MILA

 577 opinii w tym 544 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

MILA
ul. Lechicka 14 (przy WORD Radarowa - Ochota)
02-156 Warszawa

Kontakt

60x xxx xxxPokaż numer
22x xxx xxxPokaż numer
www.mil....Pokaż adres
@/milaj....Pokaż adres

Opis

Doskonała kadra instruktorska, przyjazna atmosfera i indywidualne podejście do każdego kursanta – to wyróżnia szkołę MILA Nauka Jazdy.

MILA jest w czołówce szkół nauki jazdy w Warszawie, na co składają się:

Wykwalifikowani, cierpliwi i przyjaźni instruktorzy,
Bardzo wysoka zdawalność (większość Naszych kursantów zdaje egzamin za pierwszym podejściem),
Elastyczność przy umawianiu jazd (kursy non-stop i jazdy 7 dni w tygodniu w godz. 6-22),
Bezpośrednia bliskość WORD (jazdy trasami egzaminacyjnymi),
Nowe samochody identyczne jak na egzaminie państwowym,
Ciekawe wykłady i zajęcia z pierwszej pomocy prowadzone przez grupę ratowniczą,
Gwarantujemy nowoczesne i skuteczne szkolenie, co pozwoli szybko zdobyć upragniony dokument, a jednocześnie doskonale przygotować do samodzielnego i pewnego prowadzania auta .

Jesteśmy do Waszej dyspozycji.
Lubimy uczyć i wiemy jak to robić – z naszą pomocą zostaniesz Dobrym kierowcą.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Tomek

Tomek

Edyta

Edyta

Tomek Ż

Tomek Ż

Bartek

Bartek

Jacek

Jacek

Janek

Janek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Lechicka 14 (przy WORD Radarowa - Ochota)

WIĘCEJ Teoria i praktyka, Manualna skrzynia biegów

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

2700 zł

ul. Lechicka 14 (przy WORD Radarowa - Ochota)

WIĘCEJ Teoria i praktyka, Automatyczna skrzynia biegów

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie samochodu na egzamin państwowy

kat. B, Wykłady i praktyka

Rozszerzony, Raty własne, Manualna skrzynia

3350 zł

ul. Lechicka 14 (przy WORD Radarowa - Ochota)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Lechicka 14 (przy WORD Radarowa - Ochota), Aby rozpocząć kurs wystarczy dokonać wpłaty na konto pierwszej raty, w tytule przelewu podać: Kurs E-learning, Imię i Nazwisko, numer telefonu, PESEL, oraz maila. Adres strony oraz kody zostaną wysłane a adres mailowy.

WIĘCEJ Teoria i praktyka, Manualna skrzynia biegów

W cenie kursu:
Teoria e-learning
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Joanna Puchta

Joanna Puchta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie ! Miła atmosfera profesjonalne podejście, duże zaangażownie. Dokładają naprawdę wszelkich starań żeby zdać egzamin, a jeśli byłyby trudności jest możliwość wypożyczenia samochodu OSK, wiec mozna zdawać egzamin samochodem do którego sie jest przyzwyzajonym.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Gosia Bobryk

Gosia Bobryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy, łatwość w wyborze godzin jazd. Egzamin zdałam za pierwszym razem !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Wasielak

Magdalena Wasielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę i instruktorów. Fantastyczna atmosfera, cudowny zespół profesjonalistów a Pan Tomasz w szczególności, sama pasja i pełne zaangażowanie. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Jadwiga Dermanowska

Jadwiga Dermanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy doszkalające nareszcie pozwoliły mi bezstresowo porkować w miejscach, w których wcześniej nawet bym nie spróbowała. Bardzo dziękuję i polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Matusik

Emilia Matusik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kochani polecam!!!! najlepsza szkoła na świecie, wspaniali instruktorzy cudowna atmosfera. Podejście i cierpliwość to zdecydowany znak rozpoznawczy .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wera Wera

Wera Wera
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! profesjonalne podejście do kursanta , miła nauka , egzamin zdany za pierwszym razem ! Hurra!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Gałązka

Kasia Gałązka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam! Super atmosfera. Cierpliwi, przyjaźni i wyrozumiali instruktorzy. Elastyczne godziny jazd, możliwość wypożyczenia samochodu na egzamin. Dziękuję Panu: Krzysztofowi, Markowi oraz Tomaszowi. To dzięki Wam spełniło się moje marzenie ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Liliana Otręba

Liliana Otręba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobrze zorganizowana, wspaniali instruktorzy. Najwięcej jeździłam z Markiem. Genialnie przygotował mnie do egzaminu, do zaliczenia jazdy po łuku, zdałam za pierwszy razem. Jestem SZCZĘŚLIWA, że wybrałam szkole MILA. Solidność, serdeczność i szkolenie na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudia Nowak

Klaudia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłam na najlepszą szkołę nauki jazdy jaką mogłabym sobie wyobrazić. Dzięki MILI uwierzyłam, że prowadzenie auta jest również dla mnie. Polecam każdemu, kto miał wcześniej trudne doświadczenia w tej materii. W Mili wraz z rzetelną wiedzą, miłymi i doświadczonymi instruktorami jest dużo poczucia humoru, a także pełne szacunku podejście do każdego kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zosia Kowalska

Zosia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałam egzamin za pierwszym podejściem na radarowej! Dyrektor był bardzo profesjonalny oraz każdemu poświęcał pełną uwagę. Znakomita dostępność jazd, instruktorzy pierwszej klasy. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ podejście instruktorów było komfortujące, a zarazem skuteczne pod egzamin oraz jazdę rzeczywistą. Poleciłabym tą szkołę każdemu, który chce szybko, przyjemnie, oraz efektywnie zdać prawo jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Nej

Karolina Nej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Tym co się boją i odwlekają w nieskończoność- szczerze polecam i zachęcam do nauki w tej Szkole. Egzamin okazał się być przy takim przygotowaniu sytuacją absolutnie do przejścia. Świetna organizacja to na początek, możliwość podstawienia auta na egzamin, z której warto skorzystać. Instruktorzy są wyrozumiali, rzetelni i cierpliwi, nagle manewry, które wydawały się niewyobrażalne stają się łatwe. Na kursie jeździ się trasami zróżnicowanymi, nie tylko tymi egzaminacyjnymi i instruktorzy z powołania uczą obycia na drodze, oswojenia z autem a nie tylko zdania egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Brzeziński

Marcin Brzeziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziś zdałem egzamin praktyczny! Za pierwszym podejściem. Jestem bardzo usatysfakcjonowany szkoleniem w szkole Mila. Podejście do kursanta, dostosowana indywidualnie forma przekazania wiedzy a także nauka praktycznych aspektów jazdy samochodem to trzy ogromne plus tej szkoły. Kurs robiłem w oddziale w Radości i byłem członkiem pierwszej grupy w tej szkole. Serdecznie polecam wszystkim. p.s. Było tak fajnie, że chętnie bym to jeszcze raz powtórzył :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Patyniak

Martyna Patyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna atmosfera, instruktorzy dobrze przygotowują przyszłych kierowców i podchodzą indywidualnie do każdego kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Szafran

Alicja Szafran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem super szkoła - nie spodziewałam się takiego kompleksowego podejścia do kursanta. Poleciłam tę szkołę już znajomym, na prawdę warto!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyczęste zmiany instruktorów,
Dorota Leoniuk

Dorota Leoniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK MILA. Indywidualne podejście do każdego kursanta w miłej i bezstresowej atmosferze. Fantastyczne przygotowanie do egzaminu państwowego zarówno teoretycznego jak i praktycznego. MILA jest gwarancją sukcesu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Klimas

Alicja Klimas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy!!! !!!!! Ludzie, którzy znają się na rzeczy i potrafią uczyć. Sympatyczni i profesjonalni instruktorzy i niezastąpiony pan Krzysztof. Szczególnie polecam tych najbardziej wymagających !!!!!. Nauka z nimi gwarantuje sukces na egzaminie. Przyjazna atmosfera i świetni fachowcy !!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Roksana Skrzypczyńska

Roksana Skrzypczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam ! Rewelacyjna atmosfera, o którą dba Pan Krzysztof. Profesjonalni instruktorzy (ukłony dla Jacka, Pawła, Janka i Rafała za dobre przygotowanie do egzaminu oraz cenne wskazówki, Jackowi dziekuje także za opanowanie przez samym egzaminem). Prawo jazdy zdane za pierwszym razem! Polecam skorzystać z możliwości podstawienia samochodu, które umożliwia OSK :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Greg Ciach

Greg Ciach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłem głównie z panem Pawłem. Mało mówił, ale jak już, to konkretnie ;) Prawo jazdy zdałem co prawda za trzecim razem, ale to z własnej winy i z powodu pecha - już pierwsza egzaminatorka stwierdziła, że gdyby nie pechowa sytuacja na drodze powinienem zdać od razu. Teraz bez problemu prowadzę auto i czuję się pewnie na drodze - dzięki Mili. Dziękuję <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Konieczna

Anna Konieczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy, egzamin zdany za drugim podejściem. Instruktorzy bardzo mili, wszystko tłumaczyli, szczególnie polecam Janka i Tomasza. Jest możliwość wypożyczenia samochodu na egzamin, z czego skorzystałam :) a Pan Krzysztof jeszcze przed samym egzaminem rzucił garść wskazówek - dziękuję!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Malinowski

Oskar Malinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

MILA to ta szkoła jazdy ,która jako pierwsza przychodzi mi na myśl gdy tylko słyszę "Kto tak dobrze nauczył cię jeździć ?". Posłuchałem znajomych ,którzy zdali egzamin przede mną i to właśnie za sprawą doświadczenia zdobytego w MILI , nie żałuję i doskonale rozumiem dlaczego wszyscy wraz ze mną zdali za pierwszym razem. Na pewno szczególną uwagę trzeba zwrócić na indywidualne podejście ,każdego z instruktorów. Zawsze jesteśmy traktowani jako wyjątkowa jednostka , nie generalizowani i właśnie to pozwala nam czuć ,że znaleźliśmy się w dobrych rękach. Każdy błąd , bądź też sytuacje które nas stresują są szybko analizowane i poddawane ćwiczeniom dzięki czemu jesteśmy w stanie poradzić sobie nawet w najtrudniejszych chwilach. Dodatkowo godziny jazd oraz elastyczność w ustalaniu terminów też na plus. Nie raz było śmiesznie , co pozwalało na zredukowanie stresu za kierownicą. Profesjonalne podejście i przyjazna atmosfera sprawiła ,że każda jazda była czystą przyjemnością. ZDECYDOWANIE POLECAM MILE , każdemu liczy sobie kompetencje oraz ceni sobie aby atmosfera podczas nauki była przyjazna.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Eliza Chatys

Eliza Chatys
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie mogę polecić tą szkołę jazdy. Zdałam za pierwszym razem! Instruktorzy profesjonalni, cierpliwi i z dobrym humorem! Atmosfera super!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Agata Zawadzka

Agata Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie będę polecać Mile każdemu znajomemu i nie tylko. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Jazdy są prowadzone z kilkoma instruktorami przez co nie przyzwyczaja się do jednego i nie ma takiego szoku już na samym egzaminie. Każdy instruktor na swój sposób tłumaczy rożne rzeczy, przez co można wybrać co pasuje nam najbardziej. Przemiła atmosfera panuje nie tylko podczas samych jazd, ale także w samym budynku. Zero stresu, jak dla mnie wręcz przyjemnie było przychodzić na jazdy. Zarówno Pana Krzysztofa jak i panów instruktorów będę zawsze miło wspominać, ponieważ otrzymałam od nich niewyobrażalne wsparcie, nawet w dniu samego egzaminu. W pełni przygotowana przez szkołę jazdy poszłam na egzamin i zdałam za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Bulicz

Ania Bulicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam tę szkołę każdemu. Egzamin zdany bezbłędnie za pierwszym razem. Instruktorzy bardzo sympatyczni i profesjonalni w każdym calu. Jeśli któreś parkowanie nie wychodzi to powtarzają po kilkadziesiąt razy aż w końcu zacznie wychodzić. Perfekcjonizm to najlepsze słowo opisujące sposób nauczania w tej szkole jazdy. Dodatkowym atutem jest możliwość jeżdżenia z kilkoma instruktorami, dzięki czemu nie przyzwyczajamy się do jazdy z jedną osobą. W szkole jest też odpłatna możliwość wypożyczenia auta na egzamin, z czego skorzystałam i zdecydowanie polecam. Stres był mniejszy, bo zdawałam na aucie, którym uczyłam się jeździć. Autko podstawiono na czas, a pan Krzysztof udzielił mi jeszcze bardzo pomocnych rad przed samym egzaminem, za co bardzo pięknie dziękuję!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kristina Lashmaker

Kristina Lashmaker
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła ! Zdałam egzamin za pierwszym razem !!! Najlepszi instruktorzy , najbardziej polecam instruktora Janka ))) Ale naprawdę każdy instruktor byl bardzo miły i profesjonalny ) Dyrektor szkoły również bardzo miły mężczyzna ) wspierał i dawał polecenia przed samym egzaminem )) Dziękuje i polecam !!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Tajak

Joanna Tajak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serduszka ❤️ Atmosfera w szkole mega przyjazna i na luzie, instruktorzy niesamowicie cierpliwi i z humorem, otrzymałam mnóstwo cennych uwag i rad. Te elementy, które sprawiały najwięcej trudności, były cały czas ćwiczone. Jazdy, mimo początkowych obaw, były przyjemnością i będzie mi ich brakowało. Chciałabym podziękować wszystkim instruktorom, z którymi miałam okazję jeździć, szczególnie Jackowi i Jankowi - dzięki nim, udało mi się opanować stres i zdać egzamin za pierwszym razem. Serdecznie dziękuję również Panu Krzysztofowi, który dostosowuje terminy dogodne dla kursanta. Będę Was bardzo miło wspominać !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Wolska

Ola Wolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serduszka polecam tą szkółkę !!! Indywidualne podejście do każdego kursanta i przede wszystkim super ciepła atmosfera. Instruktorzy wymagający, ale bardzo cierpliwi z poczuciem humoru. Oczywiście dzięki dobremu przygotowaniu egzamin zdany za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję i polecam każdemu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabrysia Zając

Gabrysia Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna atmosfera, profesjonalni instruktorzy i elastyczne godziny jazd. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu, który zdałam za pierwszym podejściem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iga Cackowska

Iga Cackowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę. Sympatyczni instruktorzy oraz cudowna atmosfera podczas kursu. Dodatkowo dużym plusem są elastyczne godziny jazd. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu teoretycznego i praktycznego.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Pregowska

Natalia Pregowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo bardzo polecam. Szkoła najlepsza z najlepszych. Nie żałuję swojego wyboru, bo wybrałam najlepiej jak mogłam ! Mila the best ! Mila FOREVER !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Czajka

Karolina Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Niedawno skończyłam kurs w Mili i jestem bardzo zadowolona, lepiej trafić nie mogłam. Udało mi się zdać za pierwszym razem i to tylko dzięki tej szkole. Jazdy są prowadzone w świetnej atmosferze, zawsze wszystko dokładnie wytłumaczone bez pośpiechu, jeśli miałam z czymś problem odraz było to wyćwiczone. Górka oraz łuk dzięki mojemu instruktorowi nie sprawiła mi żadnych problemów, wytłumaczył mi wszystko i na każdych jazdach miałam okazje to doszlifować. Naukę w tej szkole mogę polecić również ze względu na to, że nie jest to nauka tylko pod egzamin. Dodatkowo ich dużym plusem są terminy, dostosowują godziny do nas tak aby każdemu pasowało. Każdej osobie, która chce bez stresu podejść do egzaminu mogę ją polecić.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak