Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski (232)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2022

Dominik Gawlik

Dominik Gawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, szczególnie pana Michała za miłą atmosferę i super jazdy. Zdane za pierwszym!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2022

Kamil Lelito

Kamil Lelito
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Rysia. Zdane za pierwszym razem, bez żadnych błędów. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2022

Piotrek Barnach

Piotrek Barnach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie, dziękuję Panu Ryszardowi za świetne przygotowanie do egzaminu. Zdałem za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.06.2022

Weronika Krok

Weronika Krok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Wykłady jak i jazdy prowadzone są w przyjaznej i profesjonalnej atmosferze!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2022

Dominik Spólnik

Dominik Spólnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, pozdrawiam Pana Ryśka za fachowe przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym!! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2022

Izabela K ....k ip: 188.147.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam ten ośrodek super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu . Polecam szczególnie Pana Michała bardzo dobrze tłumaczy i daje cenne rady :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2022

Klaudia Dzik

Klaudia Dzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie ten ośrodek szkolenia! Panuje tam super atmosfera, wspaniali instruktorzy, umiejący świetnie wytłumaczyć i przygotować do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2022

Daria R ..... ip: 31.0.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera. Dzięki Panu Michałowi i Ryszardowi zdałam za pierwszym razem. Bardzo polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.04.2022

Robert Święs

Robert Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.03.2022

Katarzyna Poręba

Katarzyna Poręba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i wspaniała atmosfera. Polecam szczególnie Pana Michała, który na spokojnie wszystko wytłumaczy i super przygotuje do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.03.2022

Michał Kachniarz

Michał Kachniarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super atmosfera. Wykłady jak i jazdy były czystą przyjemnością. Pan Michał był moim kluczem do sukcesu !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2022

Kinga K ....k ip: 37.47.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cudowni instruktorzy! Dzięki panu Michałowi zdane za pierwszym razem! Bardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2022

Wiktoria P .....g ip: 37.47.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła i instruktorzy! Na jazdy chodziłam z wielką przyjemnością, szczególnie polecam pana Ryszarda i pana Michała- pełen profesjonalizm i świetne podejście do kursanta. Polecam serdecznie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.01.2022

Patrycja K .........a ip: 188.146.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Cudowna atmosfera i pełen profesjonalizm! Lekcje z takim instruktorem jak Pan Ryszard to czysta przyjemność. Mnóstwo cennych wskazówek, które z pewnością przydadzą się na egzaminie. Z całego serduszka polecam????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2022

Wiktoria S ...... ip: 37.47.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę jazdy. Bardzo miła atmosfera i super instruktorzy. Potrafią świetnie wytłumaczyć i jazdy mijają w luźnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.12.2021

Marcin F ........z ip: 83.10.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, wspaniali instruktorzy, potrafiący świetnie wytłumaczyć i przygotować do egzaminu. Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2021

Karolina W W ip: 37.248.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam, w szczególności Pana Ryszarda. Lekcje jazdy prowadzone bezstresowo, w miłej atmosferze ,mnóstwo złotych rad które przydadzą się na egzamine , świetne podejście do kursanta

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2021

Wojtek Lajdanowicz

Wojtek Lajdanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy! Miła atmosfera i wielkie zangażowanie A przede wszystkim dobra nauka i szczerość słowa. Jeżeli jazdy to Tylko z Panem Ryszardem, zna się na rzeczy i potrafi wiele pokazać i nauczyć dobrze wytłumaczyć.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.11.2021

Kuba D ....z ip: 37.248.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy, miła atmosfera na kursach. A jazdy polecam brać z Panem Ryszardem, mega pomocny i miły Pan. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.11.2021

Sylwia Grybel

Sylwia Grybel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy, ponieważ nauka tutaj to gwarancja nie tylko zdania egzaminu, ale też wspaniałej, luźnej atmosfery na każdym etapie kursu. Pani w biurze w Nowym Sączu zawsze miła, uprzejma i służąca pomocą, Pan Jurek prowadzi wykłady w sposób ciekawy i zapadający w pamięć. Szczególnie polecam jazdy z Panem Michałem, instruktorem z powołania, który prowadzi lekcje jazdy bezstresowo, przez co czas leci zaskakująco szybko i często jest zabawnie, a nauka z nim to sama przyjemność. Pełen profesjonalizm!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 04.11.2021

Natalia K .........k ip: 31.0.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie ośedek szkolenia! Super instruktorzy, jak i ciekawe wykłady

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2021

Wiktoria Sroka

Wiktoria Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie <3 Tak ciekawych wykładów jakie przeprowadzi legendarny Pan Jurek nigdzie indziej nie znajdziecie. Pomimo tego że to były wykłady wiem że zapamiętam je do końca życia poprzez charyzmę i podejście do świata Pana Jurka :) Najserdeczniej polecam jazdy z Panem Michałem, który posiada w sobie wiele cierpliwości, bardzo dobrze i efektownie przekuje wiedzę. Te 30 godzin jazd dużo mnie nauczyło. Jestem bardzo szczęśliwa że akurat wybrałam tą szkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2021

Karolina P .......a ip: 83.27.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, miła atmosfera i ciekawe wykłady. Z całego serca polecam Pana Michała, najlepszy instruktor, każda jazda to sama przyjemność i zero stresu. Świetne przygotowanie do egzaminu, polecam gorąco wszystkim!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.10.2021

Agata Lichoń

Agata Lichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Mili instruktorzy, cierpilwi i potrafią wiele nauczyć! A w szczególności polecam Pana Ryśka ponieważ umie podejść do każdego z wyrozumieniem! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.09.2021

Wiktoria B ..l ip: 83.10.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę. Wykłady bardzo ciekawe i naprawdę uczą. Mili i wyrozumiali instruktorzy. Zero stresu. Szczególnie polecam pana Michała bo super przygotował mnie do egzaminu i jazda z nim to sama przyjemność!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2021

Beata Mikołajczyk

Beata Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę. Wykłady są prowadzone w bardzo ciekawy sposób przez Pana Jurka. W szczególności polecam Pana Michala, ktory bardzo dobrze tłumaczy to, co  niezrozumiałe. Jazda z nim to czysta przyjemność i jest bezstresowa. Instruktor z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2021

Ala Durlak

Ala Durlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, ciekawie przeprowadzane wykłady przez Pana Jurka, super instruktorzy w szczególności Pan Michał wszystko wytłumaczy, cierpliwy, świetnie przygotuje do egzaminu. Polecam!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2021

Beata Lichoń

Beata Lichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, ciekawe wykłady, mili, cierpliwi i profesjonalni instruktorzy, każdy świetnie uczy jazdy od podstaw

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2021

Michał Polański

Michał Polański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Ryśka bardzo miła atmosfera podczas jazd oraz profesjonalizm. Na wykłady chodziłem z zaciekawieniem pan Jurek bardzo fajnie przeprowadzał wykłady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2021

Radek Gruca

Radek Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecania, bardzo dobrzy instruktorzy w szczególności dziękuje panu Jackowi za wyszkolenie, super atmosferę i cierpliwość. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak