OSK L-Express (307)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2019

Marek Woźniak

Marek Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Super szkoła. Lepiej trafić nie mogłem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.11.2019

Weronika Rutnicka - Szymczak

Weronika Rutnicka - Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dałabym 10 gwiazdek! Bardzo dobra szkoła, przygotowuje świetnie nawet na najbrdziej niespodziewane trudności na drogach a nie tylko do samego egzaminu. cena kursu adekwatna do przygotowania. Instruktorzy są wspaniali, cierpliwi i wyrozumiali. Atmosfera na jazdach jest bardzo pozytywna. Godziny są elastyczne. Jestem bardzo zadowolona z tego jak zostałam przygotowana do jazdy samochodem. Chętnie odbyłabym kurs jeszcze raz!! ☺☺ W szczególności chcialabym podziękować Dominikowi z którym miałam jazdy doszkalające- za kilka złotych rad, oraz sympatyczną atmosferę przez cale 2 godziny, która pozwoliła mi się wyluzować przed egzaminem i oczywiście Mateuszowi i Karolinie którzy przebrnęli ze mną przez caly kurs nauki jazdy i wyszkolili mnie na dobrego kierowcę. Polecam wszystkim z całego serca!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2019

Marek Grzesiuk

Marek Grzesiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo przyjazna atmosfera i mozliwosc wykupienia indiwidualnego grafiku ktory pozwala ukonczyc kurs w 2 tyg -bardzo wygodne

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Ala Sobczak

Ala Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Profesjonalni instruktorzy, przyjazna atmosfera i świetne przygotowanie kursanta do poruszania się po drogach. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Bartosz Brzeziński

Bartosz Brzeziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fachowcy jakich brakuje na rynku. Indywidualne podejście do sprawy! Uczą nie tylko zdać ale też jak poradzić sobie w sytuacjach których egzamin nie obejmuje.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.11.2019

Ola Bąkowska

Ola Bąkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście, jednocześnie jazdy przebiegały zawsze w miłej atmosferze. Szansa na zarezerwowanie jazd przez internet, co bardzo ułatwia cały proces!! Teoria przeprowadzana w trybie weekendowym przebiegła bardzo sprawnie, instruktorzy sa mili i pomocni!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Katarzyna Tybor

Katarzyna Tybor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super nauka jazdy!!! Polecam każdemu kto chce się nauczyć jeździć. Nauka i praktyczne lekcje dopasowane indywidualnie do potrzeb. Instruktorzy bardzo mili i kontaktowi. Naprawdę POLECAM!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2019

Maja W ..........a ip: 31.0.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs teoretyczny przeszłam w formie e-learningu w domu. W trakcie 30h jazd, instruktor dawał mi cenne wskazówki oraz mówił, na co powinnam zwracać uwagę na egzaminie. Postanowiłam również skorzystać z jazd dodatkowych w weekendy, które odbywały się w świetnej atmosferze razem z innym instruktorem, który je prowadził. Podobnie jak mój pierwszy instruktor, drugi również pomagał mi w doskonaleniu trudniejszych dla mnie manewrów, był bardzo cierpliwy i także dawał cenne rady i spostrzeżenia. Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu, który sprawił, że zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Polecam OSK L-EXPRESS!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.11.2019

Arkadiusz Konieczny

Arkadiusz Konieczny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i super szkolenie, podchodzą do każdego indywidualnie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.11.2019

Wiktoria Kochańska

Wiktoria Kochańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkółka. Z instruktorami można było pogadać na każdy temat,bardzo luźna atmosfera. Wszystko profesjonalnie wytłumaczone.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2019

Piotr Bubnowski

Piotr Bubnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybko, profesjonalnie, fantastyczne podejście do kursanta, indywidualny grafik. Gdybym miał ponownie wybierać OSK, na pewno byłoby to L-ekapress! !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2019

Sebastian Roszyk

Sebastian Roszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, gdy trzeba rozładowanie stresu i emocji.W pełni polecam szybko i sprawie przeprowadzone jazdy mimo goniących terminów egzaminacyjnych.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.11.2019

Mateusz Michalczyk

Mateusz Michalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne i praktyczne podejście do tematu, instruktor bardziej jak kolega niż nauczyciel w dobrym tego słowa znaczeniu, każdy kursant szkolony według indywidualnych potrzeb, nie żałuję wyboru szkoły

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2019

Mateusz Przybyła

Mateusz Przybyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła godna polecenia. Kurs przebiegał sprawnie i w dobrej atmosferze. Egzamin zdany bez problemów za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.11.2019

Paweł Posmyk

Paweł Posmyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu .Pełny profesjonalizm.Urządzenia pomiarowe jak w WORD .Świetny ,duży plac dla motocykli.Szybkie terminy.Gdybym tylko miał czas, mógłbym jeździć codziennie. Duży wybór motocykli. Najważniejszy jest jednak w tym wszystkim instruktor Jakub.To on wprowadza miłą i luźną atmosferę.Z nim nauka to prawdziwa przyjemność. Widać że to jego powołanie.Po kursie w L-express idzie się na egzamin super przygotowanym.jeszcze raz POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.11.2019

Mikołaj Kłos

Mikołaj Kłos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po porażce w pierwszym OSK gdzie trafił mi się beznadziejny instruktor, miałem duże obawy co do drugiego podejścia. Jednak instruktor Kuba wszystkie te obawy rozwiał swoją wyrozumiałością oraz zaangażowaniem. Plac duży, wiele motorów o różnym sposobie prowadzenia pozwala przygotować się do egzaminu, gdzie wsiada się na nieznany motocykl i od razu zdaje. Egzamin zdawany trzykrotnie tylko ze względu na własne problemy ze stresem, na placu w spokojnej atmosferze nie było problemu z wykonywaniem zadań. Ogólnie, bardzo polecam ten OSK oraz instruktora!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2019

Maciej Ratajczak

Maciej Ratajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na kat A był przyjemny, bezstresowy i w koleżeńskiej atmosferze. Kuba jest instruktorem doświadczonym, nastawionym na kursanta, do każdego podchodzi indywidualnie. Zawsze można się dogadać co do terminów. Egzamin zdany bez stresu za pierwszym podejściem. Z pewnością odwiedzę plac po zakupie motocykla. Szczerze polecam, sam odbyłbym tam kurs jeszcze raz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.11.2019

Sławomir Klaś

Sławomir Klaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, nic dodać !!! szkoła na piątkę, fachowość, punktualność, podejście do kursanta celujące, do tego duży plac jak w wordzie, na którym można swobodnie wykonywać manewry. Dostępność kilku motocykli podczas pojedynczych jazd jest ogromnym atutem pozwalającym na wszechstronne opanowanie moto. Szkoła godna polecenia, spełniająca oczekiwania kursanta a instruktor Kuba bardzo rzetelny i kontaktowy, atmosfera super, osiągnięcie celu murowane. Lepiej trafić nie można !!!!! KUBA jeszcze raz dzięki :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2019

Wiktoria Chałubińska

Wiktoria Chałubińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne podejście. Instruktorzy podchodzą z perfekcją jak i cierpliwością wobec kursanta. Nigdy nie myślałam,że mogłabym zostać dobrym kierowcą a dzięki tej szkole i świetnym instruktorom czuję się jakbym była rajdowcem :D Bardzo pozytywna atmosfera i cierpliwość ! Na prawdę polecam, super!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Bartek Sterna

Bartek Sterna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Została mi polecana przez koleżankę, cudowna szkoła, bardzo cieszę się ze tam trafilem, egzamin zdany za 1 razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2019

Joanna B ........n ip: 37.30.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam w 100% i z czystym sumieniem!!! Najlepszy OSK, do którego trafiłam ( a niestety z przyczyn losowych było ich kilka). Instruktor Kuba ma bardzo duże pokłady cierpliwości, służy pomocą i wspiera!!! Coś, co wydawało się nie do wykonania, po kilku radach okazywało się proste. Plac duży i bez obaw można wykonywać manewry!!! Rewelacja ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.10.2019

Roger Jankowski

Roger Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie mogę polecić tę Szkołę Jazdy. Miałem przyjemność odbywać kurs na kat. A z instruktorem Kubą. Świetne podejście , luźna atmosfera i dużo technicznych rad , które pomagają w ogarnięciu motocykla i sprawiają , że manewry na placu stają się łatwiejsze do wykonania

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Adam Giełda

Adam Giełda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli szukasz szkoły jazdy kat A która nastawiona jest na jak najlepsze przekazanie teorii i umiejętności zastosowania jej w praktyce to lepiej trafić nie możesz. Instruktor Kuba - pełen profesjonalizm, różnorodnie ustawione motocykle, czy tez elastyczne godziny to tylko kilka z wielu atutów tej szkoły. Gorąco polecam ! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.10.2019

Piotr D ....... ip: 5.173.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pierwszorzędna szkoła jazdy. Instruktorzy z pasją i doświadczeniem. Duża ilość motocykli. Nie masz czasu, godziny nie pasują, coś nagle wyskoczyło ? Tutaj nie ma problemu- zawsze znajdą rozwiązanie. Przez kontuzję kolana zmuszony byłem zdawać kolejny raz - wtedy też mnie nie zostawili i zawsze znaleźli czas! Dziękuję Kuba!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2019

Patryk Gębka

Patryk Gębka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam tę szkołę. Nie bez powodu jest to ośrodek nr 1 w Poznaniu pod względem zdawlności. Egzamin zdany za pierwszym razem jest to zasługa instruktorka Kuby, z którym miałem jazdy. Kurs przebiegł w miłej atmosferze, na luzie, ale i z ważnymi radami i uwagami. Szkoła posiada duży plac i kilka motocykli, jak i sprzęt pomiarowy. Dziękuję za przygotowanie i polecam jeszcze raz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Patrycja Ciabach

Patrycja Ciabach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, wspaniali instruktorzy i bardzo dobra atmosfera na jazdach! Dzięki OSK L-EXPRESS teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Michał Jórdeczka

Michał Jórdeczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy cierpliwi i bardzo mili, super atmosfera i organizacja.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Przemysław Przybyła

Przemysław Przybyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu. Profesjonalne podejście, zaangażowanie. Świetna atmosfera, elastyczne godziny jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.10.2019

Barbara B ...n ip: 5.173.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona, wszyscy instruktorzy wykazywali się rzetelnością i cierpliwością, godziny jazd były dopasowane do moich potrzeb, stres związany z prowadzeniem samochodu szybko znikał. Egzamin zdałam za pierwszym razem! Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.10.2019

Magdalena K .......... ip: 85.221.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona ! Robiłam jazdy doszkalające wraz ze zdaniem teorii i praktyki wewnętrznej. Przepisałam się z innej szkoły . Moim zdaniem w 6 H jazd z instruktorką Adą zrobiłam więcej niż w 30 h jazd w poprzedniej szkole ! Naszym celem nie było ,,przejeździć” tylko nauczyć się . Egzamin wewnętrzny również przebiegł dobrze. Parkowanie rownolegle, skośne, prostopadle, łuk i wiele innych! L-Express nie stawia na to żeby wyjeździć z kursantem godziny, lecz żeby jak najwiecej powtórzyć i poprawić ewentualne błędy ! Wielki plus ! Przed egzaminem państwowym dokupiłam sobie 2h na których rozwiałam wszystkie moje wątpliwości. Do WORDu poszłam w 110% przygotowana! PS aktualnie czekam za odbiorem prawka ! ( zdane za 1 razem !) Serdecznie polecam L-Express każdemu kandydatowi na kierowcę ! Szkoła numer jeden !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak