OSK MASTER (78)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2020

Bartosz Orwat

Bartosz Orwat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie za dużo teorii (i dobrze), (generalnie fajne anegdoty) Co do praktyki to fajnie te auta chodzą, widać że są dbane, egzaminacyjne (Kia 2017) Instruktorzy (Dominik i Basia) świetnie podchodzą do rzeczy, zdecydowanie nauczą was gdzie powinineś/aś jechać. Przy okazji są mili i nie próbują nauczyć was nowych "słów" xD Świetnie zorganizowany tok tych 30h Zdany państwowy za 1 razem bez jakiegoś specjalnego stresu Zdecydowanie 5/5

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2020

Asia Rosik

Asia Rosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super intruktorowie! Wszystko na spokojnie oraz dokładnie wytłumaczone.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.11.2020

Martyna Wieczorek

Martyna Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.10.2020

Romka Śmigielska

Romka Śmigielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! W wielu szkołach miałam jazdy doszkalające i niestety nie udawało się zdać egzaminu. W tej szkole miałam 4h dodatkowe z Panią Basią i tak mnie dobrze przygotowała, że dziś w końcu zdałam egzamin! Jak nauka jazdy to tylko tutaj ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.10.2020

Julia Bekier

Julia Bekier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeszłam bardzo szybko i sprawnie a przede wszystkim z dobrymi umiejętnościami oraz zgodnie z moimi oczekiwaniami. Wykwalifikowani i mili instruktorzy, którzy świetnie przygotowali mnie do egzaminu państwowego. Szkółka zdecydowanie zasługuje na najwyższa ocenę, 10/10 serdecznie polecam :))

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2020

Krzysztof Jarosz

Krzysztof Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciężko jest mi porównać z innymi OSK, ale w OSK Master dostałem wszystko czego oczekiwałem. NIe było żadnego problemu z dostosowaniem godziny zajęć. Świetnie się bawiłem na każdych zajęciach, jednocześnie bardzo dużo się ucząc. Zajęcia z pierwszej pomocy były wyjątkowe. Każdy aspekt był na 5 gwiazdek. Bardzo serdecznie polecam ten ośrodek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2020

Natalia Zień

Natalia Zień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Wszystko na najwyższym poziomie z zachowaniem standardów bezpieczeństwa. Niedawno zadawałam egzamin sama a teraz szykuje się do niego moja młodsza siostra.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2020

Mateusz Telman

Mateusz Telman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili i cierpliwi instruktorzy, jazda z nimi to sama przyjemność! Gdybym zdawał raz jeszcze, nie zmieniłbym szkoły :D Oczywiście, egzamin zdany za 1 razem ^^

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.09.2020

Zosia Waleszczyk

Zosia Waleszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

U Pana Dominika, brałam jazdy doszkalające przed egzaminem. Jazdy w przyjemnej atmosferze, cenne uwagi i dobre przygotowanie do egzaminu. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2020

Natalia Sztylka

Natalia Sztylka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Będę bardzo miło wspominać swój kurs na prawo jazdy. Profesjonalne podejście wszystkich instruktorów (cierpliwość również na najwyższym poziomie!;)), baaardzo praktyczne i przydatne wskazówki oraz nauka jazdy po całym mieście - czyli coś, co nieczęsto się spotyka. Pomimo ogromnego stresu wiedziałam, że jestem przygotowana i nic mnie nie zaskoczy. Egzamin zarówno teoretyczny, jak i praktyczny zdany z pierwszym podejściem. Polecam OSK Master.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2020

Sebastian Kokociński

Sebastian Kokociński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście wszystkich instruktorów, idąc na egzamin czułem się dobrze przygotowany. Z pewnością mogę polecić OSK Master!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2020

Adam Tabaczyński

Adam Tabaczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Miałem okazję jeździć ze wszystkimi 3 instruktorami i od każdego dowiedziałem się czegoś przydatnego. Cierpliwi, mili, pomocni, potrafili wskazać błędy i przekazali mi istotne informacje, przez co egzamin poszedł zdecydowanie lepiej i przyjemniej niż przewidywałem. Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.08.2020

Wera Potkowska

Wera Potkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, pełen profesjonalizm a przy tym dobra atmosfera. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2020

Nicole Pawlak

Nicole Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Bardzo dobrzy instruktorzy, którzy potrafią wszystko jasno wytłumaczyć i świetnie przygotować do egzaminu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Andrzej Szarłata

Andrzej Szarłata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po wyjechaniu wszystkich godzin i zdaniu Państwowego egzaminu mogę powiedzieć z czystym sercem, że w OSK Master pracują doskonali profesjonaliści. Miałem przyjemność jeżdżenia ze wszystkimi instruktorami i każda z tych osób to spokojna, cechująca się wysoką kulturą i doświadczeniem persona. Jazdy odbywały się zawsze w dobrej atmosferze, instruktorzy bardzo przejrzyście i spokojnie przekazali mi niezbędną wiedzę pokazując często przykłady z życia. W kurs, wchodzi też bardzo wartościowe przygotowanie stricte pod sam egzamin, i uzyskałem na nim wiedzę gdzie mogę spodziewać się "pułapek" ze strony egzaminatorów. Bardzo dobrze świadczy również fakt, że instruktorzy nie są obojętni na swoich podopiecznych i nawet po zakończeniu kursu, wspierają kursantów aż do zdania egzaminu. Przez wszystkie godziny ani razu, nie zdarzyła się sytuacja która pozwoliłaby mi krytycznie wypowiedzieć się na temat OSK Master. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Andrzej S .......a ip: 85.221.149.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po wyjechaniu wszystkich godzin i zdaniu Państwowego egzaminu mogę powiedzieć z czystym sercem, że w OSK Master pracują doskonali profesjonaliści. Miałem przyjemność jeżdżenia ze wszystkimi instruktorami i każda z tych osób to spokojna, cechująca się wysoką kulturą i doświadczeniem persona. Jazdy odbywały się zawsze w dobrej atmosferze, instruktorzy bardzo przejrzyście i spokojnie przekazali mi niezbędną wiedzę pokazując często przykłady z życia. W kurs, wchodzi też bardzo wartościowe przygotowanie stricte pod sam egzamin, i uzyskałem na nim wiedzę gdzie mogę spodziewać się "pułapek" ze strony egzaminatorów. Bardzo dobrze świadczy również fakt, że instruktorzy nie są obojętni na swoich podopiecznych i nawet po zakończeniu kursu, wspierają kursantów aż do zdania egzaminu. Przez wszystkie godziny ani razu, nie zdarzyła się sytuacja która pozwoliłaby mi krytycznie wypowiedzieć się na temat OSK Master. Gorąco polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.01.2020

Natalia Lassota

Natalia Lassota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Profesjonalne podejście instruktorów do kursantów. Miła i przyjemna atmosfera. Uczą jak należy. Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.12.2019

Adam Lisiewicz

Adam Lisiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pelna profeska. Zarówno z panią Basia jak i Dominikiem nauczycie sie wszystkiego, by zdać egzamin. W dwie godziny jazd doszkalających nauczyłem się więcej niż przez 30h kursu w innej szkole. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.12.2019

Kacper Prządak

Kacper Prządak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs bardzo dobrze zorganizowany i świetnie przygotowywujący do zdania egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2019

Wioletta Szatkiewicz

Wioletta Szatkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sympatyczni i profesjonalni instruktorzy, przyjazna atmosfera. Otrzymałam wiele cennych wskazówek, dzięki którym zaczełam się swobodnie czuć za kierownicą. W rezultacie egzamin zdany za pierwszym razem! Zdecydowanie polecam :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.12.2019

Katarzyna K ..........a ip: 5.173.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera, instruktorzy bardzo cierpliwi i sympatyczni, możliwość ustalenia dogodnego terminu jazd - polecam bardzo!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Kuba Siekierski

Kuba Siekierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma problemu z dogadaniem się co do terminu i godziny spotkania jak i jego miejsca , atmosfera w trakcie super , zdane za pierwszym podejściem - polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Dawid Krzyżak

Dawid Krzyżak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sympatyczni instruktorzy, którzy potrafią wszystko wytłumaczyć. U mnie prawko zdane za pierwszym razem, polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.11.2019

Martyna A ...s ip: 37.47.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z czystym sumieniem:-) Jazdy odbywają się po trasach egzaminacyjnych, instruktorzy mają bardzo dużą cierpliwość nawet do opornych uczniów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.10.2019

Gabrysia Rosa

Gabrysia Rosa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i super instruktorzy - zarówno p. Dominik, jak i p. Basia, z którą miałam dodatkowe jazdy. Na egzaminie miałam prawie taką samą trasę, jaką ćwiczyłam na jazdach. Polecam w 100%!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2019

Klaudia Kowalska

Klaudia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne przygotowanie do egzaminu ;3 Zdane za pierwszym razem! Takie jazdy to była przyjemność ;) Świetni instruktorzy i miła atmosfera, polecam gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2019

Mateusz Nowak

Mateusz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, najlepszy instruktor. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2019

Bartek Ładniak

Bartek Ładniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, super instruktor polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.08.2019

Paulina P ....a ip: 83.20.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam :) super instruktor, cierpliwy, jasno odpowie na każde pytanie. Bardzo sympatyczny, na jazdach luźna atmosfera. Kurs minął w szybkim tempie. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2019

Adam Korba

Adam Korba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs zdecydowanie wart swojej ceny. Instruktor potrafi wytłumaczyć wszystko w sposób zrozumiały, wyłapuje błędy i jest cierpliwy dla swoich kursantów. Potrafi nauczyć wszystkiego co jest potrzebne na egzamin państwowy a nawet więcej. Po wszystkich wykładach, jazdach i egzaminie wewnętrznym egzamin właściwy zdałem za pierwszym razem bez żadnego stresu. Mogę polecić OSK Master każdemu kandydatowi na kierowcę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak