OSK L-Express (262)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.06.2019

Urszula Stolicka

Urszula Stolicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na najwyższym poziomie szkolenie i z całą odpowiedzialnością polecam naukę pod okiem Jakuba, który w 100% profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Zagwarantuje nie tylko zdany egzamin, ale i miłą atmosferę w trakcie zajęć. Pozdrawiam Urszula

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2019

Ewelina D ...... ip: 188.146.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Profesjonalne przygotowanie praktyczne i teoretyczne. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie ☺☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Jakub Biesiada

Jakub Biesiada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Błyskawiczne szkolenie motocyklowe zakończone zdanym egzaminem w pierwszym podejściu. Zero stresu, instruktor zawsze uśmiechnięty i pełen entuzjazmu. Pan Jakub jako zapalony motocyklista bardzo szybko i sprawnie nauczył mnie jak powinno się prawidlowo jeździć na motocyklu, bo nauczyć "zdać egzamin" to jedno, a nauczyć kogoś jeździć to całkiem inna bajka. Zdecydowanie polecam !

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Krzysztof Mirek

Krzysztof Mirek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Zależało mi na szybkim oraz kompetentnym szkoleniu i świetnie trafiłem. Szkoła oferuje sprawne motocykle oraz duży plac manewrowy . Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Nicole Nowak

Nicole Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej mogę polecić szkółkę! Świetna atmosfera, wszystko na luzie, mega podejście do kursanta! Atrakcyjna cena Przede wszystkim polecam jazdy z Kubą i Łukaszem dużo smieszkow a zarazem nauki! Teoria i praktyka za pierwszym! BARDZO POLECAM! Jeszcze raz dziękuje!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Mikołaj Antczak

Mikołaj Antczak
Opinia niezweryfikowna

Polecam, świętne podejście instruktora do kurstanta, elastyczne godziny, przyjemna atmosfera podczas jazd. W przypadku szkoleń motocyklowych, instruktor nie tylko uczy jak zdać egzamin ale również daje garść cennych informacji odnośnie techniki jazdy oraz jak zachowywać się na motocyklu w różnych warunkach atmosferycznych.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.05.2019

Marika Grenda

Marika Grenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i instruktorzy! Bez problemu można się umówić na jazdy, profesjonalne podejście :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Filip Robakowski

Filip Robakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym. Dobre podejście do kursanta, gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Eryk Wojciechowski

Eryk Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, godna polecenia. Możliwość jazd na różnych pojazdach i z różnymi instruktorami. Duża elastyczność godzin, nigdy nie było problemu, żeby umówić się na jazdy. Instruktorzy podchodzą indywidualnie, wszystko wytłumaczą na spokojnie i odpowiedzą na każde pytanie. Atmosfera na zajęciach sprawia, że na jazdy chodzi się z przyjemnością. Uczyłem się na kat. B i A2, obie zdane za pierwszym razem. Zdecydowanie polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Eryku dziękujemy za opinie, życzymy zawsze szerokiej i bezpiecznej drogi ;) Pozdrawiamy! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2019

Kasia Kuc

Kasia Kuc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Nie ma problemu z ustaleniem terminów jazd, teoria przeprowadzona sprawnie, fantastyczni instruktorzy! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Kasiu bardzo dziękujemy za opinie, życzymy zawsze szerokiej i bezpiecznej drogi ;) Pozdrawiamy L-Express ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2019

Kasia Musisz

Kasia Musisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, instruktor i błyskawiczny kurs! Prawo jazdy kat. A1 zdałam za pierwszym razem i jestem bardzo zadowolona. Na pewno wrócę jak będę robić kurs na kolejną kategorię.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Katherina! Serdecznie dziękujemy za opinię :D

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2019

Klaudia Kamińska

Klaudia Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić! ❤️ Pełen profesjonalizm i fantastyczne podejście do kursanta. Bezproblemowe umawianie jazd i kontakt z ośrodkiem na najwyższym poziomie ???????? Cała ekipa pozytywna, chętna do pomocy i wspierająca cały czas! ❤️ No i oczywiście wszystko zdane za pierwszym ???????? Polecam! ❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Klaudia bardzo dziękujemy za opinie! Pozdrawiamy serdecznie :))))

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2019

Aneta Olejnik

Aneta Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam!! Cały kurs włącznie z egzaminami państwowymi zrobiłam w niecałe 3 miesiące. Atmosfera w trakcie jazd z Panią Karoliną jak i z innymi instruktorami byla bardzo przyjazna co nie wpłynęło niekorzystnie na jakość nauki i wiedzy jaką w tym czasie posiadłam. Praktyka zdana za pierwszym razem! Dziękuję L-EXPRESS!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.04.2019

Mateusz B .... ip: 31.0.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne przygotowanie do egzaminu przez instruktora Mateusza. Wzorowy kontakt ze Szkołą w przypadku ewentualnych zmian godzin przez kursanta. Elastyczność. Można Was śmiało polecać!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Mateusz Andrzejewski

Mateusz Andrzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Na spokojnie zdane za pierwszym!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2019

Klaudia Kozielska

Klaudia Kozielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, profesjonalne podejście do kursanta, bez problemowy kontakt z instruktorem. Przyjemna atmosfera podczas jazd, wszystko ładnie i klarowne wytłumaczone, zdany egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.03.2019

Zosia Lehmann

Zosia Lehmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, miła atmosfera, po jazdach bez problemu zdalam egzanim. ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2019

Marta Zając

Marta Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, bardzo cierpliwi, fajna przyjemna atmosfera, wszystko wytłumaczone i zdane za pierwszym razem ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2019

Susel NieSpi

Susel NieSpi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia: profesjonalne podejście, świetna kadra instruktorska, dobra atmosfera, długo mógłbym wymieniać.....do tego jeszcze muszę dodać ELASTYCZNOŚĆ-coś, co w moim przypadku odegrało kluczową rolę (udało mi się ukończyć kurs mimo braku czasu). POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2019

Rafał Woźniak

Rafał Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 100% polecam jazdy doszkalające naprawdę przygotują każdego tak, że zdasz bez problemu w Word !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2019

Marcin Jaworski

Marcin Jaworski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykupilem dwie godziny przed egzaminem i trafilem na dobra szkole jazdy. Egzamin zaliczony za pierwszym razem. Dzieki za przygotowania

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.03.2019

Weronika Adamowicz

Weronika Adamowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i profesjonalni instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2019

Sandra Kubiak

Sandra Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeździłam ze wszystkimi instruktorami i każdy jest bardzo dobry i jedyny w swoim rodzaju. Jednak najbardziej przed samym egzaminem polecam jazdy z Łukaszem, który potrafi doskonale przygotować pod względem merytorycznym ale i wytrzymałości psychicznej. Dziękuję całej ekipie za wspólny czas i cierpliwość do mojego gadulstwa :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2019

Patryk Wyrt

Patryk Wyrt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta. Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2019

Monika Zygarłowska

Monika Zygarłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lexpress oceniam na maxa 5 gwiazdek a gdyby było 10 to dała bym 10! Bardzo dobra organizacja przez stronę internetową i facebooka, dogodne terminy na jazdy, mili i kompetentni instruktorzy, dzięki jazdom doszkalającym egzamin zdany! Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.02.2019

Ewa Zagrodna

Ewa Zagrodna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam naprawdę świetny ośrodek który przygotuje każdego do egzaminu tak żeby zdać za pierwszym razem ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2019

Anna Radczak

Anna Radczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cale szkolenie wesoło i bardzo skutecznie. Bardzo dobry kontakt. Przejrzysty grafik. Duży wybór terminów i elastyczność instruktów. Nauczyłam się bardzo dużo w doskonałej, bezstresowej atmosferze, a egzamin zdany :) jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły i napewno będę ją polecać znajomym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2019

Aldona Siarkiewicz

Aldona Siarkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Młodzi ludzie pełni zaangażowania i chętnie służący poradą oraz wsparciem. Instruktorzy mili, taktowni a przede wszystkim niezwykle kompetentni! Dziękuję BARDZO! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

częste zmiany instruktorów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.02.2019

Karolina Zbierska

Karolina Zbierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek, bardzo dobry kontakt z biurem, szybkie terminy, możliwosć odbywania jazd z różnymi instruktorami na różnych autach, dziękuje za jazdy doszkalające bez nich nie udało by się zdać egzaminu :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.02.2019

Zosia Zosieńka

Zosia Zosieńka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Poznaniu, świetni instruktorzy, daja z siebie wszystko, by kursant zdal, godziny jazd zawsze dopasowane do grafiku kursanta, nawet na ostatnia chwile zawsze mozna na nich liczyc :-) Z czystym sumieniem polecam wszystkim którzy chcą zdac egzamin.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak