OSK L-Express (185)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.12.2018

Ola Raczyńska

Ola Raczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i profesjonalne podejście. Polecam i dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2018

Andrzej Przybyła

Andrzej Przybyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła Szkoda że brałem tylko jazdy dodatkowe a nie cały kurs jazdy przeprowadzone w przyjaznej atmosferze świetne przygotowanie do egzaminu mili instruktorzy polecam najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2018

Paweł Przybył

Paweł Przybył
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam! instruktorzy mlodzi z energia, nie pomina zadnego błędu. atmosfera swietna, idzie i sie uczyć i dobrze spedzic czas. zdane za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.12.2018

Ilona Nowaczyk

Ilona Nowaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

2 godziny doszkalające z panem Łukaszem i w pełni wykorzystany czas. Bardzo profesjonalnie to raz , ale dla mnie opornej kursantki najważniejsze jest to że tłumaczone w jasny , przystępny sposób. W sobotę miałam jazdę, a dziś zdalam.Bardzo serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.12.2018

Joanna A ........z ip: 188.147.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Fantastyczni instruktorzy!:) Na paru jazdach doszkalajacych nauczyli mnie łuku i pokazali nie tylko główne trasy egzaminacyjne. Gdybym robiła tu cały kurs, uniknęłabym poprawek na praktycznym na bank:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.11.2018

Sara Maciejewska

Sara Maciejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu dużo mówić. Najlepsza szkoła jazdy! Indywidualne podejście do kursantów. Bardzo wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy. Elastyczny grafik. Jazdy zawsze prowadzone w miłej i przyjemnej atmosferze. Za każdym razem wracałam z uśmiechem na twarzy, aż załuję że to już koniec. Jazdy na różnych samochodach. Punktualność. Polecam L-EXPRESS z całego serduszka! Niezapomniana kursantka ISKRA <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2018

Zuzanna D ...s ip: 77.65.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super mi się jeździło z każdym z instruktorów. Tłumaczyli na spokojnie i nigdy nikt nie podniósł na mnie głosu. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2018

Kacper Steczkowski

Kacper Steczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Zdane za pjerwszym, a kurs zrobiłem w 3 tygodnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2018

Krzysztof Grzesik

Krzysztof Grzesik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełna profeska. Zdane za 1 polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2018

Marta Kaczmarek

Marta Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacja! co tu dużo mówić... bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście :) Polecam wszystkim! Nawet się nie zastanawiajcie, od razu zgłoście się do tej szkoły. A jeśli ktoś nie jest z Poznania, tym bardziej nie traćcie cennego czasu na szkoły z mniejszych miejscowości, gdzie nierzadko dopiero w 10 godzinie kursu pojedziecie do Poznania, z czego kilka godzin stracicie na sam dojazd. Prawdziwa nauka zaczyna się dopiero tutaj :) Czasem warto zaplanować swój czas inaczej. Czy w dwie godziny kursu doszkalającego uda się zbudować pewność siebie na drodze? Jasne, że nie, ale na pewno (dzięki mega pozytywnym instrukorom) uda się rozładować stres, największy wróg na egzaminie, który stoi na przeszkodzie do bycia bardziej pewnym swoich możliwości. Także keep calm i zgłoś się do osk-l-express ;-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.11.2018

Marta Stepka

Marta Stepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozytywni i wyrozumiali instruktorzy, miła atmosfera podczas jazd. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2018

Dawid Borda

Dawid Borda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kurs, teoria możliwa do zrobienia w domu, jazdy terminowo dostosowane do trybu życia, dodatkowo świetne osoby prowadzące kurs. Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

:) Gratulujemy i dziękujemy za opinię:) Szerokości!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2018

Karolina Skowron

Karolina Skowron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjne przygotowanie do egzaminu, dokładni instruktorzy, jazda w miłej atmosferze, punktualność i pełen profesjonalizm. Dla mnie to zdecydowanie najlepszy z możliwych wyborów. Godziny dostosowane do kursanta, możliwość jazdy różnymi samochodami. Wiele cennych uwag i szlifów. Z pewnością będę polecać dalej. Jeszcze raz dziękuję za naukę. Pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2018

Magdalena Trepczynska

Magdalena Trepczynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dziękuję wszystkim instruktorom i instruktorce którzy doskonale przygotowali mnie do egzaminu. Godziny jazdy dopasowane do moich potrzeb auta super i fajnie że można zmieniać auta bo przynajmniej nie przyzwyczaiłam się do jednego co ułatwiło ni zdanie egzaminu. Wszystkim którzy szukajom dobrej szkoły jazdy polecam 100% OSK L Exspress powodzenia jeszcze raz dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2018

Karol Wojtkowiak

Karol Wojtkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor dokładny, profesjonalne podejście. Jestem miło zaskoczony elastycznością szkoły, dopasowała się do moich zajęć. Nowoczesny system obsługi wszystko załatwiałem zdalnie. Auta nowe nie zniszczone. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.11.2018

Olka Raunt

Olka Raunt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu, w 200% godna polecenia :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2018

Ambroży R ..z ip: 89.64.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pozdrawiam instruktorów Kubę i Łukasza! :) kat A2 zdana za pierwszym podejściem, gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2018

Igor Tylkowski

Igor Tylkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrzy instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2018

Marcin Matuszewski

Marcin Matuszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole robiłem kurs na prawo jazdy kat. A, pod okiem Kuby. Mogę śmiało polecić każdemu kto myśli o jeździe motocyklem. Wspaniała szkoła, bardzo dobre podejście, wiele maszyn, wspaniali i pomocni ludzie, fajna cena, same plusy. Egzamin zdany za 1 razem bez problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2018

Piotr Jerzak

Piotr Jerzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Będę polecał każdemu kto będzie chciał zdać prawo jazdy super atmosfera wiedzą i wspaniałe podejście do klienta Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2018

Mirosław Witek

Mirosław Witek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ GORĄCO POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.10.2018

Tomasz Kaczmarek

Tomasz Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na wstępie dodam, że skorzystałem z usług OSK L - Express w formie jazd doszkalających (inny samochód, instruktor etc.) przed egzaminem. Muszę przyznać że bardzo zadowolony z podejścia instruktora, za co bardzo dziękuje - prawdopodobnie te dwie dodatkowe godziny uratowały mi życie i wpłynęły na pozytywny wynik egzaminu praktycznego :D. Wszystkim gorąco polecam, i zachęcam do skorzystania z usług L - Express. Jeszcze raz - bardzo dziękuję! Pozdrawiam :).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2018

Krzysztof Waliszewski

Krzysztof Waliszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjny ośrodek. Instruktor świetny, z dobrym oraz indywidualnym podejściem do kursanta. Park maszynowy bogaty i w bardzo dobrym stanie. Dodatkowym atutem instruktora jest fakt ze chce nauczyć kursanta oprócz zdania egzaminu również jeździć bezpiecznie w życiu codziennym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2018

Roman Grotkowski

Roman Grotkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bajlando! Zdaje za 1. Wszystko najwyższej jakości!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2018

Aleksandra Błachowiak

Aleksandra Błachowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam wszystkim tę szkółkę jazdy. Instruktorzy są super, wszystko potrafią wytłumaczyć. Atmosfera w aucie jest przyjemna i komfortowa (wspólne śpiewanie piosenek haha). Za każdym razem kiedy wracałam z jazd to miałam uśmiech na twarzy ???? zachęcam każdego, kto chce szybko odbyć kurs, a przy okazji nauczyć się prawidłowo jeździć samochodem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2018

Bartłomiej Budka

Bartłomiej Budka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs praktyczny to czysta przyjemność. Super atmosfera, profesjonalny instruktor. Dużym plusem jest jazda na różnych motocyklach oraz elastyczność instruktora jeżeli chodzi o umawianie się na jazdy. Egzamin bezproblemowo zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.10.2018

Stanisław Skamrot

Stanisław Skamrot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim marzącym o kat.A. Miła atmosfera, nie ma problemu z ustaleniem grafików jazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2018

Piotr M ...k ip: 195.117.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W szkole jazdy L-Express robiłem kurs na samochód kat B, chciałem bardzo polecić robienie prawa jazy w tej szkole, instruktorzy którzy tam pracują to młody zespół który naprawdę bardzo dobrze uczy jak poprawnie i bezpiecznie jeździć samochodem. Cały kurs przebiegał w miłej atmosferze, luźne podejście z żartem ale cały czas skupienie na wszelkich błędach które popełniałem było i instruktorzy zwracali na to uwagę, nie wątpliwym plusem była jazda na różnych samochodach, dzięki czemu łatwiej było mi na egzaminie państwowym, cały kurs trwał w sumie miesiąc, jazdy mogłem sobie sam ustalać przez wirtualny terminarz dlatego jeździłem kiedy chciałem i rano i pod wieczór, z tego miejsca chciałem bardzo podziękować za kurs i dobre przygotowanie mnie do egzaminu na prawo jazdy, polecam i pozdrawiam, Piotr.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2018

Kuba Domagalski

Kuba Domagalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. E-learning można przejść bardzo szybko i gładko. Ustalanie terminów na jazdy bez problemu dzięki dobrej organizacji terminarza. Najlepsi instruktorzy , którzy rzetelnie i na luzie przekazują wiedzę i tłumaczą rzeczowo poszczególne zagadnienia. Pozdrawiam serdecznie Łukasza , Karolinę , Mateusza i Adriana oraz dziękuję za przygotowanie do egzaminów , które zdałem w Wordzie Poznańskim za pierwszym razem ;-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2018

Michał Ciara

Michał Ciara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdanie egzaminu po takim przygotowaniu jakie zapewnia szkoła to czysta przyjemność! Instruktorzy znają się na rzeczy, atmosfera super, zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak