Szkoła jazdy "Franki" Sp. z o. o.

 403 opinie w tym 307 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Szkoła jazdy "Franki" Sp. z o. o.
ul. Usługowa 7
64-100 Leszno

Kontakt

73x xxx xxxPokaż numer
www.fra....Pokaż adres
@Szkola....Pokaż adres

Opis



Nasza Szkoła została założona w 2008 r. i od początku działalności jesteśmy najlepsi w tym co robimy Na obecną chwilę dysponujemy najnowszym oprogramowaniem do nauki jazdy oraz do przeprowadzania Egzaminu Wewnętrznego zgodnie z obowiązującymi przepisami i Testami w WORD po zmianach od 19.01.2013 r.

Wiemy, jak bardzo chcesz jeździć i jednocześnie zdajemy sobie sprawę z tego, jak bardzo stresujące są dla Ciebie pierwsze kroki za kierownicą.

Opracowaliśmy specjalne metody nauczania, które stopniowo wdrażane przynoszą ogromne rezultaty już po pierwszych godzinach zajęć. Program szkoły jest oparty na przeświadczeniu, że każdy potrafi nauczyć się jeździć i zdać egzamin, pod warunkiem że ma odpowiednio stworzone do tego warunki.



Wiecej na facebooku: https://www.facebook.com/SzkolaJazdyFranki
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Dziedzica 12/4, 64-140 Włoszakowice

tel: 735565222;

Włoszakowice

Instruktorzy

Damian Frankowski Egzaminator

Martyna Kaczmarek-Frankowska

Marcin Drgas

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Raty własne

2000 zł

ul. Usługowa 7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
symulator dachowania i zderzeń
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Raty własne

2000 zł

ul. Usługowa 7

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
kurs pierwszej pomocy
symulator dachowania i zderzeń
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 480 zł

ilość godzin w pakiecie: 6h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dominika D .....k ip: 5.173.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera. Podejscie instruktora do kursanta rewelacja! Niesamowite doświadczenie. Bardzo polecem tą naukę jazdy,bo bardzo szybko pojmiesz wszystkie podstawy i zosatniesz świetnym kierowca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michalina .... ip: 95.50.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera i przydatne uwagi. Można uzyskać odpowiedzi na wszelke pytania. Zdane za 1 razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia S ...........z ip: 31.0.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie, polecam jak najbardziej

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Alicja G .....k ip: 46.228.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni i mili instruktorzy, zapewniają dobre przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Piotr H .....z ip: 85.128.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Świetni instrukotrzy z profesjonalnym podejściem i dużym doświadczeniem, bardzo pomocni.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz T .......... ip: 89.64.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki nim zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy super z wyjątkiem jednego, któremu najwidoczniej nie podszedłem do gustu :) Wykłady eleganckie i dobrze przygotowują do egzaminu teoretycznego. Bardzo dobra elastyczność. Generalnie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera,

Marcelina S ...........a ip: 188.146.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze przygotowanie do egzaminu! Polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Gabriela K .......k ip: 79.189.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Anielska cierpliwość, świetne przygotowanie!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia P .....h ip: 89.68.199.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni nauczyciele i przyjemne jazdy! Prawo jazdy zdane za pierwszym razem! Polecam ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub L ......i ip: 89.64.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bezproblemowe ustawienia jazd, porządni instruktorzy, nic dodać nic ująć

+ Zaletybrak ukrytych kosztów
- Wadybrak

Nicoletta ......... ip: 83.11.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, indywidualne podejście do kursanta i elastyczność. Polecam :D!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Karol C .........i ip: 109.173.149.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zadowolony jazdy z instruktorami.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Tomasz K .......i ip: 188.146.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze i od serca mogę polecić ! Atmosfera rewelacja Podejście do kursanta Idealne. Panowie naprawdę podchodzą profesjonalnie do tego co robią za co należą się im brawa! Do końca życia będę wspominał dzięki komu tak szybko uzyskałem upragniony dokument. Jeśli prawo jazdy to tylko i wyłącznie OSK FRANKI ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna N ...... ip: 83.11.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady bardzo dokładne i przydatne, miła atmosfera ogólnie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sara J ......z ip: 83.23.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Instruktorzy bardzo profesjonalni, cierpliwi. Podczas jazd panuje miła atmosfera . Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ania K ..........a ip: 83.23.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam,świetna atmosfera,bardzo dobre przygotowanie!:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Konstancja A ..........a ip: 131.251.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.10.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria K .... ip: 88.199.63.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera podczas kursu. Wykłady przeprowadzone na najwyższym poziomie. Zdane za pierwszym razem, tłumaczą z wyrozumiałością. Przemiła współpraca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Robert W ......k ip: 89.74.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.06.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Lesznie!! :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

sylwia d ......k ip: 83.23.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjna szkoła! Najlepsza! Najlepsi instruktorzy, cierpliwi, wyrozumiali! Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

karolina w ......k ip: 84.10.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.01.2016
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam, nie pożałujecie!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia M .......k ip: 84.10.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.01.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kasia R ..... ip: 77.253.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście instruktorów do jazd bardzo profesjonalne, miła atmosfera, zdawanie egzaminu nie sprawiło mi problemu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina J ...........a ip: 83.25.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2015
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, teoria i praktyka bardzo dobrze tłumaczone, naprawdę polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Eryk K ....k ip: 89.74.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.06.2015
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze przygotuja Cie do egzaminu oraz do jazdy na co dzien... Polecam wszystkim!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Daria L ...a ip: 80.50.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2015
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w mieście, świetna atmosfera, polecam :)!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia T ...l ip: 79.186.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.11.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Bardzo dobra szkoła, przyjazna atmosfera i co najwazniejsze - doskonałe przygotowanie do egzaminu państwowego :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Eryk P ........i ip: 79.184.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, polecam!!! Świetnie przygotowane wykłady, które poprawiają naszą wiedzę teoretyczną, a także zajęcia praktyczne, na których z pewnością nauczymy się jazdy od podstaw. Do plusów mogę również zaliczyć to, iż instruktorzy są mili, sympatyczni i do pogadania, a w razie potrzeby potrafią cierpliwie i dokładnie wszystko wyjaśnić. Cóż mogę jeszcze dodać...najlepszym przykładem pokazującym na jak wysokim poziomie jest ta szkoła, może być to, że na początku kursów byłem mało rozgarnięty w jeździe, a siadając za "kółkiem" w trakcie egzaminu praktycznego czułem się pewny, że zdam i tak też się stało...zdałem za pierwszym razem! Same zalety! Jeszcze raz polecam i równocześnie dziękuję :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dariusz K ....a ip: 83.25.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam. świetna szkoła ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela W ....a ip: 83.20.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.02.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie do części praktycznej jak i teoretycznej rewelacyjne, przyjemna atmosfera, wszyscy moi znajomi zdali za pierwszym razem w tej szkole, teraz ja też mogę polecić ja innym :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak