OSK WORD

 550 opinii w tym 366 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK WORD
ul. Rybny Rynek 1
86-300 Grudziądz

Opis

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW "WORD"Prowadzimy szkolenia na kat. AM,A,A1,A2, kwalifikacja wstępna, szkolenia okresowe. Zajęcia realizujemy na nowych pojazdach (takich jak na egzaminie), wykłady prowadzimy multimedialnie w systemie SPS (System Profesjonalnego Szkolenia)Wysoka jakość szkoleniaDla Państwa systematycznie podnosimy własne kwalifikacje, aby przekazywana wiedza była nie tylko aktualna, ale również podana w przystępny i zrozumiały sposób, który będzie skutkował na egzaminie na prawo jazdy.Zajęcia teoretyczneZajęcia teoretyczne prowadzimy przy użyciu nowoczesnych technik prezentacji i korzystamy z najlepszych na rynku materiałów dydaktycznych dla szkół nauki jazdy firmy e-kierowca.RatyDla Państwa wygody w naszej szkole płatności za kursy nauki jazdy można dokonywać również w systemie ratalnym, dostosowanym do potrzeb klienta.PojazdyNasza szkoła zapewnia tylko nowe pojazdy kat.B - Toyota Yaris 7 sztuk (model egzaminacyjny),kat.AM -Romet ZK50 2 sztuki (model egzaminacyjny), kat.A,A2 - motocykl Suzuki Gladius 3 sztuki (model egzaminacyjny). ObsługaStaramy się, aby obsługa naszych klientów była prowadzona na najwyższym poziomie i dawała możliwość jasnego i kompetentnego załatwienia sprawy, w tym zdobycia prawa jazdy.Zadowolenie z jazdy - gratis! :) Dokładamy wszelkich starań, aby nauka w naszej szkole nie była dla Państwa "złem koniecznym". Zależy nam, abyście Państwo wychodzili od nas zadowoleni no i .... z prawkiem.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Radosław Siciarek

Roman Sarnowski

Ryszard Ciechanowski

Jan Rygielski

Tomasz Soboczyński

Bartłomiej Osiewicz

Jerzy Kowalewski

Andrzej Babiński

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

21.06.2021

ul. Rybny Rynek 1

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius 650)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
aplikacja

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

21.06.2021

ul. Rybny Rynek 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris - nowy model)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
aplikacja

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

21.06.2021

ul. Rybny Rynek 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius 650 - 35kW)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
aplikacja

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

500 zł

21.06.2021

ul. Rybny Rynek 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
5 godzin (po 60 min) jazd (ROMET ZK 50)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
aplikacja

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1600 zł

21.06.2021

ul. Rybny Rynek 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125 - model egzaminacyjny)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
aplikacja

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Igor J .......i ip: 89.238.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Jerzy Kowalewski - znakomity instruktor. Dokładny, skrupulatny, słowny. Człowiek bez nerwów, doskonale przygotował mnie do egzaminu praktycznego - zaliczyłem za pierwszym podejściem - wszystkim polecam tego instruktora.

+ Zaletyinstruktor “z powołania”
- Wadybrak

Wiktoria S ...a ip: 89.238.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła, moim instruktorem był Pan Ryszard Ciechanowski. Nie spodziewałam się, że nauka może być tak przyjemna i bezstresowa. Pan Rysiu podchodzi do nauki spokojnie i profesjonalnie a do tego dba o każdy szczegół aby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jak ktoś nie wiedziałby jakiego instruktora wybrać to myślę, że problem rozwiązany. Polecam serdecznie.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daria P ........a ip: 46.215.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam instruktora pana Tomasza Soboczyńskiego. Pana Tomasza cechuje pełen profesjonalizm i świetne podejście do kursanta oraz anielska cierpliwość, i poczucie humoru, co sprawia, że jazdy upływają w ekspresowym tempie i super atmosferze. Pan Tomasz to najlepszy instruktor z pozytywną energią i doświadczeniem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta P .......a ip: 46.215.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ten grudziądzki ośrodek szkolenia kierowców! Część praktyczna z Panem Romanem od pierwszej godziny na najwyższym poziomie, multum wiedzy przekazanej w przystępny sposób, świetna atmosfera. Instruktor, który od razu wyłapuje słabe strony kursanta i szybko znajduje sposób na ich wyeliminowanie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Joanna B .......a ip: 188.146.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, instruktor Daniel Michalski właściwy człowiek na właściwym miejscu.Najlepszy !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Nikola K ...z ip: 31.0.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkole jazdy WORD. Teoria przeprowadzona w bardzo ciekawy i unikalny sposób z Panem Rafałem. Jazdy przebyte z Panem Danielem to czysta przyjemność. Zawsze uśmiechnięty, zabawny i jednocześnie potrafi wytłumaczyć wszystko dokładnie i zrozumiałe. Profesjonalnie i z zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Angelika P ........a ip: 176.221.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Janka, jest bardzo przyjazny i miły, potrafi dobrze wytłumaczyć wszelkie wątpliwości i zasady ruchu. Zdane za 1-szym razem, wykupione dodatkowe 4h przed egzaminem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Monika M ...j ip: 5.173.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo miła atmosfera, świetne podejście instruktorów. Polecam Pana Daniela Michalskiego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michał B ......i ip: 37.248.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i przyjazna atmosfera. Pan Tomek z którym miałem jazdy człowiek spokojny, wyrozumiały i każdego nauczy i przygotuje do zdania egzaminu za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia G ......a ip: 89.238.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam pana Ryszarda Ciechanowskiego :) Jazdy totalnie bez stresu i miłe podejście do kursanta. Wyrozumiały instruktor, wszystko profesjonalnie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata C ........a ip: 188.146.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo mocno polecam Pana Rysia! Złoty instruktor ❤️ Po dłuższej historii z prawkiem przeniosłam się z innej szkoły tylko na jazdy doszkalające i zdałam! Super atmosfera !!!!✨

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Angelika S ......k ip: 83.21.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam instruktora Pana Ryszarda Ciechanowskiego wszystko perfekcyjnie, dokładnie i na spokojnie wytłumaczy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał D .....k ip: 5.184.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Część teoretyczna została przeprowadzona prawidłowo i we wspaniałej atmosferze. Wszystkie informacje były szczegółowo opisywane przez instruktora. Kurs praktyczny był przeprowadzony również w bardzo pozytywnej atmosferze, pod okiem czujnego instruktora. Bardzo polecam Pana Rygielskiego, który świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego. Dzięki temu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. Gorąco polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Janina D ...........a ip: 89.238.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam WORD Grudziądz . Wspaniała atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Zwłaszcza instruktora Pana Rygielskiego Jana. z poczuciem humoru , cierpliwością i dobrze przekazujący wiedzę. Polecam Pana Jana. Emerytka Janina

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anita G ........ ip: 89.238.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam naukę jazdy Word, a w szczególności najlepszego instruktora pana Tomasza Soboczyńskiego, który cierpliwie przekazywał swoją wiedzę. Nie sztuką jest nauczyć jeździć, ale sztuką jest tak nauczyć, żeby zdać za pierwszym razem. Dziękuję

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina S ..........a ip: 94.254.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Roman Sarnowski to najlepszy instruktor. Dzięki niemu uwierzyłam w swoje możliwości poszłam na egzamin i zdałam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina G ..s ip: 37.47.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm! Instruktor Pan Roman Sarnowski mega zaangażowany! Dzięki Jego wiedzy, kompetencji i umiejętnościom egzamin zdany za pierwszym razem! Uczciwie, punktualnie i bardo elastycznie jeśli chodzi o planowanie części praktycznej kursu. Polecam!

+ Zaletydobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sonia K ......k ip: 5.173.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła jazdy. Polecam Pana Sarnowskiego. Najlepszy instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina P ........a ip: 89.238.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę oraz instruktora Pana Tomasza Soboczyńskiego. Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Hubert W .......... ip: 5.173.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miły pan Roman Sarnowski bardzo dobrze uczy i spokojnie . Zdałem dzięki niemu egzamin praktyczny za 1 razem , bardzo polecam tego instruktora jazdy ! Podsumowując Szkoła jazdy WORD to najlepszy wybór w Grudziądzu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sebastian Z ........i ip: 178.37.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam pana Sarnowskiego. Nauczy jak sobie radzić ze stresem za kierownicom oraz na co zwracać uwagę. W pojedzie panuje miła i spokojna atmosfera.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Miłosz O .......i ip: 46.238.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech L .........i ip: 94.40.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ukończyłem w tej szkole kursy kat. C oraz C+E. Jestem bardzo zadowolony, lecz 80% tego sukcesu to instruktor jazdy - p. Kazimierz. Serdecznie polecam tego instruktora!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria J ........ ip: 89.229.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Michalskiego,pełen profesjonalizm i jazdy w miłej atmosferze ????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin P ....k ip: 87.152.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do sprawy , pan Kwieciński super instruktor potrafiący dotrzeć do kursanta , polecam serdecznie .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja J ........ ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, polecam każdemu! Super instruktor Pan Michalski z poczuciem humoru i odpowiednią cierpliwością oraz darem do motywacji! ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Agnieszka R ...a ip: 37.47.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po 2 latach przerwy postanowiłam podejść do egzaminu. Z racji kompletnego wyzerowania umiejętności zanim przystąpiłam do egzaminu wkupiłam kilka godzin i trafiłam na Pana Rygielskiego. Okazał się moim najlepszym do tej pory nauczycielem! Nauczył mnie nie tylko jak "zdać egzamin" , ale udzielił mi bardzo dużo cennych lekcji przydatnych w życiu prawdziwych kierowców. On pierwszy nauczył mnie jak korzystać z lusterek (?!). Jeżeli Pan to czyta bardzo dziękuję za wszystko czego się mogłam od Pana nauczyć! Kilka godzin i egzamin zdany od ręki !! Dziadek Piłsudski czuwał :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela F .......... ip: 46.169.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Część teoretyczna kursu ciekawa i zadowalająca merytorycznie. Część praktyczna wyczerpuje temat, jeśli chodzi o przygotowanie do egzaminu. Miałam przyjemność szkolić się pod okiem Pana Daniela Michalskiego. Nauka w moim przypadku odbywała się od podstaw. Wszystko naprawdę super wytłumaczone, tak aby początkującemu było łatwo zrozumieć. Możliwe trasy egzaminacyjne, i nie tylko, również intensywnie wyjeżdżone. Polecam w 100%.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof H ....a ip: 89.238.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry ośrodek nauki jazdy. Na kursie praktycznym z P. Ryszardem Ciechanowskim jeździło mi się tak dobrze, że po 2 godzinach ciągle był głód prowadzenia auta ;) Wysokiej klasy profesjonalista. Polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena G ...z ip: 87.205.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę!!Pan Daniel Michalski cudotwórca !!!Z osoby ,która byla totalnym laikiem,bała się jeździć zrobił kierowcę i zdałam za pierwszym razem!!!!Super instruktor,motywator,człowiek ze specyficznym poczuciem humoru.Napewno lekcje jazdy będę długoo wspominać????????????.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak