Szkoła nauki jazdy B-eLka (733)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.03.2024

Zośka Zocha

Zośka Zocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serducha. Leszek co wykłada świetnie teorie, a jak trzeba to wyjaśni wszystkie drobne zagwostki. Jacek Kołcz instruktor, co nauczy od podstaw, ze spokojem i cierpliwością. Czasem i kubeł zimnej wody wyleje jak trzeba ;) Dzięki Panowie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2024

Kacper Marciniak

Kacper Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, wykłady dobrze przygotowują do teorii a Pani Dominika rewelacyjnie przygotowuje do egzaminu w luźnej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2024

Kinga R ....... ip: 37.47.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

przyjazna atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 08.02.2024

Amelia M .........a ip: 83.145.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

dobra szkoła jazdy, wyrozumiały instruktor, trochę przesadny nacisk na zajęcia z teorii, której można nauczyć się w domu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 06.02.2024

Maja R ........z ip: 79.186.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

bardzo dobra szkoła jazdy. przyjazna atmosfera i świetne przygotowanie zarówno z teorii jak i praktyki

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 06.02.2024

Oliwia G .........a ip: 109.199.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.01.2024

Wioleta D ...... ip: 188.147.76.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super Szkoła polecam z całego serca Pan Lechu bardzo dobrze przygotował do teorii a Pan Roman T. do praktyki. Pan Roman najlepszy instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2024

Wiktoria Dudzińska

Wiktoria Dudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Koszalinie. Elastyczne godziny jazd i przyjemna atmosfera. Polecam z całego serca.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.12.2023

Krystian Cypryjański

Krystian Cypryjański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w tej szkole jest godna polecenia, instruktor podszedł do mnie jako ucznia indywidualnie i był bardzo cierpliwy, pomógł mi wyrobić dobre nawyki podczas jazdy żeby bezpiecznie jeździć i uświadomił mi zagrożenia związane z tym co się dzieje dookoła pojazdu w którym się znajdowaliśmy, spodobało mi się to że instruktor ma bardzo dobrą pamięć i mogliśmy dzięki temu analizować wcześniejsze błędy których ja sam nie pamiętałem już :) bardzo elastyczne godziny jazd i biuro szkoły również pełne życzliwości i chęci udzielania odpowiedzi na każde pytanie typu "Jak wyrobić numer PKK?". Dziękuje szkole za cierpliwość i życzę dużo zdrowia !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.12.2023

nikoleta w .......k ip: 37.47.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

świetna szkółka, dzięki kursom i wspaniałemu instruktorowi zdałam wszystko za pierwszym razem!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2023

Bartłomiej P ......... ip: 83.145.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobry ośrodek szkolenia kandydatów na kierowców Serdecznie polecam instruktora pana Romana bardzo miły i dobrze tłumaczy polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.12.2023

Paulina a ...s ip: 37.47.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła. Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. Polecam kazdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.11.2023

Wiktoria Ciszewska

Wiktoria Ciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Pani Dominika świetnie przygotowała do egzaminu praktycznego, egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2023

Hanna S ....k ip: 37.248.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany! Polecam bardzo tą szkołę a w szczególności instruktora Romka

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.11.2023

OLEKSANDR Z .........S ip: 5.173.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam intsruktora pani Dominika, egzamin zdany za pierwszym razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2023

Izabela K ...l ip: 83.145.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam szkołę jazdy B-eLka :)! Dogodna lokalizacja i obsługa na najwyższym poziomie. Jeździłam z panią Dominiką, niezwykle życzliwą i wyrozumiałą instruktorką, której zawdzięczam zdanie egzaminu za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2023

Michal k ...t ip: 46.205.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę a w szczególności instruktora pana Romka :DD

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2023

Piotr U .....i ip: 37.47.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła na wysokim poziomie, z wykładów początkowych można dużo wyciągnąć, a instruktorzy dają z siebie wszystko - ja jeździłem z Panem Romkiem. Bardzo dobry instruktor, spokojny i zaangażowany. Z nim na jazdach nie ma stresu, a jednocześnie człowiek wiele się uczy. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2023

Renata W ...k ip: 91.225.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam szkołę jazdy Be-Lka , a w szczególności Panią Dominikę, profesjonalna i wymagająca. Zdane za 1 razem. Dziękuję i pozdrawiam. Renata W.

Plusy

brak ukrytych kosztów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.11.2023

Sylwia Tomczyk

Sylwia Tomczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam Pana Romana - świetny instruktor :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2023

Aleksandra Wiśniewska

Aleksandra Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kursy z teorii super prowadzone. Jazdy z Panem Jackiem przeprowadzone w milej atmosferze, a przede wszystkim konsekwentnie. Bardzo polecam zdane za pierwszym razem :))

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.11.2023

Kamil S ......... ip: 37.248.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Polecam panią Dominike

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2023

Kasia Pytlak

Kasia Pytlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy "B-eLka", a przede wszystkim panią Domnikę. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie, teoria i praktyka zdana za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2023

Michał Zabłotowicz

Michał Zabłotowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy! Praktyka zdana za pierwszy, bardzo polecam Panią Dominikę, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2023

Alina Bahlai

Alina Bahlai
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Wszystko mam zdane z pierwszego razu. Z Panią Dominiką nauka jazdy bez stresu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2023

Marcin Chotkowski

Marcin Chotkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Teoria i praktyka za pierwszym razem. W szczególności polecam instruktorkę Dominikę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2023

Oliwia Nieckarz

Oliwia Nieckarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, Pan Lech bardzo dobrze przygotowuje do teorii jak i Pani Dominika do praktyki :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 14.10.2023

Małgorzata B ......a ip: 83.23.172.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, teoria zdana za pierwszym razem. Pan Romek to anioł, nie przypominam sobie ani jednej sytuacji, w której by podniósł głos. Nie siedzi na telefonie, nie wyprawia kursantów w dziwne miejsca, by zająć się swoimi prywatnymi sprawami. Wszystkie przepracowane z nim trasy napotkałam na egzaminie. Gwiazdkę odejmuję tylko za wewnętrzne egzaminy - idea sama w sobie jest świetna, aczkolwiek wydłuża czas wyrabiania prawa jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2023

Karolina P ....... ip: 37.248.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serduszka szkołę. Wykłady ciekawie przeprowadzone przez Pana Leszka. Dobra atmosfera i zaangażowanie Pani Dominiki zagwarantowało mi zdanie za pierwszym razem. Szczerze polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2023

Zosia Lubczyk

Zosia Lubczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serduszka polecam szkołę jazdy B-eLka. Zarówno teorie jak i praktykę zdałam za pierwszym razem, dzięki super przygotowaniu przez Pana Romka. Jeśli masz w planach w najbliższym czasie zdawać prawko koniecznie wybierz tą szkołę, przygotuje Cię porządnie do egzaminów i oswoi ze stresem za kierownicą. Polecam!!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak