O.S.K. Plus

 482 opinie w tym 266 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

O.S.K. Plus
ul. Zamenhofa 24/10
58-105 Świdnica

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Każdy pisze o swojej szkole same superlatywy...to normalne,gdyż chce zachęcić potencjalnego klienta.
Ja obiecuję,że dam z siebie 100% i nikt nie będzie żałował wyboru mojej szkoły!!!
Uprawnienia instruktora nauki jazdy posiadam od 2000 r.
Zapraszam serdecznie wszystkich Tych, którzy chcą nauczyć się jeździć w sposób profesjonalny.Później zdanie egzaminu to tylko formalność :-)
Szkolimy na pojazdach: Toyota Yaris, Renault Clio III
Serdecznie zapraszam do współpracy.
Satysfakcja gwarantowana!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2999 zł

06.05.2024

ul. Żeromskiego 22, pok. 16 (na II piętrze), Dodatkowy termin spotkania 08.05.2024

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Anastazja H ...a ip: 185.56.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera podczas nauki jazdy,Pan Paweł nie nakłada presji i wszystko świetnie z cierpliwoscia tłumaczy.

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Sylwia k ............ ip: 188.33.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście do kursantów z całego serca polecam serdecznie ❤️

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Ola P ........a ip: 37.30.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Rewelacyjne przygotowanie do egzaminu i samodzielnej jazdy☺️ Gorąco Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Anna K ............. ip: 77.222.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Instruktor bardzo cierpliwy, z dystansem i poczuciem humoru.Nie unosi się,nie denerwuje, tłumaczy wszystko na spokojnie i podchodzi do kursanta z szacunkiem, tłumaczy wszystko w prosty sposób, nauczy nawet najmniej pojętnych kursantów!!!! Dziękuję i pozdrawiam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Oliwia M ........a ip: 62.141.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, zero stresu, ciekawe wykłady, liczne wskazówki dotyczące jazdy i profesjonalne przygotowanie pod egzamin ???? Zdecydowanie mogę polecić tą szkołę???? No i zdane za pierwszym ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Iza S Sz. ip: 31.6.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu.Instruktor z przyjaznym nastawieniem do kursanta, cierpliwy i uśmiechnięty. Zawsze gotowy do odpowiedzi na moje pytania i wyjaśnienie ewentualnych wątpliwości. Bezstresowa nauka jazdy, na czym bardzo mi zależało ;-) Instruktor punktualny, nie zdarzyło się żeby przekładał terminy moich jazd. Szczerze polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mila K ........z ip: 31.60.79.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny i zawsze uśmiechnięty instruktor jazdy, pełen profesjonalizm i super atmosfera:) Polecam! A prawko oczywiście zdane za pierwszym razem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 31.60.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie tą szkołę jazdy, super przygotowanie do egzaminu oraz cenne wskazówki dla przyszłego kierowcy. Jazdy w miłej atmosferze i co najważniejsze bez stresu.Super. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartek E .....t ip: 5.173.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam tego instruktora w dość krótkim czasie bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Wszystko przebiegało w luźnej atmosferze, pełnym profesjonalizmie i zaangażowaniu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

a ............................l ip: 37.47.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Treść opinii: Serdecznie polecam NIEZASTĄPIONEGO instruktora Pana Pawła! Jest on osoba bardzo zaangażowana w swoją pracę cierpliwa oraz przezabawna. Podczas jazd panowała luźna i przyjazna atmosfera, przez co z łatwością byłam w stanie nauczyć się nowych rzeczy bezstresowo. Na godzinach dodatkowych nauczyłem się nie tylko jak zdać egzamin, lecz tak naprawdę jak jeździć samochodem w codziennym życiu, co uważam jest najważniejsze. Egzamin dzięki dodatkowym jazdom wykupionym u Pana Pawła został zdany bezproblemowo za pierwszym razem a to dzięki świetnym metodom nauczania!!! Jeśli chcesz zdać egzamin na prawo jazdy...to już wiesz z jakim instruktorem się kontaktować

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kseniia H ..... ip: 94.172.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Paweł naprawdę bardzo dobrze ma podejście do kursantów!Polecam wszystkim!!!Ja jestem pani z Ukrainy i bardzo trudne było opanowanie tej jazdy w innej szkole ale Pan Paweł pomógł mi i nie było żadnych problem z egzaminem !! Z pierwszego razu był zdany.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Król

Marta Król
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 07.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo bardzo!! Ciekawe wykłady, dobre podejście do kursanta, bezstresowo i na luzie. Można się pośmiać i pogadać, ale przede wszystkim nauczyć jeździć dzięki dużej cierpliwości i wiedzy jaką posiada pan Paweł, który zawsze wszystko dokładnie wytłumaczy i podpowie. Wesoła atmosfera, uśmiech i od razu dzień lepszy, jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub B ....... ip: 5.173.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze przekazana wiedza i suoer atmosfera podczas jazd. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina S ........a ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjne podejście i profesjonalizm!Najlepszy instruktor na jakiego można trafić. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

a ......a ip: 83.8.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kierując sie opiniami w Internecie zapisałam córkę na jazdy doszkalające - po dwóch nieudanych podejsciach do egzaminu /kurs zrobiony w innej szkole/. I jest sukces! Wystarczylo kilka jazd i egzamin zdany. Bardzo dobre podejście i profesjonalizm. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara K .......a ip: 78.8.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przychylam się do pozytywnych opinii choć wykupiłam tylko jazdy doszkalające. Instruktor z całą pewnością z powołania. Świetna atmosfera w połączeniu z profesjonalizmem zaowocowała zdanym egzaminem za pierwszym podejściem. Zdecydowanie gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marzena P ....a ip: 89.64.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy instruktor! Potrafi skutecznie przekazać wiedzę. Bardzo miła atmosfera w czasie jazd. Polecam wszystkim O.S.K. PLUS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper P ......k ip: 188.147.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeśli chcesz się nauczyć dobrze jeździć w świetnej atmosferze , to moim zdaniem jest to dobry wybór. Po kursie nie mogłem zdać prawa jazdy po około 10 godzinach jazd dodatkowych tutaj szedłem na egzamin z przekonaniem , że umiem i to tylko kwestia czasu aż zdam a nie co to będzie. W 100% polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr A .....t ip: 83.8.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście, solidnie przećwiczona technika jazdy. Dzięki jazdą z instruktorem zdałem część praktyczną bez problemów, oraz nauczyłem się wielu przydatnych nawyków. Serdecznie polecam! Piotrek

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Tomasz F ....l ip: 62.141.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalizm, uczciwe ceny i sympatyczna atmosfera w trakcie szkoleń. Czego można chcieć więcej? Różne są opinie odnośnie innych szkół jazdy, np. skupiają się na tym co na egzaminie pomijając resztę. Co się tyczy tej szkoły, mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach. Dla początkujących - jeśli chcecie zdać egzamin, ale i być przy tym być naprawdę dobrymi kierowcami - dla swojego i innych bezpieczeństwa - Plus jest właściwym adresem. Przećwiczycie solidnie i na spokojnie każdy wariant, z jakim zetkniecie się w trakcie realnej jazdy, dowiecie się co jak i dlaczego, doszlifujecie słabsze elementy. Dla tych, którzy wcześniej mieli już do czynienia z prowadzeniem samochodu, ale mieli dłuższą przerwę - jak ja - szybko odświeżycie sobie umiejętności i zniwelujecie słabe strony czy złe nawyki podczas jazdy - mówię z własnego doświadczenia. Poniżej znalazłem punkty, które można zaznaczyć na plus i minus. Zaznaczyłem z czystym sumieniem wszystkie plusy i żadnego minusa. Śmiało polecam każdemu przyszłemu kierowcy. Jestem przekonany, że nie pożałujecie tego wyboru.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bozena J ...... ip: 188.147.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Świdnicy !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sebastian Z ....c ip: 31.0.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bezstresowa nauka. Posiada moc przekazywania wiedzy. Polecam OSK plus

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sylwia L .......a ip: 37.47.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim tę szkołę,pan instruktor bardzo fajny dobrze przygotowuje do egzaminu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata B ....r ip: 62.141.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę jazdy wszystkim kursantom. Panuje miła i serdeczna atmosfera. Pan Instruktor jest osobą bardzo wyrozumiałą i cierpliwą. Zdałam egzamin za drugim razem. Polecam gorąco każdemu. Najlepsza szkoła w Świdnicy! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

KoKasia K ........a ip: 37.248.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Swietny, kompetentny instruktor! Przyjazna atmosfera, spokojne i profesjonalne podejscie do kursanta. Podchodzilam do egzaminu kilkakrotnie, ale dopiero po jazdach w OSK Plus poczulam sie naprawde pewnie za kierownica i w koncu zdalam egzamin :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena M ...... ip: 94.254.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Teresa m ....a ip: 185.56.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuje Paweł za nauke jazdy. Jazdy były w świetnym nastroju, egzamin zakończył sie pozytywnie! Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Żałuje że od początku że nie zaczęłam tutaj jazd, ale jazdy doszkalające pomogły mi w dotarciu do mety.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia J .......a ip: 176.221.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera na wykładach i cierpliwy instruktor, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Rafał A .....k ip: 94.254.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Za 2 ale to z mojej winy a nauka z Osk Plus najlepsza na dolnym Śląsku z czystym sumieniem godnie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

kasia m ..r ip: 62.141.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

spokojny i cierpliwy instruktor. Polecam te szkołę jazdy

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak