OSK L-Express (425)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2021

Mikołaj K .........i ip: 85.221.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna atmosfera wśród prowadzących! Nie ma stania i patrzenia na każdy błąd i wytykania, tylko dają czas na poprawę przed ponowną opinią o jeździe. Bardzo dobrze wspominam czas. Zdane za pierwszym razem, czułem się przygotowany do egzaminu. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2021

Seba Seba

Seba Seba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Siema, co tu wielce pisać 5 gwiazdek to za mało dla tej szkoły robiłem prawo jazdy kat. A pełen profesjonalizm nauka się z taka ekipa!! To czysta przyjemność a co najlepsze…zdane w Poznaniu za pierwszym razem! Mega Polecam!! LwG

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2021

Piotrek Karczmarczyk

Piotrek Karczmarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole jazdy L-express odbyłem kurs kategorii B w pierwszej kolejności chciałem serdecnie podziękować instruktorom za świetnie prowadzone zajęcia a szczególnie Izie oraz Karolinie, które podczas 2 godzinnych zajęć wykazywały sie pełnym zaangażowaniem i realizowały cały program. Po kursie w lexpress czułem się pewnie przygotowany na egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.07.2021

Jędrek Skąpski

Jędrek Skąpski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy - naprawdę godna polecenia! Chodzenie na jazdy to była sama przyjemność, a instruktorzy Kamila, Karolina i Arek zawsze wyjaśniali wszelkie wątpliwości i cierpliwie pomagali w nauce!:))

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2021

Karim Al-Hosam

Karim Al-Hosam
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma się do czego przyczepić. Wszystko sprawnie, szybko i bezpiecznie. Świetnie wyposażony płac we wszystkie elementy jak na egzaminie! Zdane za 1!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.07.2021

Bartosz M .......... ip: 37.248.159.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2021

Paweł Czubaszewski

Paweł Czubaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W L-Express ukończyłem kurs kat. A. Przede wszystkim to profesjonaliści i pasjonaci w każdym calu. Na szkoleniu panuje życzliwa i serdeczna atmosfera. Do dyspozycji świetny plac i nowiutki sprzęt. Suma tych czynników powoduje zdawalność za pierwszym podejściem - tak było i w moim przypadku. Gorąco polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2021

Mateusz D D. ip: 5.184.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Doskonałe prowadzenie od pierwszego kontaktu do zdania egzaminu. Niezbędne informacje organizacyjne, bardzo dobry kontakt i przede wszystkim merytorycznie prowadzone zajęcia. Efekt? Prawko zdane za pierwszym podejściem. I ja to szanuję ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.07.2021

Piotr Swornowski

Piotr Swornowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor w jasny i szybki sposób uczy wykonywać zadania egzaminacyjne. Bardzo elastyczny grafik, można się łatwo dogadać co do godzin. Sprzęt, który jest do dyspozycji jest nowy oraz działa bez szwanku. Dodatkowym atutem jest posiadanie przez szkołę jazdy prędkościomierza, który jest także używany w ośrodku egzaminacyjnym! Serdecznie polecam, bo na prawdę warto!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.07.2021

Arek Stachowski

Arek Stachowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

L-Express wybrałem z polecenia moich znajomych i jak się szybko okazało była to bardzo dobra decyzja. Teraz już po zdanych egzaminach sam mogę polecić te szkołę jazdy szczególnie jeśli chodzi o naukę jazdy na motocyklu. Instruktorzy mocno zwracają uwagę na poprawną technikę jazdy, wszystko stopniowo tłumaczą i nie odpuszczają, żadnym złym odruchom/nawykom. Naprawdę można się od nich wiele nauczyć. Ważnym dla mnie plusem była możliwość jazdy na kilku motocyklach. Daje to szerszy pogląd na to czego można się spodziewać na drodze po zdaniu egzaminu szczególnie dla osoby, która tak jak ja nigdy wcześniej nie siedziała na motorze. Nie było problemu z umówieniem się na jazdy, a sam kurs miną bardzo szybko za to w dobrej atmosferze. Dziękuje jeszcze raz i z pełnym przekonaniem polecam.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2021

Marta Nowaczek

Marta Nowaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowni instruktorzy, a w szczególności Panie Karolina oraz Kamila, elastyczny grafik mogłam jeździć nawet o 6 rano:D bardzo dobra lokalizacja placu pod Wordem. Po całym kursie który w sumie trwał niecałe 2 miesiące czułam się naprawdę dobrze przygotowana i egzamin zdałam bez żadnego problemu ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2021

Miłosz Kaliszak

Miłosz Kaliszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłem kurs na A2, nigdy wcześniej nie siedziałem na motocyklu. Egzamin zdany za pierwszym razem. Super instruktorzy - bardzo mili, przekazują dużo wiedzy i stwarzali przyjemną bezstresową atmosferę. Terminy ustalane na bieżąco i dostosowane do kursantów. Nie mogę o szkole powiedzieć nic złego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.07.2021

Rafał Dudziak

Rafał Dudziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam !!!! Gdyby miał jeszcze raz zrobić kurs na prawo jazdy to wybrałbym tak samo. Instruktorzy mega sympatyczni, rzeczowi, a za razem wyrozumiali. Uczą jak jeździć motocyklem, a nie tylko zdać egzamin. Elastyczny grafik zajęć ustalany indywidualnie pod danego kursanta. Dziękuję za kurs i pomoc w spełnieniu marzenia o posiadaniu kat. A. Serdecznie pozdrawiam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2021

Józefina Wasilewska

Józefina Wasilewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Uczyłam się jeździć od zera ,a po odbytym kursie czułam się na tyle pewnie za kierownicą , że nawet nie brałam dodatkowych jazd. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem! Nie tylko zostałam dobrze przygotowana do egzaminu ale też do późniejszej jazdy na co dzień. Świetna atmosfera, duży plus również za przejrzysty terminarz i łatwość umawiania się na jazdy. Jeszcze raz polecam i serdecznie pozdrawiam instruktorki Karolinę oraz Kamilę z którymi miałam okazję jeździć!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2021

Dominik Kęsicki

Dominik Kęsicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola bardzo solidna terminy jazd ustalane sa na bierzaco i bardzo dobrze kursant jest przygotowany do egzaminow panstwowych

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.06.2021

Adrianna Buczyńska

Adrianna Buczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna szkoła! Bardzo polecam, instruktorzy mili i cierpliwi.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.05.2021

Damian Pieczyński

Damian Pieczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł bardzo pomyślnie, mega elastyczne godziny, doświadczeni i profesjonalni instruktorzy, POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.05.2021

Piotr Bu

Piotr Bu
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w jakiej miałem przyjemność się uczyć, elastyczny grafik, świetna flota samochodowa, doświadczona kadra z indywidualnym podejściem. Szkoła dzięki której zdałem za pierwszym razem a sam egzamin, pomimo stresu był po odbytym szkoleniu dla mnie dziecinnie prosty. Kurs idealnie przygotowuje do zdania egzaminu jak i daje możliwość nauczyć się rzeczywiście prawidłowo jeździć samochodem w codziennym życiu. Jeszcze raz najszczersze podziękowania dla najlepszej instruktorki pod słońcem :) Szczerze polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.05.2021

Wiktoria Mikusek

Wiktoria Mikusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, czułam się w pełni przygotowana i pewna, że umiem jechać też w nowych rejonach. Niestety zdane za drugim razem, ale poprawione nawet bez jazd doszkalających, więc tylko wypadek przy pracy :D Miło, elastycznie, szybko. Warto spróbować z każdym instruktorem :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.05.2021

Wiktoria Niedośpiał

Wiktoria Niedośpiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam to OSK!! Wszystkie jazdy były dla mnie przyjemnością, cenne uwagi i brak stresu to zdecydowanie plus tej szkoły jazdy. Jazda z każdym instruktorem była świetna natomiast główne podziękowania należą się Mariuszowi, który nauczył mnie bezstresowej jazdy samochodem i posiadał ogromną cierpliwość jak oraz Kamili, dzięki której parkowania nie sprawiają mi już problemu i łuk, który z początku był ogromną zmorą ale po lekcji z Kamilą okazał się tylko formalnością! Polecam też jazdy z Kubą, Łukaszem i Karoliną, którzy są cudownymi ludzmi!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.04.2021

Miron Kozłowski

Miron Kozłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Instruktor Kuba to człowiek bardzo pomocny, cierpliwy, widać że z "powołania". Cieszę się że do Nich trafiłem, elestycznie, szybko, sprawnie i przede wszystkim czyhe się dobrze wyszkolony po 20h :) 5* to jedyna słyszna ocena. Pozdro, piona!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.04.2021

Marcin P .... ip: 5.173.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam ten ośrodek. Świetne przygotowanie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Każdy z instruktorów ma ogromne doświadczenie co przekłada się na dobrą jazdę. Mi udało się zdać za pierwszym razem. Najlepsza szkoła w Poznaniu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.04.2021

Agata Ogrodowska

Agata Ogrodowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła, profesjonalni instruktorzy, którzy wkładają swoje serce i cierpliwość w przekazanie najpotrzebniejszych informacji przydatnych w egzaminie, jak i codziennym życiu. Bardzo dobra atmosfera podczas całego szkolenia. Wszystko przekazywane z dokładnością, tłumaczony każdy błąd. Egzamin na kat. B zdany za drugim razem. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2021

Jakub Pieczyński

Jakub Pieczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, świetny plac manewrowy I zadbane motocykle.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2021

Gabi Kuźlan

Gabi Kuźlan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Przyjemna atmosfera, profesjonalni instruktorzy, każdy posiada bardzo cenne uwagi. Czułam się bardzo dobrze przygotowana, a egzamin zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.04.2021

Natalia Z .....a ip: 5.173.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pelen profesjonalizm, cenne uwagi i super atmosfera. Zdecydowanie polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.03.2021

Zuzanna Głowacka

Zuzanna Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, bardzo miła atmosfera i wyrozumienie instruktorów ☺️ Serdecznie polecam każdemu ❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.03.2021

Kamil Kończak

Kamil Kończak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ludzie dostosowywuja jazdy pod klienta jeśli dojeżdżasz

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2021

Monika Mazan

Monika Mazan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym z całego serca polecić szkołę jazdy L-Express. Szkolenie odbywa się w przesympatycznej atmosferze, która zdecydowanie sprzyja nauce. Po każdej jeździe już nie mogłam doczekać się następnej:) Instruktorzy zawsze podchodzą indywidualnie do kursanta, jego potrzeb i ewentualnych problemów. W razie wątpliwości nigdy nie odmówią pomocy i jeszcze raz cierpliwie wytłumaczą. Miałam okazję odbywać jazdy z kilkoma instruktorami i od każdego nauczyłam się czegoś nowego. Czas jest zawsze poświęcony w 100% kursantowi. Wielkim plusem jest też możliwość jazdy różnymi samochodami. Szkolenie w L-Express było dla mnie szczególnie cenne ze względu na fakt, że zdawałam egzamin praktyczny w innym mieście, w innym województwie, na dodatek na innym samochodzie niż te, którymi egzaminuje się w WORD Poznań. Zmiana samochodu nie była dla mnie problemem, podobnie jak poruszanie się po innym mieście, co dowodzi, że L-Express na tle innych szkół wyróżnia przede wszystkim fakt, że celem szkolenia nie jest przygotowanie kursanta tylko do"zaliczenia" egzaminu państwowego, a kompleksowe przygotowanie do samodzielnego i co najważniejsze bezpiecznego poruszania się w ruchu drogowym. Udało mi się zdać egzamin zarówno teoretyczny, jak i praktyczny z wynikiem pozytywnym za pierwszym podejściem, za co jestem ogromnie wdzięczna wszystkim instruktorom, z którymi miałam przyjemność jeździć. Szczególne podziękowania jednak chciałabym skierować do Kuby i Łukasza, ponieważ oprócz tego, że są absolutnymi profesjonalistami w tym co robią, to na dodatek są jednymi z najfajniejszych ludzi jakich można w życiu spotkać. Zawsze będę bardzo miło wspominać kurs w L-Express:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Na początek składamy gratulacje! Cieszymy się że mogliśmy przyczynić się do realizacji Pani celu. Takie opinie dają nam jeszcze więcej energii i motywacji by być z każdym rokiem jeszcze lepszym ośrodkiem szkolenia. Życzymy samych przyjemności związanych z posiadaniem nowych uprawnień. Do zobaczenia na drogach ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2021

Monika Dzięcioł

Monika Dzięcioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę L-express! Świetni instruktorzy, bardzo cierpliwi i wyrozumiali dla kursanta. Nauczą jak dobrze prowadzić auto, dzięki czemu jazda autem staję się przyjemnością. Świetnie przygotowali do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem! Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak