Quattro Nauka Jazdy

 420 opinii w tym 325 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Quattro Nauka Jazdy
ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)
31-128 Kraków

Kontakt

Opis

Cześć, witaj na naszym profilu. Cieszymy się, że do nas trafiłeś i chcesz poznać nas lepiej.
NASZA ZDAWALNOŚĆ - od lat w ścisłej czołówce w Krakowie i Nowym Sączu Teoria - 67,32% - o 9% wyższa niż ośrodka egzaminacyjnego Praktyka - 43,33% - o 15,17% wyższa niż ośrodka egzaminacyjnego. Wyniki za II półrocze 2021. Pełną historię zdawalności znajdziesz na naszej stronie: www.quattro.szkola.pl/zdawalnosc.

SZCZEGÓLNIE DOCENIENI za: 1. Przyjazne i bardzo partnerskie podejście.2. Bardzo cierpliwych i świetnie przygotowanych instruktorów.3. Rewelacyjne przygotowanie samodzielnego radzenia sobie z autem i na egzaminie państwowym. Dane na podst. Ankiet Satysfakcji Klienta

SZKOLIMY na: HYUNDAI i20 - tak jak na egzaminie (nowe auto egzaminacyjne wprowadzone przez MORD 19.11.2018). Jesteśmy w pełni gotowi do realizacji kursów na tym samochodzie.

KIEDY ROZPOCZYNAMY KURSY? Średnio co 2 tygodnie - zadzwoń i sprawdź najbliższy termin: 882 82 21 21

WYBIERAJA NAS BO MAMY:1. Wysoką zdawalność 2. Opinie o wysokim poziomie instruktorów 3. Sprawną organizację kursów oraz miłą obsługę w biurze 4. Atrakcyjne promocje oraz wygodny system płatności ratalnych 5. Bardzo dobre pojazdy szkoleniowe 6. Skuteczny i nowoczesny system szkolenia oraz e-learning na korzystnych warunkach

Nasze oddziały: Kraków i Nowy Sącz dostępne są w łatwy sposób ze względu na lokalizację biur w centrum miasta. Zadzwoń do nas 882 82 21 21 lub odwiedź w biurze na Karmelickiej 39 w Krakowie. Jesteśmy również bardzo aktywni w mediach społecznościowych: Facebook - Instagram - Snapchat - YouTube

Mamy nadzieję, że już wkrótce zobaczymy się na kursie. Do zobaczenia w Quattro :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

al. Wolności 6, 33-300 Nowy Sącz

tel: 793956868;185470606

Nowy Sącz

Instruktorzy

Zbyszek Ziarko

Zbyszek Ziarko

Mariusz Kaczor

Mariusz Kaczor

Krzysiek Kaniewski

Krzysiek Kaniewski

Paweł Niedźwiadek

Paweł Niedźwiadek

Robert Sito

Basia Bazan-Drygała

Basia Bazan-Drygała

Mateusz Mróz

Mateusz Mróz

Ewelina Romanek

Ewelina Romanek

Gosia Kowal

Gosia Kowal

Krzysztof Fugas

Katarzyna Kłaput

Katarzyna Kłaput

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne

2799 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ KURS KLASYCZNY w cenie standardowej

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Tempo kursu
- Jazdy szkoleniowe: ok 8-9 tygodni
- Teoria: max 2 tygodnie. Wykłady odbywają się w trybie ekspresowym, średnio nawet w ciągu 10 dni.

Co zawiera kurs?

- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne)
Wykłady przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Forma jest bardzo przystępna, a prezentowane przez nas informacje są praktyczne i podparte przykładami z życia, z których z pewnością każdy kierowca skorzysta.
Obecnie w ramach promocji każdy kursant otrzymuje zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > (normalna cena 49zł).

- Kurs pierwszej pomocy > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

- 30 godzin jazd szkoleniowych > (godz. zegarowe)

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki - Przejście przez taki egzamin jest kluczowe dla późniejszego sukcesu.

- Materiały szkoleniowe:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2022)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Możliwość jazd szkoleniowych od poniedziałku do soboty w godz. 7-22

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

kat. B, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Raty własne, Specjalny

3299 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ KURS EXPRESS

Tempo kursu:
- Jazdy szkoleniowe: max 4 tygodnie - gwarancja min. 4 jazd w tyg.
- Teoria: max 1,5 tygodnia - wykłady odbywają się w trybie ekspresowym.

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Co zawiera kurs?

- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne)
Wykłady przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Forma jest bardzo przystępna a prezentowane przez nas informacje są praktyczne i podparte przykładami z życia, z których z pewnością każdy kierowca skorzysta.
Obecnie w ramach promocji każdy kursant otrzymuje zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > (normalna cena 49 zł).

- Kurs pierwszej pomocy > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

- 30 godzin jazd szkoleniowych > (godz. zegarowe)

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki - Przejście przez taki egzamin jest kluczowe dla późniejszego sukcesu.

- Materiały szkoleniowe:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2022)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Możliwość jazd szkoleniowych od poniedziałku do soboty w godz. 7-22

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

kat. B, E-learning i praktyka

Raty własne, Specjalny

2799 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ KURS E-LEARNING
Teoria w formie e-learningu.

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Co zawiera kurs?

- 4 godzin (godz. lekcyjne) - kurs pierwszej pomocy.
Kurs pierwszej pomocy przeprowadzany jest w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Forma jest bardzo przystępna a prezentowane przez nas informacje są praktyczne i podparte przykładami z życia, z których z pewnością każdy kierowca skorzysta.
Obecnie w ramach promocji każdy kursant otrzymuje zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > (normalna cena 49 zł).

- Kurs pierwszej pomocy > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

- 30 godzin jazd szkoleniowych > (godz. zegarowe)

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki - Przejście przez taki egzamin jest kluczowe dla późniejszego sukcesu.

- Materiały szkoleniowe:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2022)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Możliwość jazd szkoleniowych od poniedziałku do soboty w godz. 7-22

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski

3200 zł

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ DRIVING COURSE IN ENGLISH

DRIVING INSTRUCTOR: Mateusz Mróz.

The first thing you need to do is to apply for a Driver Candidate Profile - PKK (official name: Profil Kandydata na Kierowce).

To apply for PKK you need to gather documents and report them to the Department of Transport Authority - Wydział Komunikacji Urzędu Miasta Krakowa, address: al. Powstania Warszawskiego 10, Kraków or in accordance with the place of residence)

The course consists of 3 parts:
1) Theory
o E-learning, self-study at home (you get all necessary learning materials with no extra costs)
o First aid course (mandatory)
o Bonus: +2 hours individual lectures with a driving instructor in the lecture room at our school (on demand)
Bear in mind that after completing your learning, you must pass the state theoretical exam to start driving lessons (theoretical exam is available in English)
2) Driving lessons (practice) - 30 hours (2 hours each lesson with max 1 lesson a day) on Hyundai i20 (manual transmission) - the same as the ones in Examination Centre.
3) Internal Examination - after completing the practical part, the student takes internal practice examination arranged by a driving school. You need to pass a test to complete the course.


Pricing:
The Full Driving Course for B category driving licence - 3150 PLN
Manual transmission car - Hyundai i20 - the same as the one in Examination Centre

The price includes:

Theory classes:
• E-learning for self-study - you get access to the professional e-learning platform
Podręcznik kierowcy kat. B, B+E i płyta w języku angielskim - Materiały na prawo jazdy | SPH Credo
• 2 hours of individual lectures with a driving instructor, who presents exam’s most important issues. The lecturer will explain all the issues you might not understand. You will have the opportunity to ask all the questions you need.
• First Aid Course in English with professional medical rescuer

Practice:
• 30 hours of practice
• Internal Practice Exam


Additional costs associated with getting a driving licence:
• Medical examination - 200 PLN (paid at the doctor’s office)
• Sworn translator fee for national exam - practical part (separate payment for the translator)
• National Exam fee 30 PLN Theory + 140 PLN Practice (fixed price all over the country, paid at the Examination Centre)

English speaking driving instructor and lecturer - Mateusz Mróz
Driving instructor with years of experience and passion. He’s got a driver’s license for B category as well as for C, C+E, D, D+E, T. Interested in land transport, automotive and music. Mateusz is very patient, calm and very positive person. You can talk to him freely on any subject. Always very conscientious in what he does.

Our pass rate
Theory: 75.7% of our students pass the exam on the first try.
It’s 9,2% higher than the average in Cracow.

Practice: 54,3%
It’s 16,4% higher than the average in Cracow. The highest rate in Cracow among the largest, the most popular driving schools in Cracow.

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Specjalny

2699 zł

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ - 30 godzin jazd szkoleniowych > (godz. zegarowe)

- Egzamin wewnętrzny > z praktyki - Przejście przez taki egzamin jest kluczowe dla późniejszego sukcesu.

- Materiały szkoleniowe:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2022)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Możliwość jazd szkoleniowych od poniedziałku do soboty w godz. 7-22

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

kat. B, Tylko wykłady

Raty własne, Specjalny

299 zł

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ WYKŁADY z zakresu Ruchu Drogowego - zawsze aktualne przepisy

Tempo kursu - max 2 tygodnie. Wykłady odbywają się w ciągu max 10 dni.


- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne)
Wykłady przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Forma jest bardzo przystępna, a prezentowane przez nas informacje są praktyczne i podparte przykładami z życia, z których z pewnością każdy kierowca skorzysta.
Dostępne odpłatny zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > na życzenie kursanta

- Kurs pierwszej pomocy dla kandydatów na kierowców i kierowców > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ JAZDY DOSZKALAJĄCE - pakiet 10 godzin w PROMOCYJNEJ cenie 900zł.
Cena za pojedyncze godziny: 95zł / godz.

Szkolimy na Hyundaiu i20 - auto egzaminacyjne.

Sprawdź dostępne terminy- zadzwoń: 882 82 21 21. Jazdy szkoleniowe od poniedziałku do niedzieli w godz: 7-22.

Jazdy doszkalające obejmują:
- Szkolenie intensywne w ruchu miejskim i na placu manewrowym
- Szkolenie na trasach egzaminacyjnych + wskazanie newralgicznych miejsc
- Szkolenie z obsługi pojazdu krok po kroku - jak na egzaminie
- Nauka złożonych manewrów z naciskiem na eco driving pod kątem egzaminu
- Praktyczne wskazówki odnośnie przebiegu egzaminu - jak zachować pewność siebie i pokonać stres
- Eliminacja złych nawyków i błędów poprzednich szkoleń
- Ocena umiejętności kursanta koniecznych do zdania egzaminu i samodzielnej jazdy
- Darmowy udział w wykładach realizowanych na kursach podstawowych w naszej szkole.

Jazdy dodatkowe wykonywane tuż przed egzaminem państwowym dotyczą w całości przygotowania do bezproblemowego poradzenia sobie z nim.

Interesuje Cię inna ilość godzin? Zadzwoń, a nasza Konsultantką przekaże szczegółowy cennik.
-> tel. 882 82 21 21

cena za pakiet: 95 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Jasiek Ślizewicz

Jasiek Ślizewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Porządni iskteuktorzy z podejściem humoru a i jednoczesnie profesjonalizmem.

Odpowiedź:

Cześć Jasiek, dziękujemy za Twoje miłe słowa! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kulig

Michał Kulig
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkola insturktorzy oraz biuro na najwyzszym poziomie

Odpowiedź:

Dzięki Michał za Twoją opinię! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jasiek Ostrowski

Jasiek Ostrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Duży profesionalizm, dobra organizacja i świetne przygotowanie przed egzaminem

Odpowiedź:

Jasiek, dzięki za opinię!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Cechulska

Alicja Cechulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Quattro, bardzo elastyczne godziny jazd, nie ma problemu z dostosowaniem się. Możliwość zrobienia części teoretycznej online, co jest bardzo wygodne. Część praktyczna u mnie z instruktorem Krzyśkiem, którego serdecznie polecam - cierpliwy, sympatyczny, dokładnie tłumaczy. Warto wybrać Quattro :)

Odpowiedź:

Alicjo, serdecznie dziękujemy za polecenie i docenienie pracy Krzyśka :)
Trzymamy kciuki za egzamin praktyczny ! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Olejarz

Martyna Olejarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim szkołę jazdy Quattro. Przede wszystkim bardzo dobra organizacja całego kursu- jazdy dostosowywane do dyspozycyjności. Panie w biurze zawsze pomocne i uprzejme. Serdecznie polecam instruktorkę Gosię, dzięki której udało mi się przezwyciężyć strach przed jazdą samochodem :)

Odpowiedź:

Martyno, jak miło nam to czytać! :) Dzięki za docenienie pracy Gosi i dziewczyn z biura :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Piwek

Aneta Piwek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem, fajna organizacja, elastyczność jeśli chodzi o wybór godzin jazd. Serdecznie polecam Pana Mateusza, super instruktor. ;)

Odpowiedź:

Aneta, gratulacje! :)
Dziękujemy za polecenie Mateusza! :)
Szerokiej drogi! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jan Smółka

Jan Smółka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs był prowadzony przyjemnie i skutecznie, co najważniejsze :) Komunikacja z biurem odbywa się bez przeszkód, terminy jazd ustalane są indywidualnie, zależnie od możliwości kursanta. Instruktorzy profesjonalni i mili, dostosowują wykonywane ćwiczenia do umiejętności i do ewentualnych trudności, przygotowują do zdania egzaminu podając praktyczne porady. Ogółem współpracę ze szkołą oceniam na bardzo pozytywną.

Odpowiedź:

Janek, dziękujemy za Twoją tak pozytywną ocenę i wyszczególnienie tego co najbardziej Ci się podobało. Bardzo to doceniamy.
Gratulujemy zdanych egzaminów i szerokości!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kirill Baidikov

Kirill Baidikov
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super

Odpowiedź:

Dzięki za opinię! :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Asia Kapuścińska

Asia Kapuścińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Super podejście do kursanta, nie ma żadnego problemu z dostosowaniem planu jazd do swoich codziennych zajęć :) Pan Krzysztof ma bardzo dobrze podejście, bezstresowe, nauczył wszystkiego od podstaw!

Odpowiedź:

Asiu dziękujemy za docenienie pracy Krzyśka Fugasa!
Zawsze staramy się jak możemy aby jazdy dostosować do codzienności kursanta.
Szerokości :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzanna Praszczyk

Zuzanna Praszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor miał wiedzę i potrafił ją przekazać, nie musiałam długo czekać na przydzielenie jazd.

Odpowiedź:

Zuza, dzięki za opinię i docenienie pracy Zbyszka! Szerokiej drogi :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Kosiba

Natalia Kosiba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy na najwyższym poziomie, brak ukrytych kosztów, bezproblemowy kontakt z biurem, jazdy we wspaniałej atmosferze. Dodatkowym plusem jest fakt, że nie trzeba długo czekać na terminy, jazdy skończyłam po miesiącu od ich rozpoczęcia.

Odpowiedź:

Natalia dziękujemy za zauważenie tak wielu pozytywnych aspektów naszego kursu!
Pozdrowionka! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Durbacz

Bartek Durbacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny kurs i przygotowanie do jazdy samochodem bez niepotrzebnego stresu.

Odpowiedź:

Dzięki Bartek za Twoje miłe słowa, pozdrawiamy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Krówka

Patryk Krówka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i przyjemna atmosfera cały kurs minął bardzo sprawnie. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Patryku dziękujemy za miłe słowa! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Bogacz

Wojtek Bogacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i przyjazna atmosfera. Bardzo dobra komunikacja z biurem. Jazdy też przebiegały bardzo sprawnie i w miłej atmosferze. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Dzięki Wojtek za Twoją piękną opinię! :)
Czekamy na dobre wieści z egzaminów państwowych. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gracjan Kowalik

Gracjan Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera pomiedzy kursantami a instruktorami, zero stresu wszystko szczegolowo tlumaczone

Odpowiedź:

Dzięki Gracjan za Twoją opinię, teraz trzymamy kciuki za egzaminy państwowe! :) Powodzonka!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Justyna Pasek

Justyna Pasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szok bo nauczyli mnie jeździć!!! Bardzo profesjonale podejście do kursantów i sprawna organizacja zajęć (jazd). Moim instruktorem prowadzącym była Ewelina i podziwiam że nauczyła mnie jeździć w wieku 32 lat. Opanowanie, cierpliwość i kultura z jaka podchodzi nawet do najbardziej opornych przypadków to jej główne zalety. Każda cenna uwaga i profesjonalizm spowodowały ze udało się zdać za pierwszym razem. Miałam styczność z rożnymi instruktorami i poleciłabym każdego bo od każdego można wynieść cenne lekcje i spostrzeżenia a tak naprawdę nigdy nie wiadomo na jakiego się trafi egzaminatora.

Odpowiedź:

Pani Justyno, Pani sukces nas ogromnie cieszy. Dziękujemy za docenienie pracy Eweliny oraz reszty ekipy. Pani wytrwałość i determinacja również była pełna podziwu! Ciężka praca Pani oraz instruktora przyniosły piękny efekt. Życzymy szerokiej drogi! :)

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Kurdziel

Patryk Kurdziel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w Krakowie!!! Po nieudanej nauce jazdy w innej szkole, przeniesienie się do quattro było najlepsza decyzją! Jeden wielki profesjonalizm jak i ze strony Pani instruktor tak i osób pracujących na recepcji!!! Szybkie terminy jazd co skutkowało tym ze kilka dodatkowych godzin wystarczyło aby nauczyć się jeździć i poczuć się pewnie za kierownicą !!! Polecam w 100% Pani Basia świetna instruktorka❤️

Odpowiedź:

Patryku, dziękujemy za tak piękne słowa i docenienie pracy Basi i Natalii! :)
Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc w nauce jazdy i poczuciu się pewnie za kierownicą!
Trzymamy kciuki za Twoje egzaminy państwowe! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Hania Zakielarz

Hania Zakielarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, profesjonalna obsługa i biuro, instruktorka miła, pomocna, wszystko jest jasno tłumaczone, atmosfera sprzyjająca procesowi nauczania, samochód w bardzo dobrym stanie, super :)

Odpowiedź:

Haniu dziękujemy za zauważenie tak wielu cennych aspektów szkolenia.
Jesteśmy bardzo wdzięczni za Twoją opinię.
Powodzenia! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Miczka

Piotr Miczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Ewelina bardzo sympatyczna kobieta. Zawsze uśmiechnięta, pozwalała fajną muzykę puszczać w aucie. Trochę się stresuje przy wyprzedzania lewym pasem. Ale ogólnie daje mocne 5

Odpowiedź:

Piotrze, dziękujemy za mocną 5! :)
Jak muzyka pozwala kursantowi się skupić, to pewnie że pozwalamy. :) Wszystko aby szkolenie było pozytywne!
Powodzenia na egzaminach! :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Antek Kucharski

Antek Kucharski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszystko super

Odpowiedź:

Antek, dzięki za opinię!
Trzymamy kciuki za egzaminy państwowe!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Wójtowicz

Filip Wójtowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę jazdy za ciekawych instruktorów z którymi odbyłem jazdy.

Odpowiedź:

Dzięki Filip za polecenie! Powodzenia na egzaminach! :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Justyna Strugałło

Justyna Strugałło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy z indywidualnym podejściem do kursanta! Polecam zarówno kurs teoretyczny (stacjonarny) jak i lekcje praktyczne. Jazdy odbyłam z instruktorem Pawłem, który w bardzo spokojny, wyważony sposób tłumaczył wszystkie zagadnienia. Lekcje przebiegły w miłej, nie stresującej atmosferze, a sama jazda stała się dla mnie przyjemnością! Samochód zawsze był czysty i przygotowany. Na plus zasługuje również profesjonalny personel biura, a zwłaszcza Pani Natalia.

Odpowiedź:

Justyno, bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię oraz docecenieni pracy Natalii oraz Pawła!
To dla nasz bardzo ważne, że zawuażyłaś tak wiele aspektów a nawet czyste auta! :)
Trzymamy kciuki za egzaminy Państwowe!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Z

Mateusz Z
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do przekazania wiedzy kursantom przez instruktorów, zarówno na kursie teoretycznym jak i praktycznym. Czyste, sprawne i zadbane samochody. Obsługa klienta na wysokim poziomie.

Odpowiedź:

Dziękujemy Mateusz za piękną opinię i wspólnie spędzony czas.
Trzymamy kciuki za egzaminy państwowe! :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jan Mitka

Jan Mitka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uprzejmi pracownicy, pełni zrozumienia i chętni do pomocy. Wyborna organizacja, bardzo elastyczna siatka godzin. Zupełny brak problemów, nawet stworzone nowe możliwości. Cena dość wysoka, ale uważam że warto. Gorąco polecam :)

Odpowiedź:

Janie, dziękujemy za Twoje miłe słowa! :) Codziennie instruktorzy jak i dziewczyny w biurze dają z siebie wszystko aby kurs był dosłownie perfekcyjny. Organizacja kursu, która tak jak napisałeś jest wyborna, elastyczna i daje dużo możliwości. Jakość szkolenia na najwyższym poziomie, która pozwola zdawać egzaminy państwowe za pierwszym razem, co widać po naszej zdawalności.
Można zainwestować w kurs mniejszą kwotę, ale wtedy nie ma co liczyć na szkolenie wysokiej jakości.
Tak jak napisałeś warto, na kursie człowiek zdobywa umiejętności z których korzysta całe życie. Dodatkowo dobrze przeprowadzony kurs jest gwarancją bezpiecznej jazdy.
Cieszymy się, że nas wybrałeś i mogliśmy przeżyć tą przygodę razem.
Trzymamy kciuki teraz za Twoje egzaminy państwowe, pokaż im co potrafisz! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Bartek Kozioł

Bartek Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera, i bardzo wyrozumiałe Panie w Szkole:)

Odpowiedź:

Dzięki Bartek za Twoją opinię! :) Powodzenia na egzaminach! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Kordylewski

Michał Kordylewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra organizacja, dobra atmosfera oraz profesjonalni instruktorzy.

Odpowiedź:

Dzięki Michał za opinię! Trzymamy kciuki za egzaminy państwowe!

+ Zaletydobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Jan Stankiewicz-Makowski

Jan Stankiewicz-Makowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Bardzo wysoka jakość szkolenia i bez zbędnych ceregieli.

Odpowiedź:

Dzięki Janek. U Nas zawsze bez ceregieli do celu! :)
Trzymamy kciuki za egzaminy Państwowe! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alexander Bezuglyj

Alexander Bezuglyj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Luźna atmosfera na wykładach teorerycznych oraz wyrozumiałość podczas jazd. Szczególnie polecam Panią Ewelinę.

Odpowiedź:

Alexander, dziękujemy za Twoje miłe słowa, docenienie atmosfery i pracy Eweliny.
Powodzenia na egzaminach! :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Urbanowska

Monika Urbanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy z profesjonalnym podejściem. Panie w biurze, cudowne. Zawsze wszystko dopasowywały w terminie odpowiadającym. Polecam jako instruktora Panią Ewelinę Romanek, ktora miała wiele cierpliwości. Serdecznie polecam.

Odpowiedź:

Monika, bardzo dziękujemy za te pochwały! :) Całym zespołem trzymamy kciuki za Twoje egzaminy Państwowe! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Kubicki

Kuba Kubicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

5*

Odpowiedź:

Dzięki Kuba za 5 gwiazdek! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak