OSK L-Express (235)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2019

Wiktor Pankowski

Wiktor Pankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę godna polecenia. Elastyczny terminarz ustalany przez stronę internetową, instruktorzy z doskonałym podejściem do kursanta - wytłumaczą wszystko cierpliwie i z humorem. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Nic dodać, nic ująć! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2019

Karol Skusiewicz

Karol Skusiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

do szkoły L-express trafiłem z polecenia moich znajomych którzy robili tu kurs i większosć z nic zdała egzamin za pierwszym razem oraz czytajac opinie, szczerze każdemu polecam tu zrobienie kursu prawa jazdy, fajna i miła atmosfera, jazdy odbywają się z różnymi instruktorami, możliwość ustalania jazd przez internet, mi egzamin też udało się zdać za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.02.2019

Robson Tomal

Robson Tomal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam świetna organizacja, dzięki dodatkowym jazdą doszkalającym zdałem egzamin w Word, instruktorzy wykonali swoje zadanie na medal, dziękuje i polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2019

Dominika Murakowska

Dominika Murakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietnie podejście, bardzo bałam się jeździć samochodem, ale nie potrzebnie! I teorie i praktykę zdałam za pierwszym razem, byłam bardzo dobrze przygotowana. Jazdy przebiegały zawsze w pozytywnej atmosferze, samodzielnie wybierasz kiedy chcesz jeździć co jest super, bo możesz samodzielnie decydować o godzinach. Jeździsz z różnymi instruktorami przez co wsiadając do samochodu Wordu egzaminator nie jest taki straszny! Polecam bardzo ????❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Patryk M ....a ip: 109.173.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Osobiście polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2019

Emilia Wądołowska

Emilia Wądołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pomocny instruktor, wiedział czego muszę się nauczyć by dać sobie samodzielnie radę za kierownicą!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.01.2019

Klaudia Szwedyk

Klaudia Szwedyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, elastyczny grafik, mega miła atmosfera i świetni instruktorzy! Polecam każdemu! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2019

Amanda Cicha

Amanda Cicha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna szkoła, najlepsi instruktorzy❤️ Żałuję,że chodziłam na jazdy doszkalające a nie cały kurs! Świetna atmosfera, super przygotowanie :) Informacja dla przyszłych kursantów: Wybieraj mądrze, wybierz L-EXPRESS!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2019

Łukasz Adamczewski

Łukasz Adamczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Mateusz bardzo dobry i cierpliwy instruktor :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2019

Paulina Surdyk

Paulina Surdyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przed egzaminem praktycznym miałam jazdę doszkalającą z panem Łukaszem. Serdecznie polecam, wspaniałe i bezstresowe podejście.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2019

Adrianna Nosowska

Adrianna Nosowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Dagmara Syska

Dagmara Syska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystkim polecam L-Express. Kurs z super ekipą, młodzi i mają super metody by nawet mnie w tak krótkim czasie przygotować do egzaminu. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Franciszek Kaliński

Franciszek Kaliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybierając tą szkołę jazdy nie ma się naprawdę do czego przyczepić, jazdy mogłem sobie ustalać z różnymi instruktorami na różnych samochodach Kia, grafik ustalany osobiście przez internet, duża dostępność na jazdy rano oraz popołudniu, serdeczne podziękowania dla zgrane ekipy właścicieli Kuby i Łukasza.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.01.2019

Klaudia Jankowiak

Klaudia Jankowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor mega wporządku, wszystko jasno wytłumaczone, prosto podawane informacje, odczuwało się chęć nauczenia mnie czegoś. Autko czyste i najważniejsze instruktor niepalący. Poprzedni instruktor palił w aucie - masakra. CO prawda nie udało mi się jeszcze zdać, ale napewno nie zmienie już osk.

Plusy

dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2019

Przemysław Rojkowski

Przemysław Rojkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, w pełni slrawne pojazdy, pełen profesjonalizm wszystkich instruktorów, elastyczne terminy i przede wszystkim egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam gorąco OSK L-Express

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.01.2019

Niko Dem

Niko Dem
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2019

Adrianna Kusz

Adrianna Kusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Według mnie najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.01.2019

Marcin B .......i ip: 188.147.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

dobry kurs za dobrą cenę! Polecam każdemu komu zależy na czasie i jakośći za dobre pieniądze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.01.2019

Nikodem Sawicki

Nikodem Sawicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo treściwe jazdy. Każdą sytuację występująca na drodze instruktor świetnie mi wyjaśniał. Świetny kontakt i bardzo przyjemna atmosfera - a jest to bardzo istotne, oprócz znakomitego przygotowania atmosfera sprawiała, że na każde jazdy wybierałem się z uśmiechem na twarzy. Do egzaminu przygotowywał mnie Łukasz, głównie dzięki niemu na dzisiejszą praktykę wybrałem się dobrze przeszkolony i bez stresu. Zaraz zaczynamy świętować zdany egzamin! :) przyszłym kursantom osobiście polecam ten OSK, a tym, którzy już ich wybrali - już teraz gratuluję zdalnego egzaminu. Rekomenduje!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.01.2019

Sebastian Sebas Nawrot

Sebastian Sebas Nawrot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po jazdach doszkalających wiele rzeczy mi się wyjaśniło, instruktor dał wiele cennych wskazówek które bardzo przydały się na egzaminie. Polecam wszystkim, super podejście do szkolenia,

Plusy

instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2019

Tomasz Milewski

Tomasz Milewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne szkolenia w dobrej cenie, szybko i profesjonalnie, egzamin zdany bez problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.01.2019

Kacper Steczyszyn

Kacper Steczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo profesionalni. Bardzo atrakcyjna cena kursu. Bardzo elastyczny grafik jazd na proźbę kursanta instruktor jeździ po godzinach pracy by przygotować kursanta do egzaminu. Samochody przygotowane bardzo dobrze i bardzo czyste i są takie same jak podczas egzaminu w Word. Gorąco polecam wszystkim którzy chcą zdawać na prawo jazdy każdej kategorii. Kategoria B zdane za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.01.2019

Łukasz Przybył

Łukasz Przybył
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2019

Kasia Matraj

Kasia Matraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkolenia samochodowe w L-express !!! Ladies.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.01.2019

Michał Skubiszyński

Michał Skubiszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor mega ogarnięty i pozytywny, wystarczyły mi 2h żeby przypomnieć sobie jazdę po pół-rocznej przerwie, aby zdać egzamin. Dzięki wielkie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.01.2019

Krzysztof Maciejewski

Krzysztof Maciejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy doszkalające. Super instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.01.2019

Marcin Kortus

Marcin Kortus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobry instruktor! Polecam

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2019

Karina Leonhardt

Karina Leonhardt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim szkołę LEXPRES. Zrobiłam kurs w 5 tygodni, terminy jazd umawiałam przez internet tak jak mi pasowało, instruktorzy mili wszystko mi wytlumaczyli co poskutkowało zdaniem egzaminu bez jakichkolwiek problemów. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2019

Agata Gocwał

Agata Gocwał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy lexpress to naprawdę expresowe szkolenia, kurs w 14 dni. Brak zastrzeżeń, elastyczny grafik i fajni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.01.2019

Renata Maria Korneluk

Renata Maria Korneluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego ośrodka, 6 godzin jazd wystarczyło abym po roku przerwy mogła ze spokojem iść na egzamin i zdać go bez żadnego problemu. Polecam każdy z Panią instruktor Karoliną.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak