O.S.K. PRYMUS Musiał Jan

 204 opinie w tym 172 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

O.S.K. PRYMUS Musiał Jan
ul. Nowa 97
88-100 Inowrocław

Opis

Szkoleniem kierowców zajmujemy się od 24 lat. Od początku naszej działalności postawiliśmy na jakość. Szkolimy skutecznie i efektywnie, czego dowodem są czołowe miejsca w rankingach zdawalności ośrodków szkolenia kierowców w Starostwie Powiatowym Inowrocław . Kursy nauki jazdy prowadzimy profesjonalnie , w miłej atmosferze . Zajęcia praktyczne i część teoretyczna odbywa się w godzinach umożliwiających udział osobom uczącym się i pracującym.W naszej Szkole istnieje możliwość rozpoczęcia szkolenia w każdym momencie, bez czekania na rozpoczęcie kursu .Nie trzeba chodzić na wykłady można je odbyć bez wychodzenia z domu ,wykorzystując swój każdy wolny czas ,kiedy się będzie go miało .Nasz ośrodek szkoleniowy znajduje się na ulicy Nowej 97(obok Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej . Dla kursantów z Inowrocławia i okolic zajęcia praktyczne zaczynamy i kończymy w miejscu zamieszkania kursantów. Serdecznie zapraszamy Państwa do zapoznania się z ofertą i skorzystania z naszych usług, a my udowodnimy Wam, że dokonaliście słusznego wyboru.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Nowa 97

WIĘCEJ Istnieje możliwość rozpoczęcia kursu w każdym dniu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Wiktoria Spała

Wiktoria Spała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podczas poszukiwań najlepszej szkółki nauki jazdy po przeczytaniu wielu opinii wybrałam szkółkę Pana Janka, teraz uważam że to była najlepsza decyzja. Pan Janek to bardzo miły wyrozumiały i pomocny instruktor, który posiada bardzo dużą wiedzę na temat kierowania samochodem i potrafi ją przekazać kursantowi. Pan Janek do egzaminu przygotował mnie na najwyższym poziomie czego efektem jest wynik pozytywny za pierwszym razem. Z całą pewnością polecam szkółkę Pana Janka.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Sender

Natalia Sender
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Profesjonalne podejście do kursanta. Instruktorzy na spokojnie i w łatwy sposób tłumaczą. Egzamin zdany za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliver Zaręba

Oliver Zaręba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Świetne przygotowanie do egzaminu oraz profesjonalne podejście do kursanta. Egzamin zdany za 1!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kowalska

Julia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Największy plus to możliwość rozpoczęcia kursu w każdym momencie i możliwość odbywania wykładów teoretycznych indywidualnie w domu. Instruktorzy posiadają dużą wiedzę, są cierpliwi i wyrozumiali, podchodzą indywidualnie do każdego kursanta. Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy w Inowrocławiu. Jeśli ktoś się zastanawia, polecam bez wahania tą szkołę jazdy. Jeśli zdane prawko to tylko u Pana Janka????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Roksana Przybysz

Roksana Przybysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor Jan Musiał, bardzo fajna atmosfera oraz super przygotowanie do egzaminu!!! Dziękuję zdane za pierwszym!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Joanna Dekańska

Joanna Dekańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu, bardzo cierpliwy instruktor. Podczas jazd miła atmosfera. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Oczkowski

Łukasz Oczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor ma bardzo dobre podejście do ucznia, dobrze tłumaczy każde zagadnienie, śmiało można go zapytać o wszystko, jest miła atmosfera, bezstresowa. Godziny jazdy dopasowane do kursanta gdzie nie w każdej szkole tak jest ????. Super szkoła . Polecam każdemu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mikołaj Orzechowski

Mikołaj Orzechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Inowrocławiu zdecydowanie! Bardzo dobre podejście instruktora do kursanta i przemiła atmosfera. Serdecznie polecam OSK Prymus!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Krzykanowska

Daria Krzykanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ocena bez wątpienia 5 a nawet z plusem! Duża cierpliwość do kursanta, godziny jazdy dopasowane, super atmosfera, pełen profesjonalizm, Pan Janek to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu instruktor z powołania! Serdecznie polecam z całego serca OSK PRYMUS! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Durajska

Natalia Durajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, super atmosfera oraz super przygotowanie do egzaminu! Dzięki nim zdane za pierwszym!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysztof Gromada

Krzysztof Gromada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor ma bardzo dobre podejście do ucznia, dobrze tłumaczy każde zagadnienie, śmiało można go zapytać o wszystko, jest miła atmosfera, bezstresowa. Godziny jazdy dopasowane do kursanta. Super szkoła . Polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Banasiak

Bartek Banasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem! Nie byłoby to możliwe gdyby nie świetne przygotowanie u Pana Janka. Polecam! ???? Jan Musiał osk ,,PRYMUS"

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Filipiak

Patryk Filipiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem, doskonałe przygotowanie, miła atmosfera, i dużo cierpliwości. POLECAM.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Mróz

Kuba Mróz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem, świetne przygotowanie do egzaminu, bardzo miła atmosfera na jazdach. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Płotka

Kamil Płotka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bez dwóch zdań najlepsza szkoła jazdy w Inowrocławiu! Jazdy zawsze na czas i to dwu godzinne, wszystko przebiegało bardzo szybko, profesjonalnie i w miłej atmosferze, z całego serca polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kustosz

Wiktoria Kustosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy. Z całego serca polecam. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera!!!! Bardzo dobre dopasowanie godzin pod dyspozycyjność kursanta!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Szymon

Gosia Szymon
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę jazdy O.S.K PRYMUS Musiał Jan w 100 % bardzo miła atmosfera pełen profesjonalizm bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Wesołek

Mateusz Wesołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera, atrakcyjny dobór godzin jazd, zdane za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwier Doringer

Oliwier Doringer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy warta polecenia. Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście do każdego kursanta. Zdane za pierwszym razem i nie udało by się to bez świetnej nauki OSK PRYMUS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Zielińska

Marta Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję 0.S.K. PRYMUS Panu Jankowi Musiał za świetne przygotowanie do egzaminu. Wszystkie jazdy były spędzone w miłej atmosferze, a ogromna pomoc, którą uzyskałam była dopełnieniem całego kursu, którego będę wspominać bardzo pozytywnie. Gorąco polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Trela

Klaudia Trela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i przyjazna atmosfera, pełen profesjonalizm. Duża dogodność i dopasowanie się do kursanta przy ustalaniu godzin jazdy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacperek Kacperek

Kacperek Kacperek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie żałuję spędzonego czasu u Pana Janka, bardzo miła atmosfera, bardzo punktowe trasy oraz duża pomoc szkoląca co do tej kategorii, nic dodać nic ująć, dziękuję jeszcze raz i polecam wszystkim !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Mikołajczak

Maciej Mikołajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kontakt do Pana Janka dostałem od znajomego i nie żałuje, że do niego zadzwoniłem. Wszystkie jazdy mijały w bardzo miłej atmosferze, dzięki czemu nie miałem żadnych problemów z przyswojeniem rad i informacji, które mi przekazywał. Jazdy oceniam na 11/10, zwłaszcza ze względu na to, ze egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem. Podsumowując - Szkoła Jazdy Pana Janka jest godna polecenia!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Frąszczak

Mateusz Frąszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłem do Pana Jana z polecenia i na szczęście się nie zawiodłem. Kurs wykonałem w trybie ekspresowym, instruktor bardzo elastyczny, komunikatywny, wyrozumiały i cierpliwy w stosunku do kursantów. Na duży plus na pewno zajęcia teoretyczne, które można odbyć w domu. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Palcat

Wiktoria Palcat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem! Dziękuję 0.S.K. PRYMUS Panu Jankowi Musiał za przygotowanie do egzaminu , za wytłumaczenie od A do Z wielu spraw, za cierpliwość i miłą atmosferę. Gorąco polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Lajblich

Martyna Lajblich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre przygotowanie, miła atmosfera oraz profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Nowacka

Anna Nowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem! Dziękuję 0.S.K. PRYMUS Panu Jankowi Musiał za przygotowanie do egzaminu , za wytłumaczenie od A do Z wielu spraw, za cierpliwość i miłą atmosferę. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Mikołajczak

Mateusz Mikołajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie , zdane za pierwszym razem, profesjonalne przygotowanie oraz sympatyczna atmosfera. Nie ma do czego się doczepić a sama jazda jak i nauka sprawiła wiele frajdy. POLECAM !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ewelina Bykowska

Ewelina Bykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Janek ze swoim doświadczeniem potrafi bardzo dobrze przekazać wiedzę teoretyczną tak, aby każdy przepis był dobrze zrozumiany. Jest osobą bardzo miłą, kulturalną i bardzo ciepłą. Wspomoże miłym słowem, stworzy super atmosferę w której ciężko się stresować i denerwować. Nawet w tych trudnych czasach pandemii kurs w szkole Pana Janka to bezpieczeństwo na najwyższym poziomie nie tylko na drodze. Polecam w 100 %

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Grzybowski

Marcin Grzybowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem !!!Pan Janek podeście do kursanta bardzo profesjonalne, duża wiedza i cierpliwość, dzięki Panu Jankowi do egzaminu podchodziłem z dużą pewnością siebie i z małą dozą lęku ???? mogę polecić z czystym sercem, z Panem Jankiem prawo jazdy zdawałem ja i moja partnerka i z pewnością mogę potwierdzić, że każde kolejne pokolenie będzie uczyło się w tej właśnie szkole !!! polecam gorąco !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak