OSK MASTER

 132 opinie w tym 108 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK MASTER
ul. Zgoda 19 (stacja Orlen PĘTLA GÓRCZYN), ul. Raszyńska 48
60-122 Poznań

Kontakt

Opis

Serdecznie zapraszamy na profesjonalny kurs prawa jazdy oraz jazdy doszkalające kat. B.

ZDAWALNOŚĆ praktyki w 2018 roku wyniosła u nas 83,33%. Byliśmy najlepsi ze wszystkich poznańskich szkół nauki jazdy!

W 2020 roku otrzymaliśmy tytuł NAJLEPSZEJ Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego.

Jeździmy samochodem marki Kia Rio rocznik 2017.

Jazdy zaczynamy ze stacji Orlen przy pętli Górczyn, tak aby każdy z Was miał dogodny dojazd tramwajem, autobusem lub pociągiem.

W cenie kursu oferujemy:
- zajęcia teoretyczne (wykłady lub e-learning)
- 30h zajęć praktycznych (15 jazd po 2h)
- szkolenie z pierwszej pomocy przedlekarskiej
- materiały szkoleniowe (książka + internetowy dostęp do aktualnej bazy z pytaniami egzaminacyjnymi)

Wykłady odbywają się w Zespole Szkół Budowlano-Drzewnych przy ul. Raszyńskiej 48 w Poznaniu.

Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie:

www.oskmaster.pl

oraz na:

https://www.facebook.com/oskmasterpoznan/

Masz pytania? Napisz do nas lub zadzwoń!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Dominik

Dominik

Basia

Mateusz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2550 zł

codziennie

ul. Raszyńska 48

WIĘCEJ Zapraszamy na profesjonalny kurs nauki jazdy kat. B.

ZDAWALNOŚĆ praktyki w 2018 roku wyniosła u nas 83,33%. Byliśmy najlepsi ze wszystkich poznańskich szkół nauki jazdy!

W 2020 roku otrzymaliśmy tytuł NAJLEPSZEJ Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego.

W cenie kursu:
• zajęcia teoretyczne online (wykłady lub e-learning)
• 30h zajęć praktycznych (15 jazd po 2h)
• Materiały do nauki (książka + internetowy dostęp do aktualnej bazy pytań egzaminacyjnych)
• Egzamin wewnętrzny
• Jazdy na nowym samochodzie marki KIA Rio (rocznik 2017)

Możliwe 3 raty 0%!

Możliwość odbycia wykładów w formie e-learningu – teoria bez wychodzenia z domu! Zapytaj o promocyjną cenę.

Wykłady odbywają się w Zespole Szkół Budowlano-Drzewnych przy ul. Raszyńskiej 48 w Poznaniu.

Jazdy rozpoczynają się na stacji Orlen (ul. Zgoda 19) przy pętli na Górczynie.

www.oskmaster.pl

tel. 721 219 254

www.facebook.com/oskmasterpoznan

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2550 zł

ul. Zgoda 19 (stacja Orlen PĘTLA GÓRCZYN), ul. Raszyńska 48

WIĘCEJ Zapraszamy na profesjonalny kurs nauki jazdy kat. B.

ZDAWALNOŚĆ praktyki w 2018 roku wyniosła u nas 83,33%. Byliśmy najlepsi ze wszystkich poznańskich szkół nauki jazdy!

W 2020 roku otrzymaliśmy tytuł NAJLEPSZEJ Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego.

W cenie kursu:
• zajęcia teoretyczne online (wykłady lub e-learning)
• 30h zajęć praktycznych (15 jazd po 2h)
• Materiały do nauki (książka + internetowy dostęp do aktualnej bazy pytań egzaminacyjnych)
• Egzamin wewnętrzny
• Jazdy na nowym samochodzie marki KIA Rio (rocznik 2017)

Możliwe 3 raty 0%!

Możliwość odbycia wykładów w formie e-learningu – teoria bez wychodzenia z domu! Zapytaj o promocyjną cenę.

Wykłady odbywają się w Zespole Szkół Budowlano-Drzewnych przy ul. Raszyńskiej 48 w Poznaniu.

Jazdy rozpoczynają się na stacji Orlen przy pętli na Górczynie.

www.oskmaster.pl

tel. 721 219 254

www.facebook.com/oskmasterpoznan

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Serdecznie zapraszamy na jazdy doszkalające.

Jazdy dedykowane są zarówno dla osób, które nie posiadają prawo jazdy oraz dla tych, którzy już je mają, ale chcą podszkolić swoje umiejętności. Jeżeli nie czujesz się pewnie za kierownicą to oferta jest skierowana właśnie do Ciebie.

W 2020 roku otrzymaliśmy tytuł najlepszej Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego!

Posiadamy nowe samochody Kia Rio z 2017 roku.

Jazdy zaczynamy ze stacji Orlen przy pętli na Górczynie.
Jeździmy ZAWSZE po 2h zegarowe.

UWAGA PROMOCJA! Przy zakupie 10h jazd koszt pakietu to 800zł.

W ofercie również profesjonalny kurs kat. B w promocyjnej cenie.

W razie pytań zapraszam do kontaktu i sprawdzenia naszej strony internetowej: www.oskmaster.pl

Polub nas na Facebooku!
www.facebook.com/oskmasterpoznan/

cena za pakiet: 170 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kacper Kurta

Kacper Kurta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Odbyłem w tej szkółce kurs kategorii B i jestem w stu procentach zadowolony. Szybki kontakt oraz przebieg kursu. Bardzo sympatyczni instruktorzy co za tym idzie luźna atmosfera podczas praktyki. Za dużą zaletę uważam indywidualne podejście do kursanta oraz ułożenie dyspozycji godzin tygodniowo. Szczerze polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Kosicka

Alicja Kosicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę polecić OSK Master z całego serca, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta. Przyjazna atmosfera i sprawna komunikacja. Z samych jazdach dostajemy dużo informacji teoretycznych, które pomogą na egzaminie . Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ala Ko

Ala Ko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić OSK Master, profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, przyjazna atmosfera, sprawna komunikacja. Na samych jazdach dostajemy dużo informacji teoretycznych, które pomagają zdać egzamin z teorii. Polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Szatarska

Martyna Szatarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupiłam pakiet jazd doszkalających przez egzaminem i jeszcze bardzo zadowolona. Instruktora merytoryczna, pokazała mi wszystkie błędy, które do tej pory robiłam i wyeliminowałyśmy je, co pozwoliło mi zdać egzamin. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Wyszyński

Patryk Wyszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Myśl o kierowaniu samochodem zawsze mnie trochę przerażała, ale instruktorzy z OSK Master pokazali mi, że jazda jest prosta i przyjemna. Miałem okazję jeździć z każdym (ale większość miałem z jednym), wszyscy podchodzą tam do człowieka życzliwie i z cierpliwością pokazywali mi moje błędy. Przez cały czas byli zaangażowani, dzięki czemu czułem się najważniejszy. Zawsze w miłej atmosferze. Gdy już czułem się pewniej pomagali mi wprowadzić kolejne elementy techniki, dzięki którym jeżdżę dużo płynnej i ekonomiczniej. Dzięki temu wszystkiemu, po skończonych jazdach, nie mogłem się doczekać następnych. Gdybym miał przejść przez to jeszcze raz, bez wahania wybrałbym szkołę OSK Master. Polecam każdemu i podpisuję się pod tym :) Tak, też zdałem za pierwym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marianna Olasinska

Marianna Olasinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam :) Pan Dominik świetnie mnie przygotował do egzaminu na jazdach doszkalających. Zdane za pierwszym :)! Jeszcze raz dziękuję!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Tomek Sieradzki

Tomek Sieradzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo w porządku, Miałem przyjemność uczyć się z każdym, cierpliwie pomagali mi eliminować jakiekolwiek błędy, Dzięki czemu idealnie przygotowany zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Emilia Ambrożejczyk

Emilia Ambrożejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, egzamin zdany za pierwszym podejściem! Cierpliwi instruktorzy, miła atmosfera na jazdach, brak stresu, wszystkie zagadnienia i zagwozdki wytłumaczone bardzo zrozumiale i obszernie. Lepiej trafić nie mogłam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Kubicka

Maria Kubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowałam się na tę szkołę jazdy po wielu pozytywnych opiniach w Internecie i po zakończonym kursie mogę stwierdzić, że są one w pełni zasłużone. Miałam przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami i szczerze mogę powiedzieć, że każdy z nich jest bardzo sympatyczny, cierpliwy i zawsze potrafi ze spokojem wszystko wytłumaczyć. Bardzo miło wspominam przebieg całego kursu zarówno w kwestii swobodnej atmosfery, jak i wiedzy, którą mi przekazali. Świetnie przygotowali mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Bardzo dziękuję wszystkim instruktorom za pomoc w zdaniu egzaminu i w 100% polecam tę szkołę każdemu niezdecydowanemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Zaleska

Ola Zaleska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy doszkalające w OSK Master to była w pełni trafiona decyzja! Głównie pod okiem Przemka przygotowanie do egzaminu przebiegło konkretnie, z naciskiem na wszystkie najważniejsze kwestie do wypracowania i indywidualnym podejściem do słabych/mocnych stron mojej jazdy. W dodatku luźna, spokojna atmosfera, cierpliwość, rozwiewanie wszelkich wątpliwości i pełen profesjonalizm. Efekt - opanowany stres i egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Dodatkowo ogromny plus za szybki i bardzo miły kontakt z Dominikiem, możliwość dopasowania terminów do zmiennego grafiku w pracy, pełne zaangażowanie - za to wielki plus. Robicie świetną robotę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Grotek

Patrycja Grotek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przed zapisaniem się na kurs byłam pewna że prędzej zatrudnię szofera niż zdam prawo jazdy. Na szczęście trafiłam na Dominika który wykazał się ogromnymi pokładami cierpliwości i pokazał mi że prowadzenie auta nie jest takie straszne jak myślałam. :) Luźna atmosfera, szczere zaangażowanie, ogrom wiedzy i (co było dla mnie najważniejsze) zindywidualizowane podejście sprawiły że z przyjemnością przychodziłam na kolejne jazdy. Bardzo dużym plusem był również łatwy i szybki kontakt w razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości nawet już po zakończeniu kursu. Uważam że lepiej trafić nie mogłam i polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natka Tabisz

Natka Tabisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Instruktorzy są przesympatyczni i przekazują tyle wiedzy, że człowiek zdaje za pierwszym razem!!!!! Z całego serducha polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Gągało

Krzysztof Gągało
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy Profesjonaliści, wiedzą co robią. Nauczyli mnie jeździć od podstaw i zdane za pierwszym razem. Dzięki!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysztof Wiśniecki

Krzysztof Wiśniecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy są super, można fajnie porozmawiać i dobrze się przygotować do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Konrad Majos

Konrad Majos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin zdany za pierwszym podejściem po wykupieniu dodatkowych jazd po półtora rocznej przerwie od kursu. Instruktorzy z profesjonalnym podejściem do klienta, są w stanie ze spokojem odpowiedzieć na każde pytanie i wszystko dokładnie wytłumaczyć. Polecam serdecznie każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Borys Sołtysiak

Borys Sołtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem po kilku latach przerwy od pierwotnego kursu. Świetne jazdy doszkalające, mili instruktorzy, bardzo dobrze dobrane trasy. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Walkowska

Kasia Walkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wybrałam jazdy doszkalające - Dominik super instruktor zawsze z uśmiechem na twarzy i pełnym profesjonalizmem wszystko tłumaczy z dużą cierpliwością . Na jazdach przyjazna atmosfera . Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Wawrzyńska

Zuzanna Wawrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, profesjonalne podejście do kursanta i miła atmosfera podczas jazd.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Żądło

Kacper Żądło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo dobrze uczą, cierpliwi, spokojne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera podczas jazdy. Egzamin zdałem bez problemu :) Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Marzyński

Kamil Marzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo się przykłada w trakcie jazdy, wiele tłumaczy i stara się jak najbardziej przybliżyć to, co będzie działo się na egzmaminie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Lukoszek

Dominika Lukoszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wybrałam jazdy doszkalające i to był bardzo trafiony wybór - Dominik jest super nauczycielem, wszystko cierpliwie tłumaczy z uśmiechem na ustach :) Po 10h jazd z przyjemnością wróciłam do jeżdżenia samochodem na krótkich i długich dystansach. Dziękuję i polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Sztaba

Kacper Sztaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam OSK Master. Instruktor Pan Dominik prowadzi zajęcia na bardzo wysokim poziomie jednocześnie utrzymując luźną atmosferę. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Miłosz Smoliński

Miłosz Smoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę MASTER. Nauczyłem się tam wiele. Instruktor Dominik w rzeczowy sposób objaśnił wszystkie trudne zagadnienia. Jazdy doszkalające odbywały się w miłej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Serhii Naboka

Serhii Naboka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła i fajne instruktorzy. Miałem sytuację, że miałem bardzo złą szkołę gdzie odbywał się kurs podstawowy i byłem pewien, że nie zdążę zdać egzamin praktyczny. Szkoła master pomogła mi zdać go z pierwszego razu nawet po 3 dodatkowych zajęciach po 2 godziny. Instruktorzy Dominik i Mateusz są naprawdę świetni. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Świętek

Oliwia Świętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Instruktorzy cierpliwi i sympatyczni, udzielają cennych rad, nigdy nie było problemu z dostosowaniem godzin nauki jazdy do własnych potrzeb :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Brenk

Piotr Brenk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę, ponieważ przygotowanie do egzaminu bardzo dobre. !!!!!!Świetna atmosfera, bardzo profesjonalni i sympatyczni instruktorzy, bardzo wysoki poziom nauczania POLECAM a napewno Zdasz !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jeremiasz Majorkowski

Jeremiasz Majorkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uprzejmi i przede wszystkim ludzcy instruktorzy! Indywidualne podejście do kursanta i miła atmosfera! Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem mimo początkowych niepowodzeń (wynikających raczej z mojego stresu a niżeli na złym przygotowaniu do egzaminu :D) na egzaminie wewnętrznym. Zdecydowanie polecam! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jackob Piechocki

Jackob Piechocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem bardzo z tej szkoły jazdy. Zawsze punktualny instruktor. Dzięki jazdom doszkalającym nie miałem problemu ze zdaniem teorii i praktyki. Polexam tę szkołę wszystkim którzy chcą zdać za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Śledź

Zuzia Śledź
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła w Poznaniu! :) Instruktorzy dobrze wykwalifikowni, wszytsko klarownie i cierpliwie wyjaśniają, dbają o miłą atmosferę, a co najważniejsze o maksymalne przygotowanie do egzaminów i przyszłego samodzielnego jeżdżenia. Dowod- zdane za pierwszym!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mati Sparty

Mati Sparty
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo Polecam szkole, jest to najlepsza szkoła jazdy która uczęszczałem. profesjonalni instruktorzy, dobrze zorganizowane, bardzo wysoki poziom nauczania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak