OSK L-Express (275)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Michał Sobański

Michał Sobański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna atmosfera, dobra organizacja.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.08.2019

Maciej Skała

Maciej Skała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, którzy chcą dobrze przygotować się do egzaminu i zdać go za pierwszym razem :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.08.2019

Jacek O .....a ip: 37.47.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do OSK L-Express trafiłem po przeczytaniu bardzo dobrych opinii ,jeżeli chodzi o szkolenia motocyklowe. Po zeszłorocznym zdaniu egzaminu teroretycznego i ukończeniu kursu praktycznego w innym OSK niestety nie przystąpiłem do egzaminu praktycznego w związku z brakiem czasu .... w tym roku znów przypomniałem sobie o motocyklu i szukałem szkoły aby przypomnieć sobie technikę jazdy i nabrać pewności podczas egzaminu praktycznego. Po godzinie jazdy w L-Express, podczas której dostałem szereg badzo przydatnych rad od instruktora Kuby, żałowałem już ,że od razu nie trafiłem tytaj na kurs...tutaj dopiero poczułem motocykl i wiedziałem ,że na egzaminie praktycznym , który do łatwych nie należy,dam radę. Swietna bezstresowa atmosfera, profesjonalne rady, możliwośc jazdy na różnych motocyklach, najnowszy system pomiaru prędkości to nie wszyskie zalety L-Express..poprostu tak powinno się szkolić... w związku z brakiem terminów w Word Poznań , zdałem egzamin w Word PIła... ośrodku o najniższej zdawalności:) w Wielkopolsce... dzięki Kubie.. jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam J

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.08.2019

Adam Kazimierczak

Adam Kazimierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wziąłem 2h jazd doszkalających przed egzaminem na kat. A. Jestem zadowolony. Plac ok i pomocny instruktor. Na drugi dzien zdalem. LWG.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.08.2019

Monika Bączyk-Widawska

Monika Bączyk-Widawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Żenada. Poszłam na jazdy doszkalające do innej szkoly i dopiero czegoś zaczęłam się uczyc. Problem w tym , ze pojutrze egzamin a ja nie mam nawet ugruntowanych podstaw

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy, skracanie czasu trwania jazd, zły stan pojazdów

Odpowiedź:

Pani Moniko, bardzo mi przykro że nie jest Pani zadowolona ze szkolenia w naszym Ośrodku Szkolenia Kierowców oraz że nie udało się Pani zaliczyć egzaminu państwowego za pierwszym podejściem. W odpowiedzi na Pani negatywne opinie, komentarze odpowiadam dopiero dzisiaj, ponieważ chciałem przeanalizować całą zaistniałą sytuacje związaną z Pani szkoleniem. Rozmawiałem zarówno z instruktorami jak i pracownikiem biurowym, prześledziłem także dostępne mi kanały informacji którymi kontaktowała się Pani z ośrodkiem. Nigdzie nie znalazłem informacji o jakichkolwiek skargach i problemach podczas trwania kursu. Instruktor prowadzący określił przebieg kursu jako poprawny a osoba przeprowadzająca egzamin wewnętrzny przekazała mi informacje że nie było podstaw by wynik egzaminu wewnętrznego był negatywny.


Pierwsze negatywne sygnały pojawiły się dopiero na portalu superpawojazdy.pl. Mam nadzieje, że na Pani opinie nie miała wpływu nieetyczna praktyka niektórych ośrodków, polegająca na całkowitym podważeniu zdobytych umiejętności, zajęć podczas których osoba szkolona zasypywana jest gradem nie zawsze zasadnych uwag odnośnie techniki prowadzenia pojazdu. Uwagi te finalnie wywołują dużą niepewność u osoby, która w najbliższym czasie ma podchodzić do jednego z bardziej stresogennych egzaminów w życiu. Celem tego jest uzyskanie korzyści finansowych.


Przykro mi także, że mimo skorzystania z kilku jazd doszkalających w innym OSK nie udało się Pani zaliczyć "ruszania na wzniesieniu"


Jeżeli mogę Panią o coś poprosić, to proszę o informację, które rzeczy w Pani odczuciu nie były przez nasz ośrodek przeprowadzone, bądź czego się Pani u nas nie nauczyła a określiła je mianem "braku ugruntowanych podstaw". Te informacje mogą mi pomóc wprowadzić zmiany w sposobie szkolenia przyszłych kandydatów. Jeżeli mogę prosić o wskazanie instruktora który mimo Pani próśb nie ćwiczył z Panią "ruszania na wzniesieniu", przeprowadzę z nim rozmowę i wyciągnę konsekwencje.


Pani kurs praktyczny rozpoczął się 24.05 a zakończył 22.07. Biorąc pod uwagę Pani weekendową dyspozycyjność w moim odczuciu, oraz w porównaniu do innych OSK w Poznaniu 2 miesiące to dobry wynik. Średni czas trwania kursu w Poznaniu waha się około 4-5 miesięcy. Proszę także o informację, który z instruktorów skracał Pani czas zajęć oraz które pojazdy nie były sprawne mimo, że wszystkie maja ważne przeglądy techniczne i są serwisowane w autoryzowanych warsztatach.


Szkoda, że tych wszystkich uwag nie zgłaszała Pani do mnie, mojego wspólnika bądź pracownika biurowego podczas trwania kursu zgodnie z prośbami które były kierowane do całej grupy podczas szkolenia teoretycznego i o tych przykrych rzeczach dowiaduje się z portali internetowych.


Mimo wszystko ufam, że kolejnym razem uda się Pani osiągnąć cel tego szkolenia. Życzę powodzenia i przepraszam, że nie byliśmy w stanie spełnić Pani oczekiwań.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.08.2019

Barbara Sudol

Barbara Sudol
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kadra mloda ,ale profesjonalna,zaangazowana ,z pasja ,.Konkretna ale na luzie ,z usmiechem i milym slowem.Super samochody(sprawne i pachnace)i grafik tak elastyczny,ze dla zapracowaychi( lub innych zainteresowanych)jezdza w sob. i nd.W 100% sa w stanie nauczyc kazdego...jesli nie zdasz, to nie dla tego ,ze instruktor nie dal rady-mozliwosci sa tylko dwie....zzar Cie stres albo.....dales du...py na pierdole, ktora wcale nie sprawiala ci trudnosci..Dzieki Karolina za wlewanie w moja dusze litrow pewnosci siebie ,a w serce otuchy,ze jest ok.Za pogaduchy,smiech i wiare ze chciec znaczy moc...jestes najlepsza.Łukasz tobie tez dzieki-za stoicki spokoj,szukanie pomocnych rozwiazan,usmiech i przekonanie ,ze...jezdzic kazdy moze,troche lepiej lub troche gorzej....byle bezpiecznie>)Bartek i Genek- z wami jezdzilam najmniej,ale kazdy z was dolozyl cenna cegielke w ten Word-owski mur...POzdrawiam i z czystym sercem polecam...Barbara

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.07.2019

Alicja Trojanowska

Alicja Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjne podejście do kursanta, przede wszystkim chęć wytłumaczenia mechanizmu kryjącego się za poprawną techniką przejazdu. Super sprzęt oraz profesjonalny przyrząd pomiarowy (taki sam jak w WORD). Wszystko to przekłada się na bezstresowy egzamin zakończony wynikiem pozytywnym.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2019

Aleksandra Delekta

Aleksandra Delekta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niebezpodstawnie najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu. Pracownicy biurowi i instruktorzy przemili, kompetentni, profesjonalni, i potrafiący przekazać swoją wiedzę (nie tylko dotyczącą egzaminu, ale też życiowych sytuacji), zajęcia praktyczne odbywają się zawsze punktualnie a umawiać się na jazdy można od rana do wieczora. Ogromne wsparcie instruktorów. A samochody czyste i pachnące :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Mateusz Rainka

Mateusz Rainka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam, kurs kat. A zrobiony w 3tygodnie. Plac manewrowy bardzo duży usytuowany blisko WORDu. Na placu urzadzenia pomiarowe takie same jak w osrodku egzaminowania. Ilosc dostepnych, roznie skonfigurowanych motocykli na duzy +. Elestyczne godziny jazdy i bardzo dobre rady instruktora.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Mikołaj Wojtysiak

Mikołaj Wojtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. To moja druga kat. W zyciu i naprawdę czuję, że opanowałem technikę jazdy. Zdane za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.07.2019

Michał Sobczak

Michał Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs odbyłem w niecałe 3 tygodnie, instruktor bardzo elastyczny, można się umawiać od wczesnych godzin rannych aż do późnego wieczora, plac manewrowy bardzo duży, tylko dla motocykli, wyposażony w urządzenia pomiarowe prędkości takie jak w WORDzie, więc nie ma żadnego zaskoczenia na egzaminie. Dodatkowo jazdy na kilku różnych motocyklach, więc można sie zapoznac ze specyfiką jazdy na roznych egzemplarzach (mimo ze ten sam model, to jednak sie od siebie różnią) - dzięki temu na egzaminie nic nie jest nas w stanie zaskoczyć. Instruktor (Jakub) b. zaangażowany, chętnie udziela pomocnych wskazówek. Jak robic prawko na kat. A to tylko tutaj

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2019

Paweł Płuciennik

Paweł Płuciennik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę osobiście polecić. Bardzo dobra atmosfera. Brak jakichkolwiek problemów z ustalaniem terminów jazd. Z pewnością za 2 lata odwiedzę ten ośrodek jeszcze raz w celu wyrobienia prawa jazdy kategorii A. Nic dodać nic ująć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.07.2019

Justyna Jabczyńska

Justyna Jabczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły ❤️.Szybki kurs, super instruktorzy (bardzo polecam Karolinę:), brak problemów z terminarzem. Profesjonalne podejście i miła atmosfera podczas kursu i jazd. Nie ma lepszej w Poznaniu! :D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2019

As Tomaszkiewicz

As Tomaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wczoraj dzięki tej szkole zdałam swój egzamin za pierwszym razem i bez większych problemów . Genialnie zostałam przygotowana. Instruktorzy są bardzo sympatyczni i wyrozumiali . Cały kurs odbył się w znakomitej atmosferze. Bardzo mocno polecam ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.06.2019

Piotr L .......i ip: 37.47.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jazdy dodały mi pewności siebie i pokazały miejsca w Poznaniu, których wcześniej nie znałem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.06.2019

Urszula Stolicka

Urszula Stolicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na najwyższym poziomie szkolenie i z całą odpowiedzialnością polecam naukę pod okiem Jakuba, który w 100% profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Zagwarantuje nie tylko zdany egzamin, ale i miłą atmosferę w trakcie zajęć. Pozdrawiam Urszula

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2019

Ewelina D ...... ip: 188.146.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Profesjonalne przygotowanie praktyczne i teoretyczne. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie ☺☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Jakub Biesiada

Jakub Biesiada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Błyskawiczne szkolenie motocyklowe zakończone zdanym egzaminem w pierwszym podejściu. Zero stresu, instruktor zawsze uśmiechnięty i pełen entuzjazmu. Pan Jakub jako zapalony motocyklista bardzo szybko i sprawnie nauczył mnie jak powinno się prawidlowo jeździć na motocyklu, bo nauczyć "zdać egzamin" to jedno, a nauczyć kogoś jeździć to całkiem inna bajka. Zdecydowanie polecam !

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Krzysztof Mirek

Krzysztof Mirek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Zależało mi na szybkim oraz kompetentnym szkoleniu i świetnie trafiłem. Szkoła oferuje sprawne motocykle oraz duży plac manewrowy . Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Nicole Nowak

Nicole Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej mogę polecić szkółkę! Świetna atmosfera, wszystko na luzie, mega podejście do kursanta! Atrakcyjna cena Przede wszystkim polecam jazdy z Kubą i Łukaszem dużo smieszkow a zarazem nauki! Teoria i praktyka za pierwszym! BARDZO POLECAM! Jeszcze raz dziękuje!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Mikołaj Antczak

Mikołaj Antczak
Opinia niezweryfikowna

Polecam, świętne podejście instruktora do kurstanta, elastyczne godziny, przyjemna atmosfera podczas jazd. W przypadku szkoleń motocyklowych, instruktor nie tylko uczy jak zdać egzamin ale również daje garść cennych informacji odnośnie techniki jazdy oraz jak zachowywać się na motocyklu w różnych warunkach atmosferycznych.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.05.2019

Marika Grenda

Marika Grenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i instruktorzy! Bez problemu można się umówić na jazdy, profesjonalne podejście :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Filip Robakowski

Filip Robakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym. Dobre podejście do kursanta, gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Eryk Wojciechowski

Eryk Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, godna polecenia. Możliwość jazd na różnych pojazdach i z różnymi instruktorami. Duża elastyczność godzin, nigdy nie było problemu, żeby umówić się na jazdy. Instruktorzy podchodzą indywidualnie, wszystko wytłumaczą na spokojnie i odpowiedzą na każde pytanie. Atmosfera na zajęciach sprawia, że na jazdy chodzi się z przyjemnością. Uczyłem się na kat. B i A2, obie zdane za pierwszym razem. Zdecydowanie polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Eryku dziękujemy za opinie, życzymy zawsze szerokiej i bezpiecznej drogi ;) Pozdrawiamy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2019

Kasia Kuc

Kasia Kuc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Nie ma problemu z ustaleniem terminów jazd, teoria przeprowadzona sprawnie, fantastyczni instruktorzy! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu bardzo dziękujemy za opinie, życzymy zawsze szerokiej i bezpiecznej drogi ;) Pozdrawiamy L-Express ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2019

Kasia Musisz

Kasia Musisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, instruktor i błyskawiczny kurs! Prawo jazdy kat. A1 zdałam za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolona. Na pewno wrócę jak będę robić kurs na kolejną kategorię.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Katherina! Serdecznie dziękujemy za opinię :D

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2019

Klaudia Kamińska

Klaudia Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić! ❤️ Pełen profesjonalizm i fantastyczne podejście do kursanta. Bezproblemowe umawianie jazd i kontakt z ośrodkiem na najwyższym poziomie ???????? Cała ekipa pozytywna, chętna do pomocy i wspierająca cały czas! ❤️ No i oczywiście wszystko zdane za pierwszym ???????? Polecam! ❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Klaudia bardzo dziękujemy za opinie! Pozdrawiamy serdecznie :))))

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2019

Aneta Olejnik

Aneta Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam!! Cały kurs włącznie z egzaminami państwowymi zrobiłam w niecałe 3 miesiące. Atmosfera w trakcie jazd z Panią Karoliną jak i z innymi instruktorami byla bardzo przyjazna co nie wpłynęło niekorzystnie na jakość nauki i wiedzy jaką w tym czasie posiadłam. Praktyka zdana za pierwszym razem! Dziękuję L-EXPRESS!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.04.2019

Mateusz B .... ip: 31.0.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie do egzaminu przez instruktora Mateusza. Wzorowy kontakt ze Szkołą w przypadku ewentualnych zmian godzin przez kursanta. Elastyczność. Można Was śmiało polecać!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Mateusz Andrzejewski

Mateusz Andrzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Na spokojnie zdane za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak