Liczba odwiedzin: 25285 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek szkolenia kierowców Jurek Ptaszkowski

  270 opinii w tym 126 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Klaudia Liszka

Klaudia Liszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie szkołę. Super atmosfera szczególnie na wykładach ale również podczas jazdy, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, .

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Kacper Gryboś

Kacper Gryboś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie świetne podejście do kursantów bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Krzysiek Klocek

Krzysiek Klocek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję Panu Michałowi za bardzo dobre przygotowanie do jazdy . Polecam tą szkołę jazdy !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Natalia Mucha

Natalia Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.02.2020

Dominika Kasprzyk

Dominika Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję Panu Michałowi za świetne przygotowanie do egzaminu! Polecam mocno szkole jazdy Pana Jurka!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Robert Koszyk

Robert Koszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie. Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Tomek Drąg

Tomek Drąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam wszystkim ten ośrodek szkoleniowy, zarówno za podejście do kursanta w czasie nauki jazdy jak i za naukę części teoretycznej. Podejście pracowników przełożyło się na pozytywne wyniki egzaminów, które zdałem za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Zuzanna Pękala

Zuzanna Pękala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, super atmosfera, rzetelne przygotowanie do egzaminu i bardzo profesjonalne podejście do kursanta! No i najlepszy instruktor-Pan Michał. Serdecznie polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Szymon Jaworecki

Szymon Jaworecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2020

Roman Dziedziak

Roman Dziedziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia kierowców . wszystko zdane za pierwszym razem ! Instruktorzy jazdy pierwsza klasa super uczą . Bardzo miła atmosfera . nie znam lepszej szkoły jazdy . Jeżeli chcesz nauczyć się jeździć i zdać za pierwszym razem to nie widzę lepszej szkoły nauki jazdy jak ta . Pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2020

Krystian Serafin

Krystian Serafin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, wspaniała atmosfera . Jeśli chodzi o instruktora, to polecam Pana Michała . Polecam serdecznie

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2020

Adam Radzik

Adam Radzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre przygotowanie mnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2020

Kacper Kostrzewa

Kacper Kostrzewa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2020

Ola Gorzkowicz

Ola Gorzkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, obsługa przemiła, jazdy odbywałam z kilkoma instruktorami, każdy z nich bardzo miły, pomocny oraz wykwalifikowany. Wykłady również świetne!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Izabela Wojciechowska

Izabela Wojciechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2019

Kuba Gruca

Kuba Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym świetne przygotowanie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Kacper Radzik

Kacper Radzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2019

Natalia Liszka

Natalia Liszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, szczególnie polecam Pana Michała-najlepszy z najlepszych!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Przemek Mucha

Przemek Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie to masno fest

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Basia Sawicka

Basia Sawicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursantów, wysoki poziom szkolenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Hubert Stadnik

Hubert Stadnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Olivia Błoniarczyk

Olivia Błoniarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Mateusz Gomulak

Mateusz Gomulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.12.2019

Kasia Święs

Kasia Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta egzamin po zmianie szkoły jazdy zdany za pierwszym razem. Polecam. Najlpeszy ośrodek szkolenia kierowców

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2019

Gabrysia Fałowska

Gabrysia Fałowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Przyjemna atmosfera, wykłady prowadzone w ciekawy sposób, wszystko dokładnie tłumaczone krok po kroku. Lepszej szkoły jazdy nie znajdziecie. A jeśli chodzi o instruktora to z czystym sumieniem polecam Pana MICHAŁA!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.11.2019

Barbara Górka

Barbara Górka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! Najlepszy instruktor to Pan Michał.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.11.2019

Natalia Micor

Natalia Micor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Jest jedną z najlepszych w regionie. Wykłady prowadzone są w przyjaznej i wesołej atmosferze, przez co łatwiej wszystko zapamiętać !!!Instruktorzy są świetni lecz najlepszy jest pan Michał!! Jest on bardzo miły i pomocny, mega angażuje się w swoja pracę a jazdy z nim to sama przyjemność! Świetne przygotowanie do egzaminu i pełen profesjonalizm ;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.10.2019

Natalia Konderak

Natalia Konderak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Bardzo miła ekipa. Zalecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.10.2019

Natalia Mucha

Natalia Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Pan Michał najlepszy instruktor. Serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.10.2019

Kasia Malinowska

Kasia Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera,bardzo dobry stan pojazdów oraz doświadczeni instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta.Szczególnie polecam pana Michała !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak