OSK MASTER (100)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2021

Maria Kubicka

Maria Kubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowałam się na tę szkołę jazdy po wielu pozytywnych opiniach w Internecie i po zakończonym kursie mogę stwierdzić, że są one w pełni zasłużone. Miałam przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami i szczerze mogę powiedzieć, że każdy z nich jest bardzo sympatyczny, cierpliwy i zawsze potrafi ze spokojem wszystko wytłumaczyć. Bardzo miło wspominam przebieg całego kursu zarówno w kwestii swobodnej atmosfery, jak i wiedzy, którą mi przekazali. Świetnie przygotowali mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Bardzo dziękuję wszystkim instruktorom za pomoc w zdaniu egzaminu i w 100% polecam tę szkołę każdemu niezdecydowanemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.09.2021

Ola Zaleska

Ola Zaleska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy doszkalające w OSK Master to była w pełni trafiona decyzja! Głównie pod okiem Przemka przygotowanie do egzaminu przebiegło konkretnie, z naciskiem na wszystkie najważniejsze kwestie do wypracowania i indywidualnym podejściem do słabych/mocnych stron mojej jazdy. W dodatku luźna, spokojna atmosfera, cierpliwość, rozwiewanie wszelkich wątpliwości i pełen profesjonalizm. Efekt - opanowany stres i egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Dodatkowo ogromny plus za szybki i bardzo miły kontakt z Dominikiem, możliwość dopasowania terminów do zmiennego grafiku w pracy, pełne zaangażowanie - za to wielki plus. Robicie świetną robotę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2021

Patrycja Grotek

Patrycja Grotek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przed zapisaniem się na kurs byłam pewna że prędzej zatrudnię szofera niż zdam prawo jazdy. Na szczęście trafiłam na Dominika który wykazał się ogromnymi pokładami cierpliwości i pokazał mi że prowadzenie auta nie jest takie straszne jak myślałam. :) Luźna atmosfera, szczere zaangażowanie, ogrom wiedzy i (co było dla mnie najważniejsze) zindywidualizowane podejście sprawiły że z przyjemnością przychodziłam na kolejne jazdy. Bardzo dużym plusem był również łatwy i szybki kontakt w razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości nawet już po zakończeniu kursu. Uważam że lepiej trafić nie mogłam i polecam każdemu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2021

Natka Tabisz

Natka Tabisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Instruktorzy są przesympatyczni i przekazują tyle wiedzy, że człowiek zdaje za pierwszym razem!!!!! Z całego serducha polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2021

Krzysztof Gągało

Krzysztof Gągało
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy Profesjonaliści, wiedzą co robią. Nauczyli mnie jeździć od podstaw i zdane za pierwszym razem. Dzięki!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.07.2021

Krzysztof Wiśniecki

Krzysztof Wiśniecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy są super, można fajnie porozmawiać i dobrze się przygotować do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.07.2021

Konrad Majos

Konrad Majos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym podejściem po wykupieniu dodatkowych jazd po półtora rocznej przerwie od kursu. Instruktorzy z profesjonalnym podejściem do klienta, są w stanie ze spokojem odpowiedzieć na każde pytanie i wszystko dokładnie wytłumaczyć. Polecam serdecznie każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.07.2021

Borys Sołtysiak

Borys Sołtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem po kilku latach przerwy od pierwotnego kursu. Świetne jazdy doszkalające, mili instruktorzy, bardzo dobrze dobrane trasy. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.06.2021

Kasia Walkowska

Kasia Walkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam jazdy doszkalające - Dominik super instruktor zawsze z uśmiechem na twarzy i pełnym profesjonalizmem wszystko tłumaczy z dużą cierpliwością . Na jazdach przyjazna atmosfera . Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.06.2021

Zuzanna Wawrzyńska

Zuzanna Wawrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, profesjonalne podejście do kursanta i miła atmosfera podczas jazd.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.06.2021

Kacper Żądło

Kacper Żądło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo dobrze uczą, cierpliwi, spokojne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera podczas jazdy. Egzamin zdałem bez problemu :) Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2021

Kamil Marzyński

Kamil Marzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo się przykłada w trakcie jazdy, wiele tłumaczy i stara się jak najbardziej przybliżyć to, co będzie działo się na egzmaminie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.06.2021

Dominika Lukoszek

Dominika Lukoszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam jazdy doszkalające i to był bardzo trafiony wybór - Dominik jest super nauczycielem, wszystko cierpliwie tłumaczy z uśmiechem na ustach :) Po 10h jazd z przyjemnością wróciłam do jeżdżenia samochodem na krótkich i długich dystansach. Dziękuję i polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2021

Kacper Sztaba

Kacper Sztaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam OSK Master. Instruktor Pan Dominik prowadzi zajęcia na bardzo wysokim poziomie jednocześnie utrzymując luźną atmosferę. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem :D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2021

Miłosz Smoliński

Miłosz Smoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę MASTER. Nauczyłem się tam wiele. Instruktor Dominik w rzeczowy sposób objaśnił wszystkie trudne zagadnienia. Jazdy doszkalające odbywały się w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.05.2021

Serhii Naboka

Serhii Naboka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła i fajne instruktorzy. Miałem sytuację, że miałem bardzo złą szkołę gdzie odbywał się kurs podstawowy i byłem pewien, że nie zdążę zdać egzamin praktyczny. Szkoła master pomogła mi zdać go z pierwszego razu nawet po 3 dodatkowych zajęciach po 2 godziny. Instruktorzy Dominik i Mateusz są naprawdę świetni. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.04.2021

Marta S .......a ip: 77.65.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam :)Instruktorzy mili, pomocni a przede wszystkim bardzo cierpliwi. Profesjonalnie podchodzą do kursanta. Bark problemów z umawianiem się na jazdy. Wykłady rzeczowe, konkretne, profesjonalnie prowadzone, dobrze przygotowują do egzaminu i zajęć praktycznych. Podczas jazd (tutaj ukłon w kierunku p.Basi ), która dawała praktyczne wskazówki oraz konstruktywną krytykę mobilizująca do poprawiania swoich umiejętności jako przyszłego kierowcy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.04.2021

Oliwia Świętek

Oliwia Świętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Instruktorzy cierpliwi i sympatyczni, udzielają cennych rad, nigdy nie było problemu z dostosowaniem godzin nauki jazdy do własnych potrzeb :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.04.2021

Piotr Brenk

Piotr Brenk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę, ponieważ przygotowanie do egzaminu bardzo dobre. !!!!!!Świetna atmosfera, bardzo profesjonalni i sympatyczni instruktorzy, bardzo wysoki poziom nauczania POLECAM a napewno Zdasz !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2021

Jeremiasz Majorkowski

Jeremiasz Majorkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uprzejmi i przede wszystkim ludzcy instruktorzy! Indywidualne podejście do kursanta i miła atmosfera! Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem mimo początkowych niepowodzeń (wynikających raczej z mojego stresu a niżeli na złym przygotowaniu do egzaminu :D) na egzaminie wewnętrznym. Zdecydowanie polecam! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.04.2021

Ewa .........z ip: 85.221.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetni instruktorzy, zwracający uwagę na każdy szczegół, wspaniała atmosfera, indywidualne podejście. Egzamin praktyczny zdany! :D polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.03.2021

Inez G ...a ip: 85.221.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetni instruktorzy, pełen profesjonalizm a przy tym dobra atmosfera, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.03.2021

Jackob Piechocki

Jackob Piechocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo z tej szkoły jazdy. Zawsze punktualny instruktor. Dzięki jazdom doszkalającym nie miałem problemu ze zdaniem teorii i praktyki. Polexam tę szkołę wszystkim którzy chcą zdać za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2021

Daria T ....... ip: 85.221.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła jazdy, instruktorzy bardzo mili i bardzo dobrze uczą jeździć☺️ polecam każdemu kto chce zdać za 1 razem tak jak Ja ☺️☺️☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2021

Zuzia Śledź

Zuzia Śledź
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła w Poznaniu! :) Instruktorzy dobrze wykwalifikowni, wszytsko klarownie i cierpliwie wyjaśniają, dbają o miłą atmosferę, a co najważniejsze o maksymalne przygotowanie do egzaminów i przyszłego samodzielnego jeżdżenia. Dowod- zdane za pierwszym!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.03.2021

Mati Sparty

Mati Sparty
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo Polecam szkole, jest to najlepsza szkoła jazdy która uczęszczałem. profesjonalni instruktorzy, dobrze zorganizowane, bardzo wysoki poziom nauczania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2020

Bartosz Orwat

Bartosz Orwat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie za dużo teorii (i dobrze), (generalnie fajne anegdoty) Co do praktyki to fajnie te auta chodzą, widać że są dbane, egzaminacyjne (Kia 2017) Instruktorzy (Dominik i Basia) świetnie podchodzą do rzeczy, zdecydowanie nauczą was gdzie powinineś/aś jechać. Przy okazji są mili i nie próbują nauczyć was nowych "słów" xD Świetnie zorganizowany tok tych 30h Zdany państwowy za 1 razem bez jakiegoś specjalnego stresu Zdecydowanie 5/5

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2020

Asia Rosik

Asia Rosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super intruktorowie! Wszystko na spokojnie oraz dokładnie wytłumaczone.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.11.2020

Martyna Wieczorek

Martyna Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.10.2020

Romka Śmigielska

Romka Śmigielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! W wielu szkołach miałam jazdy doszkalające i niestety nie udawało się zdać egzaminu. W tej szkole miałam 4h dodatkowe z Panią Basią i tak mnie dobrze przygotowała, że dziś w końcu zdałam egzamin! Jak nauka jazdy to tylko tutaj ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak