Liczba odwiedzin: 2881 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK Szybcy i Niezawodni

  40 opinii w tym 23 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.03.2020

Patrycja Leśniak

Patrycja Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Szkoła naprawdę niezawodna. Bardzo cierpliwi instruktorzy. Dziękuję za atmosferę w trakcie jazd bo było bezstresowo. Szczególne podziękowania dla Panów Łukasza i Andrzeja ???????? Super sprawny kontakt z biurem oraz instruktorami

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2020

Karolina Czyczerska

Karolina Czyczerska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Pan Michał to wyjątkowy człowiek, spokojny, zabawny, dzięki niemu każda godzina za kierownicą była przyjemnością, a nie stresem. Z całego serca polecam tego instruktora, wszystko dokładnie wytłumaczy i dokładnie nauczy by zdać egzamin na pełnym luzie. Cudowna atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.02.2020

Damian Serwata

Damian Serwata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ten ośrodek szkolenia kierowców, kurs przebiega sprawnie, a instruktorzy są profesjonalni i pomocni.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Kinga Jowita

Kinga Jowita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Wcześniej zaczęłam kurs w innej szkole, ale przerwałam go z powodu całkowitej niemożności porozumienia się z instruktorem. Okazało się, że w OSK Szybcy i Niezawodni instruktorzy są zupełnie inni - cierpliwi, chętni do pomocy, komunikatywni i świetnie tłumaczą! Szczególnie polecam Pana Andrzeja, który nauczył mnie jeździć po poprzedniej traumie, kiedy już myślałam, że nigdy się nie nauczę :D Naprawdę warto wybrać tą szkołę - szczególnie, jeśli ktoś się boi jeździć ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Sylwia Kwiotek

Sylwia Kwiotek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu!Wspaniali, szybcy i niezawodni instruktorzy, którzy mają wiele cierpliwości i zapewniają naprawdę bezstresową jazdę. Szczególnie polecam i dziękuje Pawłowi K. który dzięki swojemu zaangażowaniu i wyrozumiałości nauczył mnie jeździć.Najlepszy instruktor! ???? Jednocześnie dziękuje też Grzegorzowi, który świetnie przeszkolił mnie z teorii ! Dzięki tak dobremu przygotowaniu, zdanie egzaminu było bardzo proste! Ta szkoła jazdy zapewnia świetne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne, dzięki czemu egzamin zdałam za pierwszym razem. Polecam tę szkołę z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.11.2019

Kasia Krycka

Kasia Krycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę nauki jazdy każdemu kto nie ma bladego pojęcia o samochodach i panicznie boi się wsiąść za kierownicę ???? Instruktorzy mają bardzo spokojne i wyrozumiałe podejście do osoby uczącej się, a co więcej są przy tym bardzo cierpliwi i nie opuszcza ich dobry humor. Potrafią sprawić, że za kierownicą z przestraszonej kaczki zmieniasz się w pewnego siebie i spokojnego kierowcę ???? Szczególnie chciałabym polecić Pawła K. oraz Grzegorza. Po nauce z tymi dwoma instruktorami jestem pewna, że zdam za pierwszym razem ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.11.2019

Rafał Górski

Rafał Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przbiegl szybko i bezstresowo, zdecydowanie polecam tę szkołe ę :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.11.2019

Gracjana Suchodolska

Gracjana Suchodolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu! Wspaniali i cierpliwi instruktorzy oraz przyjazna atmosfera bardzo ułatwiają naukę. Gorąco polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.11.2019

Hubert Radzikowski

Hubert Radzikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybcy i niezawodni to zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy. Kurs trwał w sumie 1,5 miesiąca. Trafiłem na najlepszego instruktora pana Grzegorza!!!!. Nauczył mnie wszystkiego co potrzebowałem do zdania prawa jazdy za pierwszym razem . Osobiście polecam tą szkole jazdy i ocenia ją na 10/10

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.10.2019

Marta B-a

Marta B-a
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Informacje podane w sposób przejrzysty w zupełności wystarczyły do zrozumienia tematu. Super szkoła. Świetni instruktorzy. Pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.10.2019

Patrycja Braziuk

Patrycja Braziuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Szybkich i Niezawodnych. Profesjonalni instruktorzy w miłej i bezstresowej atmosferze. Bardzo dobra organizacja i dużo cierpliwości ze strony instruktora. Polecam każdemu

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2019

Mariola Stasiak

Mariola Stasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie, ze spokojem i dużą cierpliwością takie podejście miał każdy instruktor. Mimo wielkich obaw towarzyszących przed rozpoczęciem kursu dziś polecam każdemu. Miałam możliwość jazdy z kilkoma instruktorami co jest duzym plusem. Szczególnie polecam P. Adama, Pawła S. i Grzegorza. Luźna atmosfera i duza dawka motywacji z ich strony sprawiały, że jazda z nimi to była czysta przyjemnosc.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Ania Jazienicka

Ania Jazienicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Szybkich i Niezawodnych, Świetna kadra, cierpliwi instruktorzy, super atmosfera w szkole. Prawko odbieram za 10 dni !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2019

Ada Hełmińska

Ada Hełmińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam szkola jest super . Wszystkie lekcje sa przeprowadzane bezstresowo w przyjaznej atmosferze z najlepszymi instruktorami ,ktorzy od samego poczatku zwracaja uwage co moze byc na egzaminie panstwowym. Iiii oczywiscie zdalam za pierwszym razem dzieki podpowiedzia na co mam zwracac uwage na egzaminie. Dziekuuuuje jeszcze raz Ada.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2019

Przemek Szuszkiewicz

Przemek Szuszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole na 5 gwiazdek instruktor z powołania pan Robert w bardzo dobry instruktor zdane wszystko za 1 razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Ola Nowotarska

Ola Nowotarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Szybcy i Niezawodni. Zajęcia teoretyczne prowadzone w niedużych grupach dzięki czemu łatwo wyjaśnić każda niepewność dotycząca przepisów. Instruktorzy to osoby pracujące z pasją, przy których zapominamy o stresie. Tłumaczą wszystkie niepewności i zwracają uwagę na szczegóły, które są pomocne w trakcie jeżdżenia. W tej szkole zdaje się bezstresowo i w miłym towarzystwie. Szybcy i niezawodni sprawiają, że czujemy się pewnie za kierownicą, a egzamin państwowy jest prosty.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Julia Markiewicz

Julia Markiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne kursy, nauka bezstresowa. Miałam zajęcia z większością instruktorów i każdy jest godny polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.06.2019

Marzena Zag

Marzena Zag
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy przyjemne, bez stresu i na luzie:)sympatyczni instruktorzy z poczuciem humoru. Polecam szczególnie dla kogoś kto podchodzi do tematu jak pies do jeża :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Michał Falęta

Michał Falęta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam Szybkich i niezawodnych , bardzo miła ,przyjazna atmosfera ,najlepsi instruktorzy, którzy szkołą z ogromna pasja . Zostałem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu i codziennej jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2019

Mateusz Kisielewski

Mateusz Kisielewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy i fajna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2019

Kasia K-n

Kasia K-n
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest of the best ! Instruktorzy są super, potrafią wytłumaczyć na spokojnie nawet po kilka razy gdyby ktoś jakis cudem zapomniał :) Polecam bez wahania, mnie zachęciły pozytywne opinie i nie żałuję. Chodz to byla moja druga szkola i ostatnia bo dzięki Andrzejowi zdalam pozytywnie prawko :) Dziękuję bardzo jeszcze raz !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2019

Magdalena Śledzińska

Magdalena Śledzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, bardzo przyjazne i łagodne podejście do kursanta, żadnych nerwów i krzyku. Wszystko tłumaczone od A do Z. Na egzaminie żadne zadanie nie było zaskoczeniem. Przygotowanie do państwowego - chyba najlepsze jakie mogło być. Serdecznie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.05.2019

Gośka Przybyś

Gośka Przybyś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, elastyczne godziny kursów, szczególnie polecam instruktora Andrzeja, który przeprowadził mnie przez calu kurs i dzięki niemu zdałam prawo jazdy, będąc w 6 miesiącu ciąży. Andrzej jest bardzo cierpliwym i dokładnym instruktorem, świetnym dla takich osób jak ja, które nigdy wcześniej nie siedziały za kółkiem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo za opinię. Życzymy dalszych sukcesów.