OSK MASTER (123)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2022

Michał Tokarczyk

Michał Tokarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Duży profesjonalizm i indywidualne podejście do kursanta. Wszyscy instruktorzy/instruktorki świetnie uczą jazdy. Bardzo polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.06.2022

Feliks Czart

Feliks Czart
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ukończyłem tutaj kurs i muszę powiedzieć, że każdy z instruktorów podchodzi profesjonalnie i indywidualnie do kursanta. Atmosfera podczas jazd była naprawdę miła i przyjazna, nawet jeśli nie zawsze wszystko wychodziło idealnie. Zdając w Poznaniu, udało się za pierwszym razem bez błędu. Polecam wszystkim :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2022

Agnieszka Mrozkowiak

Agnieszka Mrozkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera i podejście do kursanta, super instruktorzy, wiedza przekazana jak należy. Egzamin zdany za pierwszym razem, z całego serca polecam!;)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2022

Joachim Domagalski

Joachim Domagalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy w przyjemnej atmosferze. Opanowałem wszystkie potrzebne na egzamin umiejętności. Szybka i sprawna komunikacja w sprawie terminów. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2022

Magda Jasińska

Magda Jasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy są świetnie prowadzone, w miłej atmosferze. Egzamin zdany za pierwszym razem, polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.04.2022

Dominika Kokoszko

Dominika Kokoszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miło wspominam jazdy. Dzięki dobremu przygotowaniu zdałam egzamin za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2022

Maria f .....r ip: 188.33.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor bardzo miły, bardzo cierpliwy, jest skupiony tylko i wyłącznie na mnie i na mojej jeździe. Cierpliwie i wyczerpująco odpowiada na moje pytania. Posiada ogromną wiedzę na temat. Można powiedzieć, że robi to z pasją. Zna się na rzeczy. I przyznam się, że nawet największy tłumok (jak ja) nie boi się jazdy! :)Autko super - nie czuć dymu papierosowego tak jak u poprzedniego! Polecam z całego serca. Jest również bardzo elastyczny i można się z nim dogadać. POLECAM na prawdę POLECAM! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.04.2022

Piotr Narajowski

Piotr Narajowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam! Miła atmosfera, sprzyjająca nauce. Zawsze wyczerpujące i uczące odpowiedzi na wszelakie pytania oraz świetny kontakt!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2022

Paulina Leśniak

Paulina Leśniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy, która uczy nie tylko zdać egzamin ale jeździć. Profesjonalne podejście, uwaga zawsze w 100 % na kursancie, a nie na telefonie, swoich sprawach itd. Wszyscy instruktorzy godni polecenia. Plus za dobry kontakt telefoniczny z właścicielem. Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.03.2022

Filip Domański

Filip Domański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła z wyjątkową atmosferą. Rzetelny sposób nauczania dostosowywany do tego z czym ma się problem. Na jazdach nie robimy za "prywatnych szoferów" naszych instruktorów, cały kurs wszystkie trasy jakie jeździmy mają nas przygotować do bezpiecznej jazdy. Instruktorzy posiadają bardzo dużą wiedzę na temat kierowania i obsługi samochodu. Wysoka dostępność w trakcie kursu - nawet na godzinę przed egzaminem odpowiedzieli na moje pytania które pojawiły się w mojej głowie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.03.2022

Mateusz Kuźma

Mateusz Kuźma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo cierpliwi oraz pomocni instruktorzy, indywidualne i równocześnie profesjonalne podejście, zawsze służą radą. Do tego zawsze miła atmosfera podczas jazd oraz tygodniowe dostosowanie godzin jazd do twojej dyspozycyjności. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.03.2022

Julia Samp

Julia Samp
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doświadczeni instruktorzy, którzy świetnie tłumaczą. Luźna atmosfera, bez problemu można wszystko ugadać. Perfekcyjne przygotowanie do każdego elementu egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2022

Dominika Kamińska-Czarnota

Dominika Kamińska-Czarnota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam kazdemu kto chce nauczyc sie dobrze jeździć samochodem. Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy. Miła atmosfera i indywidualne podejście. Super komunikacja. Zawsze mogłam liczyć na wsparcie i rady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2022

Oliwia Dudek

Oliwia Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie przygotowali mnie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2022

Marcel Stępka

Marcel Stępka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2022

Joanna Hincz

Joanna Hincz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na tą szkołę jazdy. Cierpliwi i kompetentni instruktorzy sprawiają, że bez stresu siadasz za kierownicę i z zaangażowaniem słuchasz rad, a potem starasz się odpowiedzialnie do nich stosować. Polecam wszystkim, którzy marzą o zdobyciu prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.01.2022

Kacper Kurta

Kacper Kurta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbyłem w tej szkółce kurs kategorii B i jestem w stu procentach zadowolony. Szybki kontakt oraz przebieg kursu. Bardzo sympatyczni instruktorzy co za tym idzie luźna atmosfera podczas praktyki. Za dużą zaletę uważam indywidualne podejście do kursanta oraz ułożenie dyspozycji godzin tygodniowo. Szczerze polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2021

Paweł J ...........z ip: 188.33.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, miła atmosfera, szybki kontakt. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2021

Alicja Kosicka

Alicja Kosicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę polecić OSK Master z całego serca, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Przyjazna atmosfera i sprawna komunikacja. Z samych jazdach dostajemy dużo informacji teoretycznych, które pomogą na egzaminie . Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.12.2021

Ala Ko

Ala Ko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić OSK Master, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, przyjazna atmosfera, sprawna komunikacja. Na samych jazdach dostajemy dużo informacji teoretycznych, które pomagają zdać egzamin z teorii. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.12.2021

Martyna Szatarska

Martyna Szatarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykupiłam pakiet jazd doszkalających przez egzaminem i jeszcze bardzo zadowolona. Instruktora merytoryczna, pokazała mi wszystkie błędy, które do tej pory robiłam i wyeliminowałyśmy je, co pozwoliło mi zdać egzamin. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2021

Patryk Wyszyński

Patryk Wyszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Myśl o kierowaniu samochodem zawsze mnie trochę przerażała, ale instruktorzy z OSK Master pokazali mi, że jazda jest prosta i przyjemna. Miałem okazję jeździć z każdym (ale większość miałem z jednym), wszyscy podchodzą tam do człowieka życzliwie i z cierpliwością pokazywali mi moje błędy. Przez cały czas byli zaangażowani, dzięki czemu czułem się najważniejszy. Zawsze w miłej atmosferze. Gdy już czułem się pewniej pomagali mi wprowadzić kolejne elementy techniki, dzięki którym jeżdżę dużo płynnej i ekonomiczniej. Dzięki temu wszystkiemu, po skończonych jazdach, nie mogłem się doczekać następnych. Gdybym miał przejść przez to jeszcze raz, bez wahania wybrałbym szkołę OSK Master. Polecam każdemu i podpisuję się pod tym :) Tak, też zdałem za pierwym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.11.2021

Marianna Olasinska

Marianna Olasinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam :) Pan Dominik świetnie mnie przygotował do egzaminu na jazdach doszkalających. Zdane za pierwszym :)! Jeszcze raz dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2021

Tomek Sieradzki

Tomek Sieradzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo w porządku, Miałem przyjemność uczyć się z każdym, cierpliwie pomagali mi eliminować jakiekolwiek błędy, Dzięki czemu idealnie przygotowany zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2021

Emilia Ambrożejczyk

Emilia Ambrożejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, egzamin zdany za pierwszym podejściem! Cierpliwi instruktorzy, miła atmosfera na jazdach, brak stresu, wszystkie zagadnienia i zagwozdki wytłumaczone bardzo zrozumiale i obszernie. Lepiej trafić nie mogłam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2021

Maria Kubicka

Maria Kubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowałam się na tę szkołę jazdy po wielu pozytywnych opiniach w Internecie i po zakończonym kursie mogę stwierdzić, że są one w pełni zasłużone. Miałam przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami i szczerze mogę powiedzieć, że każdy z nich jest bardzo sympatyczny, cierpliwy i zawsze potrafi ze spokojem wszystko wytłumaczyć. Bardzo miło wspominam przebieg całego kursu zarówno w kwestii swobodnej atmosfery, jak i wiedzy, którą mi przekazali. Świetnie przygotowali mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Bardzo dziękuję wszystkim instruktorom za pomoc w zdaniu egzaminu i w 100% polecam tę szkołę każdemu niezdecydowanemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.09.2021

Ola Zaleska

Ola Zaleska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy doszkalające w OSK Master to była w pełni trafiona decyzja! Głównie pod okiem Przemka przygotowanie do egzaminu przebiegło konkretnie, z naciskiem na wszystkie najważniejsze kwestie do wypracowania i indywidualnym podejściem do słabych/mocnych stron mojej jazdy. W dodatku luźna, spokojna atmosfera, cierpliwość, rozwiewanie wszelkich wątpliwości i pełen profesjonalizm. Efekt - opanowany stres i egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Dodatkowo ogromny plus za szybki i bardzo miły kontakt z Dominikiem, możliwość dopasowania terminów do zmiennego grafiku w pracy, pełne zaangażowanie - za to wielki plus. Robicie świetną robotę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2021

Patrycja Grotek

Patrycja Grotek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przed zapisaniem się na kurs byłam pewna że prędzej zatrudnię szofera niż zdam prawo jazdy. Na szczęście trafiłam na Dominika który wykazał się ogromnymi pokładami cierpliwości i pokazał mi że prowadzenie auta nie jest takie straszne jak myślałam. :) Luźna atmosfera, szczere zaangażowanie, ogrom wiedzy i (co było dla mnie najważniejsze) zindywidualizowane podejście sprawiły że z przyjemnością przychodziłam na kolejne jazdy. Bardzo dużym plusem był również łatwy i szybki kontakt w razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości nawet już po zakończeniu kursu. Uważam że lepiej trafić nie mogłam i polecam każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2021

Natka Tabisz

Natka Tabisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Instruktorzy są przesympatyczni i przekazują tyle wiedzy, że człowiek zdaje za pierwszym razem!!!!! Z całego serducha polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2021

Krzysztof Gągało

Krzysztof Gągało
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy Profesjonaliści, wiedzą co robią. Nauczyli mnie jeździć od podstaw i zdane za pierwszym razem. Dzięki!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak