Szkoła nauki jazdy B-eLka (523)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.11.2019

Marta Nowak

Marta Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem osoba spoza szkoly,mialam jazdy doszkalajace z ktorych najwiecej sie nauczylam.Wspaniala osoba ktora jest Edyta Snoch polecam kazdemu z czystym sumieniem tak profesjonalna osobe jak ona .Jeszcze raz dziekuje Edycie za pomoc w spelnieniu mojego marzenia !Kazdemu z czystym sumieniem polece te szkole ,oby kazdy mial do czynienia z tak fantastycznymi instruktorami jak w szkole B-eLka

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Maciej Matera

Maciej Matera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbycie kursu w tej szkole jazdy było czystą przyjemnością. Bardzo ciekawe, okraszone żartami wykłady Pana Lecha, profesjonalizm instruktorów i świetne podejście do rozpoczynających przygodę na drodze pozwoliły mi zdać oba egzaminy za pierwszym razem. Ogromne podziękowania za przygotowanie do egzaminu praktycznego chciałbym złożyć Pani Edycie, którą poleciła mi moja przyjaciółka. Wątpię, że ktoś byłby w stanie przygotować mnie lepiej do egzaminu niż ona. Co najważniejsze, jazdy z nią są bezstresowe, co pozwala na zaznajomienie się z samochodem w doskonałej atmosferze. Polecam BeLkę każdemu, kto zastanawia się nad wyborem szkoły jazdy. Gdybym po raz drugi musiał podchodzić do kursu, na pewno wybrałbym tą szkołę po raz drugi

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Rafał Jarecki

Rafał Jarecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wow! Świetna atmosfera, wykwalifikowani instruktorzy, naprawdę polecam te szkołe jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Paweł Rokicki

Paweł Rokicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Drodzy państwo, mogę z pełną odpowiedzialnością zapewnić, że biorąc pod uwagę ofertę tej szkoły, robicie pierwszy krok do wyjścia z ZORDu dwukrotnie z szerokim uśmiechem: za pierwszym razem z sali egzaminacyjnej, a parę dni później po powrocie, z będącego wyłącznie formalnością, egzaminu praktycznego. Na pochwałę zasługuje doskonały wykładowca - pan Lech, przygotowujący młodych kursantów na kilku spotkaniach w miłej atmosferze, do wyruszenia w przygodę po świecie motoryzacji, zaczynającą się wyjazdem Peugeotem na koszalińskie ulice. Na fotelu pasażera czekał będzie na Was instruktor. W moim przypadku była to piękna pani Dominika. Nie dość powiedzieć, że jest to osoba cierpliwa, dokładna, skuteczna i sumienna ale także otwarta, zawsze uśmiechnięta, służąca dobrą radą i skora do modyfikacji godzin kursu pod preferencje przyszłego kierowcy. Jazda we wspaniałej atmosferze z tą fantastyczną osobą była po prostu czystą przyjemnością. Muszę przyznać, że po opuszczeniu czerwonej strzały po raz ostatni, zasmuciłem się że to już koniec naszych wspólnych przygód na jedno- i dwóch kierunkowych szosach. Świetne przygotowanie pozwoliło mi zdać oba egzaminy za pierwszym razem, z czego jestem niebywale zadowolony. Do końca życia na wszystkie pytania - od dziewczyny, dziecka czy wnuka - dotyczące mojej walki o prawo jazdy, będę mógł odpowiadać z dumą. Dodatkowo każda osoba wsiadająca ze mną do auta, na fotel pasażera, jest spokojniejsza o swoje życie i zdrowie, co zdążyłem już zresztą przetestować. Do BeLki trafiłem za radę mojego drogiego, negroidalnego kolegi i nie żałuję podjętej decyzji. Jestem pewny, że ta szkoła to definitywnie dobry wybór i gdybym miał podejść do kursu po raz drugi, nie wachałbym się ani chwili.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.11.2019

Natalia Deplewska

Natalia Deplewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę nauki jazdy belka. Super atmosfera, a instruktorka Dominika bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.11.2019

Aleksandra Jasińska

Aleksandra Jasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy belka, świetna atmosfera. Polecam najlepszego instruktora Pana Romana. Świetne podejście i jazda bez stresu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.11.2019

Norbert Markowski

Norbert Markowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Kuba Sosnowski

Kuba Sosnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem!Bardzo polecam instruktorkę panią Edytę,dobrze przygotowała mnie do egzaminu i dzięki miłej atmosferze nie stresowałam się jazdą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.10.2019

Paulina B ........z ip: 188.147.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę z całego serca i oczywiście najlepszą Panią Instruktor - Edytę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Daria Zasuń

Daria Zasuń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, nastawiona na kursanta, polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Paweł P .........i ip: 37.248.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetnie szykują na egzamin, a Pani Edyta pokazuje nawet najbardziej podchwytliwe fragmenty tras, które może wybrać egzaminator

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.10.2019

Marta G ......... ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.10.2019

Dominika Masiak

Dominika Masiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Monika Marcinkiewicz

Monika Marcinkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy B-elka z całego serca. Miła i bezstresowa atmosfera. W szczególności polecam najlepszego instruktora- Panią Edytę! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.10.2019

Justyna B .......a ip: 37.47.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Koszalinie. Wykłady doskonale przygotowują do jazdy. Jeżeli ktoś szuka instruktora z powołania to bardzo polecam Pana Romana, człowieka o anielskiej cierpliwości. Nauka z Panem to sama przyjemność,zero stresu. Dziękuję za wszystkie wskazówki, dobre rady i super podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2019

Ewelina Orłowska

Ewelina Orłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę nauki jazdy belka, od samego początku świetna atmosfera. I oczywiście polecam najlepsza instruktorka Pani Edyta,! Poleczm z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.10.2019

Ewa Gocał

Ewa Gocał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołe a szczególnie instruktorkę Dominikę????Jest bardzo rzeczowa, profesjonalna i uczy w bezstresowej atmosferze. Nauka z nią była przyjemnością????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Grzegorz S .....k ip: 37.47.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam pana Romka zdane za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 05.10.2019

Monika Antczak

Monika Antczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Koszalinie i oczywiście najlepsza instruktorka pani Edyta! Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.10.2019

Kacper G .........i ip: 188.146.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady w dobrej atmosferze i ciekawe, instruktorzy dobrze przygotowują, wszystko sprawnie i bez stresu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2019

Norbert Giziński

Norbert Giziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy z Panią Edytą, świetna atmosfera i bardzo dobre nauki.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Mateusz m ......k ip: 31.0.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Mateusz Winiarczyk

Mateusz Winiarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady z wiedzy teoretycznej po prostu genialne- z humorem, w dobrej, swobodnej atmosferze, warte chodzenia nawet przez 3 tygodnie. Uważam ze wykłady to 90% wiedzy która jest potrzebna do zdania egzaminy teoretycznego. Sposób prowadzenia lekcji przez pana Lecha trafia do każdego początkującego kierowcy i czuć ze robi to z pasją. Tak samo z reszta jak instruktorzy- wszystko dokładnie wytłumaczone, obgadane i wyjeżdżone w ciągu tych 30 godzin. Na jazdy przychodziłem z naprawdę ogromna chęcią i przyjemnością. Z czasem instruktorów bywało różnie ale ogólnie wszystkie jazdy uda się zamknąć w 2 miesiące co uważam jest zadowalającym wynikiem. Całość oceniam bardzo dobrze i miło wspominam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2019

Oliwia Kłobukowska

Oliwia Kłobukowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady prowadzone przez pana Leszka były super, prowadził je ciekawie i z humorem. Jazdy miałam z panią Edytą i jestem z tego bardzo zadowolona! Z panią Edytą jazdy są świetne, pani instruktorka dobrze uczy i zawsze jest dobra atmosfera. Ucząc się jazdy "od zera" można w 30 godzin się nauczyć, bez konieczności dobierania dodatkowych zajęć.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.09.2019

Natala Owczarek

Natala Owczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam z Dominika, bardzo dobrze oceniam jej pracę. Jeszcze nie podchodziłam do egzaminu. Ale Na pewno zadałem za pierwszym albo drugim. Bardzo polecam Dominikę

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.09.2019

Ewa Stefani

Ewa Stefani
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 10 latach przerwy i 3 oblanych egzaminach we Wrocławiu trafiłam do pani Edyty. Jazdy doszkalające oraz świetne podejście pani instruktor sprawiły, że zdałam i wreszcie mogę się cieszyć prawem jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2019

Łukasz Juszczak

Łukasz Juszczak
Opinia niezweryfikowna

Polecam tę szkołę jazdy. Bardzo dobrze poprowadzone wykłady przez Pana Leszka i również świetnie poprowadzone lekcje jazdy przez Pana Romana, który na spokojnie wszystko ci wytłumaczy.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Kuba Lesisz

Kuba Lesisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Romana.

Plusy

instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2019

Aneta Mirga

Aneta Mirga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez wątpienia Najlepsza szkoła w Koszalinie naprawdę wiem co mówię ,bardzo miła atmosfera świetne podejście do kursanta szeroki wybór formy nauki bezstresowo ,u mnie zdane za pierwszym razem!!! rewelacja świetni instruktorzy zwłaszcza Pan Marek i Maciek bez nich niedała bym rady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2019

Jakub K ......o ip: 37.47.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Roman instruktor pierwsza klasa, wszystko tłumaczy ze spokojem i bez powodowania zbędnego stresu. Zdane za drugim razem i rada dla przyszłych kandytatów, walczcie o swoje! Za drugim podejściem początkowo uzyskałem wynik negatywny za wyjazd z parkowania prostopadłego, po zapytaniu czy kontynuujemy egzamin czy wracamy do ośrodka, poprosiłem o kontynuacje egzaminu. Okazało się, ze nie zdałem tylko w związku z tym wyjeżdżaniem, gdy stałem w kolejce do zapisu na kolejny egzamin, zaczepił mnie egzaminator przekazując informacje, ze doszło do błędu w ocenie i w związku z tym egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak