Liczba odwiedzin: 21443 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka jazdy Jedynka

  316 opinii w tym 225 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Agnieszka Jurant

Agnieszka Jurant
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera! Cierpliwy i wspaniały instruktor - pan Piotr! :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2020

Aleksandra Wasilenko

Aleksandra Wasilenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przesympatyczna atmosfera, super instruktorzy. Polecam każdemu!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.12.2019

Marta Majewska

Marta Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr najlepszy instruktor nauki jazdy. Cierpliwość i determinacja z każdego zrobi kierowcę polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.12.2019

Julia Kałużyńska

Julia Kałużyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przesympatyczni instruktorzy każda godzina to była przyjemność polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Weronika Naskręt

Weronika Naskręt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, zawsze zawiozą tam gdzie potrzeba. Duże wymagania na kursie przez co łatwiej zdać egzamin. Najprzyjemniej spędzone 30h w życiu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię, jesteśmy szczęsliwi , doceniamy to ,a chwile z Wami spędzone są dla nas również bezpowrotne, pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.11.2019

Julia Wobalis

Julia Wobalis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelnie i profesjonalnie, wzorowi instruktorzy z prawdopodobnie nieskończoną cierpliwością. Kurs bez "odkładania na później" zajął 5 mi miesięcy, ale mimo to dla towarzystwa pana Piotra zapisałabym się jeszcze raz!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, jeżeli chodzi o długość kursu to tak naprawdę zależy to głównie od czasu jakim dysponuje kursant, na pewno bez ''nagłych wakacji'' byłoby fajniej :)szybciej i sprawniej :)
Pozdrawiamy serdecznie
OSK JEDYNKA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.11.2019

Natalia Hałczyńska

Natalia Hałczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :-) najlepsza szkoła nauki jazdy w Zielonej Górze!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.11.2019

Wera Kisielewska

Wera Kisielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER SZKOŁA!!!! Bardzo miła atmosfera. Fajni instruktorzy. Bezstresowo kurs

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Nikola Dziębór

Nikola Dziębór
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie będę się rozpisywać, po prostu NAJLEPSZY INTRUKTOR NA ŚWIECIE. ZDANE ZA 1 !!! NIE MOŻNA ZAPOMNIEĆ O PANU RAFALE, SUPER CZŁOWIEK! ATMOSFERA PRZYJAZNA. POLECAM W 100% !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Marta Żuk

Marta Żuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, miła atmosfera i świetni instruktorzy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Bartosz Polewski

Bartosz Polewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, świetne kursy i świetni instruktorzy. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.07.2019

Piotr Jastrzębski

Piotr Jastrzębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr - instruktor z powołania, w przeciągu 30 godzin potrafi bardzo dokładnie oraz skutecznie przekazać wiedzę nie tylko niezbędną do egzaminu, ale również późniejszych jazd po nim :) POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2019

David Shinto

David Shinto
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemny instruktor i skuteczny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2019

Patrycja Lazarowska

Patrycja Lazarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeprowadzony w miłej atmosferze, wszystko dokładnie i spokojnie wytłumaczone. Przede wszystkim porządne przygotowanie do egzaminu, jak i dalszej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2019

Hania Barycka

Hania Barycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i wszystko tłumaczone krok po kroku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2019

Martyna Krupowicz

Martyna Krupowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła, luźna atmosfera i zero stresu podczas jazdy. Instruktorzy rzetelnie przygotowuja do egzaminu. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Ola Poryszko

Ola Poryszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Weronika Szturo

Weronika Szturo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, poczucie humoru instruktora

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Kuba Myszczyszyn

Kuba Myszczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Luźna, przyjemna atmosfera. Atrakcyjna cena. Solidne przygotowanie do jazdy. Polecam bardzo mocno

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.05.2019

Adam Kwiatkowski

Adam Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tę szkołę. Miła, luźna atmosfera i zero stresu. Godziny dopasowane do kursanta. Instruktorzy świetnie przygotowują do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.05.2019

Kacper Charytoniuk

Kacper Charytoniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, nie ma żadnych minusów polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.03.2019

Amanda Onuszkanicz

Amanda Onuszkanicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjne podejście do kursanta, spokój i luźna atmosfera dały efekt w postaci zdanego egzaminu! Gorąco polecam tą szkołę jazdy, a w szczególności pana Piotra. Wszystkie dobre rady na drodze na pewno będą wykorzystane. ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.03.2019

Katarzyna Ćwieczkowska

Katarzyna Ćwieczkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Godziny dopasowane do kursanta i zero spóźnienia. Przygotowanie do egzaminu super... nauka taka, aby nie bac się jeździć i za to z całego serca dziękuję Panu Piotrowi ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.02.2019

Aleksandra Budynek

Aleksandra Budynek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sercem polecam tą szkołę jazdy! Mimo tego, że z reguły jestem osobą, której ciężko przychodzi nauka tego typu rzeczy to dzięki super instruktorom udało mi się zdać za PIERWSZYM razem! Atmosfera jazd zawsze jest prowadzona w bardzo luźnej atmosferze, zawsze z dużą ilością śmiechu, ale także profesjonalizmu. I pan Piotr i pan Rafał są tzw ”i do tańca i do różańca” :) przyjadą, odwiozą, wytłumaczą i świetnie przygotują do egzaminu. Jeszcze raz gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Patrycja Dymek

Patrycja Dymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Swietne przygotowanie do egzaminu po kursie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2019

Natalia Madej

Natalia Madej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tą szkołę jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2019

Angelika Matuszak

Angelika Matuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ! Polecam

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2018

Dawid Gralak

Dawid Gralak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkoła polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2018

Gosia Czajkowska

Gosia Czajkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, bez stresu i spokojnie przeprowadzony kurs, bardzo mili i cierpliwi instruktorzy, co potwierdza egzamin zdany za pierwszym razem! Szczerze mogę polecić odbycie kursu w tej szkole :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2018

Oliwia Gościak

Oliwia Gościak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna nauka jazdy Egzamin zdany za pierwszym razem Polecam !!! ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak