Szkoła jazdy "Franki" Sp. z o. o.

 401 opinii w tym 305 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

Szkoła jazdy "Franki" Sp. z o. o.
ul. Usługowa 7
64-100 Leszno

Kontakt

73x xxx xxxPokaż numer
www.fra....Pokaż adres
@Szkola....Pokaż adres

Opis



Nasza Szkoła została założona w 2008 r. i od początku działalności jesteśmy najlepsi w tym co robimy Na obecną chwilę dysponujemy najnowszym oprogramowaniem do nauki jazdy oraz do przeprowadzania Egzaminu Wewnętrznego zgodnie z obowiązującymi przepisami i Testami w WORD po zmianach od 19.01.2013 r.

Wiemy, jak bardzo chcesz jeździć i jednocześnie zdajemy sobie sprawę z tego, jak bardzo stresujące są dla Ciebie pierwsze kroki za kierownicą.

Opracowaliśmy specjalne metody nauczania, które stopniowo wdrażane przynoszą ogromne rezultaty już po pierwszych godzinach zajęć. Program szkoły jest oparty na przeświadczeniu, że każdy potrafi nauczyć się jeździć i zdać egzamin, pod warunkiem że ma odpowiednio stworzone do tego warunki.



Wiecej na facebooku: https://www.facebook.com/SzkolaJazdyFranki
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Dziedzica 12/4, 64-140 Włoszakowice

tel: 735565222;

Włoszakowice

Instruktorzy

Damian Frankowski Egzaminator

Martyna Kaczmarek-Frankowska

Marcin Drgas

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Raty własne

1800 zł

10.05.2021

ul. 1 maja 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
symulator dachowania i zderzeń
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Raty własne

1800 zł

codziennie

ul. 1 maja 1, -ZAPISY ONLINE -WYKŁADY ONLINE

WIĘCEJ W cenie kursu:
E-learning
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
kurs pierwszej pomocy
symulator dachowania i zderzeń
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Magda Jędrzejczak

Magda Jędrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, wszystko jest tłumaczone na spokojnie bez żadnych nerwów. Całe szkolenie przygotowało mnie bardzo dobrze do egzaminów. Czuć od instruktorów, że bardzo im zależy aby każdy kursant był bardzo dobrze przygotowany do egzaminu jak i do jazdy już po zdanym egzaminie :) Bardzo dobrze wspominam ten czas szkolenia który umożliwił mi spełnić moje marzenie czyli zdobyć prawojazdy. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Resler

Natalia Resler
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, pełen profesjonalizm, duże zaangażowanie instruktora w naukę, wyrozumiałość, cenne porady przydatne na egzaminie. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Norbert Flis

Norbert Flis
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Luźna atmosfera wypełniona nie tylko nauka Ale znalazł się też czas na pogawędki i parę żartów. Instruktorzy wytlumaczyli wszytko i odpowiedzieli na nawet najgłupsze pytania z mojej strony. Bałem się podejścia do egzaminu A dzięki nim stałem się dobrym pewnym siebie kierowcą i zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jonasz Napiecek

Jonasz Napiecek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i rzetelne przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marek Grygiel

Marek Grygiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera najlepsza szkoła jazdy robią to co potrafią najlepiej. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Ratajszczak

Patryk Ratajszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, omawianie ze szczegółami każdego zagadnienia, rozwiewanie wątpliwości i przede wszystkim elastyczność to tylko kilka z wielu powodów dla których warto wybrać właśnie tę szkołę jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marysia Piwońska

Marysia Piwońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Magdalena Wziętkowiak

Magdalena Wziętkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca!! Świetna atmosfera, super podejście, atrakcyjna cena, pełen profesjonalizm. Drugi raz jeśli bym wybierała to tylko Szkołę Jazdy Franki!! !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zosia Woźna

Zosia Woźna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, pełen profesjonalizm i świetne przygotowanie do egzaminu

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Mikołaj John

Mikołaj John
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Mania

Paulina Mania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta , wyrozumiałość i duże zaangażowanie instruktorów. Polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Matuszewska

Julia Matuszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera, świetne przygotowanie i pełen profesjonalizm. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuzaa Dosz

Zuzaa Dosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąca polecam! Świetne przygotowanie do jazdy. Mile podejście do kursantów i duża cierpliwość i wyrozumiałość

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ame Lka

Ame Lka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem! Profesjonalne przygotowanie i super atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Kamil Małucki

Kamil Małucki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursantów ,miła atmosfera. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Marciniak

Julia Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksandra Węgierska

Aleksandra Węgierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła! bardzo polecam!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Adam Samol

Adam Samol
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, pełen profesjonalizm oraz umiejętne przekazywanie wiedzy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marysia Toboła

Marysia Toboła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili instruktorzy, którzy solidnie przygotowują do egzaminów , polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Chudzińska

Joanna Chudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła ,polecam , bardzo pomocni instruktorzy, mieli rewelacyjne rady, które przydały się na egzaminie.Zdakam egzamin za pierwszym razem dzięki Wam , dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Kurpik

Agnieszka Kurpik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, profesjonalizm i szczera chęć przygotowania kursanta do zdania egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kaja Szenk

Kaja Szenk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojtek Herkt

Wojtek Herkt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym! :) Kompleksowe podejście do kursanta, wyrozumiałość i wielkie zaangażowanie instruktorów. Polecam gorąco!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Gosia Krawczyk

Gosia Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super! Zdałam za pierwszym razem

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Angelika Bernacka

Angelika Bernacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super insturktor, bardzo spokojne podejście do kursanta. Umiejętnie tłumaczy wszystkie niezrozumiałe rzeczy.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Rożyńska

Ola Rożyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Ośrodek warty polecenia !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Nadolna

Gabriela Nadolna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu, solidne przygotowanie w milej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Kujawa

Paulina Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie do egzaminów! Indywidualne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera,kulturalne i profesjonalne zachowanie instruktora Gorąco polecam najlepsza szkoła jazdy !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojciech Powałowski

Wojciech Powałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Kreczmer

Oliwia Kreczmer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić! Podejście do kursanta znakomite. Wysoka zdawalność za pierwszym razem!! Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak