Szkoła nauki jazdy B-eLka (548)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2020

Patryk Jaroszak

Patryk Jaroszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, żadnych problemów, instruktor miły, w pełni profesjonalny, punktualny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2020

Małgorzata W .......k ip: 5.60.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super podejście do kursantów. Wykłady z teorii prowadzone w ciekawy sposób. Instruktor Pan Roman tłumaczy wszystko ze stoickim spokojem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.01.2020

Weronika Kobus

Weronika Kobus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady były bardzo ciekawie i pomimo tylu godzin siedzenia było bardzo sympatycznie. W szczególności polecam Pana Marka, który na spokojnie i ciekawie tłumaczy. Gdybym miała jeszcze raz wybrać napewno wybrałabym ponownie B-elkę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2020

Dawid Kulaga

Dawid Kulaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie naukę jazdy w,, belce ' jest super atmosfera , dobry kontakt z prowadzącymi. Szybka i prosta nauka. Praktyka zdana w dobrej atmosferze bez stresu. Z czystym sumieniem mogę polecić szkole jazdy belka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Natalia Hekiert

Natalia Hekiert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy super. Wykłady przeprowadzone w fajnej atmosferze. O wszystko można spytać gdy się nie rozumie. Pan Roman najlepszy, cierpliwy miły instruktor i wszystko dobrze wytłumaczy. Bardzo fajnie się jeździło, to była sama przyjemność. Polecam przyszłym kierowcom szkołę nauki jazdy B-welka.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Błażej Łękawski

Błażej Łękawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole. Super przygotowanie, dobra cena i promocje. Serdecznie polecam też instruktora Piotra. 10/10 zdane za 1

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2020

Sara Pyter

Sara Pyter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy „B-elka”. Zajęcia teoretyczne były prowadzone w miłej atmosferze a do tego z bardzo profesjonalnym podejściem. Natomiast zajęcia praktyczne miałam z Panią Edytą Snoch, która jest sympatyczna, bardzo cierpliwa i ma indywidualne podejście do swoich kursantów. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Erwin Wrøbel

Erwin Wrøbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, bardzo przyjemne i spokojne podejście a do tego punktualność. Polecam cieplutko a w szczególności panią Edytę za jej spokojne podejście i umiejętność tłumaczenia co i jak jeśli się czegoś nie wie i za jej cierpliwość kiedy się jej pyta o coś po 15 razy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.01.2020

Zuzanna Lewandowska

Zuzanna Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy B-elka, a w szczególności Panią Edytę Snoch u której miałam jazdy doszkalające. Tych kilka jazd w towarzystwie Pani Edyty, która jest bardzo sympatyczna i profesjonalna poprawiły moje umiejętności oraz pouczułam się o wiele pewniej za kierownicą czego wynikiem jest egzamin zdany za pierwszym razem. Każda jazda była przyjemnością i z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy. Gdybym mogła po raz drugi podejść do kursu to moim pierwszym wyborem bez zastanowienia byłaby B-elka.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Urszula Stefaniuk

Urszula Stefaniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moja instruktor młoda ale wysoce profesjonalna, o dużej kulturze osobistej, punktualna , tłumaczy prosto i rozsądnie, spokojem zaraża. Nauka z nią to prawdziwa przyjemność. Dziękuję Pani Dominiko ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Michał Mironiuk

Michał Mironiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dominika potrafi wytłumaczyć wszystko dokładnie i bez nerwów. Dla niej nie ma głupich pytań. Jest najlepsza w całym Koszalinie. Można się umówić na każdą godzinę nawet wcześnie rano. Polecam gorąco❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2020

Karolina Rutkowska

Karolina Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim szkołę jazdy B-elka, bardzo interesujące wykłady, pełen profesjonalizm, a jazdy z Panem Romanem były czystą przyjemnością :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.12.2019

Jarek Bartosiewicz

Jarek Bartosiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Jazda z instruktorką Dominiką w luźnej atmosferze była czystą przyjemnością. Polecam serdecznie B-eLke.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Maja Rączy

Maja Rączy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zarówno wykłady teoretyczne, jak i część praktyczna przeprowadzane były rzetelnie i w przyjaznej atmosferze. Instruktorka Dominika, pomimo młodego wieku prezentowała bardzo profesjonalne podejście. Otwarta, sympatyczna osoba, dzięki której jazdy nie były tylko obowiązkiem, a czystą przyjemnością. Obydwa egzaminy, teoretyczny i praktyczny, zdane za pierwszym podejściem, bez konieczności wykupienia dodatkowych godzin. Polecam z całego serca ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2019

Klaudia Adamczyk

Klaudia Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Wykłady prowadzone były bardzo ciekawie i z humorem, a jazdy z Panią Edytą były czystą przyjemnością. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2019

Izabela Pyda

Izabela Pyda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Kurs terotyczny prowadzony był bardzo na luzie miła atmosfera. Pani Edyta Snoch jest najlepszą instruktorką na jaką magłam trafic, profesjonalne podejście, miła, życzliwa i wyrozumiała dla kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2019

Karol Czyżyk

Karol Czyżyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i świetne podejście do kursanta. Instruktorka Dominika idealnie przygotowała mnie do egzaminu. Bardzo cierpliwa i uśmiechnięta osoba z profesjonalnym podejściem. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.12.2019

Maja Kwaśniewska

Maja Kwaśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła. Zaczynając od teorii, która wykłada Pan bardzo miły, charyzmatyczny, którego, aż chce się słuchać. Z chęcią I uśmiechem na twarzy chodzilam na wykłady. Kończąc na jazdach, trafiłam na super instruktorke Dominikę. Bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu. Nie było problemu z komunikacją. Bardzo dobre podejście do kursanta. Z uśmiechem wspominam wykłady i jazdy. Egzamin zdałam za 3 razem z własnej głupoty. Polecam każdemu B-Elke!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.12.2019

Maciej Wach

Maciej Wach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkółka !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2019

Julia Michel

Julia Michel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2019

Krystian C ...........z ip: 37.47.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone szybko, ciekawie a przede wszystkim jasno i zrozumiale. Zajęcia praktyczne z instruktorem Maciejem S. również na bardzo wysokim poziomie, świetnie przygotował mnie do egzaminu państwowego. polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Michalina Ryś

Michalina Ryś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Koszalinie zdane za 1 !!!! Polecam Panią Edytę indywidualne podejście do kursanta .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Aleksandra M ......a ip: 83.145.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po odbytym kursie egzamin teoretyczny, jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Serdecznie polecam instruktora pana Romana, atmosfera w aucie możliwie zrelaksowana i zapewniająca spokojną naukę jazdy na poziomie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2019

Kalina Korzeniowska

Kalina Korzeniowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na kursie teoretycznym wszystkie pojęcia dobrze wytłumaczone i omówione. Polecam jako instruktora p.Romka, wszystko wytłumaczył, bardzo dobrze przygotował do egzaminu, lekcje były w miłej atmosferze i bez stresu :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Dima Kostusev

Dima Kostusev
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Romek. Odrazu zacznę od Pana Romka, ponieważ to jest niezwykle cierpliwy i miły instruktor. Nigdy nie krzyczy, a gdzie robisz błąd, zawsze wytłumaczy, żebyś drugi raz go nie powtórzył. A jeszcze z Panem Romkiem można gadać wszystkie tematy, w sumie troszkę szkoda, że już skończyłem jazdy, ponieważ mój instruktor był naprawdę wspaniały. Jeśli zamierzasz iść do b-elki, to proponuję odrazu zarezerwować u niego miejsce, ponieważ jestem pewny, że będzie dużo chętnych uczyć się jeździć właśnie z nim. Co do szkoły - również wspaniała szkoła, Pan Lech wszystkiego nauczy, a najbardziej skrzyżowań, bo z nimi zawsze na początku cienko. Podsumowując, jestem bardzo zadowolony ze swoich wyników, ponieważ wszystko zdałem za pierwszym razem, ponieważ do mojej nauki się przyłożył Pan Romek.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2019

Ewelina Sobieraj

Ewelina Sobieraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Belka. Brawa dla instruktora Pana Romana.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2019

Marta .......... ip: 5.173.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ośrodek Szkolenia jest na wysokim poziomie, egzamin zdany za 2 razem

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.11.2019

Hubert Przewoźniak

Hubert Przewoźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs odbywał się w pozytywnej atmosferze, instruktorzy od nauki teoretycznej jak i praktycznej dobrze wypełnili swoje obowiązki. Serdecznie polecam tą szkołę dla osób zaczynających swoją przygodę na wielkiej drodze życia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Jakub Zboiński

Jakub Zboiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, zdane za pierwszym. Polecam Pana Romka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.11.2019

Marta Nowak

Marta Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem osoba spoza szkoly,mialam jazdy doszkalajace z ktorych najwiecej sie nauczylam.Wspaniala osoba ktora jest Edyta Snoch polecam kazdemu z czystym sumieniem tak profesjonalna osobe jak ona .Jeszcze raz dziekuje Edycie za pomoc w spelnieniu mojego marzenia !Kazdemu z czystym sumieniem polece te szkole ,oby kazdy mial do czynienia z tak fantastycznymi instruktorami jak w szkole B-eLka

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak