Liczba odwiedzin: 46677 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Tyrakowscy

  606 opinii w tym 520 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.06.2020

Julia Setzke

Julia Setzke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie! Ze swojej strony mogę bardzo serdecznie polecić pana Pawła. Jest on bardzo sympatycznym, cierpliwym i doświadczonym instruktorem, który zrozumiale potrafi wyjaśnić i nauczyć wszystkich aspektów kierowania samochodem. Z całego serca polecam ☺️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.06.2020

Alicja Trojanowska

Alicja Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam jazdy z Gosią, jest bardzo sympatycznym i ciepłym instruktorem, spokojnie podchodzi do kursantów i bardzo dobrze uczy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.06.2020

Misia Ptak

Misia Ptak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Kuba super instruktor, egzamin wewnętrzny profesjonalny, wskazówki bardzo pomocne, na państwowym nic nie zaskoczyło :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2020

Mateusz Jadczak

Mateusz Jadczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jako entuzjasta motoryzacji oczekiwania dotyczące mojej Szkoły Jazdy miałem wysokie. Będąc małym bachorem myślałem że posiadanie prawa jazdy to jest największy wskaźnik dorosłego życia. Dni do momentu w którym będę mógł zacząć naukę odliczałem od kiedy na dywanie w salonie rozkładałem swoje Hot-Wheelsy. Tak więc można powiedzieć, że miałem nadzieję że te pierwsze kilkadziesiąt godzin jazd będzie takie jakie sobie wyobrażałem. Mówiąc szczerze WSZYSTKO u Tryrakowskich przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Zaczynając od lekcji teorii, które razem z ogromną dawką informacji dawało wiele radości. Żadne spotkanie nie mogło odbyć się bez cudownych anegdotek i żartów, które rozbawiały w większości zestresowanych uczniów. Dla mnie jednak najważniejsze były jazdy, przecież po to tu jestem, żeby usiąść za, kółkiem i przez chwilę móc poczuć się jak jedna z wielu gwiazd Hollywood jeżdżąca przez miasto swoim Cadillaciem. Może nie wyglądałem za kółkiem jak VIn Diesel i nie jeździłem klasycznym Muscle Car'em z lat 70, ale Yarisy zawsze były zadbane i czyste w środku. W tym miejscu muszę podziękować mojemy głównemu instruktorowi Kubie Gregorowiczowi. Jazdy z nim mijały w mgnieniu oka, a jego rady czy historie z własnej ręki, nie dość że były zabawne to pomogły mi w zdaniu egzaminu za pierwszym razem. Powiedziałbym że miałem farta ponieważ Kuba też jest pasjonatem motoryzacji i nawet na moje pytania dotyczące mniej Nauki Jazdy, a bardziej somochodów samych w sobie potrafił odpowiedzieć i dać wiele rad, które na 100% przydadzą się w moim przyszłym życiu kierowcy. Reszta z instruktorów z którymi jeździłem też robiła wszystko aby odpowiedzieć na moje liczne pytania i zawsze robili to z ogromną chęcią i było czuć że uwielbiają to co robią. Nawet jakbym chciał się do czegoś przyczepić i spróbować na coś ponarzekać, to nie potrafię znaleźć chociaż jednego złego wspomnienia z mojej nauki.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.06.2020

Piotr Szura

Piotr Szura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm, godziny jazd układane pod kursanta. Wykupiłem sobie kilkanaście dodatkowych godzin z Panem Pawłem podczas, których nauczyłem się więcej niż przez 30 godzin jazd w swojej pierwotnej szkole jazdy. Najlepsza nauka jazdy i jak i najlepszy instruktor. Pan Paweł to diament nie człowiek. Jakby można było dać 6 gwiazdek to bez zastanowienia bym je dał!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.06.2020

Klaudia Janczarek

Klaudia Janczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne bardzo dobrze zorganizowane, jazdy z Panią Małgorzatą to najlepsze co może być, wyrozumiała, pomoże udzielić odpowiedzi na jakiekolwiek trudne pytanie dotyczące drogi oraz prowadzenia pojazdu. Widać, że jest to osoba z pełnym profesjonalizmem oraz indywidualnym podejściem do kursanta, luźna atmosfera i brak stresu to coś co może zapewnić jazdę z P. Małgorzatą! Jetem w pełni zadowolona z przeprowadzonego kursu jak i z osób, które tworzą cały ten zespół!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2020

Kasia Rybicka

Kasia Rybicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaka istnieje! Wspaniale spędzony czas, za którym będę tęsknić! Cudowna atmosfera, przemili ludzie, super teoria, a jazdy lepsze niż ktokolwiek może sobie wyobrazić. Pan Paweł to świetny człowiek i instruktor z ogromnym poczuciem humoru, ale tez darem do przekazywania wiedzy. Zero stresu jedynie dobra zabawa połączona z praktyczną wiedzą nie tylko na egzamin, ale też na jazdę na całe życie! Czas mijał zdecydowanie za szybko, a ja nie mogłam się doczekać kolejnych jazd. Bardzo żałuję, że tak szybko się skończyły. Wszystko było zawsze na najwyższym poziomie, łącznie z czystością samochodu, na którym nie mogło być nigdy nawet najmniejszej plamki :D Egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem, inaczej być nie mogło! Było WSPANIALE! Polecam każdemu! Kasia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2020

Nikola Kierzkowska

Nikola Kierzkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy TYRAKOWSCY. Miałam przyjemność odbywać kurs prawa jazdy kat.B z instruktorką Małgorzatą. Cudowne podejście do kursanta, przemiła atmosfera podczas każdej jazdy. Nigdy nie czułam się zestresowana - wręcz przeciwnie, nie mogłam się doczekać kolejnych jazd. Małgorzata wykazała pełen profesjonalizm, nauczyła mnie wszystkiego od podstaw. Jest bardzo cierpliwa i bardzo dobrze przygotowuje kursanta do zdania prawa jazdy. Nie podnosi głosu na kursanta, podczas wykonania jakiegokolwiek błędu, dokładnie tłumaczy co było jego przyczyną. Jazdy z Małgorzatą to czysta przyjemność! Lepszej instruktorki nie mogłam sobie wymarzyć. Zdecydowanie jest to osoba, która robi to, co kocha. Jeśli ktokolwiek zastanawia się nad tą szkołą jazdy, niech śmiało próbuje swoich sił właśnie tutaj! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2020

Rafał Gozdyra

Rafał Gozdyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę, bardzo profesjonalna oraz mile nastawiona do kursantów. Pozdrawiam i polecam pana Pawła, z którym miałem przyjemność jeździć, świetna atmosfera podczas jazd jak i sposób przekazywania wiedzy, bardzo wiele dzięki niemu się nauczyłem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.05.2020

Jacek Mazur

Jacek Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Super osoby prowadzące kurs oraz instruktorzy. Szkoła jest bardzo otwarta na kursantów i z każdym problemem można się do nich zgłosić. Super sztab instruktorów, bardzo polecam Pana Pawła. Miła atmosfera i przede wszystkim profesjonalizm. Po każdej jeździe dostajemy szczegółowe uwagi co mogliśmy zrobić lepiej, co było dobrze, a co było źle. Teoria i wewnętrzny w tej szkole zdany za 1. Polecam! Jacek M.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Asia Wawrzyniak

Asia Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Uczyłam się jeździć z panem Pawłem, i zdałam za pierwszym razem ????! Podczas egzaminu nic nie było dla mnie zaskoczeniem, instruktor bardzo dobrze mnie przygotował.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Maks Mazurkiewicz

Maks Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście wyspecjalizowanych w każdej kwestii osób, wspaniałe podejście do każdego z kursantów, oraz szeroki wachlarz instruktorów, który zapewnia dobranie odpowiedniego instruktora do danego kursanta. Wspaniała atmosfera w której przyszło mi spędzić bez mała 60 godzin sprawiła, ze te godziny minęły jak za pstryknięciem palcami. Wyrażając subiektywną, a przede wszystkim obiektywną opinie której to argumentacja jest jak najbardziej rzetelna oraz autentyczną, przekonuję wszystkim zainteresowanych, o wybraniu akurat TEJ szkoły nauki jazd. Szkoła Tyrakowscy - jako absolwenci, zdacie prawko za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Natalia Kaźmierska

Natalia Kaźmierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera, wspaniałe podejście do kursantów oraz dbałość o najmniejsze szczegóły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Tomasz Zdrojewski

Tomasz Zdrojewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odpowiedni instruktorzy, ciekawe wykłady, Bezproblemowe wprowadzanie zmian w rozpisie jazd. Poprostu porządna szkoła

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2020

Marcin Danielczuk

Marcin Danielczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony,ponieważ udało mi się zdobyć uprawnienia za pierwszym razem. :D Polecam wszystkim którzy zamierzają rozpocząć kurs.Wszyscy instruktorzy z którymi miałem przyjemność jeździć wkładali serce w swoją pracę wszystko tłumaczyli bardzo dokładnie i spokojnie. :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2020

Dawid Fiedoruk

Dawid Fiedoruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajecia teoretyczne byly byly znakomicie prowadzone. Przy jakichkolwiek niejasnociach bylo tlumaczone na biezaco. Jazdy mialem przyjemnosc odbywac z Pawlem. Juz po pierwszej jezdzie wiedzialem ze mam u boku goscia ktory zna sie na rzeczy. Tlumaczyl mi wszystko tak wiele razy az do skutku zrozumienia. Godziny jazd z nim to byla czysta przyjemnosc i az smutno ze tak szybko ta trzydziestka minela. Dzieki jego radom czuje sie pewnie na ulicy i wiem tez ze nie mam brakow w praktyce. Polcam te szkolke bardziej niz z calego serducha!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2020

Jacek Żygadło

Jacek Żygadło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie podczas nauki teoretycznej panuje bardzo sympatyczna atmosfera wszystko dokładnie tłumaczone przez osobę prowadzącą nauki. nauki Praktyczne prowadzone są w zadbanych i czystych pojazdach. Moim głównym instruktorem jest Pani Małgorzata Tyrakowska. Pani Małgorzata jest osobą bardzo sympatyczną bardzo dokładnie tłumaczy jak wykonywać różne manewry jest bardzo cierpliwa dla kursantów i bardzo dobrze przygotowuje kursanta do zdania prawa jazdy, nie podnosi głosu na kursanta, podczas wykonania jakiegokolwiek błędu przez kursanta nie unosi się na kursanta tylko tłumaczy co było przyczyną tego błędu np: na początku bardzo często gasł mi samochód i Pani Małgorzata wytłumaczyła mi że przyczyną tego jest to że trzymam nogę zbyt głęboko na sprzęgle i faktycznie po tym jak zmieniłem układ nogi na sprzęgle przestał mi gasnąć silnik. Gorąco polecam naukę jazdy Tyrakowscy moim zdaniem jest to najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2020

Sara Sozzo

Sara Sozzo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursantów, super nauczone podstawy i nawet wykłady z teorii były ciekawe! Polecam bardzo serdecznie w szczególności instruktora Pawła, bo właśnie dzięki niemu udało mi się zaliczyć kurs za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Krystian Tu-Thai

Krystian Tu-Thai
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dla każdego przyszłego kierowcy, poszukiwania odpowiedniej szkoły nauki jazdy powinny się zakończyć u progu drzwi do szkoły ,,Tyrakowscy,,. Jest to szkoła godna polecenia, mająca kadre bardzo doświadczonych instruktorów, którzy profesjonalnie podchodzą do szkolenia swoich kursantów. Podziękowania w szczególności dla pana Darka oraz wszystkich instruktorów, którzy w bardzo zrozumiały sposób tłumaczyli prawidłowe poruszanie się samochodem w ruchu lądowym. Pod koniec każdej praktyki podsumowanie błedów, nad którymi pracowaliśmy na kolejnych jazdach, dzięki temu egzamin państwowy jest tylko formalnością ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2020

Ewelina Wiśniewska

Ewelina Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę nauke jazdy Tyrakowscy oraz instruktora Kube , jest najlepszą osobą na którą mogłam trafić. Do egzaminu zostałam bardzo dobrze przygotowana, dzięki temu, że przerobiliśmy każdy manewr wiele razy. W trakcie moich jazd atmosfera była naprawdę wspaniała, na każdą jazdę uczęszczałam z wielką przyjemnością. Kuba wszystko dokładnie potrafił wytłumaczyć, zawsze cierpliwy, spokojny i miły nawet jak popełniałam ten sam błąd kilka razy. Gorąco polecam każdemu Kube. Najlepszy instruktor, który z pasją i pełnym profesjonalizmem podchodzi do swojej pracy. Pod sam koniec miałam też przyjemność jazdy z instruktorem Kasią, która również przekazała mi dużo ważnych wskazówek oraz cennych uwag. Kasia i Kuba to nie tylko instruktorzy ale i ludzie o wielkiem sercu którzy naprawdę bardzo mocno trzymaja kciuki za zdany egzamin, od razu oczekuja wieści jak poszło co jest niezmiernie miłe i motywujące żeby również ich nie zawieść. ????????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.01.2020

Magdalena Niezbrzycka

Magdalena Niezbrzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole nauki jazdy Tyrakowscy odbyłam 6h dodatkowych jazd z Kubą, po ukończonym kursie w innym OSK i nie zdanym egzaminie w Word. Następny egzamin był już zdany :) to mówi samo za siebie. Na jazdach panuje świetna atmosfera. Widać od razu, że Kuba to profesjonalista i instruktor z powołania. Potrafi wytłumaczyć gdzie popełnia się błędy bez wprowadzania nerwowej atmosfery. Po pierwszych 2h nie mogłam doczekać się kolejnych i żałuję, że nie zrobiłam całęgo kursu w tej szkole. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2020

Mikołaj Brzeski

Mikołaj Brzeski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry poziom nauki jazdy. Bardzo elastyczny grafik jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2020

Oskar Witczyk

Oskar Witczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę. Fajna atmosfera podczas zajęć teoretycznych i praktycznych. Instruktorzy przygotują Ciebie do zdania w Wordzie perfekcyjnie, są mili i wyrozumiali. Lepiej nie można trafić jak tylko do Tyrakowskich.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2020

Aneta Sikora

Aneta Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkołę Tyrakowscy. Polecam również instruktora Pawła Tyrakowski - pełna profeska !!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2020

Sandra Baranowska

Sandra Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkółka naprawdę super , miła atmosfera , zawsze odpowiedzą na pytania dotyczące ruchu drogowego . Instruktorzy mili , pomocni , podczas jazdy super atmosfera . Najbardziej polecam Pana Jakuba z którym przejechałam większość jazd i zdane wszystko za pierwszym razem ! Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

GRATULUJEMY!!! Życzymy bezpiecznej jazdy i czerpania radości z prowadzenia (już samodzielnie) auta.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Laura Jabłońska

Laura Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę Tyrakowskich. Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne przeprowadzone w miłej atmosferze. Moim instruktorem prowadzącym był Paweł Tyrakowski - na lepszego człowieka trafić nie mogłam. Podczas jazd dużo tłumaczy, jest cierpliwy, nie wywiera presji, dzięki czemu nauka jest po prostu czystą przyjemnością. No i udało się zdać egzamin za pierwszym razem, za co bardzo mu dziękuję. Absolutnie numer 1 w Szczecinie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i GRATULUJEMY sukcesu na egzaminie państwowym. Zespół NJ Tyrakowscy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2019

Kinga Kruszewska

Kinga Kruszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

TYRAKOWSCY TO NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY A KUBA TO NAJLEPSZY INSTRUKTOR! Teoria z panem Darkiem odbyła sie w bardzo przyjaznej atmosferze. Potrafil rozsmieszyc nas swoimi zartami, ale przekazywal również ogromną wiedze. Nawet po skończonej teorii, przed egzaminem teoretycznym wewnętrznym, dokładnie odpowiedział na moje pytania. JAZDY Z KUBĄ, to coś za czym będę ogromnie tęsknić. Nigdy nie spotkałam tak cierpliwego człowieka! Wprowadzał tak luźną atmosferę, że nie mogłam doczekać się kolejnych jazd. Wszystko dokładnie tłumaczył (nawet po kilkanaście razy), odpowiadał na każde pytania, dawał wiele pomocnych wskazówek. Gdy mówiłam, że nie dam rady, on mówił, że dam radę i tak było! Jest wymagający (bo uważam że "rzucał mnie na głęboką wodę) ale też bardzo wyrozumiały. Był w stanie nauczyć taką "panikare " (bo tak mnie nazywal) to nauczy każdego!!! Mimo, że miałam tylko jedną jazdę z Panią Kasią i jedną jazdę z Panią Gosią to uważam, że są również świetne w tym co robią. Także z całego serca polecam tę szkołę i instruktora Kubę, bo dzięki niemu zdałam za pierwszym razem. Widać, że robi to co kocha! Zazdroszczę każdemu, kto właśnie teraz rozpoczyna kurs w tej szkole. ❤

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.12.2019

Ania Lemm

Ania Lemm
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia z teorii w miłej atmosferze, prowadzone nie tylko pod katem egzaminu ale także późniejszego kierowania. Praktyka bardzo efektywna, nawet w przypadku ciężkich kursantów jak ja. Szkoła godna polecenia :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Amadeusz Modes

Amadeusz Modes
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na początku nauka jazda szła mi naprawdę topornie. Moim instruktorem był Kuba Gregorowicz - i to był strzał w dziesiątkę. Pomimo wielu błędów jakie popełniałem potrafił wykazać się konstruktywną krytyką co zaowocowało znaczną poprawą mojej jazdy. Naprawdę słuchajcie tego Pana bo warto - świetnie przygotuje was do egzaminu państwowego. W trakcie 30 godzin natrafiłem również na innych instruktorów. Wszyscy są bardzo mili i życzliwi przez co stres podczas nauki jazdy jest o wiele mniejszy. Wszystko zdane za pierwszym razem. Jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.11.2019

Klaudia Massiel

Klaudia Massiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, pan prowadzacy doswiadczony, obsluga bardzo mila

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak