Ośrodek Szkolenia Kierowców Jurek Ptaszkowski (221)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2021

Wiktoria Sroka

Wiktoria Sroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie <3 Tak ciekawych wykładów jakie przeprowadzi legendarny Pan Jurek nigdzie indziej nie znajdziecie. Pomimo tego że to były wykłady wiem że zapamiętam je do końca życia poprzez charyzmę i podejście do świata Pana Jurka :) Najserdeczniej polecam jazdy z Panem Michałem, który posiada w sobie wiele cierpliwości, bardzo dobrze i efektownie przekuje wiedzę. Te 30 godzin jazd dużo mnie nauczyło. Jestem bardzo szczęśliwa że akurat wybrałam tą szkołę :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2021

Karolina P .......a ip: 83.27.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, miła atmosfera i ciekawe wykłady. Z całego serca polecam Pana Michała, najlepszy instruktor, każda jazda to sama przyjemność i zero stresu. Świetne przygotowanie do egzaminu, polecam gorąco wszystkim!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.10.2021

Agata Lichoń

Agata Lichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Mili instruktorzy, cierpilwi i potrafią wiele nauczyć! A w szczególności polecam Pana Ryśka ponieważ umie podejść do każdego z wyrozumieniem! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.09.2021

Wiktoria B ..l ip: 83.10.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę. Wykłady bardzo ciekawe i naprawdę uczą. Mili i wyrozumiali instruktorzy. Zero stresu. Szczególnie polecam pana Michała bo super przygotował mnie do egzaminu i jazda z nim to sama przyjemność!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2021

Beata Mikołajczyk

Beata Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę. Wykłady są prowadzone w bardzo ciekawy sposób przez Pana Jurka. W szczególności polecam Pana Michala, ktory bardzo dobrze tłumaczy to, co  niezrozumiałe. Jazda z nim to czysta przyjemność i jest bezstresowa. Instruktor z powołania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2021

Ala Durlak

Ala Durlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, ciekawie przeprowadzane wykłady przez Pana Jurka, super instruktorzy w szczególności Pan Michał wszystko wytłumaczy, cierpliwy, świetnie przygotuje do egzaminu. Polecam!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2021

Beata Lichoń

Beata Lichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, ciekawe wykłady, mili, cierpliwi i profesjonalni instruktorzy, każdy świetnie uczy jazdy od podstaw

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2021

Michał Polański

Michał Polański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam pana Ryśka bardzo miła atmosfera podczas jazd oraz profesjonalizm. Na wykłady chodziłem z zaciekawieniem pan Jurek bardzo fajnie przeprowadzał wykłady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2021

Radek Gruca

Radek Gruca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecania, bardzo dobrzy instruktorzy w szczególności dziękuje panu Jackowi za wyszkolenie, super atmosferę i cierpliwość. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2021

Aneta Gryboś

Aneta Gryboś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia a szczególnie instruktor Pan Rysiek, jego cierpliwość nie zna granic zawsze wytłumaczy wszystko spokojnie i umie stworzyć sympatyczną atmosferę przy której nie ma rzeczy nie możliwych przy jeździe

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.09.2021

Justyna Gurba

Justyna Gurba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę Pana Jurka. Świetna atmosfera na wykładach, jak i na jazdach! Doskonałe przygotowanie do egzaminu, za które dziękuje panu Jackowi i Michałowi. Byli przemili i bardzo cierpliwi ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2021

Janek Szczepanik

Janek Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady z Panem Jurkiem to przyswojenie wiadomości w sposób, w który nie da się ich zapomnieć. Jazdy z Panem Michałem to bardzo miłe, śmieszne a co najważniejsze profesjonalne 28 godzin, podczas których nauczył mnie podstaw jazdy samochodem. Bardzo polecam wszystkim!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.08.2021

Ola Święs

Ola Święs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Pana Jurka Ptaszkowskiego. Szczególne podziękowania dla Pana Ryszarda, który wszystko dokładnie tłumaczy i bardzo pozytywnie podchodzi do każdego kursanta. Zdecydowanie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.08.2021

Aleksandra Sekuła

Aleksandra Sekuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.08.2021

Gabriela Główczyk

Gabriela Główczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z panem Michałem jazda to przyjemność. Zna się na swojej pracy, świetnie tłumaczy i z cierpliwością podchodzi do każdego kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2021

Tymoteusz Jarzębak

Tymoteusz Jarzębak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałbym zdecydowanie polecić Szkołę Jazdy Pana Jurka Ptaszkowskiego. Szczególne podziękowania za naukę dla Pana Ryszarda. Nie miałem wcześniejszego kontaktu, jeśli chodzi o jazdę samochodem, a już od pierwszych jazd miałem dobre nastawienie. Pan Ryszard jest naprawdę instruktorem z powołania, ze świetnym podejściem i wspaniałymi cechami osobowości. Dostałem wiele wskazówek co do jazdy, a każdy popełniony przeze mnie błąd był na spokojnie omawiany, dzięki czemu panowała rewelacyjna atmosfera i nie ciążyła na mnie żadna presja. Myślę, że nikt lepiej by mnie nie przygotował do egzaminu, czego dowodem jest to, że udało mi się zdać za pierwszym razem :) Panu Michałowi również serdecznie dziękuję za ostatnie jazdy, dzień przed egzaminem :) Serdecznie pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.08.2021

Mateusz M ...r ip: 37.47.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Я мав задоволення кататися з двома інструкторами, обидва вони фантастичні. Рекомендую всім. Miałem przyjemność jeździć z dwoma instruktorami, oboje fantastyczni. Każdemu polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2021

Damian Główczyk

Damian Główczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie róbmy jaj XD

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2021

Magda Bil

Magda Bil
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę pana Jurka, a w szczególności instruktora pana Michała! Wszystko dokładnie tłumaczy i ma sporo cierpliwości.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2021

Kacper M .... ip: 37.47.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkołe jazdy Jurka Ptaszkowskiego moge polecić z czystym sumieniem. Kadra profesjonalnych instruktorów z przyjemnym nastawieniem do kursantów z pewnoscią przygotuje nawet tych mniej utalentowanych kandydatów. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2021

Gabi Romanek

Gabi Romanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy!!! Szczególne podziękowania dla Pana Ryszarda, dzięki któremu udało się zdać egzamin za pierwszym razem. Instruktor z powołania. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2021

Dorota Filip

Dorota Filip
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Pana Jurka Ptaszkowskiego. Panuje tam bardzo dobra atmosfera, zarówno na wykładach, jak i na jazdach. W drodze na egzamin czułam się w pełni przygotowana i gotowa do jazdy, a to wszystko dzięki Panu Ryśkowi. Jego spokój, cierpliwość i przede wszystkim bardzo konkretne podejście do kursanta pozwoliło mi zdać za pierwszym razem. Warto również wspomnieć o Pani Gosi z biura, która zawsze z uśmiechem na ustach, szybko i łatwo pomoże załatwić wszystkie formalności.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.07.2021

Gabriela B ....z ip: 176.111.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki zaledwie dwóm godzinom jazd doszkalajacych z Panem Ryśkiem w szkole jazdy u Pana Jurka Ptaszkowskiego, czułam się w pełni usatysfakcjonowana i przygotowana na podejście do egzaminu, co z kolei wpłynęło na jego pozytywny wynik. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

Klaudia Szambelan

Klaudia Szambelan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Pana Jurka Ptaszkowstkiego w szczególności Pana Michała, który jest bardzo cierpliwy i tłumaczy wszystko krok po kroku. Świetnie przygotował mnie do egzaminu i dzięki niemu zdałam za pierwszym razem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.07.2021

Wojciech Szewczyk

Wojciech Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołe jazdy Jurka Ptaszkowskie moge polecić z czystym sumieniem. Kadra profesjonalnych instruktorów z przyjemnym nastawieniem do kursantów z pewnoscią przygotuje nawet tych mniej utalentowanych kandydatów.Sedecznje polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2021

Mateusz Pociecha

Mateusz Pociecha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.07.2021

Zuzia Tarasek

Zuzia Tarasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu jak i do późniejszej przygody z prowadzeniem pojazdu. Pan Ryszard przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu dzięki dobremu podejściu i bardzo dobrym tłumaczeniu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2021

Bartek Bodziony

Bartek Bodziony
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności Pana Ryśka. Egzamin zdany za pierwszym razem bez najmniejszego problemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.06.2021

Patrycja D ... ip: 46.204.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Podejście bardzo dobre, pan Ryszard bardzo miły, polecam go dzięki niemu zdałam. Panuje bardzo dobra atmosfera. Polecam bardzo z całego serca ❤️!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2021

Kamila Litzenberger

Kamila Litzenberger
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W Szkole Nauki Jazdy panuje miła atmosfera. Pan Michał wymiata ! Zajęcia prowadzi w sposób bezstresowy, dzięki niemu jazda staje się łatwa, prosta i przyjemna. Zawsze służy pomoc i chętnie tłumaczy rzeczy niezrozumiałe. Przy takim instruktorze oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem !

Plusy

brak

Minusy

brak