Ośrodek Szkolenia Kierowców MIROX

 298 opinii w tym 260 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców MIROX
ul. Wolności 1a
44-109 Gliwice

Kontakt

60x xxx xxxPokaż numer
32x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@O%C5%9....Pokaż adres

Opis

MIROX to wiodący, ceniony i doświadczony ośrodek szkoleniowy, który zapewnia swoim kursantom profesjonalną obsługę, wykwalifikowaną kadrę szkoleniową posiadającą wiedzę z zakresu metod i technik jazdy oraz znajomości przepisów ruchu drogowego.
Nie stoimy w miejscu , cały czas podnosimy kwalifikację naszej kadry szkoleniowej oraz stosujemy coraz to nowsze techniki szkolenia przyszłych kierowców. Możemy się pochwalić, iż ostatnio jako nieliczni na śląsku wprowadziliśmy dla naszych kursantów możliwość skorzystania podczas kursu i w ramach jego opłaty szkolenie na tzw. trolejach (symulator poślizgu).To świetne ćwiczenie dla przyszłego kierowcy. Celem takiego szkolenia na wspomnianych trolejach jest wykreowanie bezpiecznego kierowcy, który będzie w stanie poradzić sobie nawet w najbardziej nietypowych sytuacjach na drodze.
Posiadamy również najbardziej realistyczny symulator nauki jazdy w Polsce. Każdy kursant przed przystąpieniem do jazd przechodzi na nim szkolenie i już na pierwszej godzinie jazd nie ma większego problemu z poruszaniem się po drogach.
Dążymy do tego, aby nasi kursanci mieli pełną satysfakcję z wyboru naszej szkoły, dlatego też dostosowujemy metody nauczania do indywidualnych możliwości oraz potrzeb kursanta. Zawsze wśród pojazdów szkoleniowych posiadamy te, które są w danym momencie wykorzystywane podczas egzaminów.
Celem naszego ośrodka jest nie tylko przygotowanie kursanta do zdania egzaminu ale przygotowanie do sprawnego , świadomego i bezpiecznego uczestniczenia w ruchu drogowym.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Joanna Adamczyk

Krzysztof Wróbel

Damian Sikora

Dominik Doroz

Alicja Kamińska

Tomasz Kożuch

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2300 zł

01.02.2022

ul. Wolności 1a

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie w cenie 150zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Nikodem S ......i ip: 89.64.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, wspaniali instruktorzy, którzy profesjonalnie przygotowali mnie do egzaminu. Podczas jazd sprzyjała miła i bezstresowa atmosfera. Polecam wszystkim niezdecydowanym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aurelia L .... ip: 89.64.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tę szkołę jazdy. Instruktorzy mili i profesjonalni da się z nimi porozmawiać, wszystko ładnie tłumaczą. Dziękuje instruktorom za cenne wskazówki i dobrą atmosferę podczas jazdy. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Klaudia M ...a ip: 89.64.63.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z tej Szkoły Jazdy. Wspaniałe podejście do kursanta nie czułam presji i panująca atmosfera była bardzo przyjazna. Szybko strach przed jazdami minął, a to chyba najważniejsze. Bardzo dobrze uczą i nie wiem co więcej pisać bo Szkoła jest godna polecenia, a rzadko kiedy wystawiam opinie. Po za tym zdane za 1 razem. :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

katarzyna w .....k ip: 89.64.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mi się spodobało podejście instruktorów, pełen profesjonalizm. Dzięki temu nabrałam szybko umiejętności i teraz czuję się o wiele pewniej podczas jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak

karolina s ......k ip: 89.64.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W tej szkole jazdy została przekazana mi dosyć spora wiedza. Miałam lekkie obawy co do egzaminów, ale zdałam bez żadnego problemu teorię jak i praktykę.

+ Zaletydobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Oliwia K .........a ip: 5.173.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady, bezstresowa atmosfera i przemili instruktorzy. Gorąco polecam ❤

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Justyna G ........a ip: 94.254.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia, super atmosfera i duży profesjonalizm ze strony instruktorów :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elwira T ....a ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła . Instruktor spokojny opanowany i rzeczowy.zdecydowanie polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Emilia D ........n ip: 46.134.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super, indywidualne podejście do kursanta, jazdy z Panem Krzysztofem i Dominikem bardzo na plus, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja S ...n ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Elegancko zdane

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Alicja G ...a ip: 188.147.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy naprawdę mili i cierpliwi, nauka przebiegła bardzo pozytywnie i instruktorzy sprawnie oraz logicznie przekazali mi wiedzę :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Mateusz M .......i ip: 85.190.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła z prawdziwego zdarzenia. Profesjonalnie podchodzą do kursanta. Uczą jeździć w każdych warunkach. Jest nawet jazda na trolejach symulujących poślizg samochodu - super sprawa. Instruktorzy z wiedzą i cierpliwośćią. Jak dla mnie są super. Po kursie u nich egzamin to była formalność

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Iryna K ........ ip: 94.254.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo zadowolona! Satysfakcjonujące wykłady, super instruktorzy! Cały proces szkoleń i jazd był ciekawy i w miłej atmosferze. Bardzo polecam !

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Wojtek S .....a ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mam nic do zarzucenia. Szkoła bardzo dobra, dobre wykłady i miła atmosfera na jazdach

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Niczke B ...... ip: 46.134.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu!!! Super atmosfera! Pozdrawiam całą kadrę!!! Wykłady i jazdy na wysokim poziomie . Instruktor Dominik wyrozumiały i spokojny nauka z nim to zero stresu! Gorąco polecam. Kursanta Barbara

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartłomiej K ....j ip: 195.140.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajni wykładowcy teorii i praktyki. Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Patryk B ...a ip: 46.134.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkole Mirox miła atmosfera, super instruktorzy i zawsze można się dogadać :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Wituszyński

Maciej Wituszyński
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 03.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub T ...r ip: 178.235.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła jazdy wszytko fajne i szybko bez problemów oraz najlepszy instruktor Dominik

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej P ...a ip: 91.196.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem, polecam ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Irena T ...k ip: 195.149.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy godna polecenia. Uwzględnia potrzeby, możliwości, a przede wszystkim dyspozycyjność kursanta (zawsze można ustalić dogodny termin jazdy). Przed przystąpieniem do jazdy na drodze jest możliwość oswojenia się z nową sytuacją, korzystając z symulatora (co chyba nie w każdej szkole jest możliwe). Kolejny atut to postawa instruktora - p. Dominika - profesjonalizm, wysoki poziom wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej, a przede wszystkim (co bardzo pomaga zwłaszcza tym przerażonym)życzliwość i poczucie humoru. Ostatnia przygoda w szkole -czyli egzamin wewnętrzny - przebiegał w miłej i niestresującej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grzegorz Z .....d ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim! Kurs przeprowadzony bardzo rzetelnie i sprawnie. Bardzo elastyczne godziny jazd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria K .....a ip: 185.56.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

PolecaM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kasia k ....s ip: 188.123.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktorzy są wykwalifikowani i otwarci na sugestie kursantów, dając możliwość przećwiczenia na każdej jeździe tego, co zdaniem kursanta sprawia mu największe trudności. W szkole nie ma problemu z zapisaniem się na jazdy z tygodnia na tydzień, a jeździć można zarówno rano jak i późnym popołudniem, a nawet w weekendy. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena K ...........z ip: 83.0.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera, wygodne godziny, instruktorzy z powołania, dodatkowy atut to symulator, polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian R .......i ip: 94.254.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajnie tlumaczona teoria, fajni instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Joanna P .....e ip: 94.254.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogolna ocena bardzo dobra, zawsze istniala mozliwosc dogadania sie co do jazd, mili instruktorzy znajacy sie na rzeczy. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Przemek B Boc ip: 37.8.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil B Boc ip: 37.8.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna H ...s ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak