SZKOŁA JAZDY "FRANKI" SP. Z O. O. (286)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Joanna Chudzińska

Joanna Chudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ,polecam , bardzo pomocni instruktorzy, mieli rewelacyjne rady, które przydały się na egzaminie.Zdakam egzamin za pierwszym razem dzięki Wam , dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Agnieszka Kurpik

Agnieszka Kurpik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalizm i szczera chęć przygotowania kursanta do zdania egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.01.2020

Kaja Szenk

Kaja Szenk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2019

Alicja G .....k ip: 46.228.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalni i mili instruktorzy, zapewniają dobre przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Wojtek Herkt

Wojtek Herkt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym! :) Kompleksowe podejście do kursanta, wyrozumiałość i wielkie zaangażowanie instruktorów. Polecam gorąco!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Gosia Krawczyk

Gosia Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super! Zdałam za pierwszym razem

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Piotr H .....z ip: 85.128.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Świetni instrukotrzy z profesjonalnym podejściem i dużym doświadczeniem, bardzo pomocni.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Angelika Bernacka

Angelika Bernacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super insturktor, bardzo spokojne podejście do kursanta. Umiejętnie tłumaczy wszystkie niezrozumiałe rzeczy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Ola Rożyńska

Ola Rożyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Ośrodek warty polecenia !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Bartosz T .......... ip: 89.64.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki nim zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy super z wyjątkiem jednego, któremu najwidoczniej nie podszedłem do gustu :) Wykłady eleganckie i dobrze przygotowują do egzaminu teoretycznego. Bardzo dobra elastyczność. Generalnie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Gabriela Nadolna

Gabriela Nadolna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu, solidne przygotowanie w milej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Paulina Kujawa

Paulina Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminów! Indywidualne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera,kulturalne i profesjonalne zachowanie instruktora Gorąco polecam najlepsza szkoła jazdy !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Wojciech Powałowski

Wojciech Powałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Oliwia Kreczmer

Oliwia Kreczmer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić! Podejście do kursanta znakomite. Wysoka zdawalność za pierwszym razem!! Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.10.2019

Dominika Sibińska

Dominika Sibińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Indywidualne podejście do kursanta oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Gabriela Mencel

Gabriela Mencel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Najlepsze przygotowanie do egzaminu i najlepsi instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Szymon Roszak

Szymon Roszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Alicja Rejent

Alicja Rejent
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta! Dobra atmosfera i bardzo sympatyczni instruktorzy. Polecam! Zdane za 1

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2019

Kacper Matysiak

Kacper Matysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Natalia Małucka

Natalia Małucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Wyjątkowa atmosfera, indywidualne podejście do kursanta. Świetne przygotowanie do egzaminu. Bardzo wysoka zdawalnosc!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2019

Jakub Grabowski

Jakub Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe i merytoryczne wykłady. Świetne podejście instruktorów, którzy bardzo dobrze znają się na pracy którą wykonują. Zindywidualizowany grafik. Serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.07.2019

Eryk Roj

Eryk Roj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfra, indywidualne podejście, bezbłędne przygotowanie do egzaminu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2019

Adam Kędziora

Adam Kędziora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przygotowanie do egzaminu i jazdy po nim doskonale nie ma lepszej szkoły w Lesznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Ewa Baranowska

Ewa Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!!! Pełen profesjonalizm. Miła atmosfera. Zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Szymon Bączkowski

Szymon Bączkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Edyta Cieślik

Edyta Cieślik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego jak i teorii, wspaniała atmosfera i instruktorzy, elastyczne godziny jazdy pozwalające pogodzić kurs z codziennymi obowiązkami.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Patrycja Poczekaj

Patrycja Poczekaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Roksana Zając

Roksana Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie prowadzone wykłady. Bardzo mili instruktorzy, którzy bardzo dobrze prowadzą nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Marcelina S ...........a ip: 188.146.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsze przygotowanie do egzaminu! Polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Alicja Samol

Alicja Samol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Polecam wszystkim

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak