Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurex

 640 opinii w tym 505 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurex
ul. Friedleina 6, ul. Łokietka 3
30-303 Kraków

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 10:00

Kontakt

Opis

DZIĘKI NASZYM KURSANTOM i PRCY WSZYSTKICH INSTRUKTORÓW, NASZ OSK ZAJMUJE DRUGIE MIEJSCE W KRAKOWIE Ośrodek prowadzi szkolenie kursowe w zakresie prawa jazdy kat."A1, A2, A, B, oraz szkolenia uzupełniające. Zajęcia realizujemy w godzinach przedpołudniowych, popołudniowych oraz prowadzimy kursy weekendowe i ekspresowe. Zapewniamy: profesjonalną kadrę instruktorską; pojazdy: HYUNDAI i20, TOYOTA YARIS HYBRID AUTOMAT. Motocykle YAMAHA MT07, MT03.

Oferujemy pomoce dydaktyczne, platformy szkoleniowe; zniżki dla uczniów i studentów; nieoprocentowane raty; egzamin wewnętrzny w cenie kursu; własny plac manewrowy; brak ukrytych kosztów! Honorujemy KARTĘ DUŻEJ RODZINY!

Ośrodek Szkolenia Kierowców "JUREX" mieści się w Krakowie na ul.Friedleina6 (przecznica ul.Wrocławskiej), przy zbiegu z ulicą Łokietka. Po godzinie 15.00 wejście od strony ul.Łokietka 3. Biuro ośrodka czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00 - 19.00

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Friedleina 6, ul. Łokietka 3, Szkolenie teoretyczne od poniedziałku do czwartku w godzinach 10.00 i 17.30. Biuro czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00 do 19.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125 Custome)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Friedleina 6, ul. Łokietka 3, Szkolenie teoretyczne od poniedziałku do czwartku w godzinach 10.00 i 17.30. Biuro czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00 do 19.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Friedleina 6, ul. Łokietka 3, Szkolenie teoretyczne od poniedziałku do czwartku w godzinach 10.00 i 17.30. Biuro czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00 do 19.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Automat

3000 zł

codziennie

ul. Friedleina 6, ul. Łokietka 3, Szkolenie teoretyczne od poniedziałku do czwartku w godzinach 10.00 i 17.30. Biuro czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00 do 19.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20, TOYOTA YARIS AUTOMAT)
każdy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów ( w tym platforma szkoleniowa z testami).
Cena 2900 przy jednorazowej wpłacie;
Cena 3000 przy wpłatach na raty.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Specjalny, Automat

3500 zł

codziennie

ul. Friedleina 6, ul. Łokietka 3, Szkolenie teoretyczne od poniedziałku do czwartku w godzinach 10.00 i 17.30. Biuro czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00 do 19.00

WIĘCEJ Jazdy do 4 razy w tygodniu. Kurs przyspieszony

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20, TOYOTA YARIS AUTOMAT!
każdy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów ( w tym platforma szkoleniowa z testami)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Raty własne, Automat

3700 zł

codziennie

ul. Friedleina 6, ul. Łokietka 3, Szkolenie teoretyczne od poniedziałku do czwartku w godzinach 10.00 i 17.30. Biuro czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 10.00 do 19.00

WIĘCEJ Jazdy do 7 razy w tygodniu.
Kurs ekspresowy
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20, TOYOTA YARIS AUTOMAT!
każdy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów ( w tym platforma szkoleniowa z testami)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Szkolenie uzupełniające:
godzina szkolenia od poniedziałku do piątku 100zł, sobota 110zł, niedziela 120zł

cena za pakiet: 220 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Filip G .....a ip: 37.47.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole serdecznie. Zrozumiałe i jasne wykłady teoretyczne i bardzo przyjemne, dokładne i przygotowane pod kątem egzaminu zajęcia praktyczne. Do tego super elastyczność co do godzin i super kontakt. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Kluzek

Klaudia Kluzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Wykłady prowadzone bardzo zrozumiale i dokładnie w bardzo przyjemnej atwosferze. Jazdy minęły mi bardzo pozytywnie i nauczyłam się wiele, najważniejsze - bez stresu i w bardzo dobrej atmosferze. Z właścicielami szkoły zawsze da się dogadać i zawsze znajdują rozwiązanie do danej sytuacji. Podsumowując bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Kris Ornacki

Kris Ornacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy Jurex osobom, które chcą zdać prawo jazdy kategorii B. Osobiście przeszedłem kurs przyspieszony, terminy zostały dograne idealnie pod mój harmonogram, codzienne jazdy pod okiem p. Maćka (serdecznie polecam!) pozwoliły mi na szybszy progres. Polecam wszystkim!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Dominik Kuca

Dominik Kuca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super nauka! Wszystkie aspekty bardzo dobrze tłumaczone, miła atmosfera na wykładach oraz podczas jazd z instruktorem. Duża elastyczność godzin. Polecam serdecznie!!! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Adrianna Kania

Adrianna Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy godna polecenia - profesjonalne podejście, grafik jazd dopasowany do możliwości kursanta. Dużym plusem jest możliwość odbycia teorii w formie e-learningu. Jazdy z Panem Sławkiem w miłej bezstresowej atmosferze, jednocześnie świetne przygotowanie kursanta do egzaminu i samodzielnej jazdy. Instruktor wszystko spokojnie i konkretnie tłumaczy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Pikulska

Agnieszka Pikulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ukończyłam kurs prawa jazdy, jestem bardzo zadowolona! Wykłady były prowadzone ciekawie i była miła atmosfera. Pan Sławek z ktorym miałam jazdy jest bardzo sympatyczny i profesjonalny. Polecam tą szkołę jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Przydatek

Ola Przydatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Na lekcjach teorii bardzo dużo się nauczyłam . Jeśli chodzi o jazdy to odbywają się one ze świetnymi instruktorami, którzy bardzo dobrze tłumaczą, a cała jazda przebiega w miłej i bezstresowej atmosferze.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Dominik Kuca

Dominik Kuca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Ciekawie prowadzone wykłady z których można dużo się dowiedzieć. Instruktor również dobrze tłumaczył wszystko czego nie wiedziałem. Polecam bardzo:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Maria Knapik

Maria Knapik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy: miła atmosfera, dużo cennych wskazówek i praktycznej wiedzy. Instruktorzy przygotują zarówno do codziennej jazdy, jak i do egzaminu. Jazdy z panem Krzyśkiem będę mile wspominać :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Włodek

Emilia Włodek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Genialna szkoła jazdy! Lekcje teorii bardzo dużo mnie nauczyły, a co dopiero instruktorzy jazd. Bardzo polecam ten ośrodek, super nauka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aga Trzeciecka

Aga Trzeciecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy JUREX! Super atmosfera na wykładach, jak i na jazdach. Elastyczny grafik jazd. Instruktorzy super, ale Pan Jurek najlepszy! Polecam nie pożałujecie ☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak
Wojciech Szmerek

Wojciech Szmerek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam bardzo dobra szkoła jazdy. Bardzo miła atmosfera pomocni i przyjaźni wykładowcy oraz instruktorzy. Dobrze przygotują cię do egzaminu oraz jazdy codziennej. Duży wybór godzin, o których odbywają się jazdy. Dziękuje za współpracę Panu Jurkowi, Pani Ewie, oraz moim instruktorom Panu Krzyśkowi, oraz Panu Sławkowi. Jazda z nimi była zawsze przyjemna a, tak że umieli wyjaśnić popełniony przez mnie błąd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Wojnicz

Maciej Wojnicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor, bardzo mili wykładowcy potrafiący wytłumaczyć i nauczyć. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Krzysztof Wasilewski

Krzysztof Wasilewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ta szkoła jazdy nie tylko przygotuje cię do egzaminu ale zrobi z ciebie świetnego kierowcę. Jestem bardzo zadowolony zarówno z wykładów, na których dowiedziałem się wszystkiego co ważne i jeszcze więcej, jak i z praktycznych lekcji jazdy z najlepszym instruktorem Jackiem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Miska

Wiktoria Miska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, świetna atmosfera. Pan Maciej jest wspaniałym instruktorem bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Basia Olek

Basia Olek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła jazdy, nauka odbywała się w przyjemnej atmosferze, instruktorzy i prowadzący zajęcia potrafią dobrze przekazywać wiedzę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna G ..... ip: 5.173.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Krakowie! Profesjonalne podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera. Wykłady prowadzone w ciekawy i przystępny sposób. Właściciele ośrodka to cudowni i bardzo pomocni Ludzie, atmosfera współpracy z Nimi jak w dobrej rodzinie. Zawsze spotykałam się z dużą życzliwością z Ich strony. Bardzo polecam instruktora Pana Sławka! Świetnie uczy jazdy, to naprawdę profesjonalny instruktor. Potrafi wszystko ze stoickim spokojem wytłumaczyć i nauczyć dobrej techniki jazdy. Dzięki Niemu szybko zdałam egzamin na prawo jazdy. Serdecznie polecam OSK JUREX!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Wiktoria Wydmuch

Wiktoria Wydmuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Sympatyczne podejście do klienta, szybki kontakt w sprawie umawiania godzin. Pan Jurek świetnie tłumaczył wszystkie popełniane przeze mnie błędy na bierząco. Zdałam za pierwszym razem. Bardzo polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za szkolenie i gratulujemy zdania egzaminu. Życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Lidia K .......... ip: 91.123.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Wykłady prowadzone w ciekawy sposób, na zajęciach zawsze życzliwa atmosfera, a grafik dostosowany do potrzeb kursanta. Profesjonalni, cierpliwi i sympatyczni instruktorzy. W szczególności podziękowania dla Pana Sławka za przygotowanie do egzaminu oraz przede wszystkim do samodzielnej jazdy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Smolich

Paweł Smolich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Wykłady ciekawe i potarfiące przygotować do rozumienia sytucaji na drodze. Bardzo dobrzy instruktorzy na jazdach Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Zabrzeńska

Kasia Zabrzeńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam, jestem bardzo zadowolona. Wykłady ciekawie prowadzone, informacje łatwo wchodzą do głowy i bezproblemowo można ustalić wykłady i jazdy pod swoje potrzeby.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady
- Wadybrak
Szymon Katarzyński

Szymon Katarzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zwiedziłem wiele szkół jazdy, ale ta z pewnością cechowała się największym profesjonalizmem w oparciu o pozytywną atmosferę. Serdecznie polecam instruktorów pana Sławka i pana Jacka, którzy bardzo dobrze przygotowali mnie do technicznej jazdy oraz nauczyli myślenia na drodze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Giemza

Gabriela Giemza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Pan Jerzy i Pani Ewa bardzo mili i pomocni. Pan Michał świetny instruktor, krok po kroku wprowadził mnie w przygodę jazdy na motocyklu. Bardzo miły z profesjonalnym podejściem, dostosowywał grafik do indywidualnych potrzeb kursanta.Jazdy z Panem Michałem to sama przyjemność ☺️

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Iwaniec

Mateusz Iwaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze przeprowadzone kurs teoretyczny, dużo dobrych i wykwalifikowanych instruktorów którzy potrafią pokazać jazdę z różnych perspektyw, jestem zadowolony z kursu i polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Brykalska

Klaudia Brykalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ta szkołę jazdy, Pani Ewa dostosowuje grafik do potrzeb kursanta, instruktorzy sympatyczni i wyrozumiali. Na zajęciach praktycznych bezstresowa jazda, dzięki p. Jackowi zrozumiałam i udoskonalilam swoją technikę jazdy. Polecam ten ośrodek

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabriel Skowron

Gabriel Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemni i mili instruktorzy. Tłumaczą wszystko na temat i dokładnie. Pani Ewa bardzo miła i szybko odpowiadająca na każdą wiadomość. Szkoła z pewnością warta polecenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Bielówka

Mateusz Bielówka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo uprzejmi i chętni do pomocy instruktorzy, bardzo pomogło mi też zaoferowane przez szkołę doszkalanie, dlatego nie warto ryzykować, jeśli jest się nadal niepewnym za kółkiem, tylko wziąć 2-3 lekcje i dopiero egzamin.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Yehor Kharytonov

Yehor Kharytonov
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy!!! Bardzo mili i kompetentni nauczyciele! Instruktor był szczególnie empatyczny i wyjaśniał każdy najmniejszy szczegół podczas jazdy. Wyciśnięty zhkzameny po raz pierwszy. Wysoce zalecane )

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Pytel

Szymon Pytel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, bardzo polecam. Jestem po zakończeniu kursu na prawo jazdy A1, zajęcia teoretyczne jak i praktyczne w moim przypadku z p. Michałem trzymały poziom. Zawsze mogłem liczyć na uprzejmość i pomoc ze strony nauczających.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wanessa Wąsikowska

Wanessa Wąsikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkolę jazdy Jurex. Instruktorzy bardzo rzetelnie podchodzą do nauki jazdy samochodem. Swobodna atmosfera podczas nauczania, czuć, że szkoła przykłada się do wyszkolenia kursantów na porządnych kierowców!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak