OSK L-Express (284)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2019

Michał Jórdeczka

Michał Jórdeczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy cierpliwi i bardzo mili, super atmosfera i organizacja.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Przemysław Przybyła

Przemysław Przybyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu. Profesjonalne podejście, zaangażowanie. Świetna atmosfera, elastyczne godziny jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.10.2019

Barbara B ...n ip: 5.173.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona, wszyscy instruktorzy wykazywali się rzetelnością i cierpliwością, godziny jazd były dopasowane do moich potrzeb, stres związany z prowadzeniem samochodu szybko znikał. Egzamin zdałam za pierwszym razem! Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.10.2019

Magdalena K .......... ip: 85.221.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona ! Robiłam jazdy doszkalające wraz ze zdaniem teorii i praktyki wewnętrznej. Przepisałam się z innej szkoły . Moim zdaniem w 6 H jazd z instruktorką Adą zrobiłam więcej niż w 30 h jazd w poprzedniej szkole ! Naszym celem nie było ,,przejeździć” tylko nauczyć się . Egzamin wewnętrzny również przebiegł dobrze. Parkowanie rownolegle, skośne, prostopadle, łuk i wiele innych! L-Express nie stawia na to żeby wyjeździć z kursantem godziny, lecz żeby jak najwiecej powtórzyć i poprawić ewentualne błędy ! Wielki plus ! Przed egzaminem państwowym dokupiłam sobie 2h na których rozwiałam wszystkie moje wątpliwości. Do WORDu poszłam w 110% przygotowana! PS aktualnie czekam za odbiorem prawka ! ( zdane za 1 razem !) Serdecznie polecam L-Express każdemu kandydatowi na kierowcę ! Szkoła numer jeden !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2019

Tomáš Vojakovič

Tomáš Vojakovič
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super podejcie do kursanta. wszystkie jazdy udalo sie umowic w bardzo krotkim czasie i dostosowac do mojego czasu pracy. egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2019

Asia W .......k ip: 188.147.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Instruktorzy bardzo cierpliwi, zawsze z uśmiechem i podchodzący do kursantów indywidualnie. Jazdy bez stresu i za każdym razem uczące nowych rzeczy. Wszystko tłumaczone na spokojnie i do skutku. Instruktorzy bardzo pomogli mi w walce ze stresem podczas pierwszych jazd jak i przed egzaminem. Bezproblemowe umawianie się na jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2019

Jacek Depczyński

Jacek Depczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm podczas kursów, instruktor Kuba bardzo wporządku, szybko zauważa błędy oraz złe nawyki, potrafi wyjaśnić i nauczyć jazdy motocyklem. Plac manewrowy bardzo duży, prawie taki jak w WORD. Wszystkie zadania na placu można bez obaw i bezpiecznie wykonywać ponieważ jest równy a przedewszystkim asfaltowy. Dużo motocykli do wyboru w bardzo dobrym stanie, a jak wiadomo każdy motocykl jest troche inny i na kursach jeździmy każdym z nich a to jest ważne by nie przyzwyczajać się do jednego. Przemyślany i dobrze przygotowany plan zajęć na placu i mieście sprawił że szybko się nauczyłem poprawnej jazdy motocyklem. Do egzaminu podszedłem bezstresowo i zdałem go za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.09.2019

Julia Milewicz

Julia Milewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera nauki, egzamin zdany

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.09.2019

Marta Wirth

Marta Wirth
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Powiem tylko tyle..5***** Mąż ucząc sie na kategorie A zdal za pierwszym razem...czyli..zdawalnosc mowi sama za siebie. Szkola godna polecenia!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.08.2019

Paulina Janaszak

Paulina Janaszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy z ogromną cierpliwością!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinie! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2019

Joanna Grzegorzewicz

Joanna Grzegorzewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy! Na każdą jazdę jechałam z uśmiechem:) Instruktor Kuba bardzo profesjonalny, z powołania, potrafił przekazać wiedzę. Bardzo elastyczne godziny jazd, umawialiśmy się na bieżąco. Będę zawsze miło wspominać i polecać każdemu:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Asiu, serdecznie dziękujemy za opinie, gratulujemy zdania egzaminu, życzymy zawsze szerokiej i bezpiecznej drogi ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2019

Filip Waligórski

Filip Waligórski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm a jednocześnie luźna atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie Filipie, Gratulacje zdania egzaminu! Pozdrawiamy L-Express ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Michał Sobański

Michał Sobański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, dobra organizacja.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wielkie gratulacje Michale! Dziękujemy za opinie i życzymy zawsze szerokiej i bezpiecznej drogi! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2019

Maciej Skała

Maciej Skała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, którzy chcą dobrze przygotować się do egzaminu i zdać go za pierwszym razem :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Maciej, serdeczne gratulacje, dziękujemy za opinie i życzymy zawsze szerokiej i bezpiecznej drogi! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.08.2019

Jacek O .....a ip: 37.47.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do OSK L-Express trafiłem po przeczytaniu bardzo dobrych opinii ,jeżeli chodzi o szkolenia motocyklowe. Po zeszłorocznym zdaniu egzaminu teroretycznego i ukończeniu kursu praktycznego w innym OSK niestety nie przystąpiłem do egzaminu praktycznego w związku z brakiem czasu .... w tym roku znów przypomniałem sobie o motocyklu i szukałem szkoły aby przypomnieć sobie technikę jazdy i nabrać pewności podczas egzaminu praktycznego. Po godzinie jazdy w L-Express, podczas której dostałem szereg badzo przydatnych rad od instruktora Kuby, żałowałem już ,że od razu nie trafiłem tytaj na kurs...tutaj dopiero poczułem motocykl i wiedziałem ,że na egzaminie praktycznym , który do łatwych nie należy,dam radę. Swietna bezstresowa atmosfera, profesjonalne rady, możliwośc jazdy na różnych motocyklach, najnowszy system pomiaru prędkości to nie wszyskie zalety L-Express..poprostu tak powinno się szkolić... w związku z brakiem terminów w Word Poznań , zdałem egzamin w Word PIła... ośrodku o najniższej zdawalności:) w Wielkopolsce... dzięki Kubie.. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam J

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jacku, serdeczne gratulacje i podziękowania za opinie! Należa ci się ten wynik pozytywny! Pozdrawiamy :D

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.08.2019

Adam Kazimierczak

Adam Kazimierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wziąłem 2h jazd doszkalających przed egzaminem na kat. A. Jestem zadowolony. Plac ok i pomocny instruktor. Na drugi dzien zdalem. LWG.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje Adamie, serdecznie dziękujemy za opinie ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.08.2019

Monika Bączyk-Widawska

Monika Bączyk-Widawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Żenada. Poszłam na jazdy doszkalające do innej szkoly i dopiero czegoś zaczęłam się uczyc. Problem w tym , ze pojutrze egzamin a ja nie mam nawet ugruntowanych podstaw

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy, skracanie czasu trwania jazd, zły stan pojazdów

Odpowiedź:

Pani Moniko, bardzo mi przykro że nie jest Pani zadowolona ze szkolenia w naszym Ośrodku Szkolenia Kierowców oraz że nie udało się Pani zaliczyć egzaminu państwowego za pierwszym podejściem. W odpowiedzi na Pani negatywne opinie, komentarze odpowiadam dopiero dzisiaj, ponieważ chciałem przeanalizować całą zaistniałą sytuacje związaną z Pani szkoleniem. Rozmawiałem zarówno z instruktorami jak i pracownikiem biurowym, prześledziłem także dostępne mi kanały informacji którymi kontaktowała się Pani z ośrodkiem. Nigdzie nie znalazłem informacji o jakichkolwiek skargach i problemach podczas trwania kursu. Instruktor prowadzący określił przebieg kursu jako poprawny a osoba przeprowadzająca egzamin wewnętrzny przekazała mi informacje że nie było podstaw by wynik egzaminu wewnętrznego był negatywny.


Pierwsze negatywne sygnały pojawiły się dopiero na portalu superpawojazdy.pl. Mam nadzieje, że na Pani opinie nie miała wpływu nieetyczna praktyka niektórych ośrodków, polegająca na całkowitym podważeniu zdobytych umiejętności, zajęć podczas których osoba szkolona zasypywana jest gradem nie zawsze zasadnych uwag odnośnie techniki prowadzenia pojazdu. Uwagi te finalnie wywołują dużą niepewność u osoby, która w najbliższym czasie ma podchodzić do jednego z bardziej stresogennych egzaminów w życiu. Celem tego jest uzyskanie korzyści finansowych.


Przykro mi także, że mimo skorzystania z kilku jazd doszkalających w innym OSK nie udało się Pani zaliczyć "ruszania na wzniesieniu"


Jeżeli mogę Panią o coś poprosić, to proszę o informację, które rzeczy w Pani odczuciu nie były przez nasz ośrodek przeprowadzone, bądź czego się Pani u nas nie nauczyła a określiła je mianem "braku ugruntowanych podstaw". Te informacje mogą mi pomóc wprowadzić zmiany w sposobie szkolenia przyszłych kandydatów. Jeżeli mogę prosić o wskazanie instruktora który mimo Pani próśb nie ćwiczył z Panią "ruszania na wzniesieniu", przeprowadzę z nim rozmowę i wyciągnę konsekwencje.


Pani kurs praktyczny rozpoczął się 24.05 a zakończył 22.07. Biorąc pod uwagę Pani weekendową dyspozycyjność w moim odczuciu, oraz w porównaniu do innych OSK w Poznaniu 2 miesiące to dobry wynik. Średni czas trwania kursu w Poznaniu waha się około 4-5 miesięcy. Proszę także o informację, który z instruktorów skracał Pani czas zajęć oraz które pojazdy nie były sprawne mimo, że wszystkie maja ważne przeglądy techniczne i są serwisowane w autoryzowanych warsztatach.


Szkoda, że tych wszystkich uwag nie zgłaszała Pani do mnie, mojego wspólnika bądź pracownika biurowego podczas trwania kursu zgodnie z prośbami które były kierowane do całej grupy podczas szkolenia teoretycznego i o tych przykrych rzeczach dowiaduje się z portali internetowych.


Mimo wszystko ufam, że kolejnym razem uda się Pani osiągnąć cel tego szkolenia. Życzę powodzenia i przepraszam, że nie byliśmy w stanie spełnić Pani oczekiwań.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.08.2019

Barbara Sudol

Barbara Sudol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kadra mloda ,ale profesjonalna,zaangazowana ,z pasja ,.Konkretna ale na luzie ,z usmiechem i milym slowem.Super samochody(sprawne i pachnace)i grafik tak elastyczny,ze dla zapracowaychi( lub innych zainteresowanych)jezdza w sob. i nd.W 100% sa w stanie nauczyc kazdego...jesli nie zdasz, to nie dla tego ,ze instruktor nie dal rady-mozliwosci sa tylko dwie....zzar Cie stres albo.....dales du...py na pierdole, ktora wcale nie sprawiala ci trudnosci..Dzieki Karolina za wlewanie w moja dusze litrow pewnosci siebie ,a w serce otuchy,ze jest ok.Za pogaduchy,smiech i wiare ze chciec znaczy moc...jestes najlepsza.Łukasz tobie tez dzieki-za stoicki spokoj,szukanie pomocnych rozwiazan,usmiech i przekonanie ,ze...jezdzic kazdy moze,troche lepiej lub troche gorzej....byle bezpiecznie>)Bartek i Genek- z wami jezdzilam najmniej,ale kazdy z was dolozyl cenna cegielke w ten Word-owski mur...POzdrawiam i z czystym sercem polecam...Barbara

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.07.2019

Alicja Trojanowska

Alicja Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjne podejście do kursanta, przede wszystkim chęć wytłumaczenia mechanizmu kryjącego się za poprawną techniką przejazdu. Super sprzęt oraz profesjonalny przyrząd pomiarowy (taki sam jak w WORD). Wszystko to przekłada się na bezstresowy egzamin zakończony wynikiem pozytywnym.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2019

Aleksandra Delekta

Aleksandra Delekta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niebezpodstawnie najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu. Pracownicy biurowi i instruktorzy przemili, kompetentni, profesjonalni, i potrafiący przekazać swoją wiedzę (nie tylko dotyczącą egzaminu, ale też życiowych sytuacji), zajęcia praktyczne odbywają się zawsze punktualnie a umawiać się na jazdy można od rana do wieczora. Ogromne wsparcie instruktorów. A samochody czyste i pachnące :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Mateusz Rainka

Mateusz Rainka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam, kurs kat. A zrobiony w 3tygodnie. Plac manewrowy bardzo duży usytuowany blisko WORDu. Na placu urzadzenia pomiarowe takie same jak w osrodku egzaminowania. Ilosc dostepnych, roznie skonfigurowanych motocykli na duzy +. Elestyczne godziny jazdy i bardzo dobre rady instruktora.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Mikołaj Wojtysiak

Mikołaj Wojtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. To moja druga kat. W zyciu i naprawdę czuję, że opanowałem technikę jazdy. Zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.07.2019

Michał Sobczak

Michał Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs odbyłem w niecałe 3 tygodnie, instruktor bardzo elastyczny, można się umawiać od wczesnych godzin rannych aż do późnego wieczora, plac manewrowy bardzo duży, tylko dla motocykli, wyposażony w urządzenia pomiarowe prędkości takie jak w WORDzie, więc nie ma żadnego zaskoczenia na egzaminie. Dodatkowo jazdy na kilku różnych motocyklach, więc można sie zapoznac ze specyfiką jazdy na roznych egzemplarzach (mimo ze ten sam model, to jednak sie od siebie różnią) - dzięki temu na egzaminie nic nie jest nas w stanie zaskoczyć. Instruktor (Jakub) b. zaangażowany, chętnie udziela pomocnych wskazówek. Jak robic prawko na kat. A to tylko tutaj

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2019

Paweł Płuciennik

Paweł Płuciennik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę osobiście polecić. Bardzo dobra atmosfera. Brak jakichkolwiek problemów z ustalaniem terminów jazd. Z pewnością za 2 lata odwiedzę ten ośrodek jeszcze raz w celu wyrobienia prawa jazdy kategorii A. Nic dodać nic ująć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.07.2019

Justyna Jabczyńska

Justyna Jabczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły ❤️.Szybki kurs, super instruktorzy (bardzo polecam Karolinę:), brak problemów z terminarzem. Profesjonalne podejście i miła atmosfera podczas kursu i jazd. Nie ma lepszej w Poznaniu! :D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2019

As Tomaszkiewicz

As Tomaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wczoraj dzięki tej szkole zdałam swój egzamin za pierwszym razem i bez większych problemów . Genialnie zostałam przygotowana. Instruktorzy są bardzo sympatyczni i wyrozumiali . Cały kurs odbył się w znakomitej atmosferze. Bardzo mocno polecam ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.06.2019

Piotr L .......i ip: 37.47.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy dodały mi pewności siebie i pokazały miejsca w Poznaniu, których wcześniej nie znałem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.06.2019

Urszula Stolicka

Urszula Stolicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na najwyższym poziomie szkolenie i z całą odpowiedzialnością polecam naukę pod okiem Jakuba, który w 100% profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Zagwarantuje nie tylko zdany egzamin, ale i miłą atmosferę w trakcie zajęć. Pozdrawiam Urszula

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2019

Ewelina D ...... ip: 188.146.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Profesjonalne przygotowanie praktyczne i teoretyczne. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie ☺☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Jakub Biesiada

Jakub Biesiada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Błyskawiczne szkolenie motocyklowe zakończone zdanym egzaminem w pierwszym podejściu. Zero stresu, instruktor zawsze uśmiechnięty i pełen entuzjazmu. Pan Jakub jako zapalony motocyklista bardzo szybko i sprawnie nauczył mnie jak powinno się prawidlowo jeździć na motocyklu, bo nauczyć "zdać egzamin" to jedno, a nauczyć kogoś jeździć to całkiem inna bajka. Zdecydowanie polecam !

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak