Ośrodek Szkolenia Kierowców MODEL

 1772 opinie w tym 1475 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców MODEL
ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)
03-13 Warszawa

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
69x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@/oskmo....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Piłsudskiego 33 lok. 304, 05-120 Legionowo

tel: 504245484;697334241

Legionowo

ul. Paderewskiego 2, 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

tel: 504245484;697334241

Nowy Dwór Mazowiecki

Instruktorzy

Grzegorz Barszczewski

Grzegorz Barszczewski

Marcin Bazydło

Marcin Bazydło

Jarosław	Bieńkowski

Jarosław Bieńkowski

Radosław Burny

Radosław Burny

Jarosław	Czekaj

Jarosław Czekaj

Janusz Dereszyński

Janusz Dereszyński

Arkadiusz Domińczak

Arkadiusz Domińczak

Karol Drabarek

Karol Drabarek

Waldemar Dzięgielewski

Waldemar Dzięgielewski

Łukasz Głuszkowski

Łukasz Głuszkowski

Wojciech	Goć

Wojciech Goć

Tomasz Gross

Tomasz Gross

Radosław Karwowski

Radosław Karwowski

Anna Kisiel

Anna Kisiel

Agata Kran

Agata Kran

Paweł Kraska

Paweł Kraska

Krzysztof	Kubel

Krzysztof Kubel

Adam Kudlicki

Adam Kudlicki

Jarosław	Kwasiborski

Jarosław Kwasiborski

Konrad Kwiatkowski

Konrad Kwiatkowski

Mariusz Lesiak

Mariusz Lewandowski

Mariusz Lewandowski

Tomasz Łuszcz

Roman Mariański

Roman Mariański

Marcin Matysiak

Marcin Matysiak

Marcin Obojski

Marcin Obojski

Zbigniew Pacholski

Marcin Pańczuk

Marcin Pańczuk

Joanna Piątkiewicz

Joanna Piątkiewicz

Mateusz Podlach

Mateusz Podlach

Michał Połacin

Michał Połacin

Artur Ronek

Adam Rowiński

Grzegorz	Szmulkowski

Grzegorz Szmulkowski

Paweł Tomaszewski

Paweł Tomaszewski

Dariusz Wojciechowski

Dariusz Wojciechowski

Jacek Zdański

Jacek Zdański

Rafał Zembrzuski

Rafał Zembrzuski

Radosław Truszkowski

Radosław Truszkowski

Andrzej Mantur

Andrzej Mantur

Krzysztof Celejowski

Krzysztof Celejowski

Konrad Partys

Konrad Partys

Michał Kęsicki

Michał Kęsicki

Magdalena Patryca

Magdalena Patryca

Zygmunt Pańczyk

Zygmunt Pańczyk

Marcin Czyżewski

Marcin Czyżewski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07, BMW R1200RT)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125M)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Dominik P ....g ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz K ........i ip: 188.146.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony z kursu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol K ....a ip: 188.146.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super atmosfera, wszystko wyjaśnione w zrozumiały i konkretny sposób. Serdecznie polecam Panią Asie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz S ....h ip: 188.146.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam! Pan Wojciech bardzo starannie i sumiennie podchodzi do szkolenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia P .....a ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Brajan K ...k ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony i polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz R ........z ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę, jazda bez stresu ;)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid K ........i ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mający podejście do kursanta i potrafiący nauczyć

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Albert J ...a ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetny instruktor, spokojnie tłumaczy. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

adam m ........ ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

PANI ASIA NAJLEPSZA INSTRUKTORKA

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Igor P ......k ip: 188.146.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub R ..a ip: 188.146.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Viktoriya G ......k ip: 188.146.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolona z przeprowadzonego kursu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ŁUKASZ K ....Z ip: 188.146.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

BARDZO PROFESJONALNE PODEJŚCIE,ŚWIETNY WYKŁADOWCA I SWIĘTNA INSTRUKTORKA.POLKECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon S .....s ip: 188.146.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Iwona P ........a ip: 188.146.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy MODEL, zarówno kurs teoretyyczny jak i praktyczny odbywały się w miłej i przyjaznej atmosferze. Instruktor Pan Jarosław Kwasiborski- profesjonalista

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Emilia W ......k ip: 188.146.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

WSZYSTKO OK :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata W ......k ip: 188.146.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolona z kursu.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Dorian J ..o ip: 188.146.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonale podejście do kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Piotr L .........i ip: 188.146.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu, świetna szkoła. Instruktor z profesjonalnym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena K .......a ip: 188.146.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze poprowadzona teoria, instruktor dostosowuje jazdy do tempa nauki. Uczy najważniejszych rzeczy i zachowania w realnych sytuacjach podczas jazdy po mieście

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga K .....n ip: 188.146.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, wszystko przebiegło bez zarzutów w miłej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Jerzy C ...n ip: 188.146.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra organizacja, dobrze uczący instruktorzy i dobrze przygotowani

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadywysoka cena,

Patrycja L ...k ip: 188.146.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Postawa personelu bardzo pozytywna. Instruktor mający wiedzę i przekazał ją w jak najlepszy sposób.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jerzy S .....i ip: 188.146.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z dobrym podejściem i umiejętnością nauczania od zera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktoria R ......a ip: 188.146.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykfalifikowani instruktorzy z bardzo dobrym podejściem do kursanta!! Serdecznie polecam i jestem bardzo zadowolona

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol J .......k ip: 188.146.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady w porządku, instruktor na bieżąco wskazywał błędy i je korygował

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nudne wykłady, problemy z umawianiem na jazdy, wysoka cena,

Julia P .........z ip: 188.146.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs przebiegł sprawnie. Jazdy z instruktorem Panem Tomaszem były czystą przyjemnością. Polecam tę szkołę jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał K ......i ip: 77.253.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałbym każdemu polecić instruktora ze szkoły model Pana Mateusza Podlah Przenosiłem się po 10 godzinach jazd z innej szkoły specjalnie z polecenia do Mateusza i nie mogłem podjąć lepszej decyzji. Dojeżdżałem specjalnie z Piaseczna na Bielany ale było warto. Mateusz bardzo dużo tłumaczy sam z siebie , da się z nim porozmawiać, ma poczucie humoru dzięki czemu też przeważnie jest wesoły. Posiada bardzo dużo cierpliwości i nigdy nie czułem się zdemotywowany. Polecam go wam bo nauczył mnie jak bezpiecznie prowadzić w mieście, doszlifował moją "współpracę" ze sprzęgłem , mogłem z nim przegadać swoje przemyślenia dotyczące jak prowadzić auto i ogólnie jest fajnym instruktorem. Zdałem dzięki niemu za pierwszym razem :) Z poważaniem Michał K.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maria J ....z ip: 77.254.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z całego kursu. Teoria z Panem Romanem była prowadzona w ciekawy sposób i można było z niej dużo wynieść. Jazdy z Panem Radosławem Burnym odbywały się w bardzo przyjaznej atmosferze, zawsze można było się dogadać i praktyczne porady bardzo pomagały w wykonywaniu manewrów. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak