OSK L-Express (252)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2019

Aneta Olejnik

Aneta Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam!! Cały kurs włącznie z egzaminami państwowymi zrobiłam w niecałe 3 miesiące. Atmosfera w trakcie jazd z Panią Karoliną jak i z innymi instruktorami byla bardzo przyjazna co nie wpłynęło niekorzystnie na jakość nauki i wiedzy jaką w tym czasie posiadłam. Praktyka zdana za pierwszym razem! Dziękuję L-EXPRESS!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.04.2019

Mateusz B .... ip: 31.0.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie do egzaminu przez instruktora Mateusza. Wzorowy kontakt ze Szkołą w przypadku ewentualnych zmian godzin przez kursanta. Elastyczność. Można Was śmiało polecać!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Mateusz Andrzejewski

Mateusz Andrzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Na spokojnie zdane za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2019

Klaudia Kozielska

Klaudia Kozielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, profesjonalne podejście do kursanta, bez problemowy kontakt z instruktorem. Przyjemna atmosfera podczas jazd, wszystko ładnie i klarowne wytłumaczone, zdany egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.03.2019

Zosia Lehmann

Zosia Lehmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, miła atmosfera, po jazdach bez problemu zdalam egzanim. ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2019

Marta Zając

Marta Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, bardzo cierpliwi, fajna przyjemna atmosfera, wszystko wytłumaczone i zdane za pierwszym razem ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2019

Susel NieSpi

Susel NieSpi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia: profesjonalne podejście, świetna kadra instruktorska, dobra atmosfera, długo mógłbym wymieniać.....do tego jeszcze muszę dodać ELASTYCZNOŚĆ-coś, co w moim przypadku odegrało kluczową rolę (udało mi się ukończyć kurs mimo braku czasu). POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2019

Rafał Woźniak

Rafał Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 100% polecam jazdy doszkalające naprawdę przygotują każdego tak, że zdasz bez problemu w Word !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2019

Marcin Jaworski

Marcin Jaworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykupilem dwie godziny przed egzaminem i trafilem na dobra szkole jazdy. Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Dzieki za przygotowania

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2019

Weronika Adamowicz

Weronika Adamowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i profesjonalni instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Sandra Kubiak

Sandra Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam ze wszystkimi instruktorami i każdy jest bardzo dobry i jedyny w swoim rodzaju. Jednak najbardziej przed samym egzaminem polecam jazdy z Łukaszem, który potrafi doskonale przygotować pod względem merytorycznym ale i wytrzymałości psychicznej. Dziękuję całej ekipie za wspólny czas i cierpliwość do mojego gadulstwa :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2019

Patryk Wyrt

Patryk Wyrt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta. Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2019

Monika Zygarłowska

Monika Zygarłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lexpress oceniam na maxa 5 gwiazdek a gdyby było 10 to dała bym 10! Bardzo dobra organizacja przez stronę internetową i facebooka, dogodne terminy na jazdy, mili i kompetentni instruktorzy, dzięki jazdom doszkalającym egzamin zdany! Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.02.2019

Ewa Zagrodna

Ewa Zagrodna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam naprawdę świetny ośrodek który przygotuje każdego do egzaminu tak żeby zdać za pierwszym razem ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2019

Anna Radczak

Anna Radczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cale szkolenie wesoło i bardzo skutecznie. Bardzo dobry kontakt. Przejrzysty grafik. Duży wybór terminów i elastyczność instruktów. Nauczyłam się bardzo dużo w doskonałej, bezstresowej atmosferze, a egzamin zdany :) jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły i napewno będę ją polecać znajomym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2019

Aldona Siarkiewicz

Aldona Siarkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Młodzi ludzie pełni zaangażowania i chętnie służący poradą oraz wsparciem. Instruktorzy mili, taktowni a przede wszystkim niezwykle kompetentni! Dziękuję BARDZO! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.02.2019

Karolina Zbierska

Karolina Zbierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek, bardzo dobry kontakt z biurem, szybkie terminy, możliwosć odbywania jazd z różnymi instruktorami na różnych autach, dziękuje za jazdy doszkalające bez nich nie udało by się zdać egzaminu :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.02.2019

Zosia Zosieńka

Zosia Zosieńka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Poznaniu, świetni instruktorzy, daja z siebie wszystko, by kursant zdal, godziny jazd zawsze dopasowane do grafiku kursanta, nawet na ostatnia chwile zawsze mozna na nich liczyc :-) Z czystym sumieniem polecam wszystkim którzy chcą zdac egzamin.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2019

Wiktor Pankowski

Wiktor Pankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę godna polecenia. Elastyczny terminarz ustalany przez stronę internetową, instruktorzy z doskonałym podejściem do kursanta - wytłumaczą wszystko cierpliwie i z humorem. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Nic dodać, nic ująć! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2019

Karol Skusiewicz

Karol Skusiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

do szkoły L-express trafiłem z polecenia moich znajomych którzy robili tu kurs i większosć z nic zdała egzamin za pierwszym razem oraz czytajac opinie, szczerze każdemu polecam tu zrobienie kursu prawa jazdy, fajna i miła atmosfera, jazdy odbywają się z różnymi instruktorami, możliwość ustalania jazd przez internet, mi egzamin też udało się zdać za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.02.2019

Robson Tomal

Robson Tomal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam świetna organizacja, dzięki dodatkowym jazdą doszkalającym zdałem egzamin w Word, instruktorzy wykonali swoje zadanie na medal, dziękuje i polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2019

Dominika Murakowska

Dominika Murakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietnie podejście, bardzo bałam się jeździć samochodem, ale nie potrzebnie! I teorie i praktykę zdałam za pierwszym razem, byłam bardzo dobrze przygotowana. Jazdy przebiegały zawsze w pozytywnej atmosferze, samodzielnie wybierasz kiedy chcesz jeździć co jest super, bo możesz samodzielnie decydować o godzinach. Jeździsz z różnymi instruktorami przez co wsiadając do samochodu Wordu egzaminator nie jest taki straszny! Polecam bardzo ????❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2019

Patryk M ....a ip: 109.173.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Osobiście polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.01.2019

Emilia Wądołowska

Emilia Wądołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pomocny instruktor, wiedział czego muszę się nauczyć by dać sobie samodzielnie radę za kierownicą!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.01.2019

Klaudia Szwedyk

Klaudia Szwedyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, elastyczny grafik, mega miła atmosfera i świetni instruktorzy! Polecam każdemu! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2019

Amanda Cicha

Amanda Cicha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna szkoła, najlepsi instruktorzy❤️ Żałuję,że chodziłam na jazdy doszkalające a nie cały kurs! Świetna atmosfera, super przygotowanie :) Informacja dla przyszłych kursantów: Wybieraj mądrze, wybierz L-EXPRESS!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2019

Łukasz Adamczewski

Łukasz Adamczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Mateusz bardzo dobry i cierpliwy instruktor :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.01.2019

Paulina Surdyk

Paulina Surdyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przed egzaminem praktycznym miałam jazdę doszkalającą z panem Łukaszem. Serdecznie polecam, wspaniałe i bezstresowe podejście.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.01.2019

Adrianna Nosowska

Adrianna Nosowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Dagmara Syska

Dagmara Syska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystkim polecam L-Express. Kurs z super ekipą, młodzi i mają super metody by nawet mnie w tak krótkim czasie przygotować do egzaminu. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak