Liczba odwiedzin: 1801 Jesteś właścicielem tej szkoły?

MotoMali.pl

  52 opinie w tym 45 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.09.2020

Robert Rak

Robert Rak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Korzystałem z tylko z jazd doszkalających. Bardzo dobrze pomoc w przygotowaniu do egzaminu po długiej przerwie kursu. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2020

Andrzej Kolakowski

Andrzej Kolakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkolenie profesjonalne , zdany egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2020

Rafał Sienicki

Rafał Sienicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2020

Krzysztof Bałękowski

Krzysztof Bałękowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam MotoMali i p. Wojtka. Egzamin kat. A zdany, podobno "w dobrym stylu". Instruktor, z którym można się dogadać. Dużo celnych uwag, ale bez prowadzenia za rączkę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.06.2020

Justyna Jasionowska

Justyna Jasionowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs będę wspominała bardzo dobrze. Profesjonalne, indywidualne podejście do kursanta. Sympatyczna atmosfera. Pan Jacek podczas całego kursu służył mi pomocą i wsparciem. Tego Pana mogę polecić. cenne wskazówki i dużo, dużo cierpliwości. Potrafi on przekazać dużo wiedzy i wskazówek, które przydadzą się nie tylko na egzaminie. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2020

Jakub Kawucha

Jakub Kawucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super wykładowca, super instruktor, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.06.2020

Radosław Suchner

Radosław Suchner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotował córkę do AM. Zdała za pierwszym razem. Była bardzo zadowolona podejściem i sposobem nauki. Dziękujemy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.06.2020

Krzysiek Figat

Krzysiek Figat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.05.2020

Andek Tajemny

Andek Tajemny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niestety tylko jazdy doszkalające, jakby był cały kurs poszłoby za pierwszym razem !!. Trafiłem do Wojtka z polecenia i teraz ja będę polecał na lewo i prawo. Profesjonalista i tyle w temacie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.05.2020

Alona Denysenko

Alona Denysenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uczyłam sie jezdzic w szkole Moto Mali w Warszawie naprawde super szkoła zdalam za pierwszym razem a tak sie sie stresowalam, ale nie ma czego ta szkola potrafi nauczyc ma dobre podejscie do kursanta, jazdy dopasowują do Twojego wolnego czasu nie mam żadnych zastrzezen !!! Bardzo dziękuję Panu Wojtkowi Alona

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Krystian Łukaszewski

Krystian Łukaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesura w teorii i w praktyce.

Plusy

ciekawe wykłady, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.07.2019

Dominika Ziółkowska

Dominika Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła:) Wojtek uczy najbardziej oporne jednostki na wiedzę praktyczną. Jak trzeba to sam pokaże lub przewiezie:) Niektorym blondynkom trochę więcej to czasu zajmuje ale efekty są:) Przygotowanie do myślącej i bezpiecznej jazdy oraz szybko zdany egzamin. Polecam serdecznie w szczególności płci pięknej:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2019

Ola Homa

Ola Homa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Egzamin zdany za 1 razem :) Sprawne oko instruktora wychwyci każdy błąd, a on sam od początku uczy niezawodnej techniki, której znajomość pozwala sprawnie zdać i później bezpiecznie się poruszać. Wojtek nie ma sobie równych :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2019

Piotrek Angelus

Piotrek Angelus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wojtek ma świetne podejście. Panuje super atmosfera, ale przede wszystkim konsekwentnie uczy prawidłowej techniki jazdy i wychwyci najmniejsze błędy które popełniamy a to przyda nam się nie tylko na egzaminie, ale przede wszystkim w życiu, gdy już dosiądziemy swojego "rumaka" i zaczniemy przygodę życia z motocyklami. Oczywiście egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam gorąco !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.05.2019

Przemek Chedogi

Przemek Chedogi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wojtek naprawdę nauczy techniki jazdy i wytłumaczy co się robi źle a co dobrze. Polecam. ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.05.2019

Maciek Sakowski

Maciek Sakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wojtek bardzo fajnie i rzeczowo naucza, doskonale wie na co zwracają uwagę egzaminatorzy, także trasy i myczki :) gorąco polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.04.2019

Adam Gryglas

Adam Gryglas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i przygotowanie merytoryczne. Wszystko wytłumaczone jasno łatwo i przystępnie a gdy się powiesz, że się czegoś nie da to Wojtek z przyjemnością zaprezentuje i udowodni, że się da. Gorąco polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2019

Em Kru

Em Kru
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście, wyprowadzenie z notorycznych błędów, przekazywanie wiedzy w taki sposób, że zapamiętana od razu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2018

Adam Jurek

Adam Jurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To już moja 3 kategoria i kilku instruktorów w sumie przerobiłem i muszę powiedzieć, ze lepszego nauczyciela nie miałem. Ten człowiek nie uczy jak zdać egzamin tylko uczy jeździć, a zdanie egzaminu to tylko formalność. Indywidualne podejscie to mało powiedziane. Idąc na kurs mamy zapewniony indywidualny tok nauczania. Duże przywiązanie do szczegółów oraz BEZPIECZNEJ techniki jazdy. Naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2018

Ania Wolomin

Ania Wolomin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Byłam przypadkiem BEZNADZIEJNYM. Do Wojtka trafiłam po najgorszej szkole (nietrafiony prezent). Bałam się wszystkiego i przekonana byłam że "Nigdy w życiu się nie uda". ANIELSKA CIERPLIWOŚĆ, bardzo indywidualne podejście, tłumaczył wszystko łopatologicznie, opierniczał kiedy trzeba i zwracał uwagę na najdrobniejsze elementy jazdy. Egzamin zdany i polecę Wojtka każdemu . Nauka u Ciebie Wojtek to sama przyjemność , reakcję na zdany egzamin widziałeś więc nie będę opisywała ale po tym jak zdałam przekonana jestem że "NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE" Maaaaaaam "A"

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2018

Paweł Mirecki

Paweł Mirecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy u Wojtka nauczyły mnie praktycznego podejścia do tematu, cały kurs przebiegł sprawnie, z totalnego laika samochodowego zrobił osobę która bezpiecznie i sprawnie porusza się po drogach. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2018

Dawid Tomica

Dawid Tomica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta i bardzo przyjemna atmosfera w czasie jazd. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.10.2018

Pamela Kassem

Pamela Kassem
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Panu Wojtkowi miałam możliwość odwiedzenia plac manewrowy WORDu odlewnicza na kilka dni przed egzaminem. Taka drobna rzecz,(której moja pierwsza szkoła jazdy nie mogła mi zaoferować, pomimo zapewnień na ich stronie internetowej), a dodała mi odwagi, pewności siebie w dniu egzaminu. Motocykle u Pana Wojtka są w rewelacyjnym stanie,jak te w Wordzie( szybkie) dzięki temu ósemka i slalom wolny nie sprawił mi trudności ????. Kolejnym dużym plusem jest super organizacja jazd po mieście, pojeździłam we wszystkie neuralgiczne miejsca bródna,gdzie dochodzi często do oblewania egzaminu ( w odróżnieniu od mojego pierwszego instrukotra,który ciągle mnie zabierał w te same ulice). Nie wiedziałam że w ciągu godziny tyle można przejechać. Dlatego mogę powiedzieć że jeśli chodzi o przygotowanie do jazdy po mieście, to 10/10 ???? kolejnym plusem jest elastyczność i dostępność pana Wojtka, który zawsze może znaleźć czas,i TO ON się dostosowuje do kursanta grafiku,a nie na odwrót ( czego doświadczyłam w mojej pierwszej szkole).Polecam tę szkołę z całego serca,a Pana Wojtka pozdrawiam :)Zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2018

Adam Adamowski

Adam Adamowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam pana Wojtka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.10.2018

מלאני דומי-קאס

מלאני דומי-קאס
Opinia zweryfikowana przez Facebook

U Pana Wojtka zabrałam lekcje doszkalające na kat.A. kilkakrotnie Zawsze miał dla mnie czas,elastyczny grafik,indywidualne podejście do kursanta, nowsze motocykle, dał mi wskazówki które nie otrzymałam podczas całego mojego kursu w innej szkole oraz jestem ogromnie wdzięczna za ogrom cierpliwości przy korygowaniu moich nawykowych błędów. Gdy nie zdałam za pierwszym razem i z dnia na dzień dostałam drugi termin i potrzebowałam natychmiastowej pomocy,wiedziałam od razu do kogo mam się z nią zwrócić. Pan Wojtek bez wachania podał mi swoją pomocną dłoń, i w ciągu 2 lekcji zdołał wyrównać moje wszystkie braki praktyczne w technice jazdy oraz przejechaliśmy takie miejsca w mieście na których wcześniej nie byłam podczas całego mojego poprzedniego kursu dlatego egzamin państwowy już nie mógł mnie w niczym zaskoczyć :-) oczywiście za drugim razem zdałam praktyczny egzamin państwowy bezbłędnie !!!! polecam szkołę ze szczerego serca,jeżeli zależy komuś na solidnej, rzeczowej nauce od instruktora z powołaniem to nie może trafić lepiej niż szkoła Motomali :) elastyczność grafiku jest równiez ogromną i bardzo rzadką w dzisiejszych czasach cechą która czyni z tej szkoły nadprzeciętną :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2018

Bartosz Panfic

Bartosz Panfic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście instruktorów bardzo profesjonalne. Wszystkie techniki jazdy na kategorie motocyklowe pokazane w przejrzysty sposób. Polecam w szczególności Instruktora Wojtka

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.09.2018

Andrzej Miłosz

Andrzej Miłosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy doszkalające u Pana Wojtka - dopiero on de facto nauczył mnie jeździć, mimo że byłem już po kursie w innej szkole i miałem zdane prawo jazdy. Świetnie tłumaczy, dobiera wskazówki pod kursanta oraz wprowadza bardzo komfortową atmosferę potrzebną do nauki.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.09.2018

Darek Szczepanek

Darek Szczepanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie na prawo jazdy kat. A odbytym w innej szkole (byłem rzekomo znakomicie przygotowany) oraz trzech podejściach do egzaminu zakończonych niepowodzeniem zaczynałem powoli mieć dość. Na szczęście koleżanka poznana na korytarzu w WORD poleciła mi Pana Wojtka, który wyciągnął moją technikę jazdy z przepaści na prostą drogę, dzięki czemu egzamin udało mi się zdać bez większych problemów. Pan Wojtek jest profesjonalistą w każdym calu, ponadto zawsze stara się iść na rękę kursantowi, szczególnie w zakresie umawiania się na terminy. Kiedy było trzeba umówił się ze mną na jazdy po placu o bladym świcie i jeszcze zawiózł na egzamin. Polecam zdecydowanie i dziękuję. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2018

Mateusz Szlom

Mateusz Szlom
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdybym mial opisac te szkole jednym slowem to powiedzialbym... SKUTECZNOSC Pan Wojtek jest profesjonalista i wie jak nalezy przeprowadzac proces szkolenia. W moim przypadku (A1 oraz B) zdalem oba egzaminy zq pierwszym razem. Nauke jazdy wspominam bardzo dobrze. Polecam wszystkim!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Łukasz Wielgo

Łukasz Wielgo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam instruktora ! Duża wiedza i pełen profesjonalizm. Egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem. Jestem bardzo zadowolony!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak