OSK L-Express (577)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2024

Jan G ........i ip: 104.28.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła która nauczy cię jak jeździć! W szczególności Erika i Mateusz! Jazdy z nimi to czysta przyjemność. Nauczą profesjonalnie i egzamin za pierwszym się zdaje! Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.07.2024

Paweł Ziętarski

Paweł Ziętarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietni instruktorzy, zyczliwi, pomocni. Na kazde pytanie odpowiedza. Przyjazna atmosfera. Moge polecic.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.06.2024

Zofia Wojtkowiak

Zofia Wojtkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy instruktorzy bardzo mili, świetna atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2024

Michalina Jankowska

Michalina Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Do kursu na prawo jazdy powróciłam po kilku latach przerwy, mając wiele różnorodnych obaw, jednak już od pierwszych minut mogłam liczyć na wsparcie oraz pełen profesjonalizm instruktora Mateusza. Szczerość, luźna i miła atmosfera oraz cenne wskazówki pozwoliły mi przyswoić dużo nowej wiedzy oraz umiejętności, a w efekcie nie tylko zdać egzamin za pierwszym razem, ale również pomóc w byciu lepszym kierowcą na co dzień. Na swojej drodze nie spotkałam jeszcze tak wspaniałego instruktora jak Mateusz, stąd też polecam z całego serca! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.05.2024

Julia H .....n ip: 188.33.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jak najbardziej warta polecenia. Jazdy z Eriką i Mateuszem - sama przyjemność. Profesjonalne podejście do kursanta i cudowna atmosfera podczas jazd dodały ogromnej pewności siebie i ułatwiły zdanie egzaminu:))

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2024

Damian Radecki

Damian Radecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę z całego serca! Instruktorzy byli mega profesjonalni i świetnie przekazywali wiedzę. Motocykle były w super stanie technicznym, więc nauka była komfortowa i bezpieczna. Szkoła dopasowywała też elastycznie terminy zajęć praktycznych, co było świetne, bo pracuję i mam mało czasu. Zawsze dostosowywali się do mojego grafiku. Idealna szkoła dla przyszłych motocyklistów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.05.2024

Karol Weihrauch

Karol Weihrauch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, z dobrym, luźnym, ale merytorycznym podejściem do kursanta. Na pewno szkoła warta polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.04.2024

Artem Serafimov

Artem Serafimov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym podziękować wszystkim instruktorom, z którymi miałam zajęcia, Erika, Mateusz, Iza, Sonia - jesteście super. zajęcia odbywały się w miłej atmosferze, instruktorzy byli kompetentni, pomocni i bardzo przyjaźni. zajęcia były łatwe i ciekawe. śmiało mogę polecić tę szkołę jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.04.2024

Agata Tomczak

Agata Tomczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam, że szkoła zasługuje na 5 gwiazdek, ponieważ tworzą ją wspaniali ludzie. Bardzo sprawny i łatwy kontakt - mailowo i telefoniczne. Dostawałam odpowiedzi na wszystkie pytania. Platforma do nauki e-learningu też na całkiem dobrym poziomie, oszczędza czas, bo można uczyć się wszędzie i pytania egzaminacyjne dobrze przygotowują do państwowej teorii. Zapisy na jazdy praktyczne sprawne przez stronę internetową, dobry kontakt z instruktorami. Jazdy trasami egzaminacyjnymi i z możliwością wyboru różnych godzin, nawet wieczornych. Jazdy miałam m.in. z Izą i Mateuszem, bardzo sobie ich chwalę. Ale przede wszystkim chcę polecić moją wspaniałą instruktorkę prowadzącą - Erikę. Bardzo kontaktowa i zaangażowana osoba. Egzamin wewnętrzny przeprowadzony bez stresu. Erika uczestniczyła ze mną na egzaminie praktycznym państwowym i obdarzyła mnie ogromnym wsparciem. Gorąco polecam szkołę już jako kierowca :)))

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.04.2024

Natalia P ..........a ip: 46.134.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorka Erika i Mateusz szybko odczarowali mój lęk przed prowadzeniem samochodu. Oboje są przesympatycznymi ludźmi i wspaniałymi instruktorami. Znają się na tym co robią, świetnie zwracają uwagę na szczegóły i pułapki egzaminacyjne. Teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem, zarówno wewnętrzną jak i państwową.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2024

Ryszard .........i ip: 109.173.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za pierwszym razem. Nie było żadnych problemów z organizacją zajęć. Wszystko na kursie zostało wytłumaczone w sposób prosty i zrozumiały. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.04.2024

Andrzej Przybyła

Andrzej Przybyła
Opinia niezweryfikowna

Polecam z całego serca :) instruktorzy najlepsi w swoim fachu z dużą dozą cierpliwości oraz porządnej nauki względem osoby zdajacej :D polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.04.2024

Krzysztof Matuszewski

Krzysztof Matuszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, pełen profesjonalizm polecam wszystkim którzy chcą szybko i łatwo zdać egzamin !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2024

Paulina Pilarska

Paulina Pilarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić instruktora Mateusza! Podejście świetne luźna atmosfera bez stresu co było dla mnie bardzo ważne! Bardzo zrozumiale wytłumaczył każdą sytuacje na drogach oraz przygotował mnie na egzamin w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.03.2024

Julia Rybicka

Julia Rybicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Eriką i Mateuszem były samą przyjemnością. Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera! Ogromnie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2024

Michał G .....r ip: 195.80.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wróciłem do kursu na prawo jazdy po kilku latach i z miejsca mogłem liczyć na indywidualne podejście ze strony instruktora Mateusza. Jazdy przebiegały w swobodnej atmosferze, a od Matusza dostałem dużo cennych wskazówek, które nie tylko pomogły mi zdać egzamin, ale przede wszystkim nauczyły lepiej jeździć samochodem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2024

Zuzia Kesicka

Zuzia Kesicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tę szkołę , w szczególności instruktorów Erikę i Mateusza wiedza przekazywana na wysokim poziomie przy tym w bardzo miłej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2024

Jan Filipowski

Jan Filipowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po ponad miesiącu od zdania egzaminu na prawo jazdy i zweryfikowaniu nabytych umiejętności, mogę z pełną świadomością polecić szkołę jazdy L-express wszystkim kandydatom na kierowców. Podczas kursu moja instruktor prowadząca, Erika, niezwykle dobrze pomogła mi zrozumieć skomplikowane zagadnienia ruchu drogowego. Zadawała odpowiednie pytania, ucząc dokładniejszej obserwacji ruchu drogowego i korygując błędy w ich zalążku, co przyczyniło się do świadomej zdolności prowadzenia samochodu obecnie. Przyznaję, że nie było sztywno – przecież prowadzenie pojazdu to również przyjemność :) – cały kurs przebiegł w wyśmienitej atmosferze. Z technicznych aspektów, mocno na plus oceniam organizację, bardzo dobry kontakt z sekretariatem oraz umawianie jazd przez kalendarz online. Dzięki lokalizacji jazd (ul. Piątkowska k/PST Słowiańska) można łatwo dojechać na lekcje, a dodatkowo nie jest stąd daleko na Winogrady, gdzie odbywają się egzaminy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.03.2024

Tomasz Stelmaszyk

Tomasz Stelmaszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Właśnie zakończyłem szkolenie na kategorie B+E, polecam szczerze L-express , Instruktor Kuba z doskonałym profesjonalnym podejściem do tematu . Ogólnie moim zdaniem za całokształt 11/10

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2024

Natalia Gąsienica

Natalia Gąsienica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam instruktorkę Erike kobieta na medal ! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2024

Piotr Głodziak

Piotr Głodziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam panią Erikę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2024

Rafał R ....a ip: 31.60.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pani instruktor Erika. Nauka jazdy na najwyższym poziomie i bardzo dobre podejście. Bardzo polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2024

Julita Zakrzewska

Julita Zakrzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! ✨ A zwłaszcza instruktorów: Erikę i Mateusza, bardzo fajne, profesjonalne osoby. Posiadają dużą wiedzę, którą potrafią przekazać nowym, młodym kierowcą. Przyjazna oraz luźna atmosfera. Z żadnymi innymi osobami/instruktorami mi się tak dobrze nie jeździło jak z nimi. Gdybym miała jeszcze raz wybierać instruktorów to bym właśnie przystanęła na nich, jeszcze raz polecam z całego serduszka! ❤️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2024

Marta Kubacka

Marta Kubacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Dzięki instruktorce Karolinie udało mi się ukończyć kurs w miłej i przyjemnej atmosferze. Jazdy bez stresu, tego było mi trzeba. Gorąco polecam ;).

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2024

Arkqdiusz Wu

Arkqdiusz Wu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę u Eriki, bardzo przyjazna atmosfera, przekazywanie wiedzy na wysokim poziomie. Pełne opanowanie i profesjonalizm broni się rezultatami końcowymi!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.02.2024

Zosia Buśkiewicz

Zosia Buśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy super, ogromna wiedza i super podejście do kursantów

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2024

Nos Konia

Nos Konia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Erika bardzo mi pomogła bez jazd doszkalających pewnie nigdy bym nie zdał tego prawa jazdy super rozmowna i wszysko w przyjemnej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2024

Rafał Mazgaj

Rafał Mazgaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Korzystałem z jazd doszkalających. Pani Erika świetna instruktorka, miła wyrozumiała i cierpliwa. Jazdy z nią to była sama przyjemność

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2024

Szczechowicz Mateusz

Szczechowicz Mateusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, polecam instruktorkę Erikę, bardzo cenne wskazówki i dobrze przekazana wiedza podczas jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.02.2024

Magdalena Grajewska

Magdalena Grajewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Pani Erika wykazuje się dużą cierpliwością i spokojem. Odpowiada szczegółowo na wszystkie pytania i daje cenne wskazówki. Jazdy doszkalające na wysokim poziomie

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak