OSK ADEPT

 530 opinii w tym 378 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK ADEPT
ul. de Gaulle`a 47/19
43-100 Tychy

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Adept to szkoła jazdy, która powstała w 2012 roku.
Od początku istnienia szkoły stawiamy na jakość szkolenia.
Już od 2013 roku przez 5 kolejnych lat nasi Kursanci osiągają najlepszą zdawalność w WORD z egzaminów teoretycznych.
Pod względem egzaminów praktycznych również nasza szkoła znajdowała się wśród najlepszych szkół w Tychach.
W 2017 oraz 2018 roku OSK Adept osiągał NAJLEPSZĄ ZDAWALNOŚĆ w Tychach.

Oferujemy:
- kursy podstawowe
- kursy uzupełniające
- kursy przyśpieszone
- kursy "Teoria w domu"
- kursy rozszerzone
- jazdy doszkalające

Więcej informacji na www.adept.tychy.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marta Lesiak

Marta Lesiak

Paweł Lesiak

Paweł Lesiak

Dariusz Pryjomski

Dariusz Pryjomski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2800 zł

ul. de Gaulle`a 47/19

WIĘCEJ Cena kursu:
-> dla uczniów i studentów - 2800
-> dla pozostałych osób - 3000

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie 100 zl

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Martyna Gruba

Martyna Gruba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkółka w Tychach, egzamin zdany za pierwszym razem bez żadnych problemów. Gorąco polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Nowicka

Sandra Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mam do czego się przyczepić, nauka od samego początku przebiegała pomyślnie. Chciałam też bardzo podziękować za waszą elastyczność, dzięki niej mogłam pogodzić robienie kursu z moją pracą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Walawska

Anna Walawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sabinka najlepsza:)dziekuje

+ Zaletyciekawe wykłady, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Paweł Rendak

Paweł Rendak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera i świetni instruktorzy! Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gaba Czapska

Gaba Czapska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam wszystkim - pełen profesjonalizm na każdym etapie nauki. Pani Marta pomagała ustalić jazdy tak, by pasowały do mojego planu zajęć. Odpowiadała na wszystkie pytania z niesamowitą cierpliwością. Instruktorzy mili, punktualni, dbający o dobrą atmosferę nauki, zwracający uwagę na najczęściej popełniane błędy na egzaminie, wprowadzający stopniowo nowe wiadomości - nie " na raz". Wszystko to sprawiło, że oba egzaminy zdałam za pierwszym razem, a te trzy miesiące choć wydawać by się mogło, że będą stresujące, były przygodą o której będę zawsze ciepło myśleć. Będę tęsknić za całym zespołem. Gorąco polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Rogalski

Dawid Rogalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora Mirka i instruktor Sabinę.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Gawęda

Wiktoria Gawęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolona z kursu w Adepcie:D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Sawicka

Asia Sawicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cieszę się że wybrałam właśnie szkołę jazdy Adept. Na wykładach na pewno nie da się nudzić :) Są tutaj instruktorzy z powołania, atmosfera przemiła. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem, a to wszystko dzięki dobremu przygotowaniu :) Wszystkim polecam z całego serduszka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Stacha

Bartek Stacha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny ośrodek Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Górski

Paweł Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trudno byłoby znaleźć szkołę jazdy, w której bardziej zależałoby komuś na tak gruntownym, dokładnym i profesjonalnym przeszkoleniu osób uczących się tak ważnej obecnie rzeczy, jaką jest prowadzenie samochodu. Tutaj każdy instruktor jest instruktorem z powołania, który ma świadomość, że od niego będzie zależało bezpieczeństwo i życie zarówno kursantów, jak i innych uczestników ruchu drogowego. Pomimo, że jest to szkoła mogąca pochwalić się najlepszą zdawalnością kursantów w Tychach, ciężko stwierdzić, aby uczono tu tylko i wyłącznie na egzamin, tzw. "jazdy na pamięć". Wszyscy, z którymi miałem przyjemność odbywać tu szkolenie praktyczne, byli gwarantami wielu praktycznych i przydatnych rad, ukierunkowanych przede wszystkim właśnie na jazdę już po egzaminie, gdy wyjedziemy w świat poza miasto, w którym uczyliśmy się jeździć i kiedy nikt za nas nie będzie hamował ani skręcał kierownicą. Jestem przekonany, że każdy kursant, jeżeli będzie tych rad uważnie słuchał, a wszystkie najdrobniejsze wskazówki, wyjaśniane z niezwykłą dokładnością i cierpliwością przez instruktorów, będzie brał na poważnie do serca - wtedy egzamin praktyczny stanie się formalnością. Widać tu również zdolność podejścia indywidualnego dla każdego kursanta. Obojętnie z kim jeździłem, wyciągał więcej wniosków ode mnie samego odnośnie tego, w czym radzę sobie lepiej, a w czym gorzej. Jeżeli poprosiłem o to, aby móc spróbować coś zrobić lepiej, jeszcze raz - zawsze otrzymałem taką możliwość. Jeżeli byłem umówiony na daną godzinę chociażby na dwa tygodnie przed tym terminem - zawsze byłem pewny, że ten termin będzie obowiązywał. Nie było żadnego przesuwania terminów, czy wielodniowych przerw pomiędzy jazdami. Mało tego. Można było jeszcze przed szkoleniem wybrać, czy wolę kurs przyspieszony, czy podstawowy, czy rozszerzony. Mogłem być również spokojny o wszystkie formalności, przez przebrnięcie których otrzymałem jakże wydatną pomoc w postaci tak wielu starań kierownictwa i tak dokładnych, rzetelnych informacji, za którymi nie było ukrytych żadnych dodatkowych kosztów ani innych "haczyków". I można wierzyć lub nie, ale choć jeszcze 8 lipca br. po raz pierwszy w życiu dotknąłem kierownicy, a do Tychów przyjechałem tylko na okres wakacyjny, gdzie większość ulic była dla mnie nowością, to już 5 sierpnia tego samego roku mogłem ujrzeć na dokumencie dotyczącym przebiegu egzaminu praktycznego napis "POZYTYWNY" - za pierwszym razem. Przy tych wszystkich atrybutach szkoły OSK Adept Tychy inaczej po prostu stać się nie mogło.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Wilczek

Mateusz Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjaźni, weseli wykwalifikowani instruktorzy, pozytywna atmosfera świetne przygotowanie do egzaminu, oby więcej takich szkół :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Zabłocka

Magda Zabłocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco wszystkim wybór Szkoły Jazdy Adept. Egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Instruktorzy zawsze punktualni, a same jazdy prowadzone we wspanialej atmosferze. Ogromne podziękowania dla wszystkich w Adepcie - dla Pana Pawła, który świetnie i rzeczowo wyłożył całą teorię, dla Pani Marty za cierpliwość i wszelką pomoc oraz dla wszystkich instruktorów, bo praktycznie ze wszystkimi jeździłam, a każda z tych jazd była bardzo cenna i merytoryczna. Szczególne podziękowania dla Pana Mirka za stalowe nerwy i wiarę we mnie :) To były cudowne 2-3 miesiące, będę tęsknić! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarek Wisniewski

Jarek Wisniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy Ośrodek Szkoleniowy w Tychach Najlepsi Instruktorzy Wszystko Zdane Za Pierwszym Razem Gorąco Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Be Katarzyna

Be Katarzyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm zarówno instruktorów jak i podejścia do klienta. Egzamin po jazdach doszkalających w ośrodku zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Okoń

Michał Okoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę polecam. Na wykładach świetnie zwracają uwagę na wszystkie ważne zagadnienia. Na jazdach instruktorzy dobrze tłumaczą oraz mają wiele cierpliwości. Ogolnie panuje tam naprawde dobra atmosfera. Nic dziwnego że kursanci z tej szkoły mają tak wysoką zdawalność

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Machnio

Aneta Machnio
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! :) Zdałam za pierwszym. Pani właścicielka jest bardzo miła, Pan wykładowca bardzo pozytywny i ciekawie prowadzi wykłady, a jazdy profesjonalnie prowadzone :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Alina Szymkowiak

Alina Szymkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu (bez zbędnego stresu i nerwów ;D). Instruktorzy rzetelnie podchodzą do swojej pracy, starają się wszystko wytłumaczyć. Szczególnie polecam Pana Marka, który potrafi dobrze wyjaśnić każde zagadnienie  i u którego jazdy przebiegały w spokojnej atmosferze. Polecam tę szkołę osobom, które oczekują wyrozumiałości i dobrego podejścia do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Cezary Bizoń

Cezary Bizoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, Super instruktorzy i atmosfera. Wykłady prowadzone bardzo rzetelnie i przejrzyście w małych grupkach , przez co nie ma później problemów z umówieniem się na jazdy (jak w niektórych szkołach). Cały kurs zakończyłem w około miesiąc a egzamin państwowy zdałem za pierwszy razem :)Polecam serdecznie wszystkim przyszłym kierowcom <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michalina Sawczyk

Michalina Sawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ela Majka

Ela Majka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. Instruktorzy bardzo pozytywni i cierpliwi. Wykłady prowadzone bardzo ciekawie. Szkoła jak najbardziej na TAK!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Drąg

Marcin Drąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i przyjemna atmosfera podczas jazd, super instruktorzy, czas szybko mija podczas jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Sabina Dudek

Sabina Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Tychach. Instruktorzy niesamowici , częste jazdy i super wykłady. Polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Radek Mikunda

Radek Mikunda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła świetna, instruktorzy cierpliwi z dobrym podejściem. Wszystko w miłej atmosferze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Elżbieta Fabrykiewicz

Elżbieta Fabrykiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, egzamin państwowy zdany za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anita Jarecka

Anita Jarecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktorzy,jazdy w miłej atmosferze szczerze polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Elżbieta Reguła-Krzemień

Elżbieta Reguła-Krzemień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre podejście do kursantów. Jasne i czytelne przekazywanie wiedzy. Duża cierpliwość instruktorów. Sympatyczna atmosfera. Koszta adekwatne do proponowanej oferty.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sandra Michno

Sandra Michno
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Tychach!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kowalczyk

Wiktoria Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili i dobrzy instruktorzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Weronika Wenda

Weronika Wenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Głowania

Mateusz Głowania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak