Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem

 355 opinii w tym 195 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem
ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)
39-200 Dębica

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem istnieje od 1985 roku i jest jednym z najstarszych ośrodków szkolenia kierowców w Polsce. Przez cały ten czas z powodzeniem szkoliliśmy przyszłych kierowców przygotowując ich do egzaminu państwowego i przede wszystkim do samodzielnej, bezpiecznej jazdy. Gwarantowany sukces ośrodka przejawia się w naszych celach. Uważamy że „Nie ma ludzi nie do nauczenia”.

Organizujemy kursy prawa jazdy na samochody i motocykle. Szkolimy kursantów już od 14-tego roku życia (kat. AM – Skutery), a także 16-latków (kat. B1 - pojazd samochodowy, kat. A1 – motocykle). Wyznajemy zasadę odpowiedzialnej edukacji w zakresie ruchu drogowego. Naszymi kursantami są również osoby starsze. Przeprowadzamy szkolenia na kat. B (samochody osobowe), jak również A2 i A (motocykle). Jako jeden z nielicznych ośrodków na Podkarpaciu, prowadzimy szkolenia na kat. B również na automacie (B – Automat). W naszej ofercie znajdują się również szkolenia dla osób niepełnosprawnych (B – Niepełnosprawni) i niesłyszących. Posiadamy dwa pojazdy przystosowane do nauki osób niepełnosprawnych dzięki czemu jesteśmy w stanie szkolić kursantów z niemalże wszystkimi dysfunkcjami ruchowymi.

Dla wielu z naszych kursantów egzamin to tylko raz – pamiętaj o tym.

Stresu wywołanego egzaminem i samym szkoleniem nie da się uniknąć, można go jednak zmniejszyć do minimum dzięki:
-fachowemu przygotowaniu na każdym etapie szkolenia,
-wsparciu i wierze w naszych kursantów,
-użyczeniu pojazdów na czas egzaminu,
-jeździe po placu WORD przed egzaminem.
I to właśnie dajemy naszym kursantom zapewniając tym samym komfort i skuteczność w przejściu przez egzamin państwowy.

Z nas nie zadowolona jest tylko konkurencja.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą, oraz do wizyty w naszym oddziale:

39-200 Dębica ul. Aleksandra Fredry 27/32 (blisko Starostwa Powiatowego)
Poniedziałek, Środa, Piątek od godziny 8.30 do 16


Kontakt:
Tel. 146703206
Kom. 509321252
Kom. 692996349
Kom. 600776262

INFORMACJE O AKTUALNYCH CENACH POSZCZEGÓLNYCH KURSÓW, PROMOCJACH I RABATACH ZAWSZE DOSTĘPNE W BIURACH OSK LUB TELEFONICZNIE

Kieruj się profesjonalizmem a nie ceną, zdecydowanie taniej cię to wyjdzie!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Inst. Urszula

Inst. Urszula

Inst. Łukasz

Inst. Łukasz

Inst. Zenon

Inst. Zenon

Inst. Joanna

Inst. Joanna

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1550 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. B1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

1800 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Microcar)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów


Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wjazd na plac WORD przed egzaminem
podstawienie pojazdu na czas egzaminu państwowego

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

1900 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Picanto)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

1900 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Picanto - pojazd dostosowany do osób niepełnosprawnych)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Kawasaki ER6N)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki GS500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

800 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Romet Motors H2)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Klaudyna Strzok

Klaudyna Strzok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki pani Uli z OSK Salem Dębica udało mi się przezwyciężyć strach przed jazda samochodem, nabyć pewności siebie i bardzo to polubić. Z czystym sumieniem polecam tą szkołę jak i wszystkich instruktorów. Świetna atmosfera, konkretne i w pełni zrozumiałe wskazówki, wartościowe wykłady - wszystko to zaowocowało szybkim zdaniem egzaminu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Kołodziej

Dominik Kołodziej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam usługi tego OSK. Wszystko profesjonalnie załatwione, świetne przygotowanie do egzaminu zarówno teoretycznego, jak i praktycznego. Choć wiadomo, że do teorii trzeba się samemu nauczyć. Do egzaminu praktycznego nie widzę lepszego przygotowania niż Pan Łukasz - cenne wskazówki, zwraca uwagę na detale, które często decydują o zdaniu, zabiera w miejsca, w które na 100% pojedziesz na egzaminie. Ja osobiście nie byłem na egzaminie w miejscu, którego nie pokazał mi Pan Łukasz. Ponadto w ogóle nie stresowałem się jazdą po łuku, bo z tego również byłem świetnie przygotowany. Ogólnie top topów jak to młodzi mówią. Zdałem za drugim razem tylko dlatego, że zbyt pewnie poczułem się w trakcie pierwszego egzaminu i na samym końcu się rozkojarzyłem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Stachnik

Weronika Stachnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki Pani w biurze biurokracja nie wydaje się straszna, wykłady są prowadzone w sposób prosty i zrozumiały. Pani Asia wykazała się dużą dozą cierpliwości, dzięki niej trudne rzeczy stały się proste.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Beata Małecka

Beata Małecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę Salem a w szczególności Pana Zenona. Dzięki Panu zdałam wszystko za pierwszym razem. Dziękuję za wspaniałe i fachowe przygotowanie do egzaminu. Polecam serdecznie wszystkim.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Czapraga

Mikołaj Czapraga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jak i Panią Asię. Profesjonalne podejście do kursanta, brak nerwów, przyjemna atmosfera oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Wszystko zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Kotwa

Klaudia Kotwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy ośrodek w Dębicy! Przyjemna nauka, bez jakichkolwiek stresów przy Pani Asi :) Pełen profesjonalizm, super atmosfera. W biurze fachowa i konkretna pomoc. Nauka w tym ośrodku to sama przyjemność! Serdecznie polecam :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcela Wolańska

Marcela Wolańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam, w szczególności panią Ule , super atmosfera , wszystko dokładnie wyjaśnione

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Świder

Karolina Świder
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam!!pełen profesjonalizm,uprzejmość i wyrozumiałość dla kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Kipa

Kinga Kipa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, a w szczególności panią Ulę. Miła atmosfera, super podejście do kursanta, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabriela Papiernik

Gabriela Papiernik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Salem, w szczególności Panią Asię. Bardzo miła atmosfera na jazdach, wszystko dokładnie wytłumaczone, dużo cierpliwości oraz przydatnych wskazówek.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kasia Malska

Kasia Malska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z Panią Asią, bardzo polecam, miła atmosfera, super podejście i dużo cierpliwości. Bardzo mili, przyjaźni ludzie, ciekawe wykłady.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Zaucha

Aleksandra Zaucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Salem oraz Panią Ulę. Bardzo mila atmosfera, super podejście i świetnie wszystko wytłumaczone!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Nagórzański

Wojtek Nagórzański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze prowadzone wykłady, pełne odpowiednio przekazanych informacji i trafnych porównań, jazdy prowadzone przez Pana Łukasza oraz Zenona, odpowiedni tok nauki, profesjonalne podejście i przyjemna atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Filip Strzałka

Filip Strzałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłem z panem Łukaszem oraz Zenonem oboje bardzo profesjonalni . Atmosfera jest bardzo przyjazna i miła . Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Pietrańska

Klaudia Pietrańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam a w szczególności Panią Ulę :). Miła atmosfera na jazdach, bardzo dobrze tłumaczone, dużo przydatnych wskazówek. Egzaminy zdane za pierwszym razem bez większego stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Piłat

Wiktor Piłat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Łukasz Martula jest świetnym instruktorem.W czasie nauki jazdy była miła atmosfera oraz wszystko ni dobrze wyjaśnił.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Buziak

Kacper Buziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam OSK SALEM, przyjazna atmosfera, pomocna obsługa, która pomoże już na samym początku przy wypełnianiu PKK, zapisaniu się na egzamin teoretyczny i praktyczny. Odnośnie samego kursu w którym prowadził mnie Pan Łukasz, nie mam nic do zarzucenia. Zawsze powiedział co mógłbym poprawić lub dawał cenne wskazówki. Na jazdach zawsze panowała dobra/przyjazna atmosfera. Do samego egzaminu przygotował mnie bardzo dobrze. Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem i bez zbędnego stresu. W samym OSK są przyzwoite ceny, możliwość podstawienia samochodu z OSK.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olek Buszek

Olek Buszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B po B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Urszulę Martulę. Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, zawsze rozjaśniała wątpliwości dotyczące jazd. Bardzo polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Jargas

Dominika Jargas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i pomocna obsługa od etapu wypisywania i składania dokumentów. Przystępna cena, elastyczne godziny jazd. Brak opóźnień, rzetelność. Bardzo profesjonalne przygotowanie do egzaminu, pełne przydatnych wskazówek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Stafińska

Paulina Stafińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Asia bardzo cierpliwa i dobra osoba, z chęcią pomaga i tłumaczy. Miła atmosfera i zawsze możliwość dogadania się co do terminów jazdy. Zero problemów przy egzaminie, szybko i dokładnie przerobione wszystkie manewry, trasy. Śmiało mogłabym iść drugi raz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Pyrek

Karolina Pyrek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę szczerze polecić ośrodek Salem. Pani Asia świetnie i cierpliwie tłumaczy a w dodatku jest bardzo wyrozumiała. Idąc na egzamin byłam mimo to jak się stresowałam pewna, że dzięki niej pójdzie mi świetnie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Wójcik

Weronika Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady teoretyczne w Salem są świetnie przeprowadzane. Pani Ula niesamowicie dobrze wdraża je w życie, jest wyrozumiała i cierpliwie tłumaczy każde zagadnienie. Dzięki temu idąc na egzamin wiesz, że to co miałeś umieć umiesz i nic nie zaskoczy cię na drodze. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Tomaszewska

Jagoda Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam cały ośrodek, Pani Ula złota kobieta. Wyrozumiała, cierpliwa, dużo tłumaczy. Bardzo polecam!!?

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kornelia Soprych

Kornelia Soprych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Urszula Martula to naprawdę genialny instruktor! Polecam bardzo serdecznie, świetna atmosfera! Mnóstwo cierpliwości oraz profesjonalizmu. Pani Ula nauczy każdego! Jeszcze raz bardzo mocno polecam OSK Salem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Giełbaga

Natalia Giełbaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Panią Urszulę Martule Profesjonalne podejście do kursanta, dużo cierpliwości, cennych rad i wskazówek, miła atmosfera :)) Możliwość zdawania na aucie z OSK, Bardzo polecam OSK Salem!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Kozak

Julia Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam cały ośrodek, bardzo profesjonalne podejście. Polecam w szczególności Pana Łukasza, który mnie szkolił a wszystko zdane za pierwszym razem :) Kursy na B1 bardzo profesjonalne, jazda po Rzeszowie jak na egzaminie, zdawanie na tym samym aucie na jakim się jeździło Bardzo polecam OSK Salem

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Szczygieł

Wiktoria Szczygieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Salem, dzięki nauce z Panią Ulą zdałam za pierwszym razem. Jest bardzo wyrozumiała, dużo uczy i tłumaczy a poza tym jest bardzo miła i cierpliwa. Serdecznie polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marysia Mazurkiewicz

Marysia Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę, moim instruktorem był Pan Zenon, dzięki niemu człowiek uczy się samodzielnie myśleć na drodze, co pozwala przyzwyczaić się do atmosfery na egzaminie. Zanim tu trafiłam byłam w 2-óch innych szkołach, po 2-letniej przerwie postanowiłam znów spróbować i udało się na podstawionym aucie. Gdybym wiedziała, jak tu świetnie uczą, to trafiłabym tu znacznie wcześniej!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów
- Wadybrak
Gabriela Kania

Gabriela Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia, jazdy bez zbędnego stresu, instruktorka zawsze wyrozumiała i spokojna, dziękuję za naukę jazdy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Pęcak

Barbara Pęcak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam, szczerze polecam OSK SALEM to profesjonalna szkoła z wieloletnim doświadczeniem, wspaniali instruktorzy z ogromną cierpliwością. Szczególnie polecam p. Asię która ma naprawdę podejście do kursanta i w miłej atmosferze potrafi przekazać wiedzę praktyczną. Jeszcze raz wielkie dzięki!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak