Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem

 338 opinii w tym 183 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem
ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)
39-200 Dębica

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Salem istnieje od 1985 roku i jest jednym z najstarszych ośrodków szkolenia kierowców w Polsce. Przez cały ten czas z powodzeniem szkoliliśmy przyszłych kierowców przygotowując ich do egzaminu państwowego i przede wszystkim do samodzielnej, bezpiecznej jazdy. Gwarantowany sukces ośrodka przejawia się w naszych celach. Uważamy że „Nie ma ludzi nie do nauczenia”.

Organizujemy kursy prawa jazdy na samochody i motocykle. Szkolimy kursantów już od 14-tego roku życia (kat. AM – Skutery), a także 16-latków (kat. B1 - pojazd samochodowy, kat. A1 – motocykle). Wyznajemy zasadę odpowiedzialnej edukacji w zakresie ruchu drogowego. Naszymi kursantami są również osoby starsze. Przeprowadzamy szkolenia na kat. B (samochody osobowe), jak również A2 i A (motocykle). Jako jeden z nielicznych ośrodków na Podkarpaciu, prowadzimy szkolenia na kat. B również na automacie (B – Automat). W naszej ofercie znajdują się również szkolenia dla osób niepełnosprawnych (B – Niepełnosprawni) i niesłyszących. Posiadamy dwa pojazdy przystosowane do nauki osób niepełnosprawnych dzięki czemu jesteśmy w stanie szkolić kursantów z niemalże wszystkimi dysfunkcjami ruchowymi.

Dla wielu z naszych kursantów egzamin to tylko raz – pamiętaj o tym.

Stresu wywołanego egzaminem i samym szkoleniem nie da się uniknąć, można go jednak zmniejszyć do minimum dzięki:
-fachowemu przygotowaniu na każdym etapie szkolenia,
-wsparciu i wierze w naszych kursantów,
-użyczeniu pojazdów na czas egzaminu,
-jeździe po placu WORD przed egzaminem.
I to właśnie dajemy naszym kursantom zapewniając tym samym komfort i skuteczność w przejściu przez egzamin państwowy.

Z nas nie zadowolona jest tylko konkurencja.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą, oraz do wizyty w naszym oddziale:

39-200 Dębica ul. Aleksandra Fredry 27/32 (blisko Starostwa Powiatowego)
Poniedziałek, Środa, Piątek od godziny 8.30 do 16


Kontakt:
Tel. 146703206
Kom. 509321252
Kom. 692996349
Kom. 600776262

INFORMACJE O AKTUALNYCH CENACH POSZCZEGÓLNYCH KURSÓW, PROMOCJACH I RABATACH ZAWSZE DOSTĘPNE W BIURACH OSK LUB TELEFONICZNIE

Kieruj się profesjonalizmem a nie ceną, zdecydowanie taniej cię to wyjdzie!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Inst. Urszula

Inst. Urszula

Inst. Łukasz

Inst. Łukasz

Inst. Zenon

Inst. Zenon

Inst. Joanna

Inst. Joanna

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1550 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. B1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Raty własne

1800 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Microcar)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów


Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wjazd na plac WORD przed egzaminem
podstawienie pojazdu na czas egzaminu państwowego

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

1900 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Picanto)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

1900 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ Kurs dla osób niepełnosprawnych.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Picanto - pojazd dostosowany do osób niepełnosprawnych)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Kawasaki ER6N)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1200 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki GS500)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
jazda w wybranym mieście wojewódzkim (Rzeszów lub Tarnów)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy
wjazd na plac WORD przed egzaminem

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

800 zł

ul. A. Fredry 27/32 (obok Starostwa Powiatowego w Dębicy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Romet Motors H2)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Karolina K ....z ip: 89.231.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Salem z czystym sercem. Bardzo zgrany zespół, bardzo uprzejmi ludzie. Odpowiednie podejście do kursanta, bardzo dużo cierpliwości oraz wiedzą którą instruktorzy chcą przekazywać swoim kursantom i robią to z zamierzonym skutkiem. Pan Łukasz prowadzi bardzo pomocne zajęcia teoretyczne, jak i również bardzo dobrze uczy jazdy. Daje pomocne wskazówki i stara się przygotować kursanta jak najlepiej do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgorzata L .........a ip: 109.196.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję całemu zespołowi OSK SALEM za profesjonalizm, miłą atmosferę i na każdym etapie pomoc kursantowi. Szczególnie chcę podziękować instruktorowi Asi, która mimo wielu moich wątpliwości, że potrafię jeździć przygotowała mnie do egzaminu tak, że udało mi się go zdać. Tym bardziej, że miałam dwie długie przerwy w jazdach dwu i trzy miesięczne ze względu na pandemię, Asia nie pozwoliła mi się poddać. Oczywiście dziękuję również Panu Łukaszowi za wykłady prowadzone ciekawie i z poczuciem humoru. Dlatego polecam z całego serca szkołę OSK SALEM. Dziękuję za wszystko Asiu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna B ....k ip: 109.196.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę SALEM. Moim instruktorem był pan Zenon, który godnie przygotował mnie do egzaminu. Jazdy po Rzeszowie jak na egzaminie i cenne rady. Na kategorie B1 do auta na egzamin można się przyzwyczaić przez co do egzaminu podeszłam bez stresu. POLECAM!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia W .....k ip: 178.217.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, Panią Urszulę Martule, najlepsza szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i świetna atmosfera :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Edyta O ... ip: 91.228.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Ośrodek Salem zdałam za pierwszym razem dzięki Pani Joannie ,pełen profesjonalizm ,super atmosfera . Jeszcze raz polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Gabriela C ...... ip: 213.136.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco OSK SALEM. Dogodne terminy i świetne przygotowanie do egzaminu. Pan Zenon wszystko cierpliwie tłumaczył i był punktualny.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Tomasz M ...r ip: 83.6.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Salem, a w szczególności Panią instruktor Urszulę, która jest bardzo wyrozumiała i cierpliwa. Dzięki kursowi w tej szkole zdałem za 1 razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Anna E Em ip: 213.136.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wszystko super,polecam:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon D .......i ip: 89.228.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazny ośrodek, fajna atmosfera. Instruktor bardzo dobrze uczy jeździć motocyklem - nie tylko zdać egzamin, ale również kultury jazdy. Bez nerwów (a niejednokrotnie miał ku temu mocne podstawy :D). Godne polecenie jest to, że ośrodek daje możliwość zdawania egzaminu motocyklem, którym kursant uczy się jeździć. Instruktor zabiera również na jazdy po placu egzaminacyjnym WORD (przynajmniej do Rzeszowa, gdzie ja zdawałem) - co jest rzadkością w Dębicy... niestety. . Mocno polecam !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Arleta N ...........a ip: 213.136.242.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła serdeczne polecam. Miałam przyjemność jeździć z Panią Ulą, bardzo dobry nauczyciel, dzięki temu,że super potrafi przekazać swoją wiedzę, prawo jazdy zdane za pierwszym razem.Atutem tej szkoły jest również możliwość zdawania na tym samy aucie na którym się uczysz...Polecam w 100%.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Laura S ......k ip: 91.228.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OKS Salem, a szczególnie Panią Ulę! Spokojna i cierpliwa, zawsze w dobrym nastroju i uśmiechnięta. Jeszcze raz dziękuję i naprawdę polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jacek L .........i ip: 109.196.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ponad 10 lat temu robiłem kurs w innym dębickim ośrodku, więc jako jeden z nielicznych :) mam jakieś porównanie. W poprzednim ośrodku byłem dopuszczony do egzaminu zbyt wcześnie, bez należytych umiejętności, przez co straciłem masę czasu, nerwów i pieniędzy. Po kolejnym negatywnym egzaminie straciłem wiarę w siebie i odpuściłem. Czułem się zostawiony samemu sobie i nikomu nie zależało by ten stan zmienić, powtarzano że więcej nie są w stanie mnie nauczyć. W OSK Salem spotkałem się z całkiem innym podejściem - indywidualnym, elastycznym, gdzie kursant jest najważniejszy. Cały Zespół Salem-u tworzy bardzo przyjazną atmosferę i czuje się za Ciebie odpowiedzialny - jesteś traktowany jak członek "rodziny". Wykłady Pana Łukasza prowadzone są bardzo rzeczowo, bez "owijania w bawełnę", z poczuciem humoru i z praktycznymi przykładami sytuacji drogowych - dały mi bardzo dużo w początkowym etapie nauki praktycznej. Pan Zenon, z którym miałem jeden wyjazd do Rzeszowa przekazał mi dużo cennych uwag dotyczących techniki jazdy. Moja Instruktor, Pani Ula, to świetny instruktor, a do tego bardzo spokojna, życzliwa, zaangażowana, ciepła i cierpliwa ;-) osoba. Od początku we mnie wierzyła, motywowała i wspierała. Co rzadko spotykane, mogłem zdawać na "swoim" samochodzie szkoleniowym, który dobrze znałem. Pani Ula była ze mną na egzaminie i chyba przeżywała go w poczekalni nie mniej niż ja ;-) To, że zdałem za pierwszym podejściem, to głównie Jej zasługa. Jeżeli brak Ci wiary we własne możliwości, uważasz że jesteś już za stary na takie wyzwanie jak nauka jazdy lub masz negatywne doświadczenia - mogę Ci z czystym sumieniem polecić OSK Salem i jego instruktorów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid J ...y ip: 31.6.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, zdałem za 1 razem. Zdawanie w pojeździe na którym się uczyło to bardzo duże udogodnienie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady
- Wadybrak

justyna b ..g ip: 89.231.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

szkola godna polecenia badzo polecam instruktorka pania ula badzo mila ciepla i wszystko wyjasni na spokojnie z profesjonalizmem

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Marta P .......r ip: 213.136.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam ten ośrodek z całego serca a w szczególności Panią Ule z którą miałam przyjemność jeździć, jest to osoba pełna cierpliwości, zna się na swojej pracy i tylko dzięki niej uwierzyłam że mogę zdać. Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku, dziękuje jeszcze raz i polecam szczerze!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia K Kut ip: 91.228.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam w szczególności instruktorkę Asię. Bardzo miła atmosfera w czasie jazdy jak i na wykładach. Pomagają łatwo zapamiętać i pomóc jak mogą w czasie jazd

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grażyna D .........a ip: 31.6.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo bardzo polecam tę szkołę jazdy i Pania Ulę.Jest najlepsza na świecie z ogromnymi pokladami cierpliwosci dla kursantów. Naprawdę wie czego uczy i jak nauczyć i nie zestresować.Żadnych ukrytych kosztów bardzo dobra atmosfera nie tylko w samochodzie ale na całym.Polecam kursie i w biurze ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara M .....a ip: 84.210.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam osirodek Osk Salem , oraz panią instruktor Urszulę . Jest bardzo miła I professionalnie uczy prowadzić samochòd . Przygotowuje do egzaminu z wiarą w swoje umiejętności . Najlepszy osirodek na podkarpaciu . Pozdrawiam Osk Salem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michał S ....k ip: 109.196.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super!Wszystkim serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm w szkoleniu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Regina G ...... ip: 77.114.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam . Pani Ula niezwykle cierpliwa na wszystkie ekscesy na drodze . Wszystko tłumaczy na spokojnie i ze zrozumieniem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka K ........a ip: 89.231.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z pełną odpowiedzialnością! Wspaniali ludzie, pełen profesjonalizm! Szczególnie Ogromne podziekowania dla instrukrotki Asi, jest cierpliwa i niezwykle opanowana z ogromnym poczuciem humoru. Zachęcam wszystkich przyszłych kierowców do skorzystania z usług Salem!!! ☺☺☺

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewa P ....a ip: 89.231.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cóż, można by dużo napisać... Polecam w 100 % OSK SALEM. Profesjonalnie, kulturalnie, spokojnie. Nie jestem już młodą osobą. 18 + itd. :) Pewnie gdyby nie Pani Ula, nie dałabym rady. Dzięki spokojnemu, profesjonalnemu podejściu i wiary w swojego kursanta (której mi brakowało) Pani Ula, spowodowała, że od dziś mogę być w gronie posiadaczy prawa jazdy :) Pani Urszulo jeszcze raz dziękuję za wszystko i polecam Pani doświadczenie wszystkim, którzy chcą rozpocząć przygodę z jazdą samochodem !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

RAFAŁ K ..... ip: 37.190.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie OSK SALEM. Wszystko jest na bardzo wysokim poziomie, a wiedza teoretyczna i praktyczna przekazana w 100%. Wykłady prowadzone przez Pana Łukasza były bardzo ciekawe i wyczerpujące. Pan Łukasz jest osobą punktualną, cierpliwą, miłą z przyjemnością przychodziłem na kolejne jazdy. Ma ogromny zasób wiedzy teoretycznej oraz praktycznej. Instruktor z powołania. Dzięki Panu Łukaszowi zdałem za pierwszym Razem!. Gdybym miał kolejny raz przygotować się do egzaminu wybrałbym SALEM.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka M .....k ip: 37.47.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Pelen profesjonalizm. Gorące podziekowania dla Instruktorki Uli :) zdecydowana, cierpliwa, dokladnie wytlumaczy od A do Z .Egzamin zdany za 1 razem :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Iwona H .......... ip: 91.216.149.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dla mnie to najlepszy ośrodek szkolenia. Kurs miałam z instruktorem Łukaszem Martula. Profesjonalny umiejscy nauczyć i wytłumaczyć cierpliwy wyrozumiały polecam wszystkim chcącym zrobić prawo jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia G ..b ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam... A szczególnie chcialam podziękować Panu Łukaszowi. Egzamin zdany za 1-szym razem:-) pomijając że wcześniej zdawałam x razy z tym, ze gdzie indziej miałam lekcje. Zdecydowalam wybrac na ośrodek Salem jak widać efekty... Super cena i wogole nauka wytłumaczone od A do Z :-) Tylko SALEM DĘBICA:-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Iksinski Iks

Iksinski Iks
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 19.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm Pana Zenona zdane za pierwszym razem kat A !zadna szkola w Debicy nie rowna sie ...

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina Z ......a ip: 109.196.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco Panią Ulę, super atmosfera, bardzo profesjonalne podejście, godziny jazd zawsze dostosowywała pode mnie. ZDANE ZA PIERWSZYM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta Z ..a ip: 31.6.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm cena przystępna super armosfera Asia cierpliwa i niezawodna indywidualne podejście do kursanta elastyczność wykłady ciekawe zdałam za pierwszym razem jestem bardzo zadowolona Polecam ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adam Wójcik

Adam Wójcik
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 20.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady, dobra obsługa i cena. Bardo fajnie bo można zdawać na samochodzie na którym się uczyło. Jeździłem z Panią Ulą i jestem bardzo zadowolony. Z pewnością polecę znajomym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak