O.S.K. Plus

 390 opinii w tym 180 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

O.S.K. Plus
ul. Zamenhofa 24/10
58-105 Świdnica

Kontakt

Opis

Każdy pisze o swojej szkole same superlatywy...to normalne,gdyż chce zachęcić potencjalnego klienta.
Ja obiecuję,że dam z siebie 100% i nikt nie będzie żałował wyboru mojej szkoły!!!
Uprawnienia instruktora nauki jazdy posiadam od 2000 r.
Zapraszam serdecznie wszystkich Tych, którzy chcą nauczyć się jeździć w sposób profesjonalny.Później zdanie egzaminu to tylko formalność :-)
Szkolimy na pojazdach: Toyota Yaris, Renault Clio III
Serdecznie zapraszam do współpracy.
Satysfakcja gwarantowana!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Paweł Czubocha

Paweł Czubocha

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2099 zł

ul. Zamenhofa 24/10

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 3, Renault Clio 3)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Paweł Filiacz

Paweł Filiacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie tą szkołę jazdy, super przygotowanie do egzaminu oraz cenne wskazówki dla przyszłego kierowcy. Jazdy w miłej atmosferze i co najważniejsze bez stresu. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dorota Dudzic

Dorota Dudzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Paweł to świetny instruktor. Spokojny z profesjonalnym podejściem do kursanta. Atmosfera na jazdach jest bardzo przyjemna. Po odbytym kursie, egzamin to już tylko formalność. Bardzo polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Adam Gonstał

Piotr Adam Gonstał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobra cena, instruktor wesoły , pełny profesjonalizm. Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Walat

Kasia Walat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Na jazdach była miła i spokojna atmosfera, instruktor ma dużo cierpliwości, bardzo dobrze tłumaczy.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Kwit Pych

Monika Kwit Pych
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam . Miła i spokojna atmosfera Pan Paweł ma bardzo dużo cierpliwości i wszytko wytłumaczy w taki sposób że każdy się nauczy. Naprawdę super instruktor ,polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sandra Szczepanik

Sandra Szczepanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam tą szkołę . Jazdy w fajnej atmosferze , instruktor z dużą wiedzą , który naprawdę potrafi tą wiedzę przekazać i nauczyć tak żeby się zrozumiało , pełen profesjonalizm :) 11 godzin doszkalających i wynik egzaminu pozytywny. Gdybym miała wybierać jeszcze raz , napewno wróciłabym do tej szkoły nauki jazdy , serdecznie polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasandra Gawra

Kasandra Gawra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy jaka tylko istnieje, pan instruktor świetnie tłumaczy, atmosfera jest bardzo przyjemna, polecam serdecznie każdemu, kto chce się dobrze nauczyć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelka Szmuc

Amelka Szmuc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra atmosfera. Duże doświadczenie i indywidualne podejście ze strony instruktora. Jednym słowem - super

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Kraszkiewicz

Jakub Kraszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktor, mega dobre przygotowanie do egzaminu i dużo przydatnych wskazówek. Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Judyta Korczakowska

Judyta Korczakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Doskonale przygotowanie i pełen pfofesjonalizm. Po przerwie 8 lat wystarczyło 10 godzin do pozytywnego wyniku☺️ dzięki Paweł !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sandra Hyska

Sandra Hyska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Nauka jazdy odbywa się w bardzo przyjaznej oraz bezstresowej amosferze. Paweł jest instruktorem z powołania, posiada ogromną wiedzę, jest bardzo cierpliwy oraz zaangażowany w nauczenie kursanta. Można pytać bez obaw o wszystko i na pewno otrzymamy odpowiedź na nasze wątpliwości. Jeśli zastanawiacie się kogo wybrać na kurs, z czystym sumieniem polecam PLUSA innym przyszłym kierowcom!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Laura Popek

Laura Popek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra nauka od podstaw! Super szkoła polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Razik

Mateusz Razik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepszego instruktora nie ma

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Stachera

Amelia Stachera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Małgorzata Sochacka

Małgorzata Sochacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

profesjonalizm 5+ kompetencje 5+ rzetelność 5+ punktualność 5+ kontakt 5+ gorąco polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Drozdek

Sebastian Drozdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktor, mega dobre przygotowanie do egzaminu i dużo pomocnych wskazówek których inni nie uczą

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Sadlińska

Karolina Sadlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super przygotowanie do egzaminu , podejście z profesjonalizmem super organizacja , ekstra instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Jaskuła

Konrad Jaskuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego kursanta oraz przyjazna atmosfera oraz pełną wyrozumiałość. Zdecydowanie polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aneta Kloc

Aneta Kloc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z czystego serca , dzięki cierpliwości instruktora, przyszłam z innej szkoły więc można powiedzieć że Wszytskiego zostałam nauczona przez Pawła:) Przez pierwsze 2 h parkowania zrozumiałam po co są lusterka w samochodzie . Mi samej chłopak mój polecał wziąść dodatkowe godziny tu, bo sam słyszał same dobre opinie , no nic tylko brać! :) Nigdy nie krzyczał na mnie mimo tego że potrafiłam robić ten sam błąd po x raz , a dla mnie sprawa cierpliwości przy nauce jest priorytetowa ! Polecanko !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Stramiec

Sebastian Stramiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm , dobre przygotowanie do egzaminu i późniejszej jazdy . Instruktor bardzo cierpliwy z dobrym podejściem do kursanta. Polecam tą szkołę nauki jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Krzeczkowska

Kamila Krzeczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo sympatyczny instruktor, potrafi przekazać widzę, poprawia niedouczenia po innych także polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Edr Hg

Edr Hg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super sympatyczny instruktor i do tego naprawdę potrafi przekazać wiedzę ! Polecam byłam w innych szkołach w Swidnicy ale ta jest najlepsza !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Antczak

Dawid Antczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z całego kursu oraz przygotowania do egzaminu państwowego. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Bromm

Damian Bromm
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę miły instruktor można się dogadać w każdej płaszczyźnie i na pewno nie jest nudno.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Borys Wierciński

Borys Wierciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Nigdy nie wystawiam ocen, ani nie pisze opinii, bo po prostu mi się nie chce, ale tutaj musiałem. 5 lat przerwy, jeżeli chodzi o prowadzenie samochodu osobowego, 2 godziny u tego człowieka i zdane za pierwszym podejściem. Powiem tylko tyle - wsiadasz, od razu per "Ty", jedziesz jak ze swoim dobrym koleżką, fajna gadka, przy okazji Paweł nauczy Cię jeździć, a nie tylko zdać egzamin, jak większość instruktorów. Ziomek nawet z małpy zrobi przykładnego kierowcę. Do tego ma taniej niż inni. Nie sugerujcie się tym, jakie auto jest w szkole jazdy, którą wybieracie, sugerujcie się instruktorem. Jak nie ten, to żaden inny, a kilku znam osobiście i z opowieści. Nie ma nic lepszego niż dobra atmosfera za kierownicą. 10/10, ale tylko dlatego, że więcej się nie da. Współczuje wszystkim tym, którzy do Niego nie trafią. 1 godzina tu znaczy tyle, co 3 w innej szkole jazdy. Serio.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Andrzej Bielecki

Andrzej Bielecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny instruktor polecam tą szkołę jazdy zdałem za drugim razem ale myślę że zdałbym za pierwszym gdyby nie stres.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Kozioł

Ania Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciekawe wykłady, super atmosfera, dobry kontakt z instruktorem oraz przede wszystkim profesjonalne podejście (i jednocześnie ,,na luzie”). Dzięki Pawłowi zdałam i teorię i praktykę za pierwszym podejściem! Polecam szczerze i z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Suchańska

Maja Suchańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Totalnie polecam instruktora Pawła. Przekazał mi ogromną dawkę praktycznej wiedzy na kilku godzinach jazd doszkalających, dostałam więcej rad i wskazówek niż na kompletnym kursie, który odbyłam w innym mieście. Moje trzecie podejście do egzaminu, a pierwsze w Świdnicy-zdane! Cool atmosfera. Dzięki wielkie Paweł!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Kłos

Damian Kłos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z powołania. Oprócz fachowego przygotowania, bardzo miło spędzony czas, miłe z pożytecznym. Mistrzowskie podejście do kursanta, ciekawe wykłady oraz niezapomniane lekcje "za kółkiem". Pozdrawiam Pawła i polecam wszystkim adeptom prawa jazdy!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Głowacka

Natalia Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy instruktor, niezastąpiony, dzieki Pawłowi zdałam za pierwszym razem mimo, że zdawałam egzamin we Wrocławiu i nie czułam się pewnie z poprzednim instruktorem. Jeździłam z nim z polecenia mojego chłopaka, który tez dzięki Pawlowi poradził sobie swietnie na egzaminie. Super podejście do ucznia, mega sympatyczny i dowcipny. Każda jazda to byla świetna przygoda i wartościowa dawka wiedzy. Jestem mu mega wdzięczna za pomoc, bo gdyby nie on nie zdałabym w ogóle. Wspaniały instruktor, niezastąpiony, najlepszy!!! Natalka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak