Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski

 404 opinie w tym 234 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski
ul. Długosza 51
33-300 Nowy Sącz

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@O%C5%9....Pokaż adres

Opis

Najlepszy Ośrodek w powiecie nowosądeckim Ranking ogłoszony przez MORD Nowy Sącz
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Królowa Górna 67, 33-334 Kamionka Wielka

tel: 509458035

Kamionka Wielka

ul. Rynek 14, 33-330 Grybów

tel: 573223025

Grybów

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak RS 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Renault Premium)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Transit)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Bartosz Mucha

Bartosz Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym, polecam pana rysia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Łopusiak

Klaudia Łopusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ten ośrodek i pana Michała!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Dominik Gawlik

Dominik Gawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, szczególnie pana Michała za miłą atmosferę i super jazdy. Zdane za pierwszym!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Lelito

Kamil Lelito
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Rysia. Zdane za pierwszym razem, bez żadnych błędów. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotrek Barnach

Piotrek Barnach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie, dziękuję Panu Ryszardowi za świetne przygotowanie do egzaminu. Zdałem za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Krok

Weronika Krok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Wykłady jak i jazdy prowadzone są w przyjaznej i profesjonalnej atmosferze!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Spólnik

Dominik Spólnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, pozdrawiam Pana Ryśka za fachowe przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym!! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Dzik

Klaudia Dzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie ten ośrodek szkolenia! Panuje tam super atmosfera, wspaniali instruktorzy, umiejący świetnie wytłumaczyć i przygotować do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Robert Święs

Robert Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Katarzyna Poręba

Katarzyna Poręba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm i wspaniała atmosfera. Polecam szczególnie Pana Michała, który na spokojnie wszystko wytłumaczy i super przygotuje do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kachniarz

Michał Kachniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super atmosfera. Wykłady jak i jazdy były czystą przyjemnością. Pan Michał był moim kluczem do sukcesu !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Lajdanowicz

Wojtek Lajdanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy! Miła atmosfera i wielkie zangażowanie A przede wszystkim dobra nauka i szczerość słowa. Jeżeli jazdy to Tylko z Panem Ryszardem, zna się na rzeczy i potrafi wiele pokazać i nauczyć dobrze wytłumaczyć.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Sylwia Grybel

Sylwia Grybel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy, ponieważ nauka tutaj to gwarancja nie tylko zdania egzaminu, ale też wspaniałej, luźnej atmosfery na każdym etapie kursu. Pani w biurze w Nowym Sączu zawsze miła, uprzejma i służąca pomocą, Pan Jurek prowadzi wykłady w sposób ciekawy i zapadający w pamięć. Szczególnie polecam jazdy z Panem Michałem, instruktorem z powołania, który prowadzi lekcje jazdy bezstresowo, przez co czas leci zaskakująco szybko i często jest zabawnie, a nauka z nim to sama przyjemność. Pełen profesjonalizm!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Sroka

Wiktoria Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie <3 Tak ciekawych wykładów jakie przeprowadzi legendarny Pan Jurek nigdzie indziej nie znajdziecie. Pomimo tego że to były wykłady wiem że zapamiętam je do końca życia poprzez charyzmę i podejście do świata Pana Jurka :) Najserdeczniej polecam jazdy z Panem Michałem, który posiada w sobie wiele cierpliwości, bardzo dobrze i efektownie przekuje wiedzę. Te 30 godzin jazd dużo mnie nauczyło. Jestem bardzo szczęśliwa że akurat wybrałam tą szkołę :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Lichoń

Agata Lichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Mili instruktorzy, cierpilwi i potrafią wiele nauczyć! A w szczególności polecam Pana Ryśka ponieważ umie podejść do każdego z wyrozumieniem! ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Mikołajczyk

Beata Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę. Wykłady są prowadzone w bardzo ciekawy sposób przez Pana Jurka. W szczególności polecam Pana Michala, ktory bardzo dobrze tłumaczy to, co  niezrozumiałe. Jazda z nim to czysta przyjemność i jest bezstresowa. Instruktor z powołania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ala Durlak

Ala Durlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, ciekawie przeprowadzane wykłady przez Pana Jurka, super instruktorzy w szczególności Pan Michał wszystko wytłumaczy, cierpliwy, świetnie przygotuje do egzaminu. Polecam!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Beata Lichoń

Beata Lichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, ciekawe wykłady, mili, cierpliwi i profesjonalni instruktorzy, każdy świetnie uczy jazdy od podstaw

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Polański

Michał Polański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam pana Ryśka bardzo miła atmosfera podczas jazd oraz profesjonalizm. Na wykłady chodziłem z zaciekawieniem pan Jurek bardzo fajnie przeprowadzał wykłady.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Radek Gruca

Radek Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecania, bardzo dobrzy instruktorzy w szczególności dziękuje panu Jackowi za wyszkolenie, super atmosferę i cierpliwość. Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Gryboś

Aneta Gryboś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia a szczególnie instruktor Pan Rysiek, jego cierpliwość nie zna granic zawsze wytłumaczy wszystko spokojnie i umie stworzyć sympatyczną atmosferę przy której nie ma rzeczy nie możliwych przy jeździe

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Justyna Gurba

Justyna Gurba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę Pana Jurka. Świetna atmosfera na wykładach, jak i na jazdach! Doskonałe przygotowanie do egzaminu, za które dziękuje panu Jackowi i Michałowi. Byli przemili i bardzo cierpliwi ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Janek Szczepanik

Janek Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady z Panem Jurkiem to przyswojenie wiadomości w sposób, w który nie da się ich zapomnieć. Jazdy z Panem Michałem to bardzo miłe, śmieszne a co najważniejsze profesjonalne 28 godzin, podczas których nauczył mnie podstaw jazdy samochodem. Bardzo polecam wszystkim!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Święs

Ola Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Pana Jurka Ptaszkowskiego. Szczególne podziękowania dla Pana Ryszarda, który wszystko dokładnie tłumaczy i bardzo pozytywnie podchodzi do każdego kursanta. Zdecydowanie polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Sekuła

Aleksandra Sekuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Gabriela Główczyk

Gabriela Główczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z panem Michałem jazda to przyjemność. Zna się na swojej pracy, świetnie tłumaczy i z cierpliwością podchodzi do każdego kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tymoteusz Jarzębak

Tymoteusz Jarzębak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałbym zdecydowanie polecić Szkołę Jazdy Pana Jurka Ptaszkowskiego. Szczególne podziękowania za naukę dla Pana Ryszarda. Nie miałem wcześniejszego kontaktu, jeśli chodzi o jazdę samochodem, a już od pierwszych jazd miałem dobre nastawienie. Pan Ryszard jest naprawdę instruktorem z powołania, ze świetnym podejściem i wspaniałymi cechami osobowości. Dostałem wiele wskazówek co do jazdy, a każdy popełniony przeze mnie błąd był na spokojnie omawiany, dzięki czemu panowała rewelacyjna atmosfera i nie ciążyła na mnie żadna presja. Myślę, że nikt lepiej by mnie nie przygotował do egzaminu, czego dowodem jest to, że udało mi się zdać za pierwszym razem :) Panu Michałowi również serdecznie dziękuję za ostatnie jazdy, dzień przed egzaminem :) Serdecznie pozdrawiam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Główczyk

Damian Główczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie róbmy jaj XD

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Bil

Magda Bil
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę pana Jurka, a w szczególności instruktora pana Michała! Wszystko dokładnie tłumaczy i ma sporo cierpliwości.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabi Romanek

Gabi Romanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy!!! Szczególne podziękowania dla Pana Ryszarda, dzięki któremu udało się zdać egzamin za pierwszym razem. Instruktor z powołania. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak