OSK ADEPT

 569 opinii w tym 402 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK ADEPT
ul. de Gaulle`a 47/19
43-100 Tychy

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców Adept to szkoła jazdy, która powstała w 2012 roku.Od początku istnienia szkoły stawiamy na jakość szkolenia.Już od 2013 roku przez kolejne lata nasi Kursanci osiągają najlepszą zdawalność w WORD z egzaminów teoretycznych.Pod względem egzaminów praktycznych również nasza szkoła znajduje się w czołówce.
Oferujemy:

- kursy podstawowe

- kursy uzupełniające

- kursy przyśpieszone

-"Teoria w domu"

- kursy rozszerzone

- jazdy doszkalające

Więcej informacji na www.adept.tychy.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3000 zł

codziennie

ul. de Gaulle`a 47/19

WIĘCEJ Cena kursu:
-> dla uczniów i studentów - 3000
-> dla pozostałych osób - 3000

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie 150 zl

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Liubov T .....k ip: 78.10.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy! Bardzo mili i cierpliwi instruktorzy z bardzo dobrym podejściem do kursanta. Pan Mirek jest super instruktor który potrafi nauczyć jeździć każdego! Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Łukasz M ...k ip: 31.0.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.02.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Naprawdę bardzo polecam szkołę! świetna atmosfera i super przygotowanie do egzaminu

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina S .......o ip: 89.64.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem! Z całego serca polecam szkołę! świetna atmosfera i super przygotowanie do egzaminu:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Małgorzata H ......a ip: 89.64.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzaminy wewnętrze jak i państwowe zdane za 1 razem. Instruktorzy mają bardzo dobre podejście, podczas jazd nie ma stresu. Bardzo dobra szkoła jazdy. Ciekawie prowadzone wykłady. Jazdy przebiegły szybko i sprawnie. Polecam wszystkim tą szkołę.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Jakub B .....l ip: 77.254.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego, pokazywanie wielu ”podchwytliwych” miejsc w które egzaminatorzy lubią zabierać zdających. Świetne wytłumaczenie sposobu w jaki zadania egzaminacyjne powinny być zrobione. A co najważniejsze, przygotowanie do jazdy w „prawdziwych warunkach”. Bardzo polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dorian O ........ ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Tychach. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Tomasz W .....k ip: 89.64.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kontaktowość w każdej sprawie, dogodność terminów oraz atmosfera na wykładach czy podczas jazd z instruktorem jak najbardziej na plus.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Bianka C ......... ip: 109.95.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, profesjonalni instruktorzy, Pani Marta zawsze pomocna! Jestem bardzo zadowolona!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wystawioną opinie ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudiusz T ... ip: 5.173.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera oraz profesjonalne i rzetelne podejście.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Justyna B ....n ip: 31.0.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dogodne terminy i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego. Jestem bardzo zadowolona :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sara M ......... ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Wróciłam do zdawania prawa jazdy po długiej przerwie. Pani Marta doradziła mi odpowiedni dla mnie pakiet godzin i dostosowała godziny i dni jazd do pasujących mi terminów. Jako instruktora polecam serdecznie Pana Mirka. W 4 godziny nauczyłam się więcej niż przez cały kurs prowadzony w innej szkole.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja F ......k ip: 83.10.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy!! Super kontakt z Panią Martą, która zawsze odpowiadała na każde pytania i służyła pomocą. Instruktor Mirek najlepiej przygotował mnie do egzaminu, a jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze i z pełnym zaangażowaniem! Prawo jazdy zdane za pierwszym razem bez najmniejszych problemów. Serdecznie polecam OSK Adpet przyszłym kierowcom!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Alicja R .......a ip: 109.95.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra i bezproblemowa komunikacja. Profesjonalizm, duża punktualność oraz brak problemów z umawianiem/odwoływaniem jazd. Od sprawnie przeprowadzonych wykładów teoretycznych, po bardzo przyjemne i porządnie przeprowadzone jazdy - zdecydowanie polecam (jako instruktora, szczególnie Pana Mirka, dzięki którego przygotowaniu zdałam za pierwszym razem :)) ).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia .......k ip: 195.248.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Marta odpowiadała na wszystkie moje pytania z niesamowitą cierpliwością. Instruktorzy mili, punktualni, dbają o dobrą atmosferę. Gorąco polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra G .....a ip: 91.150.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Tychach, miła atmosfera, profesjonalne podejście i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego i oczywiście najlepsi instruktorzy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Blanka M ........k ip: 89.77.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, dobre podejście do kursanta. Mój instruktor Pan Mirek bardzo miły, sympatyczny i pełen zaangażowania. Służący zawsze dobrą radą i profesjonalnym podejściem do nauki. Szczerze Polecam! P.S Zdałam za 1 razem!!!!.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria S .........z ip: 91.205.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza z możliwych szkoła do nauki jazdy. Pani Sabina the best :) - zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rzepa D ....n ip: 46.134.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Tychach dziękuję za cierpliwość i dobra naukę pozdrawiam Damian :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna K .....a ip: 91.150.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, posiadająca profesjonalne podejście, bardzo miła atmosfera podczas jazd oraz dobre przygotowanie do egzaminów. Polecam serdecznie każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał S .....a ip: 85.14.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, profesjonalne podejście, miła atmosfera, dobre przygotowanie. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja B ....l ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, profesjonalne podejście do kursanta. Instruktorzy pomocni i potrafią dobrze przekazać wiedzę. Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria U .... ip: 217.81.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady- sama przyjemność, elastyczny grafik co do jazd, instruktorzy doskonali, profesjonalne podejście, Pani Sabina najlepsza!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

antonina b .....t ip: 37.47.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

łatwy kontakt, bardzo dobre i indywidualne podejście do kursanta. będę miło wspominać (szczególnie pana Mirka, którego podejście sprawiło, że jazdy były przyjemnością, a egzaminy wcale nie takie straszne!) wykłady prowadzone sprawnie i "treściwie" - brak zbędnych informacji, wiedza przekazywana w przystępny sposób

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adriana S ...... ip: 89.64.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Profesjonalnie, życzliwie i cierpliwie. Będę dobrze wspominać !!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia K ...z ip: 46.134.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Robiłam kurs w innej szkole i oblałam 4 razy. W tym roku wzięłam jazdy w Adepcie i udało się za pierwszym razem. Pelecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz C .....k ip: 91.239.36.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cześć teoretyczna kursu (wykłady) są prowadzone w "Adepcie" bardzo profesjonalnie i w dobrej atmosferze, dlatego od początku kursu wiedziałem, ze jestem w dobrych rękach. Wykładowca mówił, na co zwracać szczególną uwagę podczas przygotowywania się do egzaminu teoretycznego, dzięki czemu nie miałem większego problemu ze zdaniem tej części egzaminu. Mój instruktor prowadzący (czyli ten, z którym odbyłem najwięcej godzin jazdy samochodem) był punktualny, cierpliwy, dawał mi dobre rady i miałem poczucie, że rzeczywiście chce mnie dobrze przygotować nie tylko do egzaminu, ale i do późniejszej jazdy prywatnym samochodem. Po skończonej nauce w danym dniu zwracał mi uwagę na to, nad czym powinienem jeszcze popracować. Jestem z niego bardzo zadowolony, jak i z większości pozostałych instruktorów, którzy mnie uczyli (poza 1 instruktorem, który wprowadzał nerwową atmosferę, ale myślę, że tacy zdarzają się w każdej szkole jazdy).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał G .......i ip: 195.248.254.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Kompetentni instruktorzy, miła atmosfera, zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Bartek L ...k ip: 89.71.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera i profesjonalna kadra !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna B ....r ip: 89.64.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, rzetelne przygotowanie. Polecam tę szkołę jazdy tym, którzy chcą się naprawdę czegoś nauczyć. Cierpliwość, rzetelność i konsekwencja mojego instruktora doprowadziła mnie do pewności siebie i zdania za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Marcin ......a ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursantów. Jasne i czytelne przekazywanie wiedzy. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu Wielkim plusem są także dwie darmowe godziny przed samym państwowym egzaminem praktycznym Szczerze Polecam tę szkołę.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak