OSK L-Express (367)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2020

Filip Nowacki

Filip Nowacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna szkoła jazdy. Super sprzęt na kat.A. Elastyczne grafiki pod względem terminu dopasowanie pod kursanta. Fajna atmosfera. Dzięki L-Ekspres zdałem w sprawnym tempie za pierwszym podejściem i teraz mogę się cieszyć Prawem Jazdy na kat.A. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2020

Robert Mazur

Robert Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

10/10 Profesjonalna kadra instruktorów, nowoczesny sprzęt i świetna atmosfera, sprawiają, że z przyjemnością chodziłem na jazdy. Egzamin na kat. A zdany za pierwszym razem, bez problemowo. Z czystym sumieniem polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2020

Ania Lisiecka

Ania Lisiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

5 gwiazdkowa skala to zdecydowanie za mało, OSK L-EXPRESS zasługuje na najwyższe noty. Szczerze i z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę jazdy. Instruktorzy stają na wysokości zadania, aby wypracować w swoich kursantach umiejętność prowadzenia pojazdów (w moim przypadku motocykl). Atmosfera zdecydowanie sprzyjała nauce. Plac manewrowy przystosowany do nauki wszystkich zadań egzaminacyjnych. Motocykle identyczne jak w WORD, sprawne i bezpieczne. Egzamin zdany za 1 RAZEM :) POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2020

Sabina M ..........k ip: 5.173.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Świetna kadra instruktorów (praktykę miałam z instruktorami: Dominik, Mateusz, Przemek, Łukasz i Kamila), wszyscy cierpliwi, bardzo dobre podejście do kursantów, którzy się bardzo stresują. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdane za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.08.2020

Agnieszka Łopatka

Agnieszka Łopatka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W OSK L-Express odbyłam profesjonalne szkolenie motocyklowe kat A2, egzamin w WORD zdany bez problemu za 1 razem. Polecam serdecznie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2020

Jędrzej Przewoźny

Jędrzej Przewoźny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To, co wyróżnia to OSK na tle innych, to fakt, że jako jedno z niewielu łączy nowoczesny sprzęt z wiedzą praktyczną i dużym zaangażowaniem instruktorów. Ja robiłem kurs na kat. A i dzięki świetnemu programowi szkoleniowemu (zacząłem od 125tki i stopniowo zwiększyłem moc motocykla aż do wordowskiego MT-07) zdałem egzamin bez stresu za 1wszym razem (jedynym stresem było przełożenie egzaminu przez koronawirusa :p ). Bardzo każdemu polecam L-Express, bo jak oni Cię nie naucza to nikt Cię już nie nauczy :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2020

Tomasz Suchomski

Tomasz Suchomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs kategorii A przebiegł szybko i sprawnie, zaletą ogromny plac manewrowy oraz urządzenia pomiarowe co sprawia, że warunki są adekwatnego do tego co czeka nas na egzaminie w WORD, polecam każdemu szkołę jazdy L-Express!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.08.2020

Adrianna R ....z ip: 213.5.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykupiłam 30 h jazd doszkalających w L-EXPRESS (robiłam cały kurs od początku po bardzo długiej przerwie). Dziś o godzinie 10:00 miałam egzamin w WORD i zdałam :) Bardzo polecam tą szkołę. Mimo tego, że jazdy miałam z 8 różnymi instruktorami, to nauczyłam się od każdego z nich czegoś innego i z każdej jazdy wyciągałam nowe wnioski. Polecam bardzo Mariusza (chyba najbardziej profesjonalny instruktor z którym miałam przyjemność jeździć), Kamilę (która perfekcyjnie nauczyła mnie parkować równolegle :)), Dominika (którego na początku się bałam i miałam ochotę wyjść z auta i trzasnąć drzwiami, a później okazało się że nauczyłam się u niego najwięcej), Mateusza, Karolinę i Przemka :) Bardzo sympatyczne osoby! Jedyny minus, który zauważyłam, to fakt że jazdy zaczynały się 5-6 minut po czasie, a kończyły się 10-15 minut przed czasem jak nie miało się żadnych pytań do instruktora. Mimo tego polecam i dziękuję :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.07.2020

Ola Bandura

Ola Bandura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Instruktorzy profesionalisci, wyrozumiali, mają ogramną cierpliwość. Przygotowanie do egzaminów to sama przyjemność. Nauka prowadzona bez zbędnego napięcia oraz stresu! Ekzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2020

Julia Szymyślik

Julia Szymyślik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wielkie podziękowania za miłą atmosferę i pełen profesjonalizm. Do egzaminu przygotowywała mnie Kamila i każda jazda z nią była dużą przyjemnością. Bez problemu można dogadać się z terminami, a nawet ich zmianą, jeśli taka jest potrzeba. Odpowiedzą na każde pytanie, doradzą, a wszystko bez stresu i często z dużym poczuciem humoru. Serdecznie polecam tę szkołę. Naprawdę warto.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.07.2020

Sebastian Jeziorski

Sebastian Jeziorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę bardzo dobra i z czystym sumieniem do polecenia. Super instruktorzy i dobre podejście do kursanta. Polecam Mateusza, Przemka i Kamile :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2020

Kamila Olesiuk

Kamila Olesiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do egzaminu państwowego w automacie przygotowywała mnie od początku Ada. Przeszłam kurs w trybie przyspieszonym w formie e-learning. Po każdej lekcji nie mogłam doczekać się kiedy będą kolejne jazdy :P Instruktorka potrafiła odpowiedzieć na każde moje pytanie- a czasami nie były łatwe, zaczynały się od prostych przepisów a kończyły na regulacjach prawnych :P Dość szybko „przerobiłyśmy” materiał co mnie cieszyło ponieważ przez resztę jazd powtarzałyśmy i utrwalałyśmy przepisową jazdę. Auto bardzo fajne, jak dla mnie idealne do zdawania prawa jazdy. Idąc na egzamin teoretyczny i praktyczny nie brała innej opcji niż to, że zdam za pierwszym razem :D Po kursie wiedziałam, że jestem dobrze przygotowana i odbiór prawa jazdy to tylko kwestia egzaminu i wyrobienia dokumentu. Zdecydowanie polecam szkołę i jazdy z Adą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.06.2020

Jagoda Werner

Jagoda Werner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Instruktorzy bardzo mili, wyrozumiali, moją ogromną cierpliwość. Wielkim plusem jest to, ze nie jeździ się z jednym instruktorem, przez co każdy może dać cenną wskazówkę. Mam zamiar robić jeszcze inną kategorie i napewno znowu wybiorę OSK L-Express

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2020

Daria Kidula

Daria Kidula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, z którymi można się pośmiać, fajna atmosfera. Zdane za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2020

Marta S ........a ip: 109.173.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Godziny jazdy dostosowane do kursanta, bardzo życzliwe podejście do kursanta, instruktorzy uczą jak jeździć, nie tylko jak zdac egzamin. Zero stresu na jazdach! Godni polecenia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2020

Przemo Osuch

Przemo Osuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ta szkołę. Przygotowanie do egzaminów to sama przyjemność. Nauka prowadzona bez zbędnego napięcia oraz stresu! Motocykle w bardzo dobrej kondycji, możliwość zdawania egzaminu państwowego na podstawionym przez szkole motocyklu. Jeżeli chodzi o instruktorów ( akurat trafiłem na Jakuba) wykazał się pełnym profesjonalizmem. To moja 3 kategoria prawa jazdy i z pełna odpowiedzialnością stwierdzam, ze w tej szkole nauka przeprowadzona była na najwyższym poziomie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.06.2020

Kinga Tarczewska

Kinga Tarczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całą pewnością polecam tą szkole jazdy! Kurs odbyty w przyjaznej i spokojnej atmosferze. Instruktorzy z indywidualnym podejściem do kursanta. Dużo informacji przekazanych w jasny i zrozumiały. sposób. Zależało mi na odbyciu kursu w szybkim czasie i to się świetnie udało. Dodatkowym plusem jest z cała pewnością możliwość jazdy z wieloma instruktorami.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Piotr Stec

Piotr Stec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Nie mam się do czego przyczepić, kurs poszedł bardzo sprawnie. Nauczyłem się sporo i myślę, że nie tylko o tym jak zdać egzamin, ale też jak faktycznie jeździć bezpiecznie. Po kursie i 2 godzinach dodatkowej jazdy dzień przed egzaminem (3 tygodnie przerwy od jazdy motocyklem), zdane za 1 razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.06.2020

Ola Łabenda

Ola Łabenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, przesympatyczni I profesjonalni instruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.05.2020

Daria Kuszak

Daria Kuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super, instruktorzy najlepsi, bez problemu wytłumaczą wszystko, miła atmosfera, ogółem najlepsza szkoła!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2020

Bartłomiej Brambor

Bartłomiej Brambor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni i sympatyczni instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.05.2020

Ola Mitek

Ola Mitek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu. Wszyscy instruktorzy z super podejściem, od każdego można dowiedzieć różnych przydatnych informacji :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2020

Damian Begier

Damian Begier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie świetna szkoła, zdawałem na kat.A egzamin zdany za pierwszym razem, ale do rzeczy: bramki pomiarowe tak jak w WORD Poznań, motocykl taki jak na egzaminie, instruktor jest na placu a nie w garażu, dogodne terminyi dokładne wytyczne,pilnuje i patrzy co i jak. Mega Pozytyw. Dodatkowo mają jazdy doszkalające na Bednarach, kolejny mega plus. Ogólnie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2020

Asia Maciejewska

Asia Maciejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła ! i najlepsi egzaminatorzy!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.05.2020

Dominik Waw

Dominik Waw
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście instruktorów, elastyczne godziny zajęć praktycznych, dobra organizacja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Mery Banaszkiewicz

Mery Banaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny system umawiania się na jazdy. Profesjonalne podejście, super atmosfera. Egzamin zdany bez problemu za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.05.2020

Magdalena Wieruszewska

Magdalena Wieruszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam. Miło wspominam czas spędzony na placu manewrowym, oczywiście nie byłabym sobą, gdybym czegoś nie popsuła, wywracając się kilkukrotnie :p także dziękuje za wyrozumiałość. Pomimo iż przed kursem koło motocykla to nawet nie stałam, a moja koordynacja ruchowa pozostawiała wiele do życzenia, Pan Jakub wykonał kawał dobrej roboty i wyprowadził mnie na ludzi. Co najlepsze sprawił, że jakimś cudem zdałam za pierwszym razem. A był chyba jedyną osobą, która wierzyła, że to mi się uda. Plus także za to, że ta szkoła jazdy posiada duży plac manewrowy oraz co ważniejsze takie same urządzenia do pomiaru prędkości jak w WORD, a to nie jest chyba standardem, bo mój chłopak w innym OSK miał mierzone czasy stoperem w telefonie...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2020

Kacper Juraszyk

Kacper Juraszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega pozytywna ekipa wszystko szybko i bezproblemowo załatwione. Mega polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2020

Natalia T ......a ip: 37.47.189.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM w 100%. Zdawałam egzamin na kat. A - egzamin zdany w WORD Poznań za pierwszym podejście. Super szkoła, indywidualne podejście do kursanta, przemiły i sympatyczny Instruktor z dużym doświadczeniem. Zgłaszane uwagi i sugestie podczas kursu pomogły mi szybko nauczyć się prawidłowej techniki jazdy. Nauka jazdy na placu, w mieście i w terenie. Profesjonalny sprzęt pomiarowy na placu (jak w WORD). Szkołę już poleciłam mojej koleżance, która również zapisała się na kurs kat. A....WAM również polecam...Lewa w górę ;))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.05.2020

Jakub Kański

Jakub Kański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

w L-Express robiłem prawko kategorii B, polecam serdecznie super instruktorzy którzy w fenomenalny sposób przekazują wiedzę i uczą cię jeździć autem. Egzamin okazał się formalnością bo byłem bardzo dobrze przygotowany.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak