Liczba odwiedzin: 45871 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Tyrakowscy

  595 opinii w tym 510 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Asia Wawrzyniak

Asia Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Uczyłam się jeździć z panem Pawłem, i zdałam za pierwszym razem ????! Podczas egzaminu nic nie było dla mnie zaskoczeniem, instruktor bardzo dobrze mnie przygotował.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Maks Mazurkiewicz

Maks Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście wyspecjalizowanych w każdej kwestii osób, wspaniałe podejście do każdego z kursantów, oraz szeroki wachlarz instruktorów, który zapewnia dobranie odpowiedniego instruktora do danego kursanta. Wspaniała atmosfera w której przyszło mi spędzić bez mała 60 godzin sprawiła, ze te godziny minęły jak za pstryknięciem palcami. Wyrażając subiektywną, a przede wszystkim obiektywną opinie której to argumentacja jest jak najbardziej rzetelna oraz autentyczną, przekonuję wszystkim zainteresowanych, o wybraniu akurat TEJ szkoły nauki jazd. Szkoła Tyrakowscy - jako absolwenci, zdacie prawko za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Natalia Kaźmierska

Natalia Kaźmierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera, wspaniałe podejście do kursantów oraz dbałość o najmniejsze szczegóły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Tomasz Zdrojewski

Tomasz Zdrojewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odpowiedni instruktorzy, ciekawe wykłady, Bezproblemowe wprowadzanie zmian w rozpisie jazd. Poprostu porządna szkoła

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2020

Marcin Danielczuk

Marcin Danielczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony,ponieważ udało mi się zdobyć uprawnienia za pierwszym razem. :D Polecam wszystkim którzy zamierzają rozpocząć kurs.Wszyscy instruktorzy z którymi miałem przyjemność jeździć wkładali serce w swoją pracę wszystko tłumaczyli bardzo dokładnie i spokojnie. :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2020

Dawid Fiedoruk

Dawid Fiedoruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajecia teoretyczne byly byly znakomicie prowadzone. Przy jakichkolwiek niejasnociach bylo tlumaczone na biezaco. Jazdy mialem przyjemnosc odbywac z Pawlem. Juz po pierwszej jezdzie wiedzialem ze mam u boku goscia ktory zna sie na rzeczy. Tlumaczyl mi wszystko tak wiele razy az do skutku zrozumienia. Godziny jazd z nim to byla czysta przyjemnosc i az smutno ze tak szybko ta trzydziestka minela. Dzieki jego radom czuje sie pewnie na ulicy i wiem tez ze nie mam brakow w praktyce. Polcam te szkolke bardziej niz z calego serducha!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.02.2020

Jacek Żygadło

Jacek Żygadło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie podczas nauki teoretycznej panuje bardzo sympatyczna atmosfera wszystko dokładnie tłumaczone przez osobę prowadzącą nauki. nauki Praktyczne prowadzone są w zadbanych i czystych pojazdach. Moim głównym instruktorem jest Pani Małgorzata Tyrakowska. Pani Małgorzata jest osobą bardzo sympatyczną bardzo dokładnie tłumaczy jak wykonywać różne manewry jest bardzo cierpliwa dla kursantów i bardzo dobrze przygotowuje kursanta do zdania prawa jazdy, nie podnosi głosu na kursanta, podczas wykonania jakiegokolwiek błędu przez kursanta nie unosi się na kursanta tylko tłumaczy co było przyczyną tego błędu np: na początku bardzo często gasł mi samochód i Pani Małgorzata wytłumaczyła mi że przyczyną tego jest to że trzymam nogę zbyt głęboko na sprzęgle i faktycznie po tym jak zmieniłem układ nogi na sprzęgle przestał mi gasnąć silnik. Gorąco polecam naukę jazdy Tyrakowscy moim zdaniem jest to najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2020

Sara Sozzo

Sara Sozzo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursantów, super nauczone podstawy i nawet wykłady z teorii były ciekawe! Polecam bardzo serdecznie w szczególności instruktora Pawła, bo właśnie dzięki niemu udało mi się zaliczyć kurs za pierwszym razem.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Krystian Tu-Thai

Krystian Tu-Thai
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dla każdego przyszłego kierowcy, poszukiwania odpowiedniej szkoły nauki jazdy powinny się zakończyć u progu drzwi do szkoły ,,Tyrakowscy,,. Jest to szkoła godna polecenia, mająca kadre bardzo doświadczonych instruktorów, którzy profesjonalnie podchodzą do szkolenia swoich kursantów. Podziękowania w szczególności dla pana Darka oraz wszystkich instruktorów, którzy w bardzo zrozumiały sposób tłumaczyli prawidłowe poruszanie się samochodem w ruchu lądowym. Pod koniec każdej praktyki podsumowanie błedów, nad którymi pracowaliśmy na kolejnych jazdach, dzięki temu egzamin państwowy jest tylko formalnością ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2020

Ewelina Wiśniewska

Ewelina Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę nauke jazdy Tyrakowscy oraz instruktora Kube , jest najlepszą osobą na którą mogłam trafić. Do egzaminu zostałam bardzo dobrze przygotowana, dzięki temu, że przerobiliśmy każdy manewr wiele razy. W trakcie moich jazd atmosfera była naprawdę wspaniała, na każdą jazdę uczęszczałam z wielką przyjemnością. Kuba wszystko dokładnie potrafił wytłumaczyć, zawsze cierpliwy, spokojny i miły nawet jak popełniałam ten sam błąd kilka razy. Gorąco polecam każdemu Kube. Najlepszy instruktor, który z pasją i pełnym profesjonalizmem podchodzi do swojej pracy. Pod sam koniec miałam też przyjemność jazdy z instruktorem Kasią, która również przekazała mi dużo ważnych wskazówek oraz cennych uwag. Kasia i Kuba to nie tylko instruktorzy ale i ludzie o wielkiem sercu którzy naprawdę bardzo mocno trzymaja kciuki za zdany egzamin, od razu oczekuja wieści jak poszło co jest niezmiernie miłe i motywujące żeby również ich nie zawieść. ????????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.01.2020

Magdalena Niezbrzycka

Magdalena Niezbrzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole nauki jazdy Tyrakowscy odbyłam 6h dodatkowych jazd z Kubą, po ukończonym kursie w innym OSK i nie zdanym egzaminie w Word. Następny egzamin był już zdany :) to mówi samo za siebie. Na jazdach panuje świetna atmosfera. Widać od razu, że Kuba to profesjonalista i instruktor z powołania. Potrafi wytłumaczyć gdzie popełnia się błędy bez wprowadzania nerwowej atmosfery. Po pierwszych 2h nie mogłam doczekać się kolejnych i żałuję, że nie zrobiłam całęgo kursu w tej szkole. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2020

Mikołaj Brzeski

Mikołaj Brzeski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry poziom nauki jazdy. Bardzo elastyczny grafik jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2020

Oskar Witczyk

Oskar Witczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę. Fajna atmosfera podczas zajęć teoretycznych i praktycznych. Instruktorzy przygotują Ciebie do zdania w Wordzie perfekcyjnie, są mili i wyrozumiali. Lepiej nie można trafić jak tylko do Tyrakowskich.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2020

Aneta Sikora

Aneta Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca szkołę Tyrakowscy. Polecam również instruktora Pawła Tyrakowski - pełna profeska !!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2020

Sandra Baranowska

Sandra Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkółka naprawdę super , miła atmosfera , zawsze odpowiedzą na pytania dotyczące ruchu drogowego . Instruktorzy mili , pomocni , podczas jazdy super atmosfera . Najbardziej polecam Pana Jakuba z którym przejechałam większość jazd i zdane wszystko za pierwszym razem ! Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

GRATULUJEMY!!! Życzymy bezpiecznej jazdy i czerpania radości z prowadzenia (już samodzielnie) auta.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2019

Laura Jabłońska

Laura Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę Tyrakowskich. Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne przeprowadzone w miłej atmosferze. Moim instruktorem prowadzącym był Paweł Tyrakowski - na lepszego człowieka trafić nie mogłam. Podczas jazd dużo tłumaczy, jest cierpliwy, nie wywiera presji, dzięki czemu nauka jest po prostu czystą przyjemnością. No i udało się zdać egzamin za pierwszym razem, za co bardzo mu dziękuję. Absolutnie numer 1 w Szczecinie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i GRATULUJEMY sukcesu na egzaminie państwowym. Zespół NJ Tyrakowscy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2019

Kinga Kruszewska

Kinga Kruszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

TYRAKOWSCY TO NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY A KUBA TO NAJLEPSZY INSTRUKTOR! Teoria z panem Darkiem odbyła sie w bardzo przyjaznej atmosferze. Potrafil rozsmieszyc nas swoimi zartami, ale przekazywal również ogromną wiedze. Nawet po skończonej teorii, przed egzaminem teoretycznym wewnętrznym, dokładnie odpowiedział na moje pytania. JAZDY Z KUBĄ, to coś za czym będę ogromnie tęsknić. Nigdy nie spotkałam tak cierpliwego człowieka! Wprowadzał tak luźną atmosferę, że nie mogłam doczekać się kolejnych jazd. Wszystko dokładnie tłumaczył (nawet po kilkanaście razy), odpowiadał na każde pytania, dawał wiele pomocnych wskazówek. Gdy mówiłam, że nie dam rady, on mówił, że dam radę i tak było! Jest wymagający (bo uważam że "rzucał mnie na głęboką wodę) ale też bardzo wyrozumiały. Był w stanie nauczyć taką "panikare " (bo tak mnie nazywal) to nauczy każdego!!! Mimo, że miałam tylko jedną jazdę z Panią Kasią i jedną jazdę z Panią Gosią to uważam, że są również świetne w tym co robią. Także z całego serca polecam tę szkołę i instruktora Kubę, bo dzięki niemu zdałam za pierwszym razem. Widać, że robi to co kocha! Zazdroszczę każdemu, kto właśnie teraz rozpoczyna kurs w tej szkole. ❤

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.12.2019

Ania Lemm

Ania Lemm
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia z teorii w miłej atmosferze, prowadzone nie tylko pod katem egzaminu ale także późniejszego kierowania. Praktyka bardzo efektywna, nawet w przypadku ciężkich kursantów jak ja. Szkoła godna polecenia :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Amadeusz Modes

Amadeusz Modes
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na początku nauka jazda szła mi naprawdę topornie. Moim instruktorem był Kuba Gregorowicz - i to był strzał w dziesiątkę. Pomimo wielu błędów jakie popełniałem potrafił wykazać się konstruktywną krytyką co zaowocowało znaczną poprawą mojej jazdy. Naprawdę słuchajcie tego Pana bo warto - świetnie przygotuje was do egzaminu państwowego. W trakcie 30 godzin natrafiłem również na innych instruktorów. Wszyscy są bardzo mili i życzliwi przez co stres podczas nauki jazdy jest o wiele mniejszy. Wszystko zdane za pierwszym razem. Jak najbardziej polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.11.2019

Klaudia Massiel

Klaudia Massiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, pan prowadzacy doswiadczony, obsluga bardzo mila

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Klaudia Szczerek

Klaudia Szczerek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkola jazdy w Szczecinie! super przeprowadzone zajecia teoretyczne przeprowadzone w rodzinnej i luźnej atmosferze, instruktorzy bardzo doswiadczeni i wyrozumiali. Pragnę również serdecznie podziękować Panu Pawłowi za kilka godzin jazd, dzięki któremu zdałam egzamin państwowy za 1 razem. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.10.2019

Klaudiusz Zarecki

Klaudiusz Zarecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy !!!Bardzo przyjacielski i z poczuciem humoru pan Tyrakowski prowadzący naukę teorii ! Pani Małgorzata Tyrakowska najlepsza instruktorka , jazdy były czystą przyjemnością ! Jeżeli ktoś szuka szkoły jazdy to polecam serdecznie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Weronika Sabatowicz

Weronika Sabatowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła, w której traktują kursanta bardzo poważnie. Nigdy nie miałam problemów z umawianiem czy przekładaniem jazd, a wszystkie lekcje odbywały się zawsze na czas i w ustalonym terminie. Szczególnie polecam jazdy z Panem Kubą. Jest to mega pozytywny człowiek, który sprawił, że przestałam bać się jeździć samochodem a wręcz stało się to dla mnie przyjemnością! Tłumaczył mi wszystko cierpliwie, bez nerwów i do skutku :) To głównie dzięki niemu uwierzyłam, że będzie ze mnie kierowca i zdałam za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.10.2019

Karolina Chojnacka

Karolina Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła, wręcz rodzinna atmosfera, właściciele służą pomocą i rozumieją sytuacje kursantów, są elastyczni i współpraca z nimi to czysta przyjemność. Polecam serdecznie Pana Darka- bardzo konkretny i sumienny. Nie żałuję, że wybrałam tę szkołę, wszyscy moi znajomi wspominają ją bardzo pozytywnie i byli zadowoleni i ja również jestem i polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Ewa Szczypińska

Ewa Szczypińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe jazdy z całego serca !! Wybierając kierowałam się rankingiem i opinią znajomych. Uważam, że ten wybór był najlepszą decyzją. Wykłady z Panem Darkiem prowadzone w ciekawy sposób. Nigdy się na nich nie nudziłam i naprawdę bardzo dużo z nich wyniosłam. Super atmosfera. Najlepsza organizacja pod okiem Pani Stasi!. Chciałabym jednak wyróżnić Pana Pawła, który jest moim głównym instruktorem! Przemiły, zaangażowany człowiek z wielka cierpliwością, który chce nauczyć nas jak najlepiej jeździć i oddaje temu całe serce! Bardzo rzetelny i wyrozumiały. Nigdy nie stresowałam się przed jazdami, wręcz jest mi przykro, że moje 30h dobiegło końca. Zwraca uwagę na wszystkie błędy. Stara się je na bieżąco omawiać i tłumaczyć . NAJLEPSZY INSTRUKTOR, jakiego mogłam mieć !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2019

Natalia Runke

Natalia Runke
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę, super atmosfera do nauki jazdy, świetni instruktorzy, a zwłaszcza Pan Kuba. Zdane za pierwszym razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.09.2019

Błażej Żak

Błażej Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam pana Pawła, wspaniały instruktor, bardzo miło spędza się z nim czas w trakcie jazd i daje wiele przydatnych porad

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.08.2019

Magdalena Izdepska

Magdalena Izdepska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Przy wyborze szkoły kierowałam się opiniami oraz rankingiem i nie żałuje, bo była to najlepsza decyzja:) Wykłady prowadzone w sposób ciekawy i zabawny, przemiła Pani Stasia na biurze, która służy pomocą w każdym temacie. Jazdy planowane przede wszystkim pod kursanta. Pojazdy zadbane, w dobrym stanie. Polecam z całego serca jazdy z Panem Darkiem! Przesympatyczny człowiek, spokojny, cierpliwy i na moje dziwne pytania i wpadki zawsze reagował w taki sposób, że absolutnie nie zniechęcało mnie to do dalszych jazd. Jazdy z Panem Darkiem to czysta przyjemność :) Niestety podczas realizacji jazd miałam nieprzyjemność jeździć z Panem Stanisławem, który podczas jazd zachowywał się nieprofesjonalnie krzycząc i wprowadzając taki poziom stresu, że odechciało mi się jazd na kolejny miesiąc. Po zakończeniu kursu, przed egzaminem państwowym postanowiłam dokupić jazdy doszkalające w tej samej szkole, dzięki temu czułam się pewnie. Miałam przyjemność jeździć z Pawłem ☺️ Polecam i zachęcam do podjęcia decyzji o kursie właśnie w tej szkole!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.08.2019

Asia Zamkiewicz

Asia Zamkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole tyrakowskich. Wszystko profesjonalnie, rzetelni instruktorzy i do tego rodzinna atmosfera. To sprawia, że spokojnym sercem mogę powiedzieć ze to najlepsza szkoła i polecam instruktora Kubę Gregorowicza.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.08.2019

Weronika Klimczak

Weronika Klimczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Za nim zdecydowałam się na wybór tej szkoły jazdy zrobiłam krótki research wśród znajomych (wiadomo). Usłyszałam same dobre opinie, ani jednej skargi, żadnych zażaleń. Co ciekawe polecali mi ją nawet ci, którzy do tej szkoły uczęszczali zaledwie kilka godzin w celu udoskonalenia swoich umiejętności. Do końca kursu pozostało mi kilka godzin a ja już czuję że pozamiatam szczecińskie drogi, żadne rondo mi nie straszne, warto wspomnieć że na pierwszej lekcji auto zgasło mi około 20 razy i trzęsłam się jak galareta. Ten ogromny postęp dokonałam tylko i wyłącznie dzięki pani Małgosi. Podczas jazd wprowadza spokojną atmosferę dzięki czemu czuję się bardziej wyluzowana i zapominam o stresie a skupiam uwagę na jeździe. Ma świetne podejście do ucznia a jej lekcje i porady są naprawdę rzeczowe i profesjonalne. Po każdym spędzonym dniu w aucie będziecie wychodzili z uśmiechem na twarzy, gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak