Liczba odwiedzin: 22188 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka jazdy Jedynka

  333 opinie w tym 235 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2020

Miłosz Szamotulski

Miłosz Szamotulski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry i miły instruktor, potrafi wiele nauczyć.Prawko zdane za pierwszym. Naprawdę godna polecenia szkoła.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.07.2020

Monika Zielińska

Monika Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2020

Michał Maciszewski

Michał Maciszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy, potrafiący przekazać wiedzę, cierpliwi, zawsze uśmiechnięci. Serdecznie Polecam!! Zdanie za pierwszym razem gwarantowane!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Klaudia Wybudowska

Klaudia Wybudowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jedynka jest szkołą, którą mogę polecić całym swoim sercem. Super podejście do kursantów, luźna i przyjazna atmosfera, a do tego znakomite przygotowanie. Na egzaminie nie było miejsca, którego nie odwiedziłabym z Panem Piotrem. Cały kurs przeprowadzony bardzo sprawnie. Jedynka jest szkołą naprawdę godną polecenia i mogę śmiało stwierdzić, że jest najlepszym wyborem dla przyszłych kierowców.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2020

Julia Jasiewicz

Julia Jasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Zielonej Górze! ???? Super atmosfera i podejście. Teoria i praktyka zdana za pierwszym! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.06.2020

Jasiu Ratajczak

Jasiu Ratajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jedynka jest zdecydowanie godna polecenia. Elastyczny grafik, miła atmosfera, punktualność i bezstresowa, przyjemna nauka to wielkie plusy szkoły. Idealne przygotowanie do egzaminu i bardzo sprawne "wyjeżdżenie" kursu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za uznanie, polecenie i przyjemną opinię :)
Staramy się:) Wiemy jak działa stres, wszyscy mamy z nim do czynienia dlatego staramy się
,,go rozjechać '', na inne rzeczy uważamy, zachowujemy szczególną ostrożność pamiętając , że ludzie są najważniejsi :)
Gratulujemy super wyniku,życzymy szerokiej drogi i gumowych drzew :)
Pozdrawiamy serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2020

Agata Mierzwiak

Agata Mierzwiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek godny polecenia. Atmosfera wspaniała, a podejście do kursanta jest profesjonalne. Instruktorzy Piotr i Rafał oraz Pani Grażyna są niesamowici. Taka cierpliwość to rzadkość;). Każdy wykład jest dobrze tłumaczony, a wszystkie pytania są mile widziane.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Niesamowici są nasi kursanci :) Agatka , gratulujemy super wyniku , niebywałe zdolności :) uśmiech , czar i ciekawość to wszystko sprawia, że pędzisz do przodu :)brawo, brawo,brawo :)
Jesteśmy nie mniej szczęśliwi i radośni , że nasza praca się opłaca:) Moc jest z nami i niech będzie z Wami :)
Życzymy szerokiej drogi i gumowych drzew :) Pozdrawiamy serdecznie :)
Orły edukacji :)
Jedynka

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2020

Oliwia Lenczyk

Oliwia Lenczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkołę jazdy Jedynka. Atmosfera jest niesamowicie sympatyczna. Chciałbym bardzo podziękować Panu Piotrowi oraz Panu Rafałowi za świetne przygotowanie mnie do egzaminów. Za wszystkie ciekawostki i odpowiedzi na moje pytania, za wszystkie zajęcia teoretyczne, na których śmialiśmy się ucząc przy tym i wszystkie jazdy pod okiem uśmiechniętych instruktorów. Dziękuję również Pani Grażynie, która pomogła mi przy formalnościach przed kursem.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za tak miłą opinię, czujemy się uskrzydleni :) a dzięki temu będziemy jeszcze lepsi, wyciśniemy z siebie wszystko :) damy z siebie jeszcze więcej bo po tej opinii wszystko jest możliwe, sił nam przybyło :)lat ubyło :)
Oliwia, to my dziękujemy za wspólnie spędzony czas, za miłe towarzystwo, za miłe chwile , za uśmiech i za wszystko inne,'' moc jest z nami'', życzymy szerokiej drogi i gumowych drzew, życzymy dalszych sukcesów z równie udanym wynikiem , za pierwszym :)
POZDRAWIAMY całą ekipą:)
OSK JEDYNKA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Michał Śmietana

Michał Śmietana
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałbym serdecznie podziękować oraz polecić Szkole Jazdy Jedynka, przemiła atmosfera, organizacja na bardzo wysokim poziomie, instruktor Pan Piotr ,który wykonał ogrom pracy aby przygotować mnie do egzaminu, zawsze uśmiechnięty oraz zawsze potrafił przekazać swoją wiedzę w jak najlepszy sposób. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Adrian Woronin

Adrian Woronin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła miła atmosfera instruktorzy super bardzo dobrze tłumaczą wszystko i na spokojnie pozdrawiam Pana Piotra:):)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Agnieszka Jurant

Agnieszka Jurant
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera! Cierpliwy i wspaniały instruktor - pan Piotr! :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.01.2020

Aleksandra Wasilenko

Aleksandra Wasilenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przesympatyczna atmosfera, super instruktorzy. Polecam każdemu!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.12.2019

Marta Majewska

Marta Majewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr najlepszy instruktor nauki jazdy. Cierpliwość i determinacja z każdego zrobi kierowcę polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.12.2019

Julia Kałużyńska

Julia Kałużyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przesympatyczni instruktorzy każda godzina to była przyjemność polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Weronika Naskręt

Weronika Naskręt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili instruktorzy, zawsze zawiozą tam gdzie potrzeba. Duże wymagania na kursie przez co łatwiej zdać egzamin. Najprzyjemniej spędzone 30h w życiu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię, jesteśmy szczęsliwi , doceniamy to ,a chwile z Wami spędzone są dla nas również bezpowrotne, pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.11.2019

Julia Wobalis

Julia Wobalis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelnie i profesjonalnie, wzorowi instruktorzy z prawdopodobnie nieskończoną cierpliwością. Kurs bez "odkładania na później" zajął 5 mi miesięcy, ale mimo to dla towarzystwa pana Piotra zapisałabym się jeszcze raz!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, jeżeli chodzi o długość kursu to tak naprawdę zależy to głównie od czasu jakim dysponuje kursant, na pewno bez ''nagłych wakacji'' byłoby fajniej :)szybciej i sprawniej :)
Pozdrawiamy serdecznie
OSK JEDYNKA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.11.2019

Natalia Hałczyńska

Natalia Hałczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam :-) najlepsza szkoła nauki jazdy w Zielonej Górze!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.11.2019

Wera Kisielewska

Wera Kisielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER SZKOŁA!!!! Bardzo miła atmosfera. Fajni instruktorzy. Bezstresowo kurs

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Nikola Dziębór

Nikola Dziębór
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie będę się rozpisywać, po prostu NAJLEPSZY INTRUKTOR NA ŚWIECIE. ZDANE ZA 1 !!! NIE MOŻNA ZAPOMNIEĆ O PANU RAFALE, SUPER CZŁOWIEK! ATMOSFERA PRZYJAZNA. POLECAM W 100% !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Marta Żuk

Marta Żuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, miła atmosfera i świetni instruktorzy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Bartosz Polewski

Bartosz Polewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, świetne kursy i świetni instruktorzy. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.07.2019

Piotr Jastrzębski

Piotr Jastrzębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Piotr - instruktor z powołania, w przeciągu 30 godzin potrafi bardzo dokładnie oraz skutecznie przekazać wiedzę nie tylko niezbędną do egzaminu, ale również późniejszych jazd po nim :) POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.06.2019

David Shinto

David Shinto
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemny instruktor i skuteczny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2019

Patrycja Lazarowska

Patrycja Lazarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeprowadzony w miłej atmosferze, wszystko dokładnie i spokojnie wytłumaczone. Przede wszystkim porządne przygotowanie do egzaminu, jak i dalszej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2019

Hania Barycka

Hania Barycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i wszystko tłumaczone krok po kroku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.06.2019

Martyna Krupowicz

Martyna Krupowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła, luźna atmosfera i zero stresu podczas jazdy. Instruktorzy rzetelnie przygotowuja do egzaminu. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Ola Poryszko

Ola Poryszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Weronika Szturo

Weronika Szturo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, poczucie humoru instruktora

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Kuba Myszczyszyn

Kuba Myszczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Luźna, przyjemna atmosfera. Atrakcyjna cena. Solidne przygotowanie do jazdy. Polecam bardzo mocno

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.05.2019

Adam Kwiatkowski

Adam Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tę szkołę. Miła, luźna atmosfera i zero stresu. Godziny dopasowane do kursanta. Instruktorzy świetnie przygotowują do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak