Ośrodek szkolenia kierowców Jurek Ptaszkowski

 348 opinii w tym 194 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek szkolenia kierowców Jurek Ptaszkowski
ul. Długosza 51
33-300 Nowy Sącz

Kontakt

Opis

Najlepszy Ośrodek w powiecie nowosądeckim Ranking ogłoszony przez MORD Nowy Sącz
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Królowa Górna 67, 33-334 Kamionka Wielka

tel: 509458035

Kamionka Wielka

ul. Rynek 14, 33-330 Grybów

tel: 573223025

Grybów

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak RS 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Renault Premium)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Transit)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sebastian Michulec

Sebastian Michulec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Liliana Radzik

Liliana Radzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie! Pan Rysiek instruktor z powołania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Tomasiak

Magda Tomasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam! Dzięki Panu Ryśkowi zdane za pierwszym razem! Super atmosfera, mili instruktorzy i przede wszystkim nauka jazdy na bardzo wysokim poziomie! POLECAM!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Witowski

Sebastian Witowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Róża Klimek

Róża Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam !!! Najlepsza szkoła nauki jazdy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Sekuła

Jakub Sekuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre, profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Instruktor z powołania. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuzanna Urlik

Zuzanna Urlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz do późniejszej jazdy. Genialna atmosfera oraz najlepszy instruktor Pan Michał. Gorąco polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Kruczek

Kuba Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Porządne przygotowanie, instruktor z powołania

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Rodak

Paweł Rodak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, atmosfera w niej jest luźna i przyjazna. Zdanie egzaminów za pierwszym razem to w dużej mierze zasługa Pana Michała, nie popełniłem żadnego błędu. Ośrodek ten polecam każdemu, kto ceni sobie profesjonalizm i niezawodność. Pozdrawiam serdecznie. !!!❤

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Migacz

Kuba Migacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła , polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Jachowicz

Kuba Jachowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Smoła

Natalia Smoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady. Przyjemna atmosfera i mili instruktorzy. Polecam każdemu! Dzięki panu Ryśkowi zdane za pierwszym razem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Dyl

Kamil Dyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam każdemu tę szkołę jazdy, bardzo mili instruktorzy i zawsze pomocna pani Gosia z biura. Szczególnie podziękowania dla Pana Michała dzięki któremu udało się zdać bezbłędnie egzamin praktyczny za pierwszym. Polecam i pozdrawiam ❤️!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Święs

Paulina Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super atmosfera, bez stresu. Szkoła zapewnia świetne przygotowanie szczególnie dzięki Panu Michałowi, które pozwala zdać egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Kudrawczuk

Paulina Kudrawczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera i mili instruktorzy, szczególne podziękowania dla Pana Michała, dzięki któremu udało mi się zdać za pierwszym razem! Polecam każdemu, kto dopiero zaczyna swoją przygodę z prawem jazdy lub potrzebuje dodatkowych godzin!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiola Suflita

Wiola Suflita
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Na wykładach wszystko jest dobrze tłumaczone. Na jazdach bardzo miła atmosfera. Instruktorzy jazdy bardzo dobrze wszystko tłumaczą. Chętnie odpowiadają na pytania. Bardzo pomocni. Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Desi Brinzi

Desi Brinzi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady super bardzo przyjemna atmosfera , zawsze pomogą w każdej sytuacji , żadnego problemu z kontaktem , instruktorzy bardzo fajni super atmosfera .

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Asia Adamik

Asia Adamik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam tę szkołę jazdy, pan Rysiu bawi i uczy. Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Krok

Kuba Krok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Ciekawe wykłady, Miła atmosfera Świetne podejście do kursanta, Pan Michał najlepszy instruktor bardzo polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Biedroń

Michał Biedroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, fajna atmosfera- bez stresu. Zdane za 1 razem po jazdach z panem Michałem! Polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Roszczyńska

Izabela Roszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Ela Jaku

Ela Jaku
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkola! Pan Michał jest zajefajny!!!! bardzo zaangażowany, super tlumaczy,dodaje wiary w siebie, polecam każdemu, egzamin zdany za 1 razem!!!! dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Iwan

Weronika Iwan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej zasłużone 5 gwiazdek dla tej szkoły jazdy. Na wykładach dużo przydatnej wiedzy i miła atmosfera. Jazdy odbywałam z Panem Michałem, najlepszy instruktor na świecie, dzięki niemu zdane za pierwszym :D Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Karacz

Ola Karacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkole jazdy, zdane za pierwszym razem dzięki pomocy Pana Michała.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ewa Malaga

Ewa Malaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam te szkołę jazdy i instruktora p. Michała!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sabina Dziedzic

Sabina Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor p. Rysiek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Mentel

Marcin Mentel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora p. Ryśka, wszystko dokładnie wytłumaczy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Tarasek

Marcin Tarasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !!! Szczególnie pana Michała któremu zawdzięczam zdanie za 1 !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Marzec

Szymon Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście do kursanta oraz świetna atmosfera

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Tobiasz Wrona

Tobiasz Wrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe nauki oraz Panią lucynę :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak