OSK L-Express (410)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.05.2021

Piotr Bu

Piotr Bu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w jakiej miałem przyjemność się uczyć, elastyczny grafik, świetna flota samochodowa, doświadczona kadra z indywidualnym podejściem. Szkoła dzięki której zdałem za pierwszym razem a sam egzamin, pomimo stresu był po odbytym szkoleniu dla mnie dziecinnie prosty. Kurs idealnie przygotowuje do zdania egzaminu jak i daje możliwość nauczyć się rzeczywiście prawidłowo jeździć samochodem w codziennym życiu. Jeszcze raz najszczersze podziękowania dla najlepszej instruktorki pod słońcem :) Szczerze polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.05.2021

Wiktoria Niedośpiał

Wiktoria Niedośpiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam to OSK!! Wszystkie jazdy były dla mnie przyjemnością, cenne uwagi i brak stresu to zdecydowanie plus tej szkoły jazdy. Jazda z każdym instruktorem była świetna natomiast główne podziękowania należą się Mariuszowi, który nauczył mnie bezstresowej jazdy samochodem i posiadał ogromną cierpliwość jak oraz Kamili, dzięki której parkowania nie sprawiają mi już problemu i łuk, który z początku był ogromną zmorą ale po lekcji z Kamilą okazał się tylko formalnością! Polecam też jazdy z Kubą, Łukaszem i Karoliną, którzy są cudownymi ludzmi!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.04.2021

Miron Kozłowski

Miron Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Instruktor Kuba to człowiek bardzo pomocny, cierpliwy, widać że z "powołania". Cieszę się że do Nich trafiłem, elestycznie, szybko, sprawnie i przede wszystkim czyhe się dobrze wyszkolony po 20h :) 5* to jedyna słyszna ocena. Pozdro, piona!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2021

Marcin P .... ip: 5.173.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam ten ośrodek. Świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Każdy z instruktorów ma ogromne doświadczenie co przekłada się na dobrą jazdę. Mi udało się zdać za pierwszym razem. Najlepsza szkoła w Poznaniu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.04.2021

Agata Ogrodowska

Agata Ogrodowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła, profesjonalni instruktorzy, którzy wkładają swoje serce i cierpliwość w przekazanie najpotrzebniejszych informacji przydatnych w egzaminie, jak i codziennym życiu. Bardzo dobra atmosfera podczas całego szkolenia. Wszystko przekazywane z dokładnością, tłumaczony każdy błąd. Egzamin na kat. B zdany za drugim razem. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2021

Jakub Pieczyński

Jakub Pieczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, świetny plac manewrowy I zadbane motocykle.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2021

Gabi Kuźlan

Gabi Kuźlan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Przyjemna atmosfera, profesjonalni instruktorzy, każdy posiada bardzo cenne uwagi. Czułam się bardzo dobrze przygotowana, a egzamin zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.04.2021

Natalia Z .....a ip: 5.173.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pelen profesjonalizm, cenne uwagi i super atmosfera. Zdecydowanie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.03.2021

Zuzanna Głowacka

Zuzanna Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, bardzo miła atmosfera i wyrozumienie instruktorów ☺️ Serdecznie polecam każdemu ❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.03.2021

Kamil Kończak

Kamil Kończak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ludzie dostosowywuja jazdy pod klienta jeśli dojeżdżasz

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2021

Monika Mazan

Monika Mazan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym z całego serca polecić szkołę jazdy L-Express. Szkolenie odbywa się w przesympatycznej atmosferze, która zdecydowanie sprzyja nauce. Po każdej jeździe już nie mogłam doczekać się następnej:) Instruktorzy zawsze podchodzą indywidualnie do kursanta, jego potrzeb i ewentualnych problemów. W razie wątpliwości nigdy nie odmówią pomocy i jeszcze raz cierpliwie wytłumaczą. Miałam okazję odbywać jazdy z kilkoma instruktorami i od każdego nauczyłam się czegoś nowego. Czas jest zawsze poświęcony w 100% kursantowi. Wielkim plusem jest też możliwość jazdy różnymi samochodami. Szkolenie w L-Express było dla mnie szczególnie cenne ze względu na fakt, że zdawałam egzamin praktyczny w innym mieście, w innym województwie, na dodatek na innym samochodzie niż te, którymi egzaminuje się w WORD Poznań. Zmiana samochodu nie była dla mnie problemem, podobnie jak poruszanie się po innym mieście, co dowodzi, że L-Express na tle innych szkół wyróżnia przede wszystkim fakt, że celem szkolenia nie jest przygotowanie kursanta tylko do"zaliczenia" egzaminu państwowego, a kompleksowe przygotowanie do samodzielnego i co najważniejsze bezpiecznego poruszania się w ruchu drogowym. Udało mi się zdać egzamin zarówno teoretyczny, jak i praktyczny z wynikiem pozytywnym za pierwszym podejściem, za co jestem ogromnie wdzięczna wszystkim instruktorom, z którymi miałam przyjemność jeździć. Szczególne podziękowania jednak chciałabym skierować do Kuby i Łukasza, ponieważ oprócz tego, że są absolutnymi profesjonalistami w tym co robią, to na dodatek są jednymi z najfajniejszych ludzi jakich można w życiu spotkać. Zawsze będę bardzo miło wspominać kurs w L-Express:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Na początek składamy gratulacje! Cieszymy się że mogliśmy przyczynić się do realizacji Pani celu. Takie opinie dają nam jeszcze więcej energii i motywacji by być z każdym rokiem jeszcze lepszym ośrodkiem szkolenia. Życzymy samych przyjemności związanych z posiadaniem nowych uprawnień. Do zobaczenia na drogach ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2021

Monika Dzięcioł

Monika Dzięcioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę L-express! Świetni instruktorzy, bardzo cierpliwi i wyrozumiali dla kursanta. Nauczą jak dobrze prowadzić auto, dzięki czemu jazda autem staję się przyjemnością. Świetnie przygotowali do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem! Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2021

Rafał Radziszewski

Rafał Radziszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam l-express! Super właściciele, z Kuba na infolinii zawsze można się dogadać i znaleźć termin, a szczególnie polecam instruktorkę Kamilę, dzięki której udało mi się zdać egzamin. Szkoła ma przejrzysty system terminarza, dzięki któremu zawsze wiemy z jakim instruktorem i jakim pojazdem będziemy jeździć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.03.2021

Kornel Wąsowicz

Kornel Wąsowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem pod wrażeniem jak sprawnie wszystko poszło. Wszystkie zasady zostały dobrze wytłumaczone. Po kursie wiedziałem wszystko odnośnie egzaminu praktycznego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2021

Marietta Berent

Marietta Berent
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Baaaaardzo polecam OSK L-Express. Doskonali instruktorzy, maksymalny zasób wiedzy. Nauczą nie tylko jak zdać egzamin, ale także jak jeździć na codzień.. A to bardzo ważne !!!! Atmosfera podczas szkolenia idealna, bez spiny, wszystko wytłumaczone, a i pośmiać się można !!!! Kuba, Łukasz- jesteście najlepsi, oby tak dalej! !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2021

Kamila Bednarczyk

Kamila Bednarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę z całego serca! Byłam jedną z tych osób, co auta bała się jak ognia, a ukończyłam kurs pewna siebie i pełna wiary w swoje umiejętności - a to za sprawą cudownych instruktorów. Każdy niezwykle cierpliwy i pogodny, co sprawia, że aż chce się uczyć :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.02.2021

Wojciech Gunia

Wojciech Gunia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na OSK natrafiłem przeglądając Internet. Szkolenie teoretyczne przebiegło szybko i bardzo intensywnie. Na kursie praktycznym można było liczyć na pomoc kompetentnych i miłych instruktorów. Na plus zasługuje też możliwość jazdy z różnymi instruktorami. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2021

Marika Fornalska

Marika Fornalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy z profesjonalnym podejściem każdego z instruktorów. Nauczą bardzo dobrze prowadzić pojazdy, zapoznają dokładnie z każdymi przepisami oraz podchwytliwymi manewrami na trasie. Jeśli boisz się wsiadać za kierownicę to instruktorzy zmienią to w Tobie i bez strachu będziesz poruszać się po drogach.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2021

Krzysztof B B ip: 195.80.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2021

Maja K .......a ip: 188.47.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Nic dodać, nic ująć

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.02.2021

Paulina Matysiak

Paulina Matysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauczą cię wszystkiego, nawet całek. Intruktorzy z profesjonalnym podejściem i ogromną cierpliwością. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.02.2021

Angelika Dudziak

Angelika Dudziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Decydując się na kurs na prawo jazdy kontaktowałam się z wieloma szkołami, ale żadna nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Po zdaniu teorii w Wordzie znalazłam szkole L-express, która była strzałem w dziesiątkę. Instruktorzy bardzo pomocni, dzięki którym jazda samochodem była przyjemnością. Zawsze nie mogłam się doczekać kolejnej jazdy. Zdałam za drugim razem. Dziękuje i polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2021

Patrycja Balcerzak

Patrycja Balcerzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera podczas jazd i rzetelność instruktorów. Wszystko przekazane w sposób zrozumiały i dzięki nim egzamin zdany za pierwszym podejściem!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2021

Marta K .....z ip: 109.173.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca! Zajęcia przebiegały w miłej, bezstresowej atmosferze. Instruktorzy z pasją i doświadczeniem, którzy uczą jak jeździć, a nie tylko zdawać egzamin. Jazdy odbywają się na kilku samochodach, a podczas nich można poznać prawie całą kadrę, co zapewnia bardzo efektywną naukę i wymierna ocenę umiejętności kursanta. Po 30h kursu, i zdaniu egzaminu państwowego za pierwszym razem, mogę śmiało powiedzieć, że nie boję się wyjechać na drogi jako samodzielny kierowca. Serdecznie polecam, a w szczególności jazdy z Panem Łukaszem, który zawsze dba o dobry humor w aucie!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2021

Mariusz Stowe

Mariusz Stowe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, młodzi, mili, kontaktowi ludzie, wszystko zaliczone za pierwszym podejściem zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny, śmiało mogę każdemu polecić komu zależy na profesjonalnym przygotowaniu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2021

Basia Dondajewska

Basia Dondajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, jazdy z różnymi instruktorami dają możliwość zaczerpnięcia czegoś pożytecznego od każdego z Nich!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 07.02.2021

Julia Biegańska

Julia Biegańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, instruktorzy z dobrym podejściem do kursantów:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2021

Katarzyna Wasko

Katarzyna Wasko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę świetna szkołą jazdy, ogromne zaangażowanie kadry instruktorskiej zaowocowało zdanym egzaminem za pierwszym podejściem, dziękuje bardzo i polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2021

Asia Bystron

Asia Bystron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Świetne podejście do kursanta, duża dyspozycyjnosc ze strony instruktorów. Świetne przygotowanie do egzaminu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2021

Marianna Walczak

Marianna Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, super podejście do kursanta, wszystko przejrzyście, w razie problemów zawsze służą pomocą

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak