OSK ADEPT

 541 opinii w tym 380 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK ADEPT
ul. de Gaulle`a 47/19
43-100 Tychy

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Adept to szkoła jazdy, która powstała w 2012 roku.
Od początku istnienia szkoły stawiamy na jakość szkolenia.
Już od 2013 roku przez 5 kolejnych lat nasi Kursanci osiągają najlepszą zdawalność w WORD z egzaminów teoretycznych.
Pod względem egzaminów praktycznych również nasza szkoła znajdowała się wśród najlepszych szkół w Tychach.
W 2017 oraz 2018 roku OSK Adept osiągał NAJLEPSZĄ ZDAWALNOŚĆ w Tychach.

Oferujemy:
- kursy podstawowe
- kursy uzupełniające
- kursy przyśpieszone
- kursy "Teoria w domu"
- kursy rozszerzone
- jazdy doszkalające

Więcej informacji na www.adept.tychy.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marta Lesiak

Marta Lesiak

Paweł Lesiak

Paweł Lesiak

Dariusz Pryjomski

Dariusz Pryjomski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2800 zł

codziennie

ul. de Gaulle`a 47/19

WIĘCEJ Cena kursu:
-> dla uczniów i studentów - 2800
-> dla pozostałych osób - 2900

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie 150 zl

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Adriana S ...... ip: 89.64.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Profesjonalnie, życzliwie i cierpliwie. Będę dobrze wspominać !!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Zabłocka

Magda Zabłocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco wszystkim wybór Szkoły Jazdy Adept. Egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Instruktorzy zawsze punktualni, a same jazdy prowadzone we wspanialej atmosferze. Ogromne podziękowania dla wszystkich w Adepcie - dla Pana Pawła, który świetnie i rzeczowo wyłożył całą teorię, dla Pani Marty za cierpliwość i wszelką pomoc oraz dla wszystkich instruktorów, bo praktycznie ze wszystkimi jeździłam, a każda z tych jazd była bardzo cenna i merytoryczna. Szczególne podziękowania dla Pana Mirka za stalowe nerwy i wiarę we mnie :) To były cudowne 2-3 miesiące, będę tęsknić! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia K ...z ip: 46.134.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Robiłam kurs w innej szkole i oblałam 4 razy. W tym roku wzięłam jazdy w Adepcie i udało się za pierwszym razem. Pelecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz C .....k ip: 91.239.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cześć teoretyczna kursu (wykłady) są prowadzone w "Adepcie" bardzo profesjonalnie i w dobrej atmosferze, dlatego od początku kursu wiedziałem, ze jestem w dobrych rękach. Wykładowca mówił, na co zwracać szczególną uwagę podczas przygotowywania się do egzaminu teoretycznego, dzięki czemu nie miałem większego problemu ze zdaniem tej części egzaminu. Mój instruktor prowadzący (czyli ten, z którym odbyłem najwięcej godzin jazdy samochodem) był punktualny, cierpliwy, dawał mi dobre rady i miałem poczucie, że rzeczywiście chce mnie dobrze przygotować nie tylko do egzaminu, ale i do późniejszej jazdy prywatnym samochodem. Po skończonej nauce w danym dniu zwracał mi uwagę na to, nad czym powinienem jeszcze popracować. Jestem z niego bardzo zadowolony, jak i z większości pozostałych instruktorów, którzy mnie uczyli (poza 1 instruktorem, który wprowadzał nerwową atmosferę, ale myślę, że tacy zdarzają się w każdej szkole jazdy).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jarek Wisniewski

Jarek Wisniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy Ośrodek Szkoleniowy w Tychach Najlepsi Instruktorzy Wszystko Zdane Za Pierwszym Razem Gorąco Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Be Katarzyna

Be Katarzyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm zarówno instruktorów jak i podejścia do klienta. Egzamin po jazdach doszkalających w ośrodku zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał G .......i ip: 195.248.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Kompetentni instruktorzy, miła atmosfera, zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak
Michał Okoń

Michał Okoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawdę polecam. Na wykładach świetnie zwracają uwagę na wszystkie ważne zagadnienia. Na jazdach instruktorzy dobrze tłumaczą oraz mają wiele cierpliwości. Ogolnie panuje tam naprawde dobra atmosfera. Nic dziwnego że kursanci z tej szkoły mają tak wysoką zdawalność

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Machnio

Aneta Machnio
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! :) Zdałam za pierwszym. Pani właścicielka jest bardzo miła, Pan wykładowca bardzo pozytywny i ciekawie prowadzi wykłady, a jazdy profesjonalnie prowadzone :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Bartek L ...k ip: 89.71.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera i profesjonalna kadra !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna B ....r ip: 89.64.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, rzetelne przygotowanie. Polecam tę szkołę jazdy tym, którzy chcą się naprawdę czegoś nauczyć. Cierpliwość, rzetelność i konsekwencja mojego instruktora doprowadziła mnie do pewności siebie i zdania za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Marcin ......a ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursantów. Jasne i czytelne przekazywanie wiedzy. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Wielkim plusem są także dwie darmowe godziny przed samym państwowym egzaminem praktycznym Szczerze Polecam tę szkołę.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra K .......a ip: 89.77.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę, wykwalifikowani pracownicy i instruktorzy, super atmosfera, właścicielką jest przemiła, pomocna kobieta, przyjemna i skuteczna nauka, ciekawe wykłady na których wiele można się nauczyć, niewysoka cena za taki profesjonalizm!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna K .........a ip: 89.71.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłam na dobrą instruktorkę prowadzącą, mam wrażenie że był lekki nacisk na dodatkowe jazdy, ale też przez nie bardziej się wprawiłam . Ogólnie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadywysoka cena,
Alina Szymkowiak

Alina Szymkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu (bez zbędnego stresu i nerwów ;D). Instruktorzy rzetelnie podchodzą do swojej pracy, starają się wszystko wytłumaczyć. Szczególnie polecam Pana Marka, który potrafi dobrze wyjaśnić każde zagadnienie  i u którego jazdy przebiegały w spokojnej atmosferze. Polecam tę szkołę osobom, które oczekują wyrozumiałości i dobrego podejścia do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kasia S ....a ip: 5.184.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Beznadziejne podejscie do klientow. Totalny brak profesjonalizmu zarowno ze strony wlascicieli jak i instruktorow. Pani [...] caly czas sie myli w ustalaniu jazd i jest straszne zamieszanie. Instruktorzy sie wydzieraja, zadaja pytania na temat zycia prywatnego potem wyglaszajac opinie na temat twojego zycia- zart! nie wspominam o tym za sie zawsze na kazda jazde przynajmniej 5 minut spozniaja a jeszcze potrafia sobie zrobic lacznie np 30 min przerwy na kawe, kanapke itd. Nie rozumiem takiego podejscia...

+ Zaletybrak
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazdnerwowa atmosferaproblemy z umawianiem na jazdyskracanie czasu trwania jazd

Kamil P ....k ip: 89.71.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobrze przygotowywuje do kursu. Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Eryk D ........i ip: 195.248.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybki miły i przyjemny kurs.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia C ...........z ip: 83.26.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła dobrze przygotowuje do egzaminu,teoria i praktyka zdane za pierwszym. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Klaudia P ......k ip: 83.30.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera, ciekawa teoria, dobrze i cierpliwie tłumaczący instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak

Mira ...h ip: 31.0.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Miła atmosfera, instruktorzy cierpliwi :) egzamin zdany za pierwszym razem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aneta P .....k ip: 83.4.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Ciekawe wykłady i instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta. Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Joanna W W ip: 109.95.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam OSK Adept ! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, rzeczowo i konkretnie. Wykupując kurs w innym ośrodku okazało się, że mam braki, które instruktor w OSK Adept szybko dostrzegł i starał się nauczyć mnie jak najwięcej na doszkalającej jeździe przed egzaminem. Jazda z p. Mirkiem w bardzo miłej atmosferze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Cezary Bizoń

Cezary Bizoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, Super instruktorzy i atmosfera. Wykłady prowadzone bardzo rzetelnie i przejrzyście w małych grupkach , przez co nie ma później problemów z umówieniem się na jazdy (jak w niektórych szkołach). Cały kurs zakończyłem w około miesiąc a egzamin państwowy zdałem za pierwszy razem :)Polecam serdecznie wszystkim przyszłym kierowcom <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michalina Sawczyk

Michalina Sawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ela Majka

Ela Majka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. Instruktorzy bardzo pozytywni i cierpliwi. Wykłady prowadzone bardzo ciekawie. Szkoła jak najbardziej na TAK!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Drąg

Marcin Drąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i przyjemna atmosfera podczas jazd, super instruktorzy, czas szybko mija podczas jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,

Maja D ...k ip: 178.235.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sabina Dudek

Sabina Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Tychach. Instruktorzy niesamowici , częste jazdy i super wykłady. Polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Radek Mikunda

Radek Mikunda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła świetna, instruktorzy cierpliwi z dobrym podejściem. Wszystko w miłej atmosferze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak