OSK ADEPT

 530 opinii w tym 378 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK ADEPT
ul. de Gaulle`a 47/19
43-100 Tychy

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Adept to szkoła jazdy, która powstała w 2012 roku.
Od początku istnienia szkoły stawiamy na jakość szkolenia.
Już od 2013 roku przez 5 kolejnych lat nasi Kursanci osiągają najlepszą zdawalność w WORD z egzaminów teoretycznych.
Pod względem egzaminów praktycznych również nasza szkoła znajdowała się wśród najlepszych szkół w Tychach.
W 2017 oraz 2018 roku OSK Adept osiągał NAJLEPSZĄ ZDAWALNOŚĆ w Tychach.

Oferujemy:
- kursy podstawowe
- kursy uzupełniające
- kursy przyśpieszone
- kursy "Teoria w domu"
- kursy rozszerzone
- jazdy doszkalające

Więcej informacji na www.adept.tychy.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marta Lesiak

Marta Lesiak

Paweł Lesiak

Paweł Lesiak

Dariusz Pryjomski

Dariusz Pryjomski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2800 zł

ul. de Gaulle`a 47/19

WIĘCEJ Cena kursu:
-> dla uczniów i studentów - 2800
-> dla pozostałych osób - 3000

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie 100 zl

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marcin ......a ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursantów. Jasne i czytelne przekazywanie wiedzy. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Wielkim plusem są także dwie darmowe godziny przed samym państwowym egzaminem praktycznym Szczerze Polecam tę szkołę.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra K .......a ip: 89.77.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę, wykwalifikowani pracownicy i instruktorzy, super atmosfera, właścicielką jest przemiła, pomocna kobieta, przyjemna i skuteczna nauka, ciekawe wykłady na których wiele można się nauczyć, niewysoka cena za taki profesjonalizm!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna K .........a ip: 89.71.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłam na dobrą instruktorkę prowadzącą, mam wrażenie że był lekki nacisk na dodatkowe jazdy, ale też przez nie bardziej się wprawiłam . Ogólnie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadywysoka cena,
Alina Szymkowiak

Alina Szymkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu (bez zbędnego stresu i nerwów ;D). Instruktorzy rzetelnie podchodzą do swojej pracy, starają się wszystko wytłumaczyć. Szczególnie polecam Pana Marka, który potrafi dobrze wyjaśnić każde zagadnienie  i u którego jazdy przebiegały w spokojnej atmosferze. Polecam tę szkołę osobom, które oczekują wyrozumiałości i dobrego podejścia do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kasia S ....a ip: 5.184.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Beznadziejne podejscie do klientow. Totalny brak profesjonalizmu zarowno ze strony wlascicieli jak i instruktorow. Pani [...] caly czas sie myli w ustalaniu jazd i jest straszne zamieszanie. Instruktorzy sie wydzieraja, zadaja pytania na temat zycia prywatnego potem wyglaszajac opinie na temat twojego zycia- zart! nie wspominam o tym za sie zawsze na kazda jazde przynajmniej 5 minut spozniaja a jeszcze potrafia sobie zrobic lacznie np 30 min przerwy na kawe, kanapke itd. Nie rozumiem takiego podejscia...

+ Zaletybrak
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazdnerwowa atmosferaproblemy z umawianiem na jazdyskracanie czasu trwania jazd

Kamil P ....k ip: 89.71.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobrze przygotowywuje do kursu. Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Eryk D ........i ip: 195.248.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybki miły i przyjemny kurs.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia C ...........z ip: 83.26.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła dobrze przygotowuje do egzaminu,teoria i praktyka zdane za pierwszym. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Klaudia P ......k ip: 83.30.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera, ciekawa teoria, dobrze i cierpliwie tłumaczący instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak

Mira ...h ip: 31.0.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Miła atmosfera, instruktorzy cierpliwi :) egzamin zdany za pierwszym razem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aneta P .....k ip: 83.4.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Ciekawe wykłady i instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta. Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Joanna W W ip: 109.95.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam OSK Adept ! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, rzeczowo i konkretnie. Wykupując kurs w innym ośrodku okazało się, że mam braki, które instruktor w OSK Adept szybko dostrzegł i starał się nauczyć mnie jak najwięcej na doszkalającej jeździe przed egzaminem. Jazda z p. Mirkiem w bardzo miłej atmosferze.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Cezary Bizoń

Cezary Bizoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, Super instruktorzy i atmosfera. Wykłady prowadzone bardzo rzetelnie i przejrzyście w małych grupkach , przez co nie ma później problemów z umówieniem się na jazdy (jak w niektórych szkołach). Cały kurs zakończyłem w około miesiąc a egzamin państwowy zdałem za pierwszy razem :)Polecam serdecznie wszystkim przyszłym kierowcom <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michalina Sawczyk

Michalina Sawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ela Majka

Ela Majka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy. Instruktorzy bardzo pozytywni i cierpliwi. Wykłady prowadzone bardzo ciekawie. Szkoła jak najbardziej na TAK!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Drąg

Marcin Drąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i przyjemna atmosfera podczas jazd, super instruktorzy, czas szybko mija podczas jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,

Maja D ...k ip: 178.235.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sabina Dudek

Sabina Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Tychach. Instruktorzy niesamowici , częste jazdy i super wykłady. Polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Radek Mikunda

Radek Mikunda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła świetna, instruktorzy cierpliwi z dobrym podejściem. Wszystko w miłej atmosferze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Elżbieta Fabrykiewicz

Elżbieta Fabrykiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, egzamin państwowy zdany za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anita Jarecka

Anita Jarecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktorzy,jazdy w miłej atmosferze szczerze polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Elżbieta Reguła-Krzemień

Elżbieta Reguła-Krzemień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre podejście do kursantów. Jasne i czytelne przekazywanie wiedzy. Duża cierpliwość instruktorów. Sympatyczna atmosfera. Koszta adekwatne do proponowanej oferty.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sandra Michno

Sandra Michno
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Tychach!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kowalczyk

Wiktoria Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili i dobrzy instruktorzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Weronika Wenda

Weronika Wenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Głowania

Mateusz Głowania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Penkala

Sebastian Penkala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre przygotowanie do egzaminów, mili instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Kottas

Patryk Kottas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy wiedzą co robią, bardzo miłe podejście, pełne zaangażowanie w stosunku do kursanta. Polecam! Zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Biełka

Patryk Biełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam osk Adept, ponieważ kurs który odbyłem przebiegł na najwyższym poziomie. Wykłady z teorii przeprowadzane są w zrozumiał sposób, nie można się na nich nudzić. Instruktorzy cierpliwi, dokładnie tłumaczą oraz pokazują trasę egzaminacyjne. Najlepsza szkoła w Tychach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Łącki

Michał Łącki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak