Ośrodek szkolenia kierowców Jurek Ptaszkowski (194)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2021

Sebastian Michulec

Sebastian Michulec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2021

Liliana Radzik

Liliana Radzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Pan Rysiek instruktor z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2021

Magdalena T ......k ip: 37.47.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo serdecznie polecam tą szkole jazdy! W szczególności Pana Ryśka dzięki któremu zdałam prawo jazdy za 1 razem! Super atmosfera i bardzo mili instruktorzy! POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.04.2021

Magda Tomasiak

Magda Tomasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Dzięki Panu Ryśkowi zdane za pierwszym razem! Super atmosfera, mili instruktorzy i przede wszystkim nauka jazdy na bardzo wysokim poziomie! POLECAM!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.04.2021

Sebastian Witowski

Sebastian Witowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.04.2021

Ewelina K ........j ip: 85.219.203.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca! W szczególności Pana Michała! Prawdziwy nauczyciel, poświeca Ci 100% uwagi, wychwytuje błędy, tłumaczy co jak działa i dlaczego, testuje Twoje umiejętności. Mega profesjonalna i przyjazna atmosfera! Lekcje zaplanowane i przemyślane pod indywidualne potrzeby kursanta. Nowoczesne podejście a nie żeby tylko zdać! Pełen podziw i wdzięczność! Dziękuję!

Plusy

instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2021

Róża Klimek

Róża Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam !!! Najlepsza szkoła nauki jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2021

Kuba O .....k ip: 83.22.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Ocena ogólna

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.04.2021

Jakub Sekuła

Jakub Sekuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre, profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Instruktor z powołania. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2021

Zuzanna Urlik

Zuzanna Urlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu oraz do późniejszej jazdy. Genialna atmosfera oraz najlepszy instruktor Pan Michał. Gorąco polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.04.2021

Zuzanna O ....t ip: 83.27.15.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre przygotowanie, polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.04.2021

Kuba Kruczek

Kuba Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Porządne przygotowanie, instruktor z powołania

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2021

Paweł Rodak

Paweł Rodak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, atmosfera w niej jest luźna i przyjazna. Zdanie egzaminów za pierwszym razem to w dużej mierze zasługa Pana Michała, nie popełniłem żadnego błędu. Ośrodek ten polecam każdemu, kto ceni sobie profesjonalizm i niezawodność. Pozdrawiam serdecznie. !!!❤

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2021

Kuba Migacz

Kuba Migacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.03.2021

Kuba Jachowicz

Kuba Jachowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.03.2021

Natalia Smoła

Natalia Smoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady. Przyjemna atmosfera i mili instruktorzy. Polecam każdemu! Dzięki panu Ryśkowi zdane za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2021

Kamil Dyl

Kamil Dyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam każdemu tę szkołę jazdy, bardzo mili instruktorzy i zawsze pomocna pani Gosia z biura. Szczególnie podziękowania dla Pana Michała dzięki któremu udało się zdać bezbłędnie egzamin praktyczny za pierwszym. Polecam i pozdrawiam ❤️!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2021

Paulina Święs

Paulina Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super atmosfera, bez stresu. Szkoła zapewnia świetne przygotowanie szczególnie dzięki Panu Michałowi, które pozwala zdać egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2021

Paulina Kudrawczuk

Paulina Kudrawczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera i mili instruktorzy, szczególne podziękowania dla Pana Michała, dzięki któremu udało mi się zdać za pierwszym razem! Polecam każdemu, kto dopiero zaczyna swoją przygodę z prawem jazdy lub potrzebuje dodatkowych godzin!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.03.2021

Wiola Suflita

Wiola Suflita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na wykładach wszystko jest dobrze tłumaczone. Na jazdach bardzo miła atmosfera. Instruktorzy jazdy bardzo dobrze wszystko tłumaczą. Chętnie odpowiadają na pytania. Bardzo pomocni. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2021

Desi Brinzi

Desi Brinzi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady super bardzo przyjemna atmosfera , zawsze pomogą w każdej sytuacji , żadnego problemu z kontaktem , instruktorzy bardzo fajni super atmosfera .

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2021

Asia Adamik

Asia Adamik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tę szkołę jazdy, pan Rysiu bawi i uczy. Egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2021

Kuba Krok

Kuba Krok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Ciekawe wykłady, Miła atmosfera Świetne podejście do kursanta, Pan Michał najlepszy instruktor bardzo polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2021

Michał Biedroń

Michał Biedroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, fajna atmosfera- bez stresu. Zdane za 1 razem po jazdach z panem Michałem! Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2021

Izabela Roszczyńska

Izabela Roszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2021

Ela Jaku

Ela Jaku
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola! Pan Michał jest zajefajny!!!! bardzo zaangażowany, super tlumaczy,dodaje wiary w siebie, polecam każdemu, egzamin zdany za 1 razem!!!! dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2021

Weronika Iwan

Weronika Iwan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej zasłużone 5 gwiazdek dla tej szkoły jazdy. Na wykładach dużo przydatnej wiedzy i miła atmosfera. Jazdy odbywałam z Panem Michałem, najlepszy instruktor na świecie, dzięki niemu zdane za pierwszym :D Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2021

Ola Karacz

Ola Karacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkole jazdy, zdane za pierwszym razem dzięki pomocy Pana Michała.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2021

Ewa Malaga

Ewa Malaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam te szkołę jazdy i instruktora p. Michała!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2021

Sabina Dziedzic

Sabina Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor p. Rysiek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak