Liczba odwiedzin: 13865 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy AUTO-TEST

  247 opinii w tym 185 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Kamil Boczkowski

Kamil Boczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega fajna szkoła polecam wszytkim gorąca

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.01.2020

Klaudia Wieleba

Klaudia Wieleba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła marzeń! Nastawiona na dobro kursantów, pełen profesjonalizm i dyspozycyjność. Instruktorzy na najwyższym poziomie! Połączenie pożytecznego z przyjemnym! Szczerze polecam - niezapomniana przygoda!????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2020

Fryderyk Ciejak

Fryderyk Ciejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo przyjazny instruktor, profesjonalizm, nastawianie na dobro kursanta, Nauka w tej szkole była w całości przyjemnością. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 11.12.2019

Kuba Solecki

Kuba Solecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła Praktyka z najlepszym instruktorem Panem Bogusiem! Gorąco polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2019

Karolina Bomba

Karolina Bomba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Punktualność, indywidualne podejście do kursanta wszystko jak najbardziej na plus.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Miłosz Michałowski

Miłosz Michałowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna szkoła, świetna nauka teorii, świetni instruktorzy, polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.11.2019

Nikola Powroźnik

Nikola Powroźnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna szkoła nauki jazdy! Na wykładach z teorii bardzo dobrze przekazywana wiedza. Praktyka z najlepszym instruktorem Panem Bogusiem! Pan Boguś Wyśmienicie przygotował mnie do egzaminy!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.11.2019

Karolina Chudecka

Karolina Chudecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Świetne, konkretne wykłady z teorii i cudowna praktyka z najlepszym instruktorem Dariuszem Łozińskim! W samochodzie na praktykach miła atmosfera, bezstresowa, instruktor przesympatyczny. Pan Darek nauczył mnie poprawnie jeździć samochodem, dał wiele wskazówek dotyczących ruchu drogowego i to dzięki niemu udało mi się zdać prawo jazdy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Monia Panasiuk

Monia Panasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do tej szkoły trafiłam z polecenia koleżanki i jestem bardzo zadowolona. 30 godzin wyjezdzilam z Panem Bogusiem, którego serdecznie pozdrawiam i to tak naprawdę dzięki niemu nauczyłam się jeździć. Najbardziej jednak podobały mi się jazdy doszkalające z panem Andrzejem, który udzielił mi wiele cennych wskazówek (o kapuście pamiętam!) związanych z poruszaniem się na drodze. Chciałabym również polecić pana Damiana, który jest super instruktorem i swoim spokojem również uspokajał mnie. Tuż przed egzaminem godzinę jazd dokupiłam z panem Robertem i było to najlepsze co w życiu zrobiłam, gdyż jeździliśmy po tej samej trasie, co miałam na egzaminie i miał swój mały wkład w mój sukces zdania za pierwszym razem bezbłędnie! Najbardziej jednak pozdrawiam panią Palwinę z biura! Szkoła godna polecenia i na pewno będę wysyłać do niej swoich znajomych :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Lidia Turczynowicz

Lidia Turczynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję za super instruktorów P. Andrzeja, P. Roberta oraz P. Damiana bez nich nie dałam bym rady. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

Amelia Pachut

Amelia Pachut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Darka który ma świetne poczucie humoru i przy którym zapomina się o stresie dotyczącym jazdy, i dzięki niemu zdałam za pierwszym razem!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.10.2019

Kamil Zwarycz

Kamil Zwarycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Auto TEST trafiłem z polecenia i bardzo się cieszę, że to właśnie w tej szkole miałem możliwość szkolić się na przyszłego kierowce. Pracownicy AUTO TEST z pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem przekazują swoją wiedze Nam (zdającym na prawo jazdy). Z tego miejsca bardzo dziękuję Panu wykładowcy który w łatwy i przyjemny sposób przekazuję swoją wiedze na temat ruchu drogowego, Pani Palwinie która jest bardzo sympatyczną i miłą kobietą i przede wszystkim chce gorąco pozdrowić i podziękować mojemu instruktorowi Panu Bogusiowi, który jest bardzo profesjonalny w przekazywaniu swojej wiedzy, cierpliwy i zawsze z poczuciem humoru przeprowadza swoje zajęcia z kunsartami. Polecam jak najbardziej tą szkołę jak i samego instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.09.2019

Wiktoria Wojciechowska

Wiktoria Wojciechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogromnie się cieszę, że trafiłam do tej szkoły. Przede wszystkim wdzięczna jestem mojemu instruktorowi- PANU DARKOWI, który cierpliwie, rzetelnie i doskonale przekazywał cenne i praktyczne wskazówki potrzebne przyszłemu kierowcy. Jest to instruktor pełen poczucia humoru, optymizmu i cierpliwości. Podziękowania również składam Pani Palwinie za pomoc i życzliwość oraz wszystkim pozostałym ze szkoły.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2019

Ola Ambroży

Ola Ambroży
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła przyjazna kursantom, brak problemów z terminami jazd. Zabawne i zapadające w pamięć wykłady. Zawsze uśmiechnięci i pomocni instruktorzy. Świetne szkolenie i przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2019

Klaudia Mackiewicz

Klaudia Mackiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, świetni instruktorzy, nie było żadnych problemów z przesunięciem jazd, bardzo profesjonalne podejście i super atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2019

Filip Dorożyński

Filip Dorożyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, dobra atmosfera. Polecam każdemu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Agata Felsztyńska

Agata Felsztyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Damiana, bardzo dobre przygotowanie do egzsminu, cierpliwość oraz cenne rady.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Mati Jurkiewicz

Mati Jurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła podchodzi bardzo profesjonalnie do każdego kursanta a instruktorzy zawsze są chętni do pomocy!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2019

Sisku Sisku

Sisku Sisku
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Brakuje słów, by opisać co czułam otrzymując wynik pozytywny egzaminu praktycznego:-) Moja przygoda z prawem jazdy, choć trudna zakończyła się sukcesem za pierwszym razem, za co bardzo dziękuję mojemu instruktorowi. Jeśli zależy Wam aby nauczyć się dobrze jeździć w świetnej atmosferze polecam cierpliwego i zaangażowanego w każdą godzinę jazdy Pana Andrzeja. Pani Palwina w biurze jest zawsze bardzo pomocna i uśmiechnięta. Jednym słowem super szkoła.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Julia Śnigurowicz

Julia Śnigurowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pomocna pani Palwina w biurze pan Boguś to genialny instruktor bardzo cierpliwy i mily. Same pozytywy ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2019

Michalina Sokołowska

Michalina Sokołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2019

Radosław Bugański

Radosław Bugański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wspominam i będę wspominał szkołę AUTO-TEST za dobrą atmosferę, profesjonalizm, elastyczne podejście do kursanta, ale co najważniejsze - za świetne przygotowanie mnie do egzaminu, co poskutkowało zdaniem prawka przy pierwszym podejściu. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.05.2019

Marcin Rosochacki

Marcin Rosochacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdeczne podziękowania Panu Bogusławowi, Andrzejowi i Damianowi za wszelkie pomocne rady i uwagi, Panu Andrzejowi przede wszystkim za osobiste zaangażowanie, chęci i wyrozumiałość. Przydały się!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.05.2019

Paula Slepowronska

Paula Slepowronska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła oraz instruktorzy gorąco polecam ! Jazdy z P. Andrzejem to czysta przyjemność!Wszystko sprawnie , profesjonalnie Panie w biurze mega pomocne !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2019

Patrycja Szczerba

Patrycja Szczerba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym razem. Mega polecam ! ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.04.2019

Kuba Malicki

Kuba Malicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni instruktorzy, miła atmosfera, życzliwa właścicielka i obsługa biura, wykłady dobrze zorganizowane. Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Karolina Konieczna

Karolina Konieczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, wspaniałe przygotowanie i cudowni instruktorzy!!! Polecam bardzo serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.02.2019

Mariia Romaniuk

Mariia Romaniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, najlepsi instruktorzy polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2019

Ksymena Sochacka

Ksymena Sochacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Atmosfera w szkole jest wspaniała, wszyscy tu dążą do tego aby każdy kursant czuł się dobrze i niepotrzebnie nie stresował. Instruktorzy to prawdziwi profesjonaliści, którzy swoim opanowaniem i cierpliwością wprowadzają spokój w kursancie a także dają wiele rad i wskazówek które w 100% sprawdzają się na egzaminie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Marta Puzio

Marta Puzio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i naprawdę dobrzy instruktorzy! Zdane za pierwszym razem!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak