O.S.K. Plus

 390 opinii w tym 180 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

O.S.K. Plus
ul. Zamenhofa 24/10
58-105 Świdnica

Kontakt

Opis

Każdy pisze o swojej szkole same superlatywy...to normalne,gdyż chce zachęcić potencjalnego klienta.
Ja obiecuję,że dam z siebie 100% i nikt nie będzie żałował wyboru mojej szkoły!!!
Uprawnienia instruktora nauki jazdy posiadam od 2000 r.
Zapraszam serdecznie wszystkich Tych, którzy chcą nauczyć się jeździć w sposób profesjonalny.Później zdanie egzaminu to tylko formalność :-)
Szkolimy na pojazdach: Toyota Yaris, Renault Clio III
Serdecznie zapraszam do współpracy.
Satysfakcja gwarantowana!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Paweł Czubocha

Paweł Czubocha

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2099 zł

ul. Zamenhofa 24/10

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 3, Renault Clio 3)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

ip: 31.60.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie tą szkołę jazdy, super przygotowanie do egzaminu oraz cenne wskazówki dla przyszłego kierowcy. Jazdy w miłej atmosferze i co najważniejsze bez stresu.Super. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartek E .....t ip: 5.173.252.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam tego instruktora w dość krótkim czasie bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu. Wszystko przebiegało w luźnej atmosferze, pełnym profesjonalizmie i zaangażowaniu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

a ............................l ip: 37.47.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Treść opinii: Serdecznie polecam NIEZASTĄPIONEGO instruktora Pana Pawła! Jest on osoba bardzo zaangażowana w swoją pracę cierpliwa oraz przezabawna. Podczas jazd panowała luźna i przyjazna atmosfera, przez co z łatwością byłam w stanie nauczyć się nowych rzeczy bezstresowo. Na godzinach dodatkowych nauczyłem się nie tylko jak zdać egzamin, lecz tak naprawdę jak jeździć samochodem w codziennym życiu, co uważam jest najważniejsze. Egzamin dzięki dodatkowym jazdom wykupionym u Pana Pawła został zdany bezproblemowo za pierwszym razem a to dzięki świetnym metodom nauczania!!! Jeśli chcesz zdać egzamin na prawo jazdy...to już wiesz z jakim instruktorem się kontaktować

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kseniia H ..... ip: 94.172.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Paweł naprawdę bardzo dobrze ma podejście do kursantów!Polecam wszystkim!!!Ja jestem pani z Ukrainy i bardzo trudne było opanowanie tej jazdy w innej szkole ale Pan Paweł pomógł mi i nie było żadnych problem z egzaminem !! Z pierwszego razu był zdany.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Król

Marta Król
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 07.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo bardzo!! Ciekawe wykłady, dobre podejście do kursanta, bezstresowo i na luzie. Można się pośmiać i pogadać, ale przede wszystkim nauczyć jeździć dzięki dużej cierpliwości i wiedzy jaką posiada pan Paweł, który zawsze wszystko dokładnie wytłumaczy i podpowie. Wesoła atmosfera, uśmiech i od razu dzień lepszy, jestem bardzo zadowolona i jeszcze raz polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub B ....... ip: 5.173.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze przekazana wiedza i suoer atmosfera podczas jazd. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina S ........a ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjne podejście i profesjonalizm!Najlepszy instruktor na jakiego można trafić. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

a ......a ip: 83.8.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kierując sie opiniami w Internecie zapisałam córkę na jazdy doszkalające - po dwóch nieudanych podejsciach do egzaminu /kurs zrobiony w innej szkole/. I jest sukces! Wystarczylo kilka jazd i egzamin zdany. Bardzo dobre podejście i profesjonalizm. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara K .......a ip: 78.8.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przychylam się do pozytywnych opinii choć wykupiłam tylko jazdy doszkalające. Instruktor z całą pewnością z powołania. Świetna atmosfera w połączeniu z profesjonalizmem zaowocowała zdanym egzaminem za pierwszym podejściem. Zdecydowanie gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marzena P ....a ip: 89.64.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepszy instruktor! Potrafi skutecznie przekazać wiedzę. Bardzo miła atmosfera w czasie jazd. Polecam wszystkim O.S.K. PLUS

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper P ......k ip: 188.147.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeśli chcesz się nauczyć dobrze jeździć w świetnej atmosferze , to moim zdaniem jest to dobry wybór. Po kursie nie mogłem zdać prawa jazdy po około 10 godzinach jazd dodatkowych tutaj szedłem na egzamin z przekonaniem , że umiem i to tylko kwestia czasu aż zdam a nie co to będzie. W 100% polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr A .....t ip: 83.8.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście, solidnie przećwiczona technika jazdy. Dzięki jazdą z instruktorem zdałem część praktyczną bez problemów, oraz nauczyłem się wielu przydatnych nawyków. Serdecznie polecam! Piotrek

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Tomasz F ....l ip: 62.141.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalizm, uczciwe ceny i sympatyczna atmosfera w trakcie szkoleń. Czego można chcieć więcej? Różne są opinie odnośnie innych szkół jazdy, np. skupiają się na tym co na egzaminie pomijając resztę. Co się tyczy tej szkoły, mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach. Dla początkujących - jeśli chcecie zdać egzamin, ale i być przy tym być naprawdę dobrymi kierowcami - dla swojego i innych bezpieczeństwa - Plus jest właściwym adresem. Przećwiczycie solidnie i na spokojnie każdy wariant, z jakim zetkniecie się w trakcie realnej jazdy, dowiecie się co jak i dlaczego, doszlifujecie słabsze elementy. Dla tych, którzy wcześniej mieli już do czynienia z prowadzeniem samochodu, ale mieli dłuższą przerwę - jak ja - szybko odświeżycie sobie umiejętności i zniwelujecie słabe strony czy złe nawyki podczas jazdy - mówię z własnego doświadczenia. Poniżej znalazłem punkty, które można zaznaczyć na plus i minus. Zaznaczyłem z czystym sumieniem wszystkie plusy i żadnego minusa. Śmiało polecam każdemu przyszłemu kierowcy. Jestem przekonany, że nie pożałujecie tego wyboru.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maciej T .....k ip: 185.56.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniały instruktor Świetnie prowadzi wykłady i przekazuje wiedzę .Bardzo miła atmosfera podczas kursu jak rowniez w czasie jazd Wspaniale podejście do kursantów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bozena J ...... ip: 188.147.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Świdnicy !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sebastian Z ....c ip: 31.0.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bezstresowa nauka. Posiada moc przekazywania wiedzy. Polecam OSK plus

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sylwia L .......a ip: 37.47.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim tę szkołę,pan instruktor bardzo fajny dobrze przygotowuje do egzaminu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata B ....r ip: 62.141.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę jazdy wszystkim kursantom. Panuje miła i serdeczna atmosfera. Pan Instruktor jest osobą bardzo wyrozumiałą i cierpliwą. Zdałam egzamin za drugim razem. Polecam gorąco każdemu. Najlepsza szkoła w Świdnicy! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

KoKasia K ........a ip: 37.248.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.09.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Swietny, kompetentny instruktor! Przyjazna atmosfera, spokojne i profesjonalne podejscie do kursanta. Podchodzilam do egzaminu kilkakrotnie, ale dopiero po jazdach w OSK Plus poczulam sie naprawde pewnie za kierownica i w koncu zdalam egzamin :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena M ...... ip: 94.254.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Teresa m ....a ip: 185.56.211.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuje Paweł za nauke jazdy. Jazdy były w świetnym nastroju, egzamin zakończył sie pozytywnie! Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Żałuje że od początku że nie zaczęłam tutaj jazd, ale jazdy doszkalające pomogły mi w dotarciu do mety.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia J .......a ip: 176.221.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera na wykładach i cierpliwy instruktor, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Rafał A .....k ip: 94.254.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Za 2 ale to z mojej winy a nauka z Osk Plus najlepsza na dolnym Śląsku z czystym sumieniem godnie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

kasia m ..r ip: 62.141.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

spokojny i cierpliwy instruktor. Polecam te szkołę jazdy

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Adrian k ...s ip: 94.254.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystego serca mogę polecić osk Plus ! Jestem bardzo zadowolony z przeprowadzonej nauki i wiedzy jaka tam osiągnąłem ! Po za nauką czeka Was bardzo miła i sympatyczna atmosfera podczas jazdy oraz na wykładach ! Bardzo miły i bardzo bardzo sympatyczny instruktor Ale co najważniejsze bardzo spokojny i potrafiący wytłumaczyć popełnione błędy. Pan Pawel zawsze dojezdzal w umówione ze mną miejsce i zawsze był na czas mogę powiedzieć z czystym sercem ze ani razu się nie spóźnił ! Bardzo się przykłada do tego co robi i widać że bardzo lubi to co robi! Podczas jazdy instruktor przygotowuje do egzaminu i kieruje Was po drogach gdzie najczęściej jeżdżą egzaminatorzy. ????

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Grażyna S .....t ip: 5.172.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie! Przede wszystkim profesjonalizm na pierwszym miejscu! Miła atmosfera, wyrozumiały i bardzo cierpliwy instruktor, dzięki któremu uwierzyłam, że niemożliwe jest możliwe!!! To mój szczęśliwy dzień! Dziękuję ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Justyna J .......a ip: 178.37.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdeczna atmosfera, rzetelne i profesjonalne podejście do nauki jazdy, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 82.132.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki profesjonalnemu podejściu , cierpliwości i oczywiście OGROMNEJ! Wiedzy instruktora Pawła mogę sie pochwalić zdanym państwowym egzaminem na prawo jazdy kat B. Dokupiłam u Pawła tylko parę godzin :)(ponieważ kurs robiłam w innej szkole nauki jazdy)ale dzięki instruktorowi z "OSK PLUS " osiągnęłam sukces i bezbłędny!Nie łatwy egzamin mam za sobą. Nikt z nas nie urodził się z "kierownicą w rekach" ,ale dzięki Tobie Paweł Mistrzu ! Kierownicy każdy może nauczyc się bezpiecznie ,bardzo dobrze jeździć Polecam jak najbardziej!!! A każdemu kto się zastanawia do jakiego OSK się wybrać to mówię szczerze tylko do Pawła- "OSK PLUS" zrobi z Was prawdziwych kierowców. Powodzenia!!! Dzieki Paweł za cenne wskazówki rady , cierpliwość, profesjonalizm , zajeb***ą atmosferę: -)P.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra D ....c ip: .....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.02.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Swoją przygodę z prawem jazdy zaczęłam wiele lat temu. Przewinęłam się przez wiele Świdnickich szkół.. Aż trafiłam do szkoły pana Pawła. Dzięki profesjonalnemu podejściu i cierpliwości, a także ogromnej wiedzy instruktora; gwarantuje, że nawet najbardziej oporni kursanci zdadzą egzamin i bedą dobrymi kierowcami. Przy wyborze szkoły kierowałam się opiniami innych kursantów. Mam zatem nadzieję, że i moja opinia będzie przydatna dla przyszłych kierowców. :) Gdybym od początku wybrała szkołę Pana Pawła z pewnością uniknęła bym wielu niepotrzebnych stresów. Serdecznie polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna K .......z ip: 94.254.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.02.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Paweł bardzo profesjonalnie podchodzi do każdej osoby jak i również mnie. Miałam okazję dokupić sobie tylko dodatkowe lekcje u niego z względu, że kurs miałam ukończony w innej szkołę nauki jazdy i byłam bardzo zadowolona. Dzięki cennym wskazówką mistrza kierownicy ja również aktualnie mogę się pochwalić pozytywnym zdaniem praktycznego egzaminu państwowego na prawo jazdy. Polecam Naukę Jazdy "Plus"

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak