OSK iDRIVE Michał Wojciechowski (15)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 15.02.2020

Małgorzata Kicka

Małgorzata Kicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michał to świetny instruktor, ma dużo cierpliwości, jeśli czegoś nie wiesz to tu nie ma głupich pytań, można się pytać o wszystko ;). Godziny jazd zawsze mi odpowiadały a w trakcie jazd czas w 100% jest poświęcony kursantowi. Bardzo dziękuję za ogromną pomoc w zdobyciu prawka :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2020

Arek Kapteina

Arek Kapteina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem teoria 71/74 i praktyczny także za pierwszym razem :) Wszystko dzięki Panu Michałowi. Bardzo skutecznie i pilnie nauczył mnie jazdy nie tylko pod egzamin ale także na codzień dużą wagę przykłada do każdego błędu ale także posiada dużo optymizmu i poczucia humoru. Jak najbadziej polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2020

Nicola Cichocka

Nicola Cichocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michał to super instruktor, w iDrive można opłacać kurs na raty bez problemu. Instruktor odpowiada na każde nawet głupie pytania. Podczas jazdy jest bardzo miła atmosfera. Zdecydowanie polecam szkołę iDrive.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2019

Emilka Głąbik

Emilka Głąbik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Zarówno zajęcia teoretyczne i praktyczne prowadzone są w bardzo miłej atmosferze. Pan Michał jest pełen cierpliwości i potrafi wszystko na spokojnie wytłumaczyć. Wybór tej szkoły zaowocował zdaniem egzaminu za pierwszym razem. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.12.2019

Monika Furga

Monika Furga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady profesjonalność miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.12.2019

Kamil Furga

Kamil Furga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i bardzo polecam tą szkołę korzystałem i jestem zadowolony

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Krystian Szymański

Krystian Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic dodać nic ująć Orientacja Humor Powaga Refleks (JAK ŻOŁNIERZ) Zaangażowanie Pasja Krótko na temat polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2019

Agata Kalinkowska

Agata Kalinkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała osoba, super cena, łatwość w organizacji jazd i ciągły kontakt. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.08.2019

Urszula H ......... ip: 46.134.11.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Moim zdaniem jedna z najlepszych szkół jazdy. Instruktor cierpliwy, potrafi wytłumaczyć, jak powinno się zachować w danej sytuacji drogowej. Po kilku jazdach doszkalających na kategorię B udało mi się zdać egzamin. Żałuję, że nie zrobiłam pełnego kursu, może szybciej otrzymałabym uprawnienia do prowadzenia samochodu

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2019

Kamil Biel

Kamil Biel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michał Wojciechowski jest naprawdę dobrym instruktorem, uczy jak jeździć po ulicach a nie na które słupki na placu patrzeć. Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym podejściem, ponadto egzaminator nie miał zastrzeżeń. Dodatkowym atutem jest również bardzo atrakcyjna cena, polecam bardzo szkołę jak i instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.06.2019

Anna P .......... ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam szkołę jazdy iDrive. Pan Michał to instruktor z powołania, wszystko spokojnie i szczegółowo wytłumaczy. Jazdy odbywały się w miłej atmosferze, bez nerwów. Polecam każdemu!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.05.2019

Karolina M .... ip: 94.78.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Po 7 latach przerwy trafiłam na szkołę iDrive i najlepszego instruktora na świecie! Dzięki Michałowi nabrałam pewności siebie i uwierzyłam, że mogę być kierowcą. Przede wszystkim spokojne i profesjonalne podejście, wiedza i zaangażowanie ze strony Michała sprawiły, że byłam w 100% przygotowana i bez problemu zdałam egzamin. Polecam z całego serca!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.05.2019

Piotr PJ

Piotr PJ
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Podchodzilem do egzaminu 7 lat temu cztery razy bez skutecznie. Wykupilem zaledwie 14 godz. jazd zeby wystarczylo zdac egzamin za pierwszym razem. Pelna profeska ze strony Michala, super klimat dobrze tlumaczy na co trzeba zwrocic szczegolna uwage na egzaminie, pelen spokuj, najwazniejsze. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.05.2019

Paulina Maj

Paulina Maj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michał Wojciechowski jest niezwykle spokojnym człowiekiem, który w doskonały sposób potrafi wszystko wytłumaczyć. Nie ma napiętej atmosfery podczas teorii czy w samochodzie, dzięki czemu wszystko szybko można się nauczyć. Serdecznie polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.03.2019

Wojciech M .... ip: 85.14.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Już po kilku jazdach czułem się przygotowany w 100% do egzaminu. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.02.2019

Wojtek Moroz

Wojtek Moroz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po paru jazdach czułem się bardzo dobrze przygotowany do egzaminu. Godziny jazd można dostosować do własnych potrzeb. Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2019

Andrzej N .......i ip: 93.95.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny czas podczas kursu - zdane za pierwszym razem :) Dziekuje!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2019

Jola B ......k ip: 37.47.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem w pelni zadowolona z odbytego tutaj kursu, który został spłentowany zdanym egzaminem za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2019

Mateusz S ..........i ip: 94.254.177.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak dla mnie szkoła bez wad, pełen profesjonalizm, wszystko wg. wcześniejszych przekazanych informacji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2019

Adrian S .......l ip: 89.64.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z pełną odpowiedzialnością, Pan Michał mega pozytywny, duża wiedza, łatwość w kontakcie i przekazywaniu wiedzy. Jazdy po trasach egzaminacyjnych.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2018

Ola Stolarska

Ola Stolarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo!! Pan Michał bardzo pozytywny, uśmiechnięty i pomocny :) Dzięki iDrive egzamin zdany za pierwszym razem! Szkoła nowoczesna i bardzo profesjonalna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2018

Karolina Osmólska

Karolina Osmólska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Michała jest doświadczonym instruktorem, świetna atmosfera , punktualność , profesjonalizm, zaangażowanie . Prawo jazdy zdane! Dziękuję!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2018

Madzia Madzia

Madzia Madzia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Michal to profesjonalista przede wszystkim miła atmosfera, punktualność, zaangażowanie i cierpliwosc do najbardziej roztrzepanych kursantek. Dziekuje bardzo! Polecam ! Prawko zdane!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak