OSK iDRIVE Michał Wojciechowski (90)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.05.2024

Natalia B ..... ip: 46.205.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Super instruktor. Wszytsko zostało dobrze od początku to końca wytłumaczone !!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2024

Anna M Maj ip: 91.192.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.01.2024

Milena R ...... ip: 31.0.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam iDrive, a szczególnie Pana Michała. Profesjonalne podejście do kursantów i duuuuzooo cierpliwości, a także rzetelnie przekazana wiedza, dzięki czemu udało mi się zdać egzamin przy pierwszym podejściu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.12.2023

Julia H ...e ip: 84.234.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po długiej, bo pięcioletniej przerwie wróciłam do prawa jazdy, ze względu na średnie doświadczenia w poprzedniej szkole jazdy i związaną z tym niechęcią do zdawania w Katowicach, zdecydowałam się na zmianę zarówno szkoły jazdy jak i ośrodka egzaminacyjnego. Wiem już, że była to najlepsza możliwa decyzja. Dziś zdałam egzamin! Zarówno pani Iza jak i pan Michał pomogli mi uporządkować sobie wszystko w głowie, nabrać pewności na drodze i co bardzo, bardzo ważne wypracować dobre nawyki. Naprawdę szczerze polecam! A dla wyjątkowo zestresowanych, tak jak ja, polecam jazdy z panem Michałemprzed samym egzaminem. Wsiadając do samochodu egzaminacyjnego wiedziałam, że skoro przed chwilą na jazdach umiałam wykonać wszystkie zadania, to na egzaminie również będę potrafiła je wykonać :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2023

kinga k ....a ip: 5.173.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam. Miła atmosfera, dobre przygotowanie oraz cenne rady, oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem☺️ Najlepsza szkoła jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2023

Mateusz Kłopeć

Mateusz Kłopeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy. Szkoła dobrze przygotowuje do prawdziwych warunków na drodze. Na plus jest nauka jazdy na autostradzie, która jest w programie jazd tej szkoły.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.09.2023

Karolina Solecka

Karolina Solecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, Pan Michał profesjonalista, Pani Izabela najlepsza na jazdach. Bardzo Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2023

Oliwia Migdalska

Oliwia Migdalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, wykłady jak i jazdy z panem Michałem prowadzone z pasją i zaangażowaniem, a egzamin państwowy zdany za pierwszym razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2023

Gosia Sierocinska

Gosia Sierocinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam kurs prawa jazdy w szkole IDRIVE. Super wykłady i świetna organizacja jazd. Dzięki zaangażowaniu i cierpliwości Pana Michała udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem!

Plusy

dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2023

Karina Gutowska

Karina Gutowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach. Pan Michał to osoba na właściwym miejscu, w każdej sytuacji opanowany, nie wywiera presji. Przygotowanie do egzaminu z Panem Michałem to przepis na pozytywny wynik egzaminu zarówno teoretycznego, jak również praktycznego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2023

Karolina A ...... ip: 31.60.115.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach Cierpliwość, profesjonalizm, pomoc na każdym kroku. Dzięki Panu Michałowi teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2023

Kalina Kaleta

Kalina Kaleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo sympatyczni instruktorzy, miła atmosfera w szkole, dużo wiedzy przekazanej na teorii jak i na jazdach w praktyce. gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2023

Marta Skrzypczyk

Marta Skrzypczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super! Jestem bardzo zadowolona z szkolenia! Wykłady prowadzone przez pana Michała były świetne, dużo wiedzy i cennych rad oraz wskazówek i ogólnie wykłady były prowadzone w świetnej atmosferze. Jazdy z panią Izą to również była czysta przyjemność, przyjemna atmosfera i cenne wskazówki. Naprawdę robienie prawka to była czysta przyjemność! Teoria i praktyka zdane za pierwszym :D Bardzo polecam tą szkołę jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2023

Inga Runin

Inga Runin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam ta szkołę jazdy. Dzięki nim uwierzyłam w siebie i udało mi się wreszcie zdać u nich. I będę im za to bardzo wdzięczna . Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2023

Kaudia Mosek

Kaudia Mosek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Zajęcia teoretyczne i praktyczne prowadzone na najwyższym poziomie, w miłej i swobodnej atmosferze!!! Doskonale przygotowanie do egzaminu- zdany za pierwszym podejściem ????

Plusy

atrakcyjna cena, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2023

Lila Kopiec

Lila Kopiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na bardzo wysokim poziomie nauczania. Każdy błąd, instruktor natychmiast wyjaśnia. Pełne i profesjonalne zaangażowanie w naukę kursanta. Polrcam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2023

Karolina C ....... ip: 94.254.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam szkołę jazdy iDRIVE! Siedem lat temu zrobiłam kurs w innej szkole jazdy, lecz nie udało mi się zdać egzaminu. Po tak długiej przerwie postanowiłam w końcu zdobyć upragnione prawo jazdy i wybrałam szkołę jazdy iDRIVE – to był strzał w dziesiątkę. Chciałabym polecić instruktora Michała oraz Izę, którzy mają doskonałe podejście do kursantów, świetnie tłumaczą i działają w sposób bardzo profesjonalny. Dodatkowo, jazdy odbywają się w przyjemnej atmosferze. Dzięki nim udało mi się zdać egzamin za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2023

Eryka Barć

Eryka Barć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy prowadzone w miłej atmosferze bez niepotrzebnego stresu ale nie brakuje cennych rad i wskazówek dzięki którym udało mi się zdać za pierwszym razem, poprzez dobre przygotowanie przez instruktora. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2023

Stefcia Mrok

Stefcia Mrok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, zdałam oba egzaminy za pierwszym razem. Jazdy odbywały się w przyjemnej, bezstresowej atmosferze, zapisy na jazdy zawsze były potwierdzane dzień wcześniej, nie było także problemów z przekładaniem ich. Jeśli ktoś szuka miejsca, gdzie bez nerwów a z przyjemnością nauczy się prowadzić samochód i pozna przepisy, to idealne miejsce. Polecam serdeczne !!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2023

Marzena Pietrusek

Marzena Pietrusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę, panuje tam miła i spokojna, domowa atmosfera! Zawsze pomocni, wszystko zorganizowane na czas i na najwyższym poziomie. Każda jazda to przyjemność, super poczucie humoru i zaliczony egzamin za pierwszym razem, bez stresu i z uśmiechem na twarzy???? Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.04.2023

Monika Skupień

Monika Skupień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

7 lat temu zdałam egzamin, ale jakoś tak wyszło, że po zdaniu nie jeździłam. Bałam się, nie umiałam i nie rozumiałam działania samochodu...W końcu po tylu latach trafiłam na szkołę IDrive - szkołę, która uczy jak się jeździ, a nie tylko jak zdać egzamin ???? Pod okiem instruktora pana Michała przełamywałam swoją barierę strachu ???? W końcu ktoś pokazał mi o co chodzi w sprzęgle i co najważniejsze nabyłam tej odwagi i zaufania do siebie, że przecież ja też mogę być kierowcą! ???? Polecam serdecznie wszystkim! ???? I cytując osła że Shreka "ja chcę jeszcze raz!" ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.12.2022

Joanna L .......a ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeśli ktoś jest oporny i ma problem ze stresem i zdaniem praktycznego egzaminu to jak najbardziej polecam. Miła atmosfera, wszystkie błędy na spokojnie wytłumaczone i praca nad nimi do skutku aż bedzie dobrze ???? w końcu poczułam się pewnie i bez stresu przeszedł egzamin z wynikiem pozytywnym ????

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2022

Magdalena Śnietura

Magdalena Śnietura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i oczywiście wspaniała instruktorka. Polecam z całego serca.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2022

Paweł Szydło

Paweł Szydło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam iDrive z całego serca. Przede wszystkim za profesjonalizm, bardzo dobre podejście do kursanta oraz miłą atmosferę. Szczególnie polecam Pana Michała, który jest zarówno profesjonalnym instruktorem jak i super osobą, która świetnie potrafiła przygotować mnie do egzaminu, co przełożyło się na to, że zdałem go bezproblemowo za pierwszym razem ???? Dziękuję i polecam serdecznie wszystkim! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2022

Alicja S ........k ip: 37.248.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam! Pan Michał to zdecydowanie instruktor z powołania. Zarówno lekcje teoretyczne jak i praktyczne przebiegały w przyjemnej atmosferze. Dodatkowo nie było problemu z dopasowaniem godzin jazd pod pracę oraz studia. Pan Michał udzielał wielu cennych wskazówek, dzięki którym udało się skorygować pojawiające się błędy i opanować stres, z którym osobiście miałam duży problem. Wystarczyło wspomnieć z jakimi manewrami czuję się jeszcze niepewnie i ćwiczyliśmy je do skutku. Wszystkie egzaminy zaliczone za pierwszym razem, a prowadzenie samochodu to już czysta przyjemność :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.10.2022

Justyna S .......a ip: 88.156.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Myśląc o prowadzeniu auta dopadał mnie blady strach, ale w końcu postanowiłam spróbować. Kierowana opiniami wybrałam szkołę jazdy iDrive i była to bardzo dobra decyzja. Wszystko odbywa się tutaj na najwyższym poziomie, począwszy od informacji na temat kursu, pomocy przy wyrabianiu PKK, na jazdach i przygotowaniu do egzaminu kończąc. Bardzo polecam instruktorkę Izę, z którą jeździłam. Jest nie tylko profesjonalna, konkretna i świetnie tłumaczy, ale także baaardzo sympatyczna, można było z nią pogadać i pożartować. Pomimo ogromnego stresu przed egzaminem czułam się dobrze przygotowana i pewna tego co robię. Bardzo serdecznie polecam iDrive każdemu kto chce zdobyć prawko :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2022

Barbara Rogozińska

Barbara Rogozińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Świetna szkoła, genialni instruktorzy. Bardzo sympatyczna atmosfera zarówno na teorii jak i na praktyce. Wszystko skrupulatnie wytłumaczone. Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2022

Kacper T .......... ip: 46.148.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs przebiega sprawnie, pan Michał tłumaczy rewelacyjnie, a w razie pytań zawsze odpowiada zrozumiale. Jest miła atmosfera i dobrze przekazana wiedza. Instruktorzy są bardzo mili i starają się jak najlepiej przygotować pod egzamin w danym mieście i nie tylko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2022

Beata B ..l ip: 91.123.223.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła! Wykłady były bardzo ciekawe, nie tylko od strony czysto wiedzowej ale i od strony przykładów przywoływanych przez pana Michała. Szczególnie polecam panią instruktorę Izę. Bardzo ładnie i prosto tłumaczy. Polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.08.2022

Paulina Tabiszewska

Paulina Tabiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Szkoła Nauki Jazdy Idrive. Świetne nauczanie kursantów przez instruktorów. Polecam bardzo serdecznie, najlepsza szkoła moim zdaniem. Podejście do klienta 5/5

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak