Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski (294)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2024

Maciej Rak

Maciej Rak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Ryszarda, najlepszy instruktor, wszystko dobrze i jasno tłumaczy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.04.2024

Małgorzata P ......k ip: 195.116.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Pana Ryśka najlepszy instruktor pod słońcem, wszystko wytłumaczy, cierpliwy.Najlepsza szkoła jazdy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.03.2024

Robert Mirek

Robert Mirek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Ryszarda

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2024

Ula Piszczek

Ula Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, pan Michał najlepszy instruktor

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.03.2024

Kacper Kożuch

Kacper Kożuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Ryszarda bardzo dobrze przygotowuje do jazdy, potrafi wszystko wytłumaczyć, miła atmosfera, najlepszy instruktor pod słońcem. Polecam ze szczerego serca.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2024

Rafał O ....y ip: 83.26.29.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam, Pan Łukasz odpowiednio przygotował mnie do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2024

Wiktoria Kotas

Wiktoria Kotas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Ryszarda, wspaniały instruktor, zdane przy nim za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2024

Jakub Gruca

Jakub Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Ryszarda bardzo miły instruktor jazdy i bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2024

D ...........s ip: 5.173.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam Pana Ryszarda potrafi wytłumaczyć , zdałam za pierwszym razem bez problemu !

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2024

Konrad Fabis

Konrad Fabis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam zdałem za pierwszym razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.01.2024

Mateusz Bielatowicz

Mateusz Bielatowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Łukasz Sułkowski świetny i wyrozumiały instruktor. Gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2024

Klaudia J .. ip: 185.203.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Super szkoła jazdy ✨ Najlepszy instruktor pod słońcem Pan Michał

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2024

Mariola J ........ ip: 83.29.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła i najlepszy na świecie instruktor Pan Ryszard :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2023

Julia P ......... ip: 83.4.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca! Bardzo miła i przyjemna atmosfera. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Świetne podejście, Pan Michał trafnie przekazuje swoją wiedzę. Zdałam egzamin bez problemu. Szczerze polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.12.2023

Karolina P .........a ip: 185.25.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam serdecznie! Profesjonalna nauka i podejście do kursantów. Szczególnie polecam Pana Michała ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2023

Magda Gawlak

Magda Gawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze bardzo polecam! Uczęszczanie na jazdy było przyjemnością. Lepszego instruktora niż Pan Ryszard nie mogłam sobie wymarzyć.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2023

Dominika Luksa

Dominika Luksa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! Profesjonalne podejście, bardzo dobra organizacja zajęć praktycznych, szybka komunikacja i pomoc w sprawach związanych z kursem. W szczególności polecam Pana Michała!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2023

Kamil U .......i ip: 104.28.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy tak samo najlepszy instruktor Pan Ryszard polecam!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2023

Marlena Legutko

Marlena Legutko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam! Idealne przygotowanie do egzaminu, bez stresu i fajna atmosfera zarówno na jazdach, jak i na wykładach. Wszystkie manewry do perfekcji przećwiczone na placu oraz na mieście. Szczególnie polecam pana Michała.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2023

Łukasz C ...a ip: 83.29.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam OSK Jurek. Mili instruktorzy, świetna nauka, wszystko na najwyższym poziomie. Szczególnie polecam pana Ryszarda.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.11.2023

Magdalena Gruca

Magdalena Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam OSK Jurek. Mili instruktorzy, świetna nauka, wszystko na najwyższym poziomie. Szczególnie polecam pana Michała.

Plusy

ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2023

Jakub G ........k ip: 195.117.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy

Plusy

elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2023

Bartosz Z ....k ip: 37.47.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.11.2023

Emilka Nowak

Emilka Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przygotowanie do egzaminu bez stresu i na spokojnie ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2023

Jakub Święs

Jakub Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym Polecam Pana Ryśka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2023

Martyna Hełmecka

Martyna Hełmecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna nauka w szczególności bardzo polecam P.Michała

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.10.2023

Monika S ....... ip: 195.116.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady ciekawe, instruktorzy mili i profesjonalni. Szczególnie polecam Pana Ryszarda!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2023

Wiktor W ..... ip: 37.47.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam, instruktor potrafił z cierpliwością powtarzać wszystkie manewry, godziny jazd zawsze mogłem dostosować pod siebie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.10.2023

Agnieszka Polek

Agnieszka Polek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!! Nauczyłam się wszystkich manewrów na placu, a także wiedziałam na co zwracać uwagę będąc na mieście dzięki czemu udało się zdać egzamin za pierwszym razem. W szczególności polecam Pana Łukasza!!✨

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.10.2023

Magda Motyka

Magda Motyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Profesjonalna nauka i podejście do kursantów. Szczególnie polecam P.Jacka

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak