Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski

 381 opinii w tym 221 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski
ul. Długosza 51
33-300 Nowy Sącz

Kontakt

Opis

Najlepszy Ośrodek w powiecie nowosądeckim Ranking ogłoszony przez MORD Nowy Sącz
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Królowa Górna 67, 33-334 Kamionka Wielka

tel: 509458035

Kamionka Wielka

ul. Rynek 14, 33-330 Grybów

tel: 573223025

Grybów

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak RS 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Renault Premium)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Transit)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Karolina P .......a ip: 83.27.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, miła atmosfera i ciekawe wykłady. Z całego serca polecam Pana Michała, najlepszy instruktor, każda jazda to sama przyjemność i zero stresu. Świetne przygotowanie do egzaminu, polecam gorąco wszystkim!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria B ..l ip: 83.10.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Wykłady bardzo ciekawe i naprawdę uczą. Mili i wyrozumiali instruktorzy. Zero stresu. Szczególnie polecam pana Michała bo super przygotował mnie do egzaminu i jazda z nim to sama przyjemność!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz M ...r ip: 37.47.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Я мав задоволення кататися з двома інструкторами, обидва вони фантастичні. Рекомендую всім. Miałem przyjemność jeździć z dwoma instruktorami, oboje fantastyczni. Każdemu polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper M .... ip: 37.47.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołe jazdy Jurka Ptaszkowskiego moge polecić z czystym sumieniem. Kadra profesjonalnych instruktorów z przyjemnym nastawieniem do kursantów z pewnoscią przygotuje nawet tych mniej utalentowanych kandydatów. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriela B ....z ip: 176.111.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki zaledwie dwóm godzinom jazd doszkalajacych z Panem Ryśkiem w szkole jazdy u Pana Jurka Ptaszkowskiego, czułam się w pełni usatysfakcjonowana i przygotowana na podejście do egzaminu, co z kolei wpłynęło na jego pozytywny wynik. Zdecydowanie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja D ... ip: 46.204.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Podejście bardzo dobre, pan Ryszard bardzo miły, polecam go dzięki niemu zdałam. Panuje bardzo dobra atmosfera. Polecam bardzo z całego serca ❤️!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena T ......k ip: 37.47.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tą szkole jazdy! W szczególności Pana Ryśka dzięki któremu zdałam prawo jazdy za 1 razem! Super atmosfera i bardzo mili instruktorzy! POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Ewelina K ........j ip: 85.219.203.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca! W szczególności Pana Michała! Prawdziwy nauczyciel, poświeca Ci 100% uwagi, wychwytuje błędy, tłumaczy co jak działa i dlaczego, testuje Twoje umiejętności. Mega profesjonalna i przyjazna atmosfera! Lekcje zaplanowane i przemyślane pod indywidualne potrzeby kursanta. Nowoczesne podejście a nie żeby tylko zdać! Pełen podziw i wdzięczność! Dziękuję!

+ Zaletyinstruktor “z powołania”
- Wadybrak

Kuba O .....k ip: 83.22.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ocena ogólna

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna O ....t ip: 83.27.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie, polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Emilia W ......a ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Michała!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna T .......... ip: 195.116.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i profesjonalne przygotowanie. Bardzo polecam tą szkołę i instruktora Pana Michała .

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia S ...a ip: 37.47.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w małopolskim nie widzę lepszej. Dobra nauka zdałam egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adrian T ...... ip: 37.47.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajebista szkoła jazdy i najlepszy instruktor Michał

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena L .......a ip: 185.175.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam super podejście do kursantów. Polecam Pana Michała opanowany dobrze tłumaczy i duża cierpliwość. Jeszcze raz dziękuję i polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Joanna G ....l ip: 185.188.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia!Wykłady są bardzo ciekawie prowadzone przez Pana Jurka. Jazdy odbywały się w bardzo przyjaznej i wesołej atmosferze. Egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki najlepszemu instruktorowi Panu Ryszardowi. Świetne przygotowanie i pełen profesjonalizm ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jan I ......i ip: 31.0.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre przygotowanie, świetne podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sara Z .......a ip: 83.27.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim! Świetne przygotowanie i odpowiednie podejście do kursanta! Szczególnie polecam instruktora pana Michała!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia J .....k ip: 5.173.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Michal jak najbardziej polecam z nim kurs, rzetelny i bardzo miły. Umiejętnie przekazuje naistotniejsza wiedze. Jestem w 100% zadowolona z wyboru tej szkoły.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara G ..... ip: 37.248.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy i godny polecenia instruktor tylko Pan Michał !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Monika P ..... ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Polsce. A dzięki instruktorowi panu Markowi zdałam za pierwszym razem, bardzo miła atmosfera i super podejście, gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Norbert P .......a ip: 31.0.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołe oraz instruktorów a szczegolnie pana Michała. Na jazdach jak i na wykladach bardzo miła atmosfera.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Kamińska

Justyna Kamińska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 06.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ośrodek szkoleniowy, mili instruktorzy, zdane za 1. Czego chcieć więcej!!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Grzegorz J .......i ip: 212.244.28.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła.

+ Zaletyprofesjonalizm
- Wadybrak

Sylwia S ..t ip: 83.22.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła! Świetna atmosfera, mili instruktorzy! :) świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Robert F ....n ip: 5.173.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna P ....k ip: 217.98.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub K ...b ip: 176.111.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady z panem Jurkiem to najlepsze przygotowanie, ktore wchodzi w głowę. Za to instruktor Michał to świetny gość, który idealnie przygotuje do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz S ......a ip: 46.134.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil K ....k ip: 37.248.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne podejście mili instruktorzy jedna z najlepszych szkół!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak