O.S.K. PRYMUS Musiał Jan

 204 opinie w tym 172 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

O.S.K. PRYMUS Musiał Jan
ul. Nowa 97
88-100 Inowrocław

Opis

Szkoleniem kierowców zajmujemy się od 24 lat. Od początku naszej działalności postawiliśmy na jakość. Szkolimy skutecznie i efektywnie, czego dowodem są czołowe miejsca w rankingach zdawalności ośrodków szkolenia kierowców w Starostwie Powiatowym Inowrocław . Kursy nauki jazdy prowadzimy profesjonalnie , w miłej atmosferze . Zajęcia praktyczne i część teoretyczna odbywa się w godzinach umożliwiających udział osobom uczącym się i pracującym.W naszej Szkole istnieje możliwość rozpoczęcia szkolenia w każdym momencie, bez czekania na rozpoczęcie kursu .Nie trzeba chodzić na wykłady można je odbyć bez wychodzenia z domu ,wykorzystując swój każdy wolny czas ,kiedy się będzie go miało .Nasz ośrodek szkoleniowy znajduje się na ulicy Nowej 97(obok Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej . Dla kursantów z Inowrocławia i okolic zajęcia praktyczne zaczynamy i kończymy w miejscu zamieszkania kursantów. Serdecznie zapraszamy Państwa do zapoznania się z ofertą i skorzystania z naszych usług, a my udowodnimy Wam, że dokonaliście słusznego wyboru.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Nowa 97

WIĘCEJ Istnieje możliwość rozpoczęcia kursu w każdym dniu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Waldemar S ......i ip: 37.47.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po zapoznaniu się opiniami, padło na naukę jazdy w ośrodku Pana Janka, jak się okazało podjęta decyzja nie mogła być lepsza. Nie dość że Pan Janek to przemiły Instruktor, spokojny, cierpliwy ale to co równie ważne, posiadający prawdziwą umiejętność nauki poruszania się samochodem, nabycia pewności siebie za „kółkiem”, tu nie ma miejsca na ceregiele – od początku kursu do samego końca jest parcie na doskonalenie umiejętności i najlepsze przygotowanie do egzaminu. Dobra rada dla osób z dalszych miejsc np. z Gniezna a chcących zdawać w Inowrocławiu egzamin – szkoda czasu na półśrodki – od razu wybrać naukę tylko w Inowrocławiu – najlepiej u Pana Janka. Egzamin 22.4.2022 - zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja J .........a ip: 89.64.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupiłam u Pana Janka jazdy doszkalające, dojeżdżając z Bydgoszczy i bardzo polecam! Super podejście i cierpliwośc. Dzięki temu moj pierwszy egzamin w Inowrocławiu zdany od razu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon P .....t ip: 5.173.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Inowrocławiu zdecydowanie! Bardzo dobre podejście instruktora do kursanta i przemiła atmosfera. Serdecznie polecam OSK Prymus!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Renia J .......a ip: 188.146.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ! Nadludzka cierpliwość i gotowość odpowiedzi na milion pytań. Spokojna, przyjemna i bezstresowa atmosfera. I właśnie za to dziękuję.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Katarzyna B ......... ip: 83.23.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Wszystko dzięki cennym uwagą i cierpliwością Pana Janka. Polecam każdemu ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Daria K ..........a ip: 5.173.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ocena bez wątpienia 5 a nawet z plusem! Duża cierpliwość do kursanta, godziny jazdy dopasowane, super atmosfera, pełen profesjonalizm, Pan Janek to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu instruktor z powołania! Serdecznie polecam z całego serca OSK PRYMUS! ❤️

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Norbert O ........k ip: 5.173.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki temu miłemu Panu nauczyłem się wszystkiego czego nie nauczyła mnie Centka (szkółka). Polecam mocno. Prawko zdane tak o bez większych problemów!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof S ...t ip: 89.230.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem, świetne przygotowanie, miła atmosfera. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub M ...z ip: 89.230.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem, świetne przygotowanie do egzaminu, bardzo miła atmosfera na jazdach. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz F ........k ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłem do Pana Jana z polecenia i na szczęście się nie zawiodłem. Kurs wykonałem w trybie ekspresowym, instruktor bardzo elastyczny, komunikatywny, wyrozumiały i cierpliwy w stosunku do kursantów. Na duży plus na pewno zajęcia teoretyczne, które można odbyć w domu. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna L ....... ip: 37.248.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, Pan Musiał bardzo pomocny i dobrze uczy. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina B ....... ip: 83.11.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Janek ze swoim doświadczeniem potrafi bardzo dobrze przekazać wiedzę teoretyczną tak, aby każdy przepis był dobrze zrozumiany. Jest osobą bardzo miłą, kulturalną i bardzo ciepłą. Wspomoże miłym słowem, stworzy super atmosferę w której ciężko się stresować i denerwować. Nawet w tych trudnych czasach pandemii kurs w szkole Pana Janka to bezpieczeństwo na najwyższym poziomie nie tylko na drodze. Polecam w 100 %

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka R ........ ip: 5.174.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam , przemiła atmosfera, mega cierpliwość

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka C ......k ip: 46.204.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście. Instruktor miły o wysokiej kulturze osobistej. Możliwość umówienia jazdy w dowolnym terminie. Kurs przebiegał sprawnie, bez zbyt długich przerw między kolejnymi lekcjami.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Piotr M ..........k ip: 46.204.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera. Instruktor spokojny, wyrozumiały, potrafiący przekazać wiedzę i umiejętności. Nauka bez stresu. Godziny jazd dostosowane do kursanta.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bartek L ......i ip: 213.92.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z wszystkiego.Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Honorata J ...e ip: 37.248.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera podczas całego kursu i bardzo dużo cierpliwości Pana Jana. Wszystkim szukającym szkoły jazdy bardzo polecam. Lepszej nie znajdziecie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra Z ........ ip: 5.172.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym Dziękuję bardzo szkole jazdy O.S.K "Prymus " za świetne przygotowanie do egzaminu . Polecam z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Miłosz O .........i ip: 213.92.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Super instruktor, cierpliwy i skuteczny. Fajna atmosfera podczas jazd przy czym pamiętając o najważniejszym - Nauce Jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Patryk L .......... ip: 85.255.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta. Pan Janek bardzo cierpliwi i zdane.wszystko za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję za bardzo dobrą naukę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Elwira B ...k ip: 188.146.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100%. Instruktor bardzo miły i rzetelny. Potrafił wytłumaczyć najbardziej zagmatwane sytuację, których jak wiadomo w naszym mieście jest mnóstwo. Z całego serca polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia ........ ip: 5.173.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z anielską cierpliwością, przyjemna atmosfera, godny polecenia w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Rami Y ...r ip: 89.230.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.11.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam, miła atmosfera i kompetencja intruktora zaowocowała w zdanie egzaminu za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuje!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna G ........ ip: 83.8.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.09.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę O.S.K Prymus. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu teoretycznego jak i również praktycznego. Instruktor ma bardzo dobre podejście do kursanta. Jest wyrozumiały i spokojny. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Konrad F ........k ip: 37.152.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2016
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy O.S.K. PRYMUS Musiał Jan. Świetna atmosfera a Pan Janek wesoły, cierpliwy i wyrozumiały oraz ma świetne podejście do kursantów. Konrad Frąszczak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja G ........ ip: 79.186.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra, instruktor bardzo miły ,cierpliwy. Zdałam za pierwszym razem ! . Serdecznie Polecam i Pozdrawiam Alicja Glanowska

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 37.190.195.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2014
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

I ja dam Panu Jankowi bardzo dobrą ocenę. Kiedyś paręnaście lat temu kursowaliśmy razem z całą rodziną. Ja mój tata i siorka :) Naprawdę bardzo miły, cierpliwy i bardzo wesoły instruktor. Jak kurs na prawko to tylko u Pana Janka! Pozdrawiam Panie Janku. Łukasz.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 79.186.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Polecam Krzysztof

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 79.186.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2014
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra, cierpliwy i wyrozumiały intruktor pan Janek. Wszystkim polecam i życze zdania za pierwszym razem jak ja. Marek

+ Zaletybrak
- Wadybrak

ip: 83.8.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.12.2013
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera ,profesjonalne przygotowanie do egzaminu , cierpliwy i wyrozumiały instruktor. Gorąco polecam .Agnieszka Rucińska

+ Zaletybrak
- Wadybrak