Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski

 404 opinie w tym 234 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski
ul. Długosza 51
33-300 Nowy Sącz

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@O%C5%9....Pokaż adres

Opis

Najlepszy Ośrodek w powiecie nowosądeckim Ranking ogłoszony przez MORD Nowy Sącz
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Królowa Górna 67, 33-334 Kamionka Wielka

tel: 509458035

Kamionka Wielka

ul. Rynek 14, 33-330 Grybów

tel: 573223025

Grybów

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Baleno)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
5 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak RS 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Renault Premium)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

-

ul. Długosza 51

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Ford Transit)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Izabela K ....k ip: 188.147.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ten ośrodek super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu . Polecam szczególnie Pana Michała bardzo dobrze tłumaczy i daje cenne rady :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daria R ..... ip: 31.0.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera. Dzięki Panu Michałowi i Ryszardowi zdałam za pierwszym razem. Bardzo polecam!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga K ....k ip: 37.47.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowni instruktorzy! Dzięki panu Michałowi zdane za pierwszym razem! Bardzo polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wiktoria P .....g ip: 37.47.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła i instruktorzy! Na jazdy chodziłam z wielką przyjemnością, szczególnie polecam pana Ryszarda i pana Michała- pełen profesjonalizm i świetne podejście do kursanta. Polecam serdecznie!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja K .........a ip: 188.146.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowna atmosfera i pełen profesjonalizm! Lekcje z takim instruktorem jak Pan Ryszard to czysta przyjemność. Mnóstwo cennych wskazówek, które z pewnością przydadzą się na egzaminie. Z całego serduszka polecam????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria S ...... ip: 37.47.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy. Bardzo miła atmosfera i super instruktorzy. Potrafią świetnie wytłumaczyć i jazdy mijają w luźnej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marcin F ........z ip: 83.10.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, wspaniali instruktorzy, potrafiący świetnie wytłumaczyć i przygotować do egzaminu. Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Karolina W W ip: 37.248.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam, w szczególności Pana Ryszarda. Lekcje jazdy prowadzone bezstresowo, w miłej atmosferze ,mnóstwo złotych rad które przydadzą się na egzamine , świetne podejście do kursanta

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kuba D ....z ip: 37.248.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, miła atmosfera na kursach. A jazdy polecam brać z Panem Ryszardem, mega pomocny i miły Pan. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia K .........k ip: 31.0.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie ośedek szkolenia! Super instruktorzy, jak i ciekawe wykłady

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina P .......a ip: 83.27.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, miła atmosfera i ciekawe wykłady. Z całego serca polecam Pana Michała, najlepszy instruktor, każda jazda to sama przyjemność i zero stresu. Świetne przygotowanie do egzaminu, polecam gorąco wszystkim!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria B ..l ip: 83.10.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę. Wykłady bardzo ciekawe i naprawdę uczą. Mili i wyrozumiali instruktorzy. Zero stresu. Szczególnie polecam pana Michała bo super przygotował mnie do egzaminu i jazda z nim to sama przyjemność!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz M ...r ip: 37.47.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Я мав задоволення кататися з двома інструкторами, обидва вони фантастичні. Рекомендую всім. Miałem przyjemność jeździć z dwoma instruktorami, oboje fantastyczni. Każdemu polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper M .... ip: 37.47.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołe jazdy Jurka Ptaszkowskiego moge polecić z czystym sumieniem. Kadra profesjonalnych instruktorów z przyjemnym nastawieniem do kursantów z pewnoscią przygotuje nawet tych mniej utalentowanych kandydatów. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriela B ....z ip: 176.111.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki zaledwie dwóm godzinom jazd doszkalajacych z Panem Ryśkiem w szkole jazdy u Pana Jurka Ptaszkowskiego, czułam się w pełni usatysfakcjonowana i przygotowana na podejście do egzaminu, co z kolei wpłynęło na jego pozytywny wynik. Zdecydowanie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja D ... ip: 46.204.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Podejście bardzo dobre, pan Ryszard bardzo miły, polecam go dzięki niemu zdałam. Panuje bardzo dobra atmosfera. Polecam bardzo z całego serca ❤️!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena T ......k ip: 37.47.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tą szkole jazdy! W szczególności Pana Ryśka dzięki któremu zdałam prawo jazdy za 1 razem! Super atmosfera i bardzo mili instruktorzy! POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Ewelina K ........j ip: 85.219.203.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca! W szczególności Pana Michała! Prawdziwy nauczyciel, poświeca Ci 100% uwagi, wychwytuje błędy, tłumaczy co jak działa i dlaczego, testuje Twoje umiejętności. Mega profesjonalna i przyjazna atmosfera! Lekcje zaplanowane i przemyślane pod indywidualne potrzeby kursanta. Nowoczesne podejście a nie żeby tylko zdać! Pełen podziw i wdzięczność! Dziękuję!

+ Zaletyinstruktor “z powołania”
- Wadybrak

Kuba O .....k ip: 83.22.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ocena ogólna

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna O ....t ip: 83.27.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie, polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Emilia W ......a ip: 5.173.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Michała!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna T .......... ip: 195.116.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i profesjonalne przygotowanie. Bardzo polecam tą szkołę i instruktora Pana Michała .

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia S ...a ip: 37.47.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w małopolskim nie widzę lepszej. Dobra nauka zdałam egzamin za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adrian T ...... ip: 37.47.77.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajebista szkoła jazdy i najlepszy instruktor Michał

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena L .......a ip: 185.175.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam super podejście do kursantów. Polecam Pana Michała opanowany dobrze tłumaczy i duża cierpliwość. Jeszcze raz dziękuję i polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Joanna G ....l ip: 185.188.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia!Wykłady są bardzo ciekawie prowadzone przez Pana Jurka. Jazdy odbywały się w bardzo przyjaznej i wesołej atmosferze. Egzamin zdany za pierwszym razem, dzięki najlepszemu instruktorowi Panu Ryszardowi. Świetne przygotowanie i pełen profesjonalizm ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jan I ......i ip: 31.0.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre przygotowanie, świetne podejście do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sara Z .......a ip: 83.27.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim! Świetne przygotowanie i odpowiednie podejście do kursanta! Szczególnie polecam instruktora pana Michała!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia J .....k ip: 5.173.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Michal jak najbardziej polecam z nim kurs, rzetelny i bardzo miły. Umiejętnie przekazuje naistotniejsza wiedze. Jestem w 100% zadowolona z wyboru tej szkoły.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara G ..... ip: 37.248.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy i godny polecenia instruktor tylko Pan Michał !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak