zdane za pierwszym razem ^^.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.11.2021

Jan B ...l ip: 37.47.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła fajna ,miła atmosfera, wyklady bardzo ciekawe. Pani Dominika super instruktor polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2021

Milena D .........n ip: 37.47.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła nauki jazdy! Pani Dominika świetny nauczyciel egzamin zdany za 1 razem.Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2021

Aleksandra U ......k ip: 37.30.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła. Naprawdę polecam. Wykłady w szkole bardzo ciekawe. Egzamin z teorii zdałam za pierwszym podejściem 70/74. Jeździłam z Dominiką. Jest świetną instruktorką, bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu z praktyki i dzięki temu zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.09.2021

Paweł Kierkosz

Paweł Kierkosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Pełen profesjonalizm, punktualność lekcji, częste jazdy o idealnych godzinach, przyjazna atmosfera i przede wszystkim świetny instruktor - Roman Tarkowski. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2021

Stanisław Worożański

Stanisław Worożański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, profesjonalne podejście do kursantów, teoria zdana 74/74 za pierwszym razem, praktyka pod okiem najlepszego instruktora Pana Romka również bezbłędnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2021

Julia Zabrowarny

Julia Zabrowarny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy b-elka! Pan Roman Takowski znalazł dla mnie dużo czasu i bez stresowo nauczył mnie jazdy tak ze zdałam egzamin za pierwszym razem! Super cena i super organizacja! Jeszcze raz dziękuje bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 20.09.2021

Julia Ferenszkiewicz

Julia Ferenszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, super przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2021

Natalia Stefańska

Natalia Stefańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

aż szkoda było kończyć kurs! wykłady przeprowadzone w naprawdę ciekawy sposób, super atmosfera, tak samo z jazdami – genialny instruktor pan Romek i przekazany ogrom wiedzy na spokojnie, dobre podejście do kursanta, wsparcie i dużo cierpliwości. polecam!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.09.2021

Magdalena Piekiełko

Magdalena Piekiełko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone w przejrzysty sposób i wymuszające samodzielne myślenie.No i najlepszy instruktor jazdy na świecie p.Roman Tarkowski . Człowiek o niezmąconym spokoju,cierpliwości i ogromnej wiedzy.Z całego serca polecam tą szkołę jazdy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2021

Dominika G ......a ip: 83.20.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła naprawdę godna polecenia! Wykłady przeprowadzane w bardzo interesujący sposób, a jazdy z panią Dominiką to sama przyjemność. Instruktorka przesympatyczna, cierpliwa oraz doskonale przygotowała mnie do egzaminu! Z całego serca polecam kurs w B-elce i instruktorkę Dominikę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2021

Piotr Więckowski

Piotr Więckowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, wykłady prowadzone w interesujący sposób. Wszystko czego kursant potrzebuje. Serdecznie polecam p. Romana Tarkowskiego, pozytywna atmosfera, dokładnie wytłumaczenia jak postępować i wsparcie do samego końca. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.09.2021

Piotr M .......i ip: 188.147.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy, dzięki niej zdałem prawo jazdy kat. B. Serdecznie polecam instruktora Romana Tarkowskiego oraz cały zespół B-elka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2021

Milena Orzechowska

Milena Orzechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Wykłady bardzo interesujące, przekazane w jasny sposób. P. Dominika idealnie przygotowuje do egzaminu, wszystko jasno tłumaczy i daje praktyczne rady. Atmosfera bardzo przyjazna zarówno na jazdach jak i na wykładach. Oba egzaminy zdane za pierwszym razem :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2021

Michał B ........i ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy wybór szkoły nauki jazdy jaki mogłem sobie wybrać. Kurs teoretyczny bardzo interesujący, interaktywny z wykładowcą. Zarówno w sali wykładowej jak i w samochodzie panuje miła, i przyjazna atmosfera. P. Jacek wymagający, cierpliwy oraz zawsze gotowy do pomocy, zarówno w trakcie jazdy jak i pod telefonem, sama postawa i podejście do kursanta zachęca do jazdy za kierownicą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2021

Patrycja R ..........z ip: 83.11.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, dostosowanie do potrzeb i możliwości kursanta. Teoria i praktyka zdane za 1 razem i dzięki pomocy P. Romka- bezstresowo. Szczerze polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2021

Krystian Moskalik

Krystian Moskalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera zarówno w aucie jak i na wykładach. Wszystko profesjonalnie i zgodnie z przepisami. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2021

Przemysław Z .......y ip: 5.173.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, jak najbardziej polecam ;) zdałem prawko za pierwszym razem ! Widać, że instruktorzy znają się na rzeczy .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

Sara K ....k ip: 94.254.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, super wykłady, świetne jazdy z Panem Romkiem i dzięki temu wszystko zdane za 1

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.07.2021

Tomasz K ...l ip: 83.145.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Serdecznie najlepsze wykłady i Super nauka podczas jazd wysoka zdawalność

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

Inez Wierzbicka

Inez Wierzbicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia!Pan Lech teorię bardzo dobrze wytłumaczył a praktykę miałam z Panią Dominiką , która bardzo dobrze nauczyła i jest naprawdę świetna! Polecam !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2021

Kasia Tarnowska

Kasia Tarnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs zaczęłam ponownie po kilku latach przerwy. Teoria u Pana Leszka szybciutko, zrozumiale i w miłej atmosferze :) Jazdy u mojej ulubionej, cudownej, cierpliwej Dominiki. Nawet na ostatniej godzinie tuż przed egzaminem potrafi tak podnieść na duchu, że zdałam beż problemu :) Serdecznie polecam wszystkim ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2021

Mieszko K .......y ip: 188.147.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam. Fajnie prowadzone wykłady, mili instruktorzy. Egzaminy państwowe i teoretyczny i praktyczny zdanye za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2021

Gosia Makuch

Gosia Makuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Teoria przez Pana Lecha wytłumaczona w łatwy i zrozumiały sposób. Praktykę miałam z Panią Dominiką, ktorą również serdecznie polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.07.2021

Jędrzej Kaczanowski

Jędrzej Kaczanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godnie polecenia! Spokojne, bez stresowe i przeprowadzone w miłej atmosferze przygotowanie do egzaminy z instruktorką Dominiką. Lepszej instruktorki bym sobie nie mógł wymarzyć!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.07.2021

Amela Kudlicka

Amela Kudlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Super przygotowanie, jazdy z instruktorką Dominiką to czysta przyjemność, wszystko na spokojnie wytłumaczone itd. Dobrze przygotowują do egzaminu;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.07.2021

Klaudia W ............. ip: 37.47.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Profesjonalne i rzetelne przygotowanie do egzaminu. Jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak