Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem

 338 opinii w tym 183 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem
ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)
39-200 Dębica

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem istnieje od 1985 roku i jest jednym z najstarszych ośrodków szkolenia kierowców w Polsce. Przez cały ten czas z powodzeniem szkoliliśmy przyszłych kierowców przygotowując ich do egzaminu państwowego i przede wszystkim do samodzielnej, bezpiecznej jazdy. Gwarantowany sukces ośrodka przejawia się w naszych celach. Uważamy że „Nie ma ludzi nie do nauczenia”.

Organizujemy kursy prawa jazdy na samochody i motocykle. Szkolimy kursantów już od 14-tego roku życia (kat. AM – Skutery), a także 16-latków (kat. B1 - pojazd samochodowy, kat. A1 – motocykle). Wyznajemy zasadę odpowiedzialnej edukacji w zakresie ruchu drogowego. Naszymi kursantami są również osoby starsze. Przeprowadzamy szkolenia na kat. B (samochody osobowe), jak również A2 i A (motocykle). Jako jeden z nielicznych ośrodków na Podkarpaciu, prowadzimy szkolenia na kat. B również na automacie (B – Automat). W naszej ofercie znajdują się również szkolenia dla osób niepełnosprawnych (B – Niepełnosprawni) i niesłyszących. Posiadamy dwa pojazdy przystosowane do nauki osób niepełnosprawnych dzięki czemu jesteśmy w stanie szkolić kursantów z niemalże wszystkimi dysfunkcjami ruchowymi.

Dla wielu z naszych kursantów egzamin to tylko raz – pamiętaj o tym.

Stresu wywołanego egzaminem i samym szkoleniem nie da się uniknąć, można go jednak zmniejszyć do minimum dzięki:
-fachowemu przygotowaniu na każdym etapie szkolenia,
-wsparciu i wierze w naszych kursantów,
-użyczeniu pojazdów na czas egzaminu,
-jeździe po placu WORD przed egzaminem.
I to właśnie dajemy naszym kursantom zapewniając tym samym komfort i skuteczność w przejściu przez egzamin państwowy.

Z nas nie zadowolona jest tylko konkurencja.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą, oraz do wizyty w naszym oddziale:

39-200 Dębica ul. Aleksandra Fredry 27/32 (blisko Starostwa Powiatowego)
Poniedziałek, Środa, Piątek od godziny 8.30 do 16


Kontakt:
Tel. 146703206
Kom. 509321252
Kom. 692996349
Kom. 600776262

INFORMACJE O AKTUALNYCH CENACH POSZCZEGÓLNYCH KURSÓW, PROMOCJACH I RABATACH ZAWSZE DOSTĘPNE W BIURACH OSK LUB TELEFONICZNIE

Kieruj się profesjonalizmem a nie ceną, zdecydowanie taniej cię to wyjdzie!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Inst. Urszula

Inst. Urszula

Inst. Łukasz

Inst. Łukasz

Inst. Zenon

Inst. Zenon

Inst. Joanna

Inst. Joanna

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1550 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. B1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

1800 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Microcar)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów


Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wjazd na plac WORD przed egzaminem
podstawienie pojazdu na czas egzaminu państwowego

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

1900 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Picanto)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

1900 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Picanto - pojazd dostosowany do osób niepełnosprawnych)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Kawasaki ER6N)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki GS500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

800 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Romet Motors H2)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wojtek Nagórzański

Wojtek Nagórzański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze prowadzone wykłady, pełne odpowiednio przekazanych informacji i trafnych porównań, jazdy prowadzone przez Pana Łukasza oraz Zenona, odpowiedni tok nauki, profesjonalne podejście i przyjemna atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Filip Strzałka

Filip Strzałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłem z panem Łukaszem oraz Zenonem oboje bardzo profesjonalni . Atmosfera jest bardzo przyjazna i miła . Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Pietrańska

Klaudia Pietrańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam a w szczególności Panią Ulę :). Miła atmosfera na jazdach, bardzo dobrze tłumaczone, dużo przydatnych wskazówek. Egzaminy zdane za pierwszym razem bez większego stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Piłat

Wiktor Piłat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Łukasz Martula jest świetnym instruktorem.W czasie nauki jazdy była miła atmosfera oraz wszystko ni dobrze wyjaśnił.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Buziak

Kacper Buziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam OSK SALEM, przyjazna atmosfera, pomocna obsługa, która pomoże już na samym początku przy wypełnianiu PKK, zapisaniu się na egzamin teoretyczny i praktyczny. Odnośnie samego kursu w którym prowadził mnie Pan Łukasz, nie mam nic do zarzucenia. Zawsze powiedział co mógłbym poprawić lub dawał cenne wskazówki. Na jazdach zawsze panowała dobra/przyjazna atmosfera. Do samego egzaminu przygotował mnie bardzo dobrze. Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem i bez zbędnego stresu. W samym OSK są przyzwoite ceny, możliwość podstawienia samochodu z OSK.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olek Buszek

Olek Buszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B po B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Urszulę Martulę. Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, zawsze rozjaśniała wątpliwości dotyczące jazd. Bardzo polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Jargas

Dominika Jargas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i pomocna obsługa od etapu wypisywania i składania dokumentów. Przystępna cena, elastyczne godziny jazd. Brak opóźnień, rzetelność. Bardzo profesjonalne przygotowanie do egzaminu, pełne przydatnych wskazówek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Stafińska

Paulina Stafińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Asia bardzo cierpliwa i dobra osoba, z chęcią pomaga i tłumaczy. Miła atmosfera i zawsze możliwość dogadania się co do terminów jazdy. Zero problemów przy egzaminie, szybko i dokładnie przerobione wszystkie manewry, trasy. Śmiało mogłabym iść drugi raz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Pyrek

Karolina Pyrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę szczerze polecić ośrodek Salem. Pani Asia świetnie i cierpliwie tłumaczy a w dodatku jest bardzo wyrozumiała. Idąc na egzamin byłam mimo to jak się stresowałam pewna, że dzięki niej pójdzie mi świetnie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Wójcik

Weronika Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady teoretyczne w Salem są świetnie przeprowadzane. Pani Ula niesamowicie dobrze wdraża je w życie, jest wyrozumiała i cierpliwie tłumaczy każde zagadnienie. Dzięki temu idąc na egzamin wiesz, że to co miałeś umieć umiesz i nic nie zaskoczy cię na drodze. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Tomaszewska

Jagoda Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam cały ośrodek, Pani Ula złota kobieta. Wyrozumiała, cierpliwa, dużo tłumaczy. Bardzo polecam!!?

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kornelia Soprych

Kornelia Soprych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Urszula Martula to naprawdę genialny instruktor! Polecam bardzo serdecznie, świetna atmosfera! Mnóstwo cierpliwości oraz profesjonalizmu. Pani Ula nauczy każdego! Jeszcze raz bardzo mocno polecam OSK Salem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Giełbaga

Natalia Giełbaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Urszulę Martule Profesjonalne podejście do kursanta, dużo cierpliwości, cennych rad i wskazówek, miła atmosfera :)) Możliwość zdawania na aucie z OSK, Bardzo polecam OSK Salem!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Kozak

Julia Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam cały ośrodek, bardzo profesjonalne podejście. Polecam w szczególności Pana Łukasza, który mnie szkolił a wszystko zdane za pierwszym razem :) Kursy na B1 bardzo profesjonalne, jazda po Rzeszowie jak na egzaminie, zdawanie na tym samym aucie na jakim się jeździło Bardzo polecam OSK Salem

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Szczygieł

Wiktoria Szczygieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Salem, dzięki nauce z Panią Ulą zdałam za pierwszym razem. Jest bardzo wyrozumiała, dużo uczy i tłumaczy a poza tym jest bardzo miła i cierpliwa. Serdecznie polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marysia Mazurkiewicz

Marysia Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę, moim instruktorem był Pan Zenon, dzięki niemu człowiek uczy się samodzielnie myśleć na drodze, co pozwala przyzwyczaić się do atmosfery na egzaminie. Zanim tu trafiłam byłam w 2-óch innych szkołach, po 2-letniej przerwie postanowiłam znów spróbować i udało się na podstawionym aucie. Gdybym wiedziała, jak tu świetnie uczą, to trafiłabym tu znacznie wcześniej!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów
- Wadybrak
Gabriela Kania

Gabriela Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia, jazdy bez zbędnego stresu, instruktorka zawsze wyrozumiała i spokojna, dziękuję za naukę jazdy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Pęcak

Barbara Pęcak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam, szczerze polecam OSK SALEM to profesjonalna szkoła z wieloletnim doświadczeniem, wspaniali instruktorzy z ogromną cierpliwością. Szczególnie polecam p. Asię która ma naprawdę podejście do kursanta i w miłej atmosferze potrafi przekazać wiedzę praktyczną. Jeszcze raz wielkie dzięki!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Kloc

Barbara Kloc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę, że wybrałam OSK SALEM, bo dzięki temu zdałam egzamin za pierwszym razem. Bardzo polecam instruktora Łukasza, który nauczył mnie wszystkiego od podstaw z wielką cierpliwością i profesjonalizmem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Golęba

Gabriela Golęba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Wójcik

Eryk Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie przygotował mnie Pan Łukasz do egzaminu, dzięki jego profesjonalnemu podejściu do sprawy nie musiałem się stresować przed egzaminem który zdałem za pierwszym razem, bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Sobuś

Maria Sobuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Salem, moim instruktorem był Pan Zenon. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem.

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Magdalena Kielar

Magdalena Kielar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

To był mój drugi kurs na prawo jazdy, lecz tym razem uczyłam się na samochodzie z automatyczną skrzynią biegów. Moją instruktorką była pani Ula, którą gorąco polecam każdemu. Jest instruktorką z powołania, posiada ogrom cierpliwości, wiedzy teoretycznej i praktycznej, zawsze wesoła, radosna, ze świetnym poczuciem humoru :) Bardzo dokładnie tłumaczy i w prosty sposób. Na każdej jeździe była świetna atmosfera, nie było żadnego problemu żeby dostosować jazdy do moich godzin pracy. Dzięki niej uwierzyłam w swoje możliwości i umiejętności i nawet łuk nie taki straszny. Polecam każdemu!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marika Augustyn

Marika Augustyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktorkę Joannę☺️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Kos

Kinga Kos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam!! Jest to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców!! Doskonale przekazana wiedza teoretyczna. Wspaniali instruktorzy, a w szczególności Pani Asia pełen profesjonalizm, cierpliwa, wyrozumiała dla swoich kursantów. Swobodna atmosfera podczas jazd. Pełne wsparcie podczas każdego egzaminu!!! Lepiej nie mogłam trafić!!! Jeszcze raz dziękuję za wszystko. Polecam z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Max Such

Max Such
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy, motor taki sam jak w MORD-ie.Dobrzy instruktorzy,szczególnie Pan Łukasz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Bożena Ciećka

Bożena Ciećka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam instruktorów tej szkoły, szczególnie Panią Ulę, która w bardzo przyjazny sposób tłumaczy i dzieli się cennymi wskazówkami. Bożena

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnieszka Dz

Agnieszka Dz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK SALEM. Szybka nauka, dogodne terminy jazdy. Pan Zenon posiada dużo cierpliwości dla swoich kursantów, raz jeszcze dziękuję. Pozdrawiam i POLECAM!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Wiki Krężel

Wiki Krężel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia ! Solidna nauka oparta poprzez duże doświadczenie. Bardzo dopasowane podejście do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Kmiecik

Kasia Kmiecik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Salem, a w szczególności panią Ulę! Miła i przyjemna atmosfera podczas jazd, wszystko zostało dokładnie wytłumaczone :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak