Liczba odwiedzin: 1448 Jesteś właścicielem tej szkoły?

MotoMali.pl

  42 opinie w tym 37 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.05.2020

Andek Tajemny

Andek Tajemny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niestety tylko jazdy doszkalające, jakby był cały kurs poszłoby za pierwszym razem !!. Trafiłem do Wojtka z polecenia i teraz ja będę polecał na lewo i prawo. Profesjonalista i tyle w temacie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.05.2020

Alona Denysenko

Alona Denysenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uczyłam sie jezdzic w szkole Moto Mali w Warszawie naprawde super szkoła zdalam za pierwszym razem a tak sie sie stresowalam, ale nie ma czego ta szkola potrafi nauczyc ma dobre podejscie do kursanta, jazdy dopasowują do Twojego wolnego czasu nie mam żadnych zastrzezen !!! Bardzo dziękuję Panu Wojtkowi Alona

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Krystian Łukaszewski

Krystian Łukaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesura w teorii i w praktyce.

Plusy

ciekawe wykłady, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.07.2019

Dominika Ziółkowska

Dominika Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła:) Wojtek uczy najbardziej oporne jednostki na wiedzę praktyczną. Jak trzeba to sam pokaże lub przewiezie:) Niektorym blondynkom trochę więcej to czasu zajmuje ale efekty są:) Przygotowanie do myślącej i bezpiecznej jazdy oraz szybko zdany egzamin. Polecam serdecznie w szczególności płci pięknej:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2019

Ola Homa

Ola Homa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Egzamin zdany za 1 razem :) Sprawne oko instruktora wychwyci każdy błąd, a on sam od początku uczy niezawodnej techniki, której znajomość pozwala sprawnie zdać i później bezpiecznie się poruszać. Wojtek nie ma sobie równych :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2019

Piotrek Angelus

Piotrek Angelus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wojtek ma świetne podejście. Panuje super atmosfera, ale przede wszystkim konsekwentnie uczy prawidłowej techniki jazdy i wychwyci najmniejsze błędy które popełniamy a to przyda nam się nie tylko na egzaminie, ale przede wszystkim w życiu, gdy już dosiądziemy swojego "rumaka" i zaczniemy przygodę życia z motocyklami. Oczywiście egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam gorąco !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.05.2019

Przemek Chedogi

Przemek Chedogi
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wojtek naprawdę nauczy techniki jazdy i wytłumaczy co się robi źle a co dobrze. Polecam. ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.05.2019

Maciek Sakowski

Maciek Sakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wojtek bardzo fajnie i rzeczowo naucza, doskonale wie na co zwracają uwagę egzaminatorzy, także trasy i myczki :) gorąco polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.04.2019

Adam Gryglas

Adam Gryglas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i przygotowanie merytoryczne. Wszystko wytłumaczone jasno łatwo i przystępnie a gdy się powiesz, że się czegoś nie da to Wojtek z przyjemnością zaprezentuje i udowodni, że się da. Gorąco polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2019

Em Kru

Em Kru
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście, wyprowadzenie z notorycznych błędów, przekazywanie wiedzy w taki sposób, że zapamiętana od razu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2018

Adam Jurek

Adam Jurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To już moja 3 kategoria i kilku instruktorów w sumie przerobiłem i muszę powiedzieć, ze lepszego nauczyciela nie miałem. Ten człowiek nie uczy jak zdać egzamin tylko uczy jeździć, a zdanie egzaminu to tylko formalność. Indywidualne podejscie to mało powiedziane. Idąc na kurs mamy zapewniony indywidualny tok nauczania. Duże przywiązanie do szczegółów oraz BEZPIECZNEJ techniki jazdy. Naprawdę polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.11.2018

Ania Wolomin

Ania Wolomin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Byłam przypadkiem BEZNADZIEJNYM. Do Wojtka trafiłam po najgorszej szkole (nietrafiony prezent). Bałam się wszystkiego i przekonana byłam że "Nigdy w życiu się nie uda". ANIELSKA CIERPLIWOŚĆ, bardzo indywidualne podejście, tłumaczył wszystko łopatologicznie, opierniczał kiedy trzeba i zwracał uwagę na najdrobniejsze elementy jazdy. Egzamin zdany i polecę Wojtka każdemu . Nauka u Ciebie Wojtek to sama przyjemność , reakcję na zdany egzamin widziałeś więc nie będę opisywała ale po tym jak zdałam przekonana jestem że "NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE" Maaaaaaam "A"

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2018

Paweł Mirecki

Paweł Mirecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy u Wojtka nauczyły mnie praktycznego podejścia do tematu, cały kurs przebiegł sprawnie, z totalnego laika samochodowego zrobił osobę która bezpiecznie i sprawnie porusza się po drogach. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.11.2018

Dawid Tomica

Dawid Tomica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta i bardzo przyjemna atmosfera w czasie jazd. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.10.2018

Pamela Kassem

Pamela Kassem
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki Panu Wojtkowi miałam możliwość odwiedzenia plac manewrowy WORDu odlewnicza na kilka dni przed egzaminem. Taka drobna rzecz,(której moja pierwsza szkoła jazdy nie mogła mi zaoferować, pomimo zapewnień na ich stronie internetowej), a dodała mi odwagi, pewności siebie w dniu egzaminu. Motocykle u Pana Wojtka są w rewelacyjnym stanie,jak te w Wordzie( szybkie) dzięki temu ósemka i slalom wolny nie sprawił mi trudności ????. Kolejnym dużym plusem jest super organizacja jazd po mieście, pojeździłam we wszystkie neuralgiczne miejsca bródna,gdzie dochodzi często do oblewania egzaminu ( w odróżnieniu od mojego pierwszego instrukotra,który ciągle mnie zabierał w te same ulice). Nie wiedziałam że w ciągu godziny tyle można przejechać. Dlatego mogę powiedzieć że jeśli chodzi o przygotowanie do jazdy po mieście, to 10/10 ???? kolejnym plusem jest elastyczność i dostępność pana Wojtka, który zawsze może znaleźć czas,i TO ON się dostosowuje do kursanta grafiku,a nie na odwrót ( czego doświadczyłam w mojej pierwszej szkole).Polecam tę szkołę z całego serca,a Pana Wojtka pozdrawiam :)Zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.10.2018

Adam Adamowski

Adam Adamowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam pana Wojtka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.10.2018

מלאני דומי-קאס

מלאני דומי-קאס
Opinia zweryfikowana przez Facebook

U Pana Wojtka zabrałam lekcje doszkalające na kat.A. kilkakrotnie Zawsze miał dla mnie czas,elastyczny grafik,indywidualne podejście do kursanta, nowsze motocykle, dał mi wskazówki które nie otrzymałam podczas całego mojego kursu w innej szkole oraz jestem ogromnie wdzięczna za ogrom cierpliwości przy korygowaniu moich nawykowych błędów. Gdy nie zdałam za pierwszym razem i z dnia na dzień dostałam drugi termin i potrzebowałam natychmiastowej pomocy,wiedziałam od razu do kogo mam się z nią zwrócić. Pan Wojtek bez wachania podał mi swoją pomocną dłoń, i w ciągu 2 lekcji zdołał wyrównać moje wszystkie braki praktyczne w technice jazdy oraz przejechaliśmy takie miejsca w mieście na których wcześniej nie byłam podczas całego mojego poprzedniego kursu dlatego egzamin państwowy już nie mógł mnie w niczym zaskoczyć :-) oczywiście za drugim razem zdałam praktyczny egzamin państwowy bezbłędnie !!!! polecam szkołę ze szczerego serca,jeżeli zależy komuś na solidnej, rzeczowej nauce od instruktora z powołaniem to nie może trafić lepiej niż szkoła Motomali :) elastyczność grafiku jest równiez ogromną i bardzo rzadką w dzisiejszych czasach cechą która czyni z tej szkoły nadprzeciętną :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2018

Bartosz Panfic

Bartosz Panfic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście instruktorów bardzo profesjonalne. Wszystkie techniki jazdy na kategorie motocyklowe pokazane w przejrzysty sposób. Polecam w szczególności Instruktora Wojtka

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.09.2018

Andrzej Miłosz

Andrzej Miłosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy doszkalające u Pana Wojtka - dopiero on de facto nauczył mnie jeździć, mimo że byłem już po kursie w innej szkole i miałem zdane prawo jazdy. Świetnie tłumaczy, dobiera wskazówki pod kursanta oraz wprowadza bardzo komfortową atmosferę potrzebną do nauki.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.09.2018

Darek Szczepanek

Darek Szczepanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie na prawo jazdy kat. A odbytym w innej szkole (byłem rzekomo znakomicie przygotowany) oraz trzech podejściach do egzaminu zakończonych niepowodzeniem zaczynałem powoli mieć dość. Na szczęście koleżanka poznana na korytarzu w WORD poleciła mi Pana Wojtka, który wyciągnął moją technikę jazdy z przepaści na prostą drogę, dzięki czemu egzamin udało mi się zdać bez większych problemów. Pan Wojtek jest profesjonalistą w każdym calu, ponadto zawsze stara się iść na rękę kursantowi, szczególnie w zakresie umawiania się na terminy. Kiedy było trzeba umówił się ze mną na jazdy po placu o bladym świcie i jeszcze zawiózł na egzamin. Polecam zdecydowanie i dziękuję. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.09.2018

Mateusz Szlom

Mateusz Szlom
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdybym mial opisac te szkole jednym slowem to powiedzialbym... SKUTECZNOSC Pan Wojtek jest profesjonalista i wie jak nalezy przeprowadzac proces szkolenia. W moim przypadku (A1 oraz B) zdalem oba egzaminy zq pierwszym razem. Nauke jazdy wspominam bardzo dobrze. Polecam wszystkim!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Łukasz Wielgo

Łukasz Wielgo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega polecam instruktora ! Duża wiedza i pełen profesjonalizm. Egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem. Jestem bardzo zadowolony!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2018

Piotr Mierzejewski

Piotr Mierzejewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie u Wojtka bez problemu zdałem prawo jazdy. Egzaminator nie miał się do czego przyczepić. Szkoli na prawdę dobrze i przywiązuje uwagę do szczegółów. Na prawdę warto

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.08.2018

Robert Wójcik

Robert Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie w innej szkole jazdy i dwóch nieudanych podejściach do egzaminu poszedłem na jazdy doszkalające do Wojtka. Wojtek nauczył mnie w dwie godziny tego , czego inny instruktor nie potrafił przez cały kurs. Egzamin zdany bez problemu. Zdecydowanie polecam tego instruktora, pełne zaangażowanie i profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.07.2018

Joanna Knieć

Joanna Knieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na Wojtka trafiłam po nieudolnym kursie w jednej z prestiżowych Szkół w Warszawie oraz po kolejnej porażce innego "medialnego" instruktora. Niestety dwukrotna negatywna ocena z egzaminu wraz z zaleceniami egzaminatorów przyczyniły się do szukania odpowiedniego człowieka na odpowiednim stanowisku. Tak więc Wojtek okazał się trafionym w 10 ! BARDZO indywidualne podejście, praktycznie cały czas skupiony na kursancie. Dużo ćwiczeń pomagających ogarnąć zadania egzaminacyjne. Zdane bez najmniejszego problemu. Ponad to okazał się bardzo pomocny w szukaniu pierwszego moto. Jego wiedza i ocena sprzętu sprawdziła się w 100% z opinią w autoryzowanym serwisie. Polecam Wojtka bez najmniejszych wątpliwości

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2018

Tomasz Kędziora

Tomasz Kędziora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przedewszystkim jestem mega zadowolony z indywidualnego podejscia do kursanta. Instruktor ma dużo cierpliwosci i duzo dobrego humoru, przykłada sie do swojej pracy sumiennie, obserwuje bledy przyszłych kierowców i na spokojnie stara się aby kursant je wyeliminowal. Jezdzilem na motorze sporo bez kursu ale jak sie okazalo podczas szkolenia ze jednak mam malo wiedzy na ten temat i spore braki które zostaly szybko wylapane przez instruktora. Kolejna sprawa jest to, ze nauka w tej szkole polega na przystosowaniu do jazdy bezpiecznej na drodze a nie tylko do zdania egzaminu. Pełen profesjonalizm, zdalem kurs za 1 bez żadnego problemu. Bez wahania polecam wszystkim ktorym zależy na tym aby później nie skończyć na pierwszym zakręcie po odebraniu prawka :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2018

Kamil Lachtara

Kamil Lachtara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do ponownego podejścia do tematu kategorii A namówił mnie kolega. Szkołę polecił nam inny znajomy i powiem szczerze z pełnym przekonaniem - UCZY JEŹDZIĆ. Zwalczyć przyzwyczajenia, wyprostować "moralnie". Kurs odbył się dość szybko na czym nam zależało na pełnym luzie jeśli chodzi o organizację jazd. Na zajęciach oj bywało różnie jak człowiek "tępy" i na 4 kółkach przywykł do naginania rzeczywistości tu na zajęciach zostanie mu ona naprostowana! Instruktor z powołania, dba o to byś uświadomił sobie jak wygląda życie na drodze i czego musisz PILNOWAĆ. Przedewszystkim własna głowa!!! Polecam była to na prawdę świetna przygoda. Myślałem że jest źle idąc na kurs ale kilka dobrych rad ze strony Wojtka, kilka prawd i nabrałem pokory. Wielkie dzięki za poświęcony czas. Szkoła warta polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2018

Oliwia Maraszek

Oliwia Maraszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym razem, ten fakt mówi sam za siebie! Polecam!!! Wojtek to doskonały instruktor, oaza spokoju-dzięki temu Ty będziesz opanowany podczas jazdy, cierpliwy- coś Ci nie wychodzi, bedziecie wałkować temat do skutku, bez zbędnego stresu, kontaktowy- wszystko wytłumaczy jak należy, a podczas jazdy będzie panować przyjemna atmosfera, odpowiedzialny- jak trzeba to zwróci Ci uwage, ale dzięki temu bedziesz uważny i rozważny na drodze i następnym razem 10 razy się zastanowisz co zrobić. Instruktor na 6!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2018

Krystian Bodych

Krystian Bodych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ocena może być tylko jedna. 5 gwiazdek z czystym sumieniem. Egzamin Kat A. zdawana u Pana Wojtka. Indywidualne podejście do każdego, błędy korygowane na bieżąco. W tej szkole uczą jeździć, a nie zdać egzamin. Egzamin po wyjeżdżeniu godzin jest tylko formalnością. Miła atmosfera i dogodne godziny jazd. Dla mnie No. 1 na rynku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2018

Paulina Żemojtin

Paulina Żemojtin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z powołania!! Przyszłam do tej szkoły po kilku godzinach w innej szkole, gdzie zdołowana uznałam, że nie dam rady i motocykl jest nie da mnie. "Mali" w pierwszej godzinie pokazał mi, że potrafie! Genialne, indywidualne podejście do kursanta. Dopasowanie sposobu nauczania do poziomu i charakteru danej osoby. Pełne zaangażowanie. Pan Wojtek stwarza świetną atmosferę do nauki, ma poczucie humoru. Kiedy trzeba przycisnie, kiedy trzeba odpuści i da czas. Nauczył mnie przede wszystkim techniki jazdy, bezpiecznej jazdy oraz manewrów niezbędnych do zdania egzaminu. Jestem mu ogromnie wdzięczna za jego cierpliwość i dostosowanie sposobu nauczania oraz podejścia do mnie - za prawde indywidualne podejście. Maszyny zawsze sprawne i gotowe do jazdy. Zdałam za pierwszym razem! Genialny instruktor! Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak