OSK "Best" Bart Bartosz Gbiorczyk

 69 opinii w tym 60 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK "Best" Bart Bartosz Gbiorczyk
ul. Newtona 2 (Szkoła Podstawowa nr 72 )
62-090 Poznań

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Best Bart

Opinie na FB:

https://www.facebook.com/OSKBestBart/

Posiadam 12 lat doświadczenia w szkoleniu kandydatów na kierowców!

Głównym celem naszego ośrodka jest przekazanie przyszłym kierowcom jak najwięcej informacji o zasadach poruszania się i bezpieczeństwa na drodze. Dążymy do ukształtowania prawidłowych zachowań i nawyków przyszłego kierowcy, ucząc Go właściwej techniki kierowania pojazdem, umiejętności przewidywania oraz kultury jazdy. 

Dzięki OSK Best Bart poradzisz sobie zarówno na egzaminie, jak i w codziennych warunkach drogowych. 

Wybierając Nasz Ośrodek zyskujesz: 

  • Konkurencyjną cenę kursu kategorii „B” – 2350 zł, z możliwością płatności ratalnej 0%
  • Darmowe pomoce dydaktyczne: podręczniki, płyty CD z aktualnymi testami
  • Jazdy szkoleniowe odbywają się w dowolne dni przez cały tydzień (również w weekendy) od godziny 7:00 do 22:00.
  • Darmowe egzaminy wewnętrzne
  • Szkolenia teoretyczne ( wykłady lub e-learning)
  • Eco-driving ( sztuka oszczędnej jazdy samochodem)
  • Posiadamy egzaminacyjne Kia Rio

Godziny doszkalające:

Dedykowane dla kursantów nauki jazdy, którym nie powidło się na egzaminie i chcieliby podszkolić się przed kolejnym podejściem.

Godziny dodatkowe przeznaczone są również dla osób, które dawno nie prowadziły pojazdu, a pragnął rozpocząć na nowo swoja przygodę z bezpiecznym prowadzeniem pojazdu. 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Bartosz Gbiorczyk

Bartosz Gbiorczyk

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Angielski, Rozszerzony, Indywidualny, Poranny, Raty własne

2250 zł

2350 zł

codziennie

ul. Newtona 2 (Szkoła Podstawowa nr 72 )

WIĘCEJ Głównym celem naszego ośrodka jest przekazanie przyszłym kierowcom jak najwięcej informacji o zasadach poruszania się i bezpieczeństwa na drodze.
Dzięki OSK Best Bart poradzisz sobie zarówno na egzaminie, jak
i w codziennych warunkach drogowych.
Wybierając Nasz Ośrodek zyskujesz:
- Konkurencyjną cenę kursu kategorii „B” – 2350 zł, z możliwością płatności ratalnej 0%
- Darmowe pomoce dydaktyczne: podręczniki, płyty CD z aktualnymi testami
- Jazdy szkoleniowe odbywają się w dowolne dni przez cały tydzień
( również w weekendy) od godziny 7:00 do 22:00.
- Darmowe egzaminy wewnętrzne
- Szkolenia teoretyczne ( wykłady lub e-learning)
- Eco-driving ( sztuka oszczędnej jazdy samochodem)
- Posiadamy egzaminacyjne Kia Rio

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Godziny doszkalające:
Dedykowane dla kursantów nauki jazdy, którym nie powidło się na egzaminie
i chcieliby podszkolić się przed kolejnym podejściem.
Godziny dodatkowe przeznaczone są również dla osób, które dawno nie prowadziły pojazdu, a pragnął rozpocząć na nowo swoja przygodę z bezpiecznym prowadzeniem pojazdu.

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Maria B B ip: 37.47.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub J ....... ip: 188.33.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor bardzo zrozumiałe wszystko tłumaczył. Jazdy doszkalające miałem po 2 latach od ukończenia kursu w innej szkole jazdy i gdyby nie Pan Bartek męczył bym się z egzaminem w nieskończoność. Polecam bardzo serdecznie!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Małgorzata S ...... ip: 85.221.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam, jazdy przebiegły w miłej atmosferze, wszystkie sytucje na drodze dokładnie wytłumaczone

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Daria M .......... ip: 5.173.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsze jazdy doszkalające jakie miałam! Dzięki Bartoszowi zdałam prowo jazdy praktycznie bez błędów. Pełen profesjonalizm. Polecam gorąco.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Angelika T ....z ip: 83.25.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupiłam u Bartosza dodatkowe jazdy po skończeniu kursu. Jestem bardzo zadowolona efektem jaki uzyskałam. Instruktor był bardzo miły, spokojny i cierpliwy co do mnie. Atmosfera w aucie była swobodna, można było porozmawiać na luzie. Zarówno na placu jak i na mieście instruktor wykazuje profesjonalizm i pokazuje na co szczególnie warto zwrócić uwagę oraz na jakie miejsca uważać. Serdecznie polecam tę szkołę.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna X XYZ ip: 109.173.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie na TAK! Jazdy doszkalające przed egzaminem praktycznym oraz cierpliwość instruktora na duży plus! Zdane za pierwszym razem ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tobiasz K ....k ip: 109.173.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam jak najbardziej, wziąłem dodatkową jazdę i ani trochę nie żałuje

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna R ....a ip: 37.248.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeżeli szukasz instruktora jazdy z powołaniem to świetnie trafiłeś! Bartek jest osobą niezwykle cierpliwą i kontaktową, dzięki czemu zajęcia odbywają się w przyjaznej atmosferze. Dokładnie tłumaczy każdy manewr oraz sytuacje, jakie możemy napotkać na drodze w przyszłości. Wyjaśnia wszystko etapami dając jednocześnie możliwość analizy własnych błędów. Na zajęciach jest w 100% skoncentrowany na kursancie i nie wywiera na nim żadnej presji. Po jazdach z Bartkiem będziesz przygotowany nie tylko do zdania egzaminu, ale przede wszystkim do dalszej samodzielnej jazdy. Gwarantuję, że się nie zawiedziesz! ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna J ....y ip: 85.221.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam gorąco szkołę jazdy OSK "Best" Bart Bartosz Gbiorczyk.Chociaż odbywałam tam tylko jazdy doszkalające,to i tak więcej z nich wyniosłam,a do tego pan Bartek jest bardzo cierpliwy a jazdy z nim nie stresują:)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak