SZKOŁA JAZDY "FRANKI" SP. Z O. O. (305)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.12.2020

Dominika D .....k ip: 5.173.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna atmosfera. Podejscie instruktora do kursanta rewelacja! Niesamowite doświadczenie. Bardzo polecem tą naukę jazdy,bo bardzo szybko pojmiesz wszystkie podstawy i zosatniesz świetnym kierowca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2020

Magda Jędrzejczak

Magda Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta, wszystko jest tłumaczone na spokojnie bez żadnych nerwów. Całe szkolenie przygotowało mnie bardzo dobrze do egzaminów. Czuć od instruktorów, że bardzo im zależy aby każdy kursant był bardzo dobrze przygotowany do egzaminu jak i do jazdy już po zdanym egzaminie :) Bardzo dobrze wspominam ten czas szkolenia który umożliwił mi spełnić moje marzenie czyli zdobyć prawojazdy. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2020

Natalia Resler

Natalia Resler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, pełen profesjonalizm, duże zaangażowanie instruktora w naukę, wyrozumiałość, cenne porady przydatne na egzaminie. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2020

Norbert Flis

Norbert Flis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Luźna atmosfera wypełniona nie tylko nauka Ale znalazł się też czas na pogawędki i parę żartów. Instruktorzy wytlumaczyli wszytko i odpowiedzieli na nawet najgłupsze pytania z mojej strony. Bałem się podejścia do egzaminu A dzięki nim stałem się dobrym pewnym siebie kierowcą i zdałem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Jonasz Napiecek

Jonasz Napiecek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i rzetelne przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Marek Grygiel

Marek Grygiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera najlepsza szkoła jazdy robią to co potrafią najlepiej. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Patryk Ratajszczak

Patryk Ratajszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, omawianie ze szczegółami każdego zagadnienia, rozwiewanie wątpliwości i przede wszystkim elastyczność to tylko kilka z wielu powodów dla których warto wybrać właśnie tę szkołę jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Marysia Piwońska

Marysia Piwońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Michalina .... ip: 95.50.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera i przydatne uwagi. Można uzyskać odpowiedzi na wszelke pytania. Zdane za 1 razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Magdalena Wziętkowiak

Magdalena Wziętkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca!! Świetna atmosfera, super podejście, atrakcyjna cena, pełen profesjonalizm. Drugi raz jeśli bym wybierała to tylko Szkołę Jazdy Franki!! !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Zosia Woźna

Zosia Woźna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, pełen profesjonalizm i świetne przygotowanie do egzaminu

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Mikołaj John

Mikołaj John
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Paulina Mania

Paulina Mania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta , wyrozumiałość i duże zaangażowanie instruktorów. Polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Julia Matuszewska

Julia Matuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, świetne przygotowanie i pełen profesjonalizm. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Zuzaa Dosz

Zuzaa Dosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąca polecam! Świetne przygotowanie do jazdy. Mile podejście do kursantów i duża cierpliwość i wyrozumiałość

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Ame Lka

Ame Lka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem! Profesjonalne przygotowanie i super atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Kamil Małucki

Kamil Małucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursantów ,miła atmosfera. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Julia Marciniak

Julia Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne przygotowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Aleksandra Węgierska

Aleksandra Węgierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super szkoła! bardzo polecam!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Adam Samol

Adam Samol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, pełen profesjonalizm oraz umiejętne przekazywanie wiedzy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.12.2020

Natalia S ...........z ip: 31.0.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super przygotowanie, polecam jak najbardziej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2020

Marysia Toboła

Marysia Toboła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, którzy solidnie przygotowują do egzaminów , polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.06.2020

Joanna Chudzińska

Joanna Chudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ,polecam , bardzo pomocni instruktorzy, mieli rewelacyjne rady, które przydały się na egzaminie.Zdakam egzamin za pierwszym razem dzięki Wam , dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Agnieszka Kurpik

Agnieszka Kurpik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalizm i szczera chęć przygotowania kursanta do zdania egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.01.2020

Kaja Szenk

Kaja Szenk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2019

Alicja G .....k ip: 46.228.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalni i mili instruktorzy, zapewniają dobre przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Wojtek Herkt

Wojtek Herkt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym! :) Kompleksowe podejście do kursanta, wyrozumiałość i wielkie zaangażowanie instruktorów. Polecam gorąco!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Gosia Krawczyk

Gosia Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super! Zdałam za pierwszym razem

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Piotr H .....z ip: 85.128.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam! Świetni instrukotrzy z profesjonalnym podejściem i dużym doświadczeniem, bardzo pomocni.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Angelika Bernacka

Angelika Bernacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super insturktor, bardzo spokojne podejście do kursanta. Umiejętnie tłumaczy wszystkie niezrozumiałe rzeczy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak